2024. jan 08.

MAGOROK II

írta: Eszter 777
MAGOROK II

MAGOROK II. 

 

Számtalan kérdés vetülhet fel benned saját ősiséged iránt. Ahogy írtam ennek a cikknek az előző részében, előző héten, a magyarságod csak erre az életre szól. A Magorság azonban mindenkit érint ezen a bolygón. Mindenkinek ott van a genomjában, kikerülhetetlenül, azonban a Kárpát-medencében valóban történt egy dupla szövetség.

Az egyik szövetséget mindenki ismeri, a hét törzs szövetségét, a hét törzsfővel. A nevük beszédes, bár nem mindegyik nevet értjük, de érezzük bennük az erőt. Azt az erőt, ami ma már a mai Magyarországon sajnos egyáltalán nincs jelen. Sem az összefogás, sem az egység, sem a hazafiasság, még hírből sincs jelen, pusztán egy mérhetetlen szomorúság, ami évszázadok óta körüllengi a magyarságot, már jóval trianon előtt is, ami valóban nagy érvágás volt, de annak előtte sem volt jó dolgunk. Sosem volt, az ismert magyar történelem alatt legalábbis, amit óriási hazugságként i.sz. 895 tájékára tesznek, de ez messze nem volt így. Még a hét törzs szövetsége is jóval korábban volt. 

Az ezt megelőző annunaki szövetség a Kárpát-medencében i.e. 3.000 körül. Erről mély hallgatás van, pedig bizonyos illetékesek tudnak róla és még utalások is vannak erre a tényre számtalan helyen, mégsincs kimondva. Azok, akik az ősi idegeneket kutatják, sem biztos,hogy összerakják a képet, mert a nemzetállamiság mint fogalom és mint tény, évezredek óta elkülöníti a népeket egymástól, így minden nép külön kezelendő lett. Azt ugyan mindenki tudja, hogy az emberiség genomja egymással 99,8 százalékban megegyezik, az apró eltérések genetikai rendellenességeket mutatnak ki. Azt azonban senki sem gondolja át, hogy az országhatárokat csak emberek alkották meg. Emberek és politikai-gazdasági és területi-ökonómiai érdekek, valamint háborús egyezmények. Bármikor újrarajzolhatják őket, bármelyik reggel kelhetsz arra, hogy nincsenek többé országok, és a világot egyetlen egy hatalom kormány+ozza. Persze, ez nem ennyire egyszerű, és amennyiben az emberiség nem veszíti el a harcot, akkor nem is fog megtörténni, ámde felvetülhet a kérdés: oké, hogy ne egy hatalom központosítson minket, de jó e az, ami most van? Ugyanis kétlem. Az EU mint háttérhatalmi szervezet úgyszintén gazdasági-pénzügyi-ökonómiai és egyéb szempontok mentén működik, és alakult ki, és persze politikai érdekek miatt. Egyfajta gazdasági és politikai érdek testületként működik, és habár támogatja a tagállamokat, de ennek a támogatásnak megkéri az árát. 

Évente.

Rejtetten ugyan, de pl az EU tagállamai már régóta nem függetlenek. Azelőtt sem voltak azok, és az államadósság fogalma sokkal régebbre nyúlik vissza még a Rockefellerék által az 1700-as években alapított hitelpénzrendszernél is. Már a nemzetállamiság kezdetén, az ókorban kialakult a nemzetek adóssága egymás felé.

A világon nem nagyon van egyetlen ország sem, amelyik nem csak papíron független, kivéve a diktatórikus Észak-Koreát. A függetlenség és szabadság kérdése mindig is fontos volt minden nemzetnek, és most is az, mégsem vív szinte senki sem szabadságharcot. 

A történelem során vérbe fojtott forradalmak ennek az okai elsősorban, és az emberek nyomottsága a mátrixban, valamint az a végzetes és állandó függés a rendszertől, ami azokra is vonatkozik, akik hőn verik a mellüket, hogy így Mag népe, meg úgy Mag népe, és közben bemennek a közértbe dolgozni, mert ugye a mindennapi életük ez alól kivétel, és azok is, akik ebből megélhetésszerűen élnek, és habár szentül hiszik, hogy amit tesznek, az jó, de valójában nem tesznek SEMMIT, csak beszélnek a semmiről, és olyan dolgokról, amikről felületes információkat tudnak, semmi egyebet. 

Amit most leírok, még meglepőbb lesz, mint amit egy hete írtam le a Magorok I. részében. 

A folytatása az egy héttel ezelőtti cikkemnek ez a mostani, és amire ott hely hiányában nem tértem ki, arra most fogok kitérni. Olvasd nyitott szemmel és nyitott füllel, ha valóban ki akarod magadat verekedni a mátrixból. 

 

Tehát, a világon egyetlen nemzet sem szabad. Mindegyik a központi, és eltitkolt háttérhatalmi elitnek tartozik, és nem csak pénzzel, hanem engedelmességgel is. Verheted te a melledet napestig, ez  nem fog változni addig, amíg az a bizonyos elit a világ anyagi javainak 80 százalékát birtokolja, mert annyi van nála. Nem csak aranyban, gondolok itt területekre is, sőt, továbbmegyek, az egész világ összes országa a gyarmatuk. A birtokuk. 

Azt tesznek vele, amit csak akarnak. A számtalan, tengernyi hazugság a demokráciáról - ugye ezzel nem mondok újat -, pusztán szemfényvesztés. Az országok vezetői sem szabadok, és a döntéseik sem azok, még a mi vezetőnk döntései sem, és nagyon sokkal lógunk az illetékesnek, többel, mint azt el tudnád képzelni. Ezért a politika, nem csak a mai, a húsz évvel, harminc évvel, negyven évvel, ötven évvel ezelőtti is nem volt több, mint színjáték. 

Az egész nemzetállamiság színjáték, és a világ valódi, rejtett vezetői, a háttérhatalmi elit számára nincsenek országhatárok, mindenhova elér a kezük, az más kérdés, hogy több tekintetben gyengülnek már, de financiálisan biztos lehetsz benne, hogy még nem. 

Ha pedig pénzügyileg jól állnak, még mindig sok mindent el tudnak intézni. 

Ők tisztában vannak a magorság szó jelentésével, és szánt szándékkal titkolják el előlünk, hogy ez mit is jelent. Az én cikkeim pedig messze nem olyan népszerűek, mint azoké, akik a Szent Koronáról, Mihály Arkangyalról és az Asthar féle Intergalaktikus Föderációról cikkeznek. Jól ki van ez találva. Az emberiségen rajta telepszik az illúzió köde,szinte mindenben. Azt követik, ösztönösen, olyan ez, mint egy folyamatosan zajló globális agymosás, és az is. 

Pedig a magor bennünk arra szolgál, hogy mindenhol és mindig a szabadság és a szabad akarat felé törekedjünk, hogy megőrizzük a függetlenségünket és az önnáló döntési jogunkat, hogy mindig a tudás megszerzésére és átadására gyúrjunk, hogy legyünk kellően önálló gondolkodásúak és kíváncsiak, legyen szó bármiről is, hogy ne hagyjuk magunkat rabszolgaként kezelni. 

A genomban a judea, a másik szegmens sokkal inkább szól a szolgálatról, az engedelmességről és az alávetettségről. Különös elegy ez, érdekes koktél minden emberben. A sokat emlegetett magyar virtus, amit le kellett törni, az konkrét megnyilvánulási formája a magor résznek, annak, hogy nem hagyjuk magunkat és nem adjuk fel. 

Ez azonban nem csak a magyarokra érvényes, hanem minden országra és nemzetre. Senkinek sem szabadna hagynia magát, feladni pedig pláne nem. Azonban nem lehet általánosítani, mert túl a genetikán sokkal inkább a csordaszellem a mérvadó - mindig lesznek kisebb csoportok, társulások, titkos társaságok, bármilyen szellemi műhelyek, ahol a szabadságról beszélnek, a szabadságért küzdenek, és mindig ott lesz a népesség java része, aki a csordaszellemet követi, és nem vállal sem felelősséget, sem kockázatot. Az ösztönszinten rejtezik, hogy nem megy szembe az aktuális hatalommal, sem nemzeti, sem globális, sem háttérhatalmi szinteken. Inkább hagyja, hogy az élete ilyen legyen, amilyen, de nem meri megreckírozni, hogy mindent elveszítsen, amit a rendszertől való függésében szerzett meg, és éppen abban függ legjobban a rendszertől, hogy meg akarja tartani azt, és ezért cserébe, mint egy hallgatólagos alku, nem tesz igazából semmit. 

Az az érem másik oldala, hogy ha tesz, azért megtorlás jár, és ha nem is a hatóságoktól, akkor inkább titkon ellehetetlenítik, hogy elhallgattassák, amikor már semmilyen alku nem hat nála. 

Az elhallgattatás bevett, sok évezredes szokás, és nincs az a kemény legény, aki ne törne meg, amikor már egyetlen tollvonással áthúzták az életét. 

Az eltussolás és a felvállalás hiánya is bevett szokás, szintén évezredek óta minden országban és minden hatalom berkein belül, akárcsak a korrupció és a közös politikai érdekeknek nevezett förmedvény, ami felülírja egy több milliós per hó fizetés miatt a legjobb erkölcsi érzéket is. 

Az is bevett szokás, hogy belekóstoltatják az embereket a jóba, és miután ez megvolt, már nem akarnak jövedelmi szinten lefelé váltani, ezért aztán annak érdekében, hogy ezt a jót megtartsák, inkább befogják a szájukat, és ehhez nem kell agyalni még azon sem, hogy Mag népe vagyunk-e , avagy sem. Az persze valóban egy általánosan elterjedt Jahve féle gyakorlat, hogy azokat az országokat, ahol sok a szószóló, több az önállóan gondolkodó, pláne, ahol a hét törzs szövetsége született. Ezzel azt akarom mondani, hogy igen, van szándékos elnyomás a magyarság felé, már hogyne lenne, kezdettől fogva van, és az sem tett jót, hogy István eladta az országot a Német-Római Birodalomnak és a katolikus egyháznak, amelynek súlya alatt azóta is nyögünk, ráadásul a mágusaink elátkoztak minket, hogy addig nem fogunk újra megerősödni,amíg vissza nem térünk eredeti vallásunkhoz. A magyarságnak ehhez képest esze ágában sincs visszatérni az eredeti ősmagyar napvalláshoz, és a magyarok istenéről, aki Baál Napisten lenne ugyebár, amiről a legtöbb embernek még mindig, ennyi ezredév után sincsen fogalma sem, a katolikus templomban éltetett hamis istent, Jahvét imádja, és a mai magyarság még mindig pontosan ugyanúgy istenezik, mint ezer évvel ezelőtt, sőt, még annál is jobban tolja az istent, a sátánt és az angyalokat, minél inkább érzi, hogy ennek semmi értelme nincsen amúgy, csak begyűjteni ötszáz lájkot és elégedett hátradőlni tőle. 

A magyarságnak talán ha ezer képviselője át akart már térni a napvallásra, sőt, át is tért. Építettek még Naptemplomot is, ami ha jól tudom, elhagyatottan áll eladásra várva valahol a Pilisben. /nem tudom a pontos helyet/. Szomorú. Ha új katolikus templomot építettek volna a tervezők, az most is tele lenne. Tényleg szomorú és borzasztóan szánalmas. A magyarságból talán ha 150.000 ember jár el oldásokra, sámánokhoz, kezelésekre, családállításra, bárhova. /most mindegy melyik tanító milyen, ez egy összesített számadat/. A többi nem csinál effektíve semmit, max annyit, hogy újraposztolja mások hülyeségeit, és ettől el is van intézve a Mag Népe küldetés, amit egyébként szeretnek hangoztatni sokan, de nem tesznek azért semmit, hogy bármi történjen. 

Ez nem küldetés, hanem ostobaság. 

Aki pedig oldásokra jár, ott is a legjava saját magával foglalkozik, globális szinteken meg merem kockáztatni, hogy talán ha néhány ezer magyar van magyar és nem magyar földön, aki tesz is valamit, ha más nem, akkor legalább meditációban. Azonban a tömegmeditációk is általában a hamis istenre, és Mihály Arkangyalra / még hamisabb/, meg az Intergalaktikus Rocksztárbagázs Föderációra alapulnak, valamint katolikus alapokon nyugvó hamis álmagyarkodáson, mint írtam a korábbi cikkemben, szavakkal való dobálózáson, ami mögött nincs semmi. 

Tehát konkrét tett nem történik. Az nem történés, hogy egy már most korrupt magyar pártnak szurkolsz, ahol ugyan kimond a vezető néhány alapigazságot, de valójában csak azért lehet ott, ahol van, mert már régen eladta magát a pártjával együtt. 

Örökké érvényes törvény Orwell 1984-e, ahol a forradalmat és az ellenforradalmat is ugyanazon vezetők pénzelik. 

Az, hogy a magyarok önzők és tehetetlenek, nem egyedi. A világ minden országában, minden nép tehetetlen és önző. Mindenki csak saját magával foglalkozik, és mindenki csak saját magát helyezi előtérbe. Mindenki a saját érdekeit nézi, és senki nem mer igazán őszintén igazat mondani, csak néhányan, akikre nem sok ember figyel. Azokra figyelnek, akik hazudnak, mert az emberiség a hazugságra van programozva. 

 

Azonban ez nem volt mindig így. Az, ahogyan most az emberiség él és gondolkodik, az messze eltér a természetestől, de ezt te is érzed és be is látod, ha mélyen magadba nézel. Az ősi időkben, legyen ez i.e. 400.000, ahonnan datálódik az Adamu Eva Projekt kivitelezési fázisa, az emberiséget az önálló és szabad gondolkodásra tanították. A fő ok, amiért azt a génszegmenset, ami engedelmességet követel, becsempészték, és amit ma már judea génként tudnánk azonosítani, és amire Hitler azt mondta, hogy elburjánzott, és ki kell irtani, de ezt úgy képzelte el, hogy tömeggyilkosságot követ el, nos ezt a génszekvenciát minden bizonnyal nem judea génként azonosították akkoriban. Egy egyszerű génszegmensről van szó csupán, amit mikroszkóppal és csak szakavatott szemmel láthatnál meg, egy olyan picike apróság, ami sokkal nagyobbat ütött, mint hinnéd, és nem azért, mert a judea népcsoport ilyen lenne és olyan lenne, mert ezzel szemben határozottan tiltakozom. Minden nemzetnek vannak fekete bárányai, és mint írtam, igen, belterjesek, és a háttérhatalmi elit végrehajtó testületét is zömében ők alkotják, de ez a kifejezetten judea népességnek talán a tíz százaléka, vagy még annyi sem. A többi ugyanolyan átlagpolgár, mint te. 

A kis génszegmens nem ebben ütött nagyot, hanem abban, hogy mivel a DNS a főnök Benned, mindenkiben, ő a karmester, ő irányít mindent, ő van benne tested többmilliárdnyi sejtmagjában, és ezért ez a karmester minden sejtet ugyanazon parancsnak vet alá, nos, a judea része a DNS-nek a semmiben soha nem kételkedést, a feltétel nélküli engedelmességet és az áldozatiságot hozza elő az emberben. Azt, ami mindenhol most is, több százezer év múltán is masszívan tapasztalható. 

Ez kapcsolódik a Jahve energiához, és mégpedig azért, mert a Jahve energia az a hatalom, ami a világot most is uralja, és rabszolgaságban tart minden nemzetet, áttételes ott van az eladósodott országok tehetetlenségében és ott van eladósító uraik zsarnokoskodásában és kapzsiságában. 

A zsidó vallás pediglen konkrétan Jahvéhoz kötődik és rá van felépítve, ami eléggé hátborzongató. A katolikus vallásban ez a név már nem nagyon van hangoztatva, a JAHVE - NÉVTELEN hirtelen áttért Isten megnevezésre, és ez még hátborzongatóbb, de ettől még mindig ugyanarról a soha nem létezett és nem létező istenről van szó, aminek kiváló a marketingje, mert amikor az istent imádók róla beszélnek, olyanok, mint akik rózsaszín ködben lebegnek. 

A Jahve energia DNS-hez kötődő része KÓDOKBÓL áll, Jahve kódokból, amelyek olyan viselkedésmintákat tartalmaznak, mint ez a fajta feltétel nélküli önfeláldozó hit, amely miatt csak az inkvizíció idején élve égettek el több millió nőt, sokszor a gyermekeivel együtt, és aminek nevében mind a mai napig kiközösítenek, lehurrognak, és foggal-körömmel védik ezt az illúziót, miképpen a Megváltó képét, a Bibliát és mindent, ami ide tartozik. Ha ki mered jelenteni nekik, hogy nincs isten, akár még neked is támadnak. 

A Jahve kód része egy olyan rendszer védelmezése, amely minket kizsigerel, és a része a patriarchális tudatiság is, ami szerint a nő kevesebb, mint a férfi, és ezt a részt sem tudtuk még mindig kiirtani a világunkból, hanem inkább elferdült és csúf oldalhajtásokat eredményezett. 

A Jahve kód része az Ádám kód és az Éva kód is, a férfiakban a nő leuralása, és lesajnálása, kihasználása és lekicsinylése, a nőkben a férfiak után való futkorászás, önmaguk szinte teljesen természetes lealázása és a nők kiszolgáltatottsága, amivel nem mernek szembemenni, sokszor még szembenézni sem. Ez a kiszolgáltatottság az arab világra is vonatkozik, mert természetesen Allah sem más, mint maga Jahve, csak más néven, ahogyan az “isten” sem más, mint maga Jahve, csak más néven. 

Álneveken mondhatni. 

Ezzel szemben áll a Luciferhez tartozó magor génszegmens, ami a szabadságért, a szabad akaratért való küzdésért, az önálló gondolkodásért és a tiszta fejért és tiszta lélekért felel mindenkor és mindenhol minden elnyomó hatalommal szemben. 

Ez is benne van MINDEN emberben, nem csak a magyarokban, és minden emberben ott tombol az erő, ami ebből fakad, mélyen belül. Szembemenni a rendszerrel, lázadni, nem engedni a negyvennyolcból szó szerint is ugyebár, nem alkudni, nem megtörni, nem térdepelni az urak előtt, és ha kell, kitaszítottá válni, mert a birkacsorda-szellem miatt az emberek java része nem fog a lázadók mellé állni sohasem. 

Ami miatt a birkaszellem létezik, annak oka DNS-ünk egy olyan része - számtalan társadalmi és szociális tényező, és évezredeken át tartó agymosás mellett -, ami a homo erectusra vezethető vissza, aki előember volt, még csak nem is teljesen ember, erősebben hajazott a két lábon járó majmokra, mint az emberre, ámde eszközhasználó volt, és csapatokban vándorolt keresztül-kasul a veszélyes és kietlen afrikai szavannákon abban az időben. A csordaszellem ösztönszinten működik, az emberek azonnal a biztonságot keresik, és oda csapódnak, ahol a tömeg van. Ez ősi ösztön a külső támadásokkal és veszéllyel szemben, és az ősi állati ösztönök életben tartására a hüllőagy programozásával tettek a leginkább az emberiség ellen és érte is egyben. 

Ugyanis az a hüllőagy - így hívják konkrétan -, vagy más néven kisagy, /tarkónál/, felelős a te életben maradásodért, még azért is, hogy elugrasz egy feléd száguldó autó elől, vagy azért is, hogy ha hideg van, a bőröd összehúzódik kisebb felületre, a meleg van, kipirosodik, azért is, hogy ha beteg vagy, a szervezeted lázzal küzd ellene, hogy azzal, hogy felmelegíti a testet, megöli a vírust, vagy azért, hogy érzed, amikor éhes vagy, és eszel, amikor álmos vagy és alszol ésatöbbi. Minden ösztönszerű viselkedésminta is itt rejtezik, nem csak a test alapvető túlélési funkciói, ezért tartozik ide a sokat emlegetett csordaszellemiség is többek között, de az is, hogy az ember élteti azt, amit nem lát, és ami nála hatalmasabb, és ennek ösztönszintű gyökere nem más, mint a puszta önvédelem. Ha nem látod az ellenfelet, de magasztalod, talán nem támad neked..

Bizony, ez ennyire egyszerű és egyben úgyszint szomorú is. 

Mégpedig azért, mert az emberiség még mindig élteti a sohasemvolt hamis istent, míg a valódi isteneket, avatarokat a fizikai síkon, nem látja és nem élteti. Az emberiség a Jahve kódnak köszönhetően lekicsinyli magát, míg a magor része elveszett, elhalt, el lett temetve, sok évezredes programozás nyomán és okán. 

Véleményem szerint a magyar nem tehetetlenebb és megalkuvóbb, mint más nép, csak kevésbé erőszakos, kevésbé öncélú és kevésbé pénzközpontú. A terület, ahol élünk a számtalan szakrális erővonalával folyamatosan hatással van ránk, ezért van az, hogy ha külföldre megyünk, előfordulhat - bár nem mindig -, hogy megváltozunk. Szakrális erővonalak ugyanis az országhatáron kívül is vannak, de a szakrális erővonalak persze nem egyneműek, nem egy fajta van belőlük. Ezekkel az infókkal nem mondok neked most semmi újat, pusztán rávezetlek arra, hogy mit keress magadban mélyen belül, amit szakíts ki az ősmagyarkodók bűvköréből. 

A magorság DNS szinten van, és messze a földön kívülről ered. Egyfajta humanoid alap DNS - szegmensnek mondható, ezért is jelenti a magor azt, hogy ember. 

Egy külső infó alapján EM-NŐ, BER-FÉRFI.

A magor egyfajta mágikus DNS - szabadalomnak is mondható, ami a DNS-ben a képességekért felelős, amik alatt a Földön spirituálisnak hívott képességeket értem, a hatodik, hetedik és nyolcadik érzéket /hatodik tisztánérzés, hetedik tisztánhallás, nyolcadik tisztánlátás/, valamint az energiával való munka, küldés, teremtés, manifesztálás is ide tartozik. 

Ide tartozik a varázskörrel való dolgozás, a varázskör pedig egészen egyszerűen egy teremtő tér, ahová behatárolod a teremtésedet, és ahonnan elindítod, egyfajta kiterjesztett, külfönféle módszerek alapján felnagyított teremtő erőtér, amibe behívhatsz bármilyen entitást, akivel együtt akarsz dolgozni. 

A magorsághoz tartozik a dimenziók közötti átjárás, az időugrás, a teleportáció és telekinézis, telepátia és asztrális projekció is, valamint a múltba, jelenbe és jövőbe látás is. 

Minden képesség a Fényhozóhoz, Luciferhez tartozik, azért, mert a magorság ehhez az energiához van kapcsolva, hogy a képességek működjenek. Amit Lucifer jelent, az nem más, mint az avatar létezési forma, úgy mint egy magasabb, többdimenziós Létező, egy entitás fizikai testben élése, és intellektusának, képességeinek használata a fizikai síkon. 

Az, hogy a magorságról senki nem tud, keverik a magyarsággal, pedig Jézus korában elhangzott a kifejezés: “magor mágus”, aminek alapján minden magyar, aki erről tud, azt hiszi, Jézus magyar volt. Jézus a szó szoros értelmében nem magyar volt. 

Ezzel sem mondtam újat.

Viszont annak tudatában volt, hogy magor, és ezt érvényesítette. 

A hét törzs szövetségével a magorságot akarták megerősíteni, nem csak a Kárpát-medence védelméért született, de azért is. Hét kiválasztott szakrális vezető, vezér kötötte a magorság mint energia fennmaradásának érdekében, elsősorban. 

A nyomai kitörölhetetlenek, és a világ uralkodó elitjének számára veszélyesek. 

Ugyanis a Jahve téma és a hozzá kapcsolódó katolikus, muszlim és zsidó vallás azért lett elterjesztve, szó szerint mint program, telepítve, hogy az emberiség megmaradjon kiszolgáltatott szinten, és ezt a magorságot ne érvényesítse. 

Ami miatt ez el van nyomva világszinten van, és nem kifejezetten Magyarország szinten, de itt főleg, mint említettem a hét törzs szövetsége miatt, és ezért sűrítve érezzük, ráadásul megjelenik gazdasági ellehetetlenítés szinten is, de más országokat is érint ilyen típusú retorzió, sőt, még jobban. 

A Közel-Kelet pedig, ahonnan az egész indult, okkal van még jobban elnyomva, és okkal háborús övezet. Nem csak azért, hogy a valaha volt ősi idegenek, a mi őseink titkai ne derüljenek ki, és főleg soha ne lásson napvilágot az emberiség valódi eredete, hanem azért is, hogy az az energia, a magor, ami most a Kárpát-medencében biztonságban van, és onnan indult, ott soha ne kerülhessen újra a felszínre. Itt a katolikus vallással blokkolják, ott pedig egy még erősebb és még erőszakosabb vallással, az iszlámmal. 

Ami nálunk a sokat szenvedett magyar nép ősi és közös traumájaként még mindig megtörtté tesz minket, az ott a közel-keleti népek számára a most is zajló folyamatos háború traumatizálás nyomán még megtörtebbé teszi őket.

A megtört nép pedig engedelmeskedik..

A cikknek lesz folytatása, JAHVE címmel a jövő héten. :) 

Csak hogy lássátok az összképet. 

 

A héten két tréningünk is lesz, egy szombaton, egy vasárnap.

  1. TTT 2024 - MÁGUSKÉPZÉS - A FŐPAPNŐ ÉVE - ALTERNATÍV TAROT V. - REMETE, CSÁSZÁR, HIT. 2023. január 13. szombat, 17.00-20.00, Skype, részvétel: 8.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft

 

  1. TTT 2024 - MÁGUSKÉPZÉS - A FŐPAPNŐ ÉVE - MAGOR MÁGIA KÉPZÉS III. /az első MAGOR MÁGUS KÉPZÉS 2023. december 30., a második 2024. január 07./ - NAPVALLÁS - BAÁL MÁGIA - MAGOR BIRODALOM - - BABILON - MARDUK MÁGIA- EGYIPTOM - RÉ MÁGIA - 2024. január 14., vasárnap, 16.00-20.00, Skype, részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag: 5.000 Ft.

Mindkét tréningre jelentkezés, illetve hanganyagok kérése: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI - ALTERNATÍV TAROT V. KÉPESSÉGFEJLESZTŐ INTERAKTÍV TRÉNING

  • ELSŐ RÉSZ - A REMETE BIRODALMA - A PLÚTÓTÓL A VÉNUSZIG - A TUDAT DIADALA.

  • MÁSODIK RÉSZ - CSÁSZÁR - A VÉNUSZTÓL A NAPIG - A BÖLCSESSÉG ÚTJA.

  • HARMADIK RÉSZ - HIT /FŐPAP KÁRTYA/ - A NAPTÓL A FÖLDIG - AZ EGYSÉG ÉS A MÁTRIX.

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI -  MAGOR MÁGIA KÉPZÉS III. NAPVALLÁS MÁGIA 

  • ELSŐ RÉSZ.  - BAÁL MÁGIA. MAGOR BIRODALOM. ŐSI TILTOTT TUDÁS

  • MÁSODIK RÉSZ - MARDUK. BABILON. ANNUNAKI TILTOTT TUDÁS

  • HARMADIK RÉSZ - RÉ. EGYIPTOM. ÓEGYIPTOMI MÁGIKUS TUDÁS.

  • NEGYEDIK RÉSZ - BEAVATÁS

 

Két nagyon izgalmas tréning vár rátok. A vasárnapira arany gyertya legyen nálad. 

 

Áldás

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség







Szólj hozzá