2017. nov 01.

MENNY VAGY POKOL? SKORPIÓ ÉRZÉS

írta: Eszter 777
MENNY VAGY POKOL? SKORPIÓ ÉRZÉS

2017 NOVEMBERE - A TRANSZCENDENS VÁLASZTÁS - oszd meg, add tovább

MENNY VAGY POKOL?

A TRANSZCENDENS VÁLASZTÁS HÓNAPJA

2017. NOVEMBERE

SKORPIÓ ÉRZÉS

 

A Skorpió titokzatos misztikuma éppen arról szól, hogy a Skorpió fél lábbal a mennyben, fél lábbal a pokolban áll, akárcsak a neves, - hamisan - fekete mágusnak kikiáltott Alister Crowley, a Crowley Thot Tarot megalkotója, aki szimbólumrendszerében ahogy én mondani szoktam, mátrixon kívül alkotta meg a Tarot kártyát úgy, hogy megmutatta mindennek a jó és rossz, mennyei és pokoli oldalát, ezért a Crowleyból tanácsot adni azt jelenti, hogy minden kérdést két szemszögből vizsgálsz meg.

Most ez az időszak jön el a Skorpió havában.

Mindent két szemszögből fogunk megvizsgálni, az érem mindkét oldalát egyszerre fogjuk látni és az arany középút itt, méginkább érvényesülni fog. Sokkal inkább, mint eddig, mert a belső stabilitást kell megőrizni minden helyzetben, hogy ne járjunk úgy, mint a Skorpió, aki a legtranszcendensebb, mágikus bolygójával, a Naprendszer szélén, fél lábbal már az ismeretlen kozmoszban, félig a Naprendszerben köröző Plútóval, aki behozza a külső ismeretlen világokból az információt, és a férfias, harcos energiákkal érvényesülő Marssal éppen azt az érzést kelti, hogy nagyon magas lett a tét. A Skorpió, ha elhibázza, magát sebzi meg, ha nem, akkor ellenségét, de ha megtalálja önmagát és az arany középutat, akkor senkit nem sebez  meg, és ez lenne a cél. A Skorpió másik bolygója a Mars, ami kétélű fegyver és hatása egész évben érvényesül. Építhetünk és pusztíthatunk is.

Legyen  a cél a misztikus, sötétségbe hajló novemberben, ahol már a fényt kívül nem, csak belül lelhetjük meg, hogy ne  sebezzünk meg senkit. A fény a szereteten keresztül fog tudni most terjedni úgy, hogy mindannyiunknak választani kell. Menny - feltétel nélküliség, nyugalom, belső béke, avagy Pokol - hagyod magad kibillenteni, felborítani, megzavarni, elriasztani, avagy te magad vagy túl erőszakos, türelmetlen, követelőző.

Tisztelet a másik ember felé, elfogadás, egyensúly. Fontos szavak ezek egy olyan korszakában a Földnek, ahol a Plútó hatás miatt behozzuk a kozmosz olyan energiáit, melyek a Mars hatással együtt felerősödve pusztíthatnak vagy építhetnek is. /forrás: Szathmáry Adrienn/. A Plútó most nagyon sokáig fog érvényesülni és nekünk, akik túlérzékenyek, nyitottak, akik vesszük az adást odakintről, a számunkra nem látható, csak érzékelhető világokból, az a dolgunk, hogy megtaláljuk az esszenciáját a kívülről érkező információ áradatnak és a lelkünket, tudatunkat összhangba hozzuk magunkkal, majd az információkat átadjuk.

A világ most megy bele a legnagyobb sötétségbe, az évszakot tekintve is, nem csak az energiákat tekintve. A határvonalak el fognak mosódni, a helyzetek ki fognak éleződni, az emberek lehetnek ingerlékenyebbek az átlagnál, de aki megőrzi a belső nyugalmát, az  minden helyzetből jobban fog kijönni, mint az, akit a választásra késztető Skorpió hava túl gyors, meggondolatlan lépésekre késztet.

Kapcsolódjatok az Univerzum nyugalmi energiára.

Miként a Skorpió, aki megteremti magának a mennyet és a poklot, mi is dönthetünk, mit teremtünk magunknak most. A teremtésünk ebben a hónapban, főképp november 11-éig, nagyon gyorsan fog érvényesülni. November 11-én lesz egy nagyobb választóvonal, ahol gyakorlatilag tökéletes újrakezdésre, avagy új kezdetre van lehetőség, és addig mindent rendbe kell hozni, amit az elmúlt évben teremtettünk és esetleg rosszul.

A transzcendens választás azt jelenti, hogy nem a külső tényezők alapján fogsz dönteni, hanem a belső hangra és a megérzésekre figyelsz és azok alapján a legjobb döntést főleg szívvel, megérzéssel, érzésekkel fogod meghozni, követve a belső iránytűdet, félretéve a logikát, ami most nem fog segíteni, mivel a dolgok el vannak rejtve és nem fogod őket látni, csak érezni, akárcsak a Plútót. Én ezt nevezem Skorpió érzésnek, mert minden novemberben érzem. Azt az érzést, hogy nem az ész mentén fogok dönteni, nem a kilogikázott, kikövetkeztetett, eltervezett dolgok mentén, hanem befelé figyelek és engedem érvényesülni azt, ami belül van, még akkor is, ha ellentmond annak, ami kívül van. Most határozottan ellent fog mondani az, ami belül van annak, ami kívül van.

A szeretet sem lesz mindig látható, kézzel fogható, jobban meg fog nyilvánulni érzésekben mint tettekben. A visszajelzések sem lesznek egyértelműek, kétértelműek annál inkább, a belső iránytű alapján fogod eldönteni, mit is kaptál voltaképpen.

A transzcendens mindig valami olyasmi, ami két világ között egy összekötő kapocs. Egy lábunk a fényben lesz, egy a sötétségben lesz és mi leszünk a híd.

A választásod akár egy egész életre is szólhat most.

Bármit is teszel, a legjobb döntést fogod hozni, amit éppen hozhatsz, mert bárhogy is gondolod, mindig igazad van.

Mégis, azt mondom, ne dolgozz magad ellen - ne taszítsd magadat az önbüntetés, a bűntudat, a magány, a félelem, a fájdalom, a múlton rágódás poklába, válaszd a fényt, a jelenre koncentrálj és érezz, érezz, érezz, érezz…



Szeretettel

Eszter

2017. november 1.

 

elérhetőség és időpontfoglalás: esztermagegyseg@gmail.com

 

sms 0670 77 22 134

 

Szólj hozzá

november skorpió 2017 transzcendens Alister Crowley