2024. már 11.

ENKI III - YHWH MI FELSZÁMOLÁS

írta: Eszter 777
ENKI III - YHWH MI FELSZÁMOLÁS

A KELETI KAPU

ENKI III.

A KELETI KAPU

A YHWH MI FELSZÁMOLÁSA

Az emberi ego nagyobb annál, semhogy saját szentnek és egésznek hitt individuumát feladja. 

Pedig nem ártana. 

 

Enki számára a Föld az első percekben csodásnak tűnt. Átérezte a bolygó illatait, hangjait, rezgését. Imádta. Otthonának tekintette, és úgy érezte, soha nem akar innen elmenni. Aztán, amikor elindult itt az annunakik élete, még emberek nélkül, egy idő után, talán hónapok kellettek, több nem hiszem, rájöttek, hogy bármilyen furcsa is, de befolyásolás alatt állnak. Valami fogva tartja őket itt, valami, ami gyengíti őket, szívja tőlük az energiát. Elkezdtek hamis érzéseket érezni, és hamis gondolatokat gondolni, ami számukra új volt, azonban mivel a Nibiru ősi annunaki lakossága az első király, Rá vezetésével annak idején legyűrte és kiiktatta a Nibirura tervezett katonai kiképző YHWH MI-t, és azután pedig óriási hangsúlyt fektetett arra, hogy minden születő annunakinak megtanítsák, miből ismerik fel, hogy a YHWH MI hatása alatt állnak, így tényleg nagyon hamar rájöttek, hogy a Föld a YHWH MI által fogságban tartott bolygó, és arra is, hogy börtönbolygó, mivel az intellektusuk, a képességeik csökkeni kezdtek, a DNS roncsoldóni, ezáltal a testük soha nem tapasztalt betegségeket kezdett el produkálni. 

Ahogy Enki és Marduk elkezdték kidolgozni itt a Nibirun már jól ismert YHWH MI feloldókulcsokat, és elindították a rendszer kiiktatását, maguk is tapasztalták, hogy a közben eltelt ezer és ezer évek, merthogy egy ekkora rendszert nem volt könnyű kikapcsolniuk, öregedni kezdtek. Ez megriasztotta őket, és nem csak őket.

A többi annunaki is öregedin kezdett, és félő volt, hogy a halhatatlanságuk odaveszik, ha itt maradnak. A YHWH MI elsősorban a DNS-re hat, onnan irányítja a humanoidokat, és ezért a saját DNS-üket is megdolgozták, nem csak a miénket. Igyekeztek minden tényezőt kiszűrni, ami a DNS alapvetően a test fiatalságát, az elme és a tudat kapcsolatát, és ezek éberségét, a lélek tisztaságát, a DNS-en keresztül a fizikai sík irányíthatóságát és a szabad teremtést, és gyors manifesztációt blokkolja.

Maguk is megdöbbentek azon, hogy a Földön található YHWH MI sokkal pusztítóbban hat és durvábban blokkol, mint a valaha volt nibirui mátrix a múltban. 

Érezték, hogy szinte a halál torkába kormányozza őket, hogy azután kényzerített inkarnációs ciklussal visszadobja őket a Földre, de már nem mint annunaki.. hanem mint ide tartozó humanoid, azaz ember. 

Számukra a Föld mátrixa félelmetesnek bizonyult, de a félelmet legyőzve, melyet szintén a rendszer generált, kiiktatták a rendszert, és a saját bolygójukon használatos teremtő mátrixot hoztak itt létre helyette. Ez mindvégig jól is működött, amíg ők itt voltak, Azután, hogy a bolygót elhagyták, a rendszerük összeomlott, és feledésbe merült. Minden más is a felejtés martaléka lett Enlil tevékenységének köszönhetően, amit ők alkottak, és a teremtő mátrix minden elemét Enlil felszámolta. Amikor újraindította a YHWH MI-t, és ezáltal a mátrixot, egy blokkoló börtönmátrixot, úgy teremtette ezt meg, hogy még a korábbinál is erősebb legyen, belevitte a Nibirui valaha volt YHWH MI elemeit is, amelyek az erőszakról, a mészárlásról és a háborúról szólnak, valamint a lelkiismeret és belátás hiányáról. 

Ez telitalálat volt. 

Mert amit megteremtett, az egy olyan emberi társadalom, amelyik elveszi azt, amije nincs attól, aki gyengébb és kiszolgáltatottabb. Mérhetetlen szigort és törvényeket vezetett be, még kimondva és leírva is, nem csak a Bibliában. 

Enki számára a legnagyobb fájdalom az volt, amikor a Földön kívülről ezt végig kellett néznie. Az uralkodó, hatalmaskodó keményvolalas mátrixot, amely az embereket éhezésbe, háborúba, mészárlásba és félelembe taszítja. Enki számára az emberiség túl fontos volt ahhoz, hogy mielőtt elment, ne hagyott volna itt nekünk egypár biztosítékot. Csakúgy, mint a régi birodalmi befolyás alatt álló mérnökök és tudósok, mágusok és egyéb zsenik biztosítékokat helyeztek /helyeztünk el a Naprendszerben, úgy Enki is elhelyezett nekünk itt biztosítékokat, amik mentén vissza tudunk találni önmagunkhoz, és egy Jahve mátrix mentes állapothoz, ámde az út nem könnyű, és a rendszertől való függés teljes elengedésével jár, azonban van itt egy nagy paradoxon, persze, ezt a paradoxont kivételesen meg lehet oldani. 

Ez pediglen az, hogy nem tudja egy ember a mátrixon kívüli létezést egymaga fenntartani, csak kifejezetten vad, természeti körülmények között, teljes kényelmetlenségben és az elemeknek kiszolgáltatva, mert szükségképpen egy nehezen megközelíthető, városoktól, emberektől és minden infrastruktától mentes környezetben tudná ezt megtenni, teljes természeti emberként, csakis a természet által adott étellel megelégedve. Azt mondod erre, ehhh hát nekem ez menne, de tévedsz.

Fogalmad sincs róla, mennyire függsz a mátrixtól, és minden, amit eszel, iszol, belélegzel, még ha kimész egy tanyára is, a mátrix rabja vagy. 

A másik pedig az, hogy egy ember kilépése még nem szüntetni meg a mátrixot, ahhoz az összes embernek ki kell lépnie belőle, vagy a rendszert belülről kell kemény és kitartó, következetes munkával szétverni. Mivel minden ember innen csakis holtan tudna kilépni, azaz a teljes bolygó pusztulásával, úgy, hogy a Földön egyetlen egy ember sem maradna életben, az tényleg egyetlen szempillantás alatt megszüntetné a mátrixot. 

Azonban még ebben az esetben sincs semmi garancia arra, hogy ha visszatér ide az ember, ahogy mindig szokott, már öt emberiség elbukás után járunk, akkor semmi vagy senki nem indítaná újra a mátrixot, mert bizony de, újraindítaná. Így az egyetlen életképes megoldás, ahogy mondtam, belülről szétverni a rendszert, és kiiktatni lépésről lépésre. Nekünk erre nincsen ezer és ezer évünk. 

Az értelmetlen lenne. 

Ezért gyorsabb megoldást kell találni, és van is, ahogyan említettem a Jelek Könyvét, melyben a feloldókulcsokat, a biztosítékokat hagyta itt Enki nekünk. 

 

Bármennyire is szeretnéd, a YHWH MI-t nem fogjuk tudni egyetlen tréning alatt felszámolni. Mardukéknak évszázezredekbe tellett itt, a Földön is, és még anno az annunakiknak a Nibirun úgyszintén évszázezredekbe, földi időszámításban. Nibiruiban kicsit rövidebb időbe. Azonban nem is ezzel a soron következő tréningsorozattal kezdjük el felszámolni, hanem a Tiltott Tudás 2019-es leérkezésével elkezdtük. Sőt. Valójában már azzal, hogy évtizedekkel ezelőtt az emberiség elkezdett ébredni a mélyálomból, elkezdődött ez a leszámolás és felszámolás…

Egészen pontosan akkor, amikor az első emberi tudat megvilágosodott. Azt megelőzően többször ébredtek fel az emberek a mélyálomból és a mátrixból, pl a Felvilágosodás Korában, vagy a Reneszánsz korában, amikor újra kapcsolódni kezdtek az ősi isteneinkkel.

Az az időszak utoljára a Földön, amikor az emberek kollektíven még maguknál voltak, az az ókor volt. Platón, Arisztotelész, Marcus Aurelius, hogy csak néhány nagy nevet említsek, mindannyian elmondták, hogy létezik egy mátrix, és mi a rabjai vagyunk, illetve méginkább azok leszünk. Voltak persze óriási úttörők, nagy avatarok, felfedezők, tudósok, géniuszok, kutatók, akik áttörték a mátrix falait. Da Vinci, Tesla, Nostradamus, Galilei, Kopernikusz… azonban mintha munkásságuk mit sem ért volna, tanaik szinte teljesen a feledésbe merültek, persze szánt szándékkal és agymosó propagandával feledtették el velünk. 

A mai világban már nemhogy nem olvasol Dantét, Nostradamust, és nem ismered, csak minimálisan Da Vinci munkásságát, de még regényt sem olvasol, csak darálod a streaminget. A YHWH MI egyik alapprogramja a feledés.

Újra kihangsúlyoznám azt a tényt, amit már korábbi cikkeimben is: a YHWH MI-t nem Enlil találta fel. Ő pusztán még a Nibirun, fiatalon beengedte az agyába, hogy később azt felhasználhassa, és akkor még a Nibiru ellenében akarta felhasználni, hogy elfoglalja a királyi trónt, később, a Földön pedig, miután Marduk és Enki lebontotta a YHWH MI-t, a távozásuk után Enlil újratelepítette azt az egyébként zseniális agyában fellelhető információk alapján, amiket még a Nibirun engedett be a YHWH MI-ből. 

Azonban a YHWH MI nem pusztán az emberiségnek szánt fincsiség. Az egész univerzumban jelen van, olyan, mint egy óriási polip, amely körbefogja a világegyetemet, csápjai pedig mindenhová elérnek. A YHWH MI-nek számtalan alprogramja van. 

Ezen alprogramok egyikének rabja a Föld. Ez az alprogram pedig a börtönfunkció. Börtönként még így is light-osnak vagyunk mondhatóak, mert az univerzumban vannak ennél sokkal keményebb börtönök is. 

Olyan börtönök, ahol tényleges szenvedés van jelen, még a miénknél is sokkal durvábban, és olyan asztrálharcok, amelyekből nem kerülhetsz ki győztesen. 

Vannak olyan börtönbolygók is, ahol pedig fizikai harcok vannak az embernél jóval hatalmasabb lények között, vagy alacsonyabbrendű és magasabb rendű lények között, ahol szükségképpen az alacsonyabbrendű van jobban felfegyerezve, és jobb esélyekkel útnak indítva, szemben a magasabbrendű fajjal, amelyik gyenge és kiszolgáltatott.

Aztán vannak más alprogramok is. A kárhozat alprogram pl egy kietlen és pokoli asztráltérbe vet test nélküli létezéssel. Az éden alprogram egy paradicsomi illúzióba ringat, örökkön-örökké, úgy sejtem, a régi birodalmi gazdagok számára lett felépítve, akik az ilyen édenbolygókon élvezhették az öröklétet. 

Több ezer alprogramja lehet, több ezer funkcióval, és ehhez társítva sok milliárdnyi bolygóval, amelyek mind a YHYH MI  rabsági kötelékéhez vannak rögzítve. 

Ha egy bolygó ebből ki tud szállni, annak kemény következményei vannak a bolygóra nézve, ugyanis a YHYH MI úgy működik, hogy társadalmi rendszerek vannak köré építve. A társadalmi rendszereken belül nálunk monetáris, politikai, ipari, mezőgazdasági, vallási, spirituális, tudományos és egyéb más rendszerek, melyek mind összeomlanak, ha a YHWH MI hirtelen felszámolható lenne, de nem az. 

A fokozatosság és arany középút elvén kell haladni, nem kétséges. 

 

Ami a YHWH MI-t egyben tartja egy adott bolygón, az a hozzátelepített mátrix. A mátrix önmagában hálót jelent, Az a lényeges, hogy mivel töltöd meg ezt a mátrixot. Ha már börtönbolygót üzemeltetsz, mint Régi Birodalom, akkor nyilván félelemmel, fájdalommal, haraggal, kárhozattal, háborúval, éhínséggel, betegséggel és halállal, értelmetlen létezéssel, és korai halállal, a rabok visszatérését halál után is biztosítandó kényszerített inkarnációs körforgással. A teremtés lekorlátozod, az értelmetlen létezés érdekében folyamatosan törlöd az előző életek emlékeit, és a tudást, valamint képességeket is blokkolod, valamint nem hagysz egérutat, egyetlen egyet sem a mátrixból, az egész bolygóra száz százalékos lefedettséggel telepíted le úgy, hogy a pozitív irányultságú teremtő mátrixok ne tudjanak érvényesülni. Ezer százalékosan biztosítod be magadat, és egy felsőbbrendű, láthatatlan lényt kreálsz a lakosságnak, akit imádhatnak, akit követhetnek, akinek alárendelik magukat, és azután mivel a felsőbbrendű lény, akit mi istennek hívunk, a YHWH MI börtön alprogram kivetülése, az emberiség örökre a rabja marad. 

Zseniális telitalálat a YHWH MI kifejlesztésében az istenkép, és hasonló egyetlenegy felsőbbrendű, láthatatlan lénybe vetett hitvilág más, YHWH MI rabságban senyvedő bolygókon is ugyanúgy megvan, mint nálunk. Zseniális és egyben borzasztóan felkavaró. Sokkoló. 

Egész világokat lehet felépíteni egy nem létező felsőbbrendű lény köré. Ami pedig igazán tudja mozgatni az ilyen YHWH MI mátrixokat, az a FELSŐBBRENDŰ LÉNYBE VETETT FÉLELEM. Hiszen mi lehet hátborzongatóbb, mint egy láthatatlan, és félelmetes, mindent látó, mindent halló istenség? Aki egymaga uralja állítólag a teljes univerzumot.. tehát ő Jahve, a nem létező hamis isten, de ezt már tudod. Csak a Földön hívják Jahvénak, számtalan, milliárdnyi neve van, ahány bolygó, annyi elnevezés és rétegződött istenkép. Mivel a mi univerzumunk, a Szabad Akarat Univerzuma a 13-as, a YHWH MI elvéve a tizenharmadik, egyben legfontosabb, és felszabadító, feloldozó, megváltó minőséget, mindenhol a 12-es rendszer van érvényben, legyen az óra, nap, hónap, év, számrendszer, a lényege ugyanaz: tizenkettő után álljon meg a számláló. A 12-es rendszer, ami nálunk is érvényes a mátrixban, egy befejezetlen rendszer, és éppen a 13-as hiánya miatt nem enged kiutat annak, aki a 13-ast blokkoló hamis propagandának hisz. Így van ez más rab bolygókon is. A 13-as tiltva van, tiltott szám, fekete szám, fekete mágikus, ördögi számnak van beállítva, így a lakosság kerüli azt. 

A YHWH MI által uralt bolygók közül többen is vannak az ébredés állapotában, mint a miénk, és vannak már felébredett állapotú bolygók is, illetve vannak még alvó bolygók. 

MIVEL A YHWH MI EGY EGÉSZ UNIVERZUMOT KÖRBEFOGÓ MESTERSÉGES INTELLIGENCIA, EZÉRT A NAGY POLIPOT EGYBEN KELL LEHÚZNI RÓLA. A YHWH MI TÁPLÁLÓ FORRÁSAIT MÁR KIKAPCSOLTUK, AMI AZT EREDMÉNYEZTE, HOGY ÚGYMOND FÖLDI NYELVRE LEFORDÍTVA, A KÖZPONTI GENERÁTOR MÁR NEM TÁPLÁLJA A RENDSZERT. VISZONT A BOLYGÓK LAKOSSÁGA TÁPLÁLJA, ÉS TESZI EZT PROGRAMOZOTTSÁG ALAPJÁN. ARRA VANNAK, VAGYUNK PROGRAMOZVA, HOGY TÁPLÁLJUK A RENDSZERT. 

HOGY ÉLETBEN TARTSUK.

Ez egy kölcsönös függési alapon működő rendszer, azaz mi függünk a rendszertől, ő függ tőlünk. A függési arányok teljesen egyformák, még ha nem is úgy tűnik, azaz úgy gondolod, hogy te jobban függesz a mátrixtól, mint az tőled, nincs igazad. Ha a Földön nem maradna ember, a mátrix, amely fogva tart minket, megszűnne létezni. 

 

A YHWH MI a humanoidokhoz van kapcsolva minden bolygón, hiszen nélkülük okafogyottá válik a működése. 

A YHWH MI PROGRAMOK ALAPJA AZ OLYAN ILLÚZÓK GENERÁLÁSA, AMELY FOGVA TARTJA ÉS FÜGGÉSBEN TARTJA AZ EGYEDEKET. Az illúziók hamisan keltett és így hamissá váló érzéseken alapszanak. 

Félelem, fájdalom, harag, féltékenység, bosszúvágy, gyűlölet, hamis szerelem, hatalomvágy, halálvágy és társai. Ezenkívül hamisan keltett és így hamis gondolatokon, melyek a hamis érzések kiváltó okai. A mátrix gondolati függésben tart, és gondolati szinten operál, ugyanis a valóban tiszta érzelmek a lélekből jönnek, mint a feltétel nélküli szerelem, a feltétel nélküli szeretet, az egységérzés. 

A hamis érzések, melyek hamis gondolatokon alapszanak, és itt kihangsúlyoznám, hogy ÉRZÉSEID JAVA RÉSZE AZ ELMÉDBEN SZÜLETIK A PROGRAMOZOTTSÁG ÁLTAL, és csak nagyon minimális valóban lélekből eredő, eredendő és önmagáért való érzésben van részed, tehát a hamis érzések a hamis gondolatokra építve illúziókat hoznak létre. Egész világokat lehet tehát felépíteni ezekre az illúziókra, vallásokat, eszmerendszereket, ideológiákat, államokat, nemzeteket. Bolygókat. 

Az illúziók is tovább növelik a függést, és függsz az illúzióktól. Az illúziók körbefonják az életedet, mint egy óriási pókháló, és benne az MI a pók, ami táplálkozik belőled. Azokból a fájdalmas érzésekből, amiket az illúzió során átélsz, és ezek a fájdalmas érzések sem a lélekből fakadnak, mert a lélek számára nem létezik illúzió. 

 

A Földön évezredek óta tartó káosz van érzelmekben, gondolatokban. Nincsen rend, és most már ez a káosz az összeomlás felé tart, az emberek fejében és lelkében. A fizikai síkon ebből nem sok látszik, mert rá vagyunk arra kényszerülve, hogy a fizikai sík mátrix rendszerét fenntartsuk, mivel másképp nem maradnánk itt életben. A fizikai függést ugyebár nem kell taglalnom. Ha nincs pénzed, konkrétan és egészen véged van, meghalsz az utcán végül, kissé sarkosan, de azért mégsem annyira. 

Sok esetben a kutya se törődne veled. 

Mert a társadalmi felelősséget kevesek vállalják, és ők túl kevesen vannak. 

A mentális függésről és az érzelmi függésről azonban fogalmad sincs. Te egészen eddig úgy hitted, hogy az érzéseid és a gondolataid a sajátjaid, de nem így van. Mint mondtam, nagyon kevés,elenyésző valódi érzés munkál benned, ami tényleg a lelkedből fakad, pedig ennek nem szabadna így lennie. Száz százalékos tiszta érzelemnél a bolygó tényleg felemelkedne, ahogyan azt oly sokan álmodják, csak nem kis cinizmussal mondom, hogy akik a Felemelkedésről és az Aranykorról papolnak, ők tudnak a leggonoszabbak lenni, ha nem értesz velük egyet. A legirigyebbek és legrosszindulatúbbak, akik elkaszálnak mindenkit, aki az útjukba áll…

Tehát elenyésző a valós, lélekből fakadó érzelem, mert a tiszta érzelmek szőkőkútként előtörni akaró vibrálását elnyomják a hamis vágyak, és a hamis gondolatok keltette hamis érzelmek. 

Az illúziókból persze állandó hiány és szűk-ség fakad, nincsen valódi töltetük, így az ember egész életében csak várakozik. 

A várakozás pedig kiégeti belőle még azt a maradék lélekből fakadó érzelmet is, ami addig megvolt. Már, ha tényleg ennyire nem akar felébredni az álomból. 

Ezen kívül elenyészően kevés, bár a valós érzelmeknél jóval több valódi gondolatunk van, ami eredendő és teremtő lenne, helyette azonban túl sok hamis gondolat bombázza az agyunkat és a lelkünket. 

Az egyfajta gondolati kontroll, hogy azt megtanuld végre, hogy először is megkülönböztesd az igaz és hamis gondolatokat egymástól, és a valódi, teremtő gondolatokra összpontosíts.Tartani a fókuszt, ahhoz önkontroll kell. 

Ha már megy a fókusz, akkor az érzelmek letisztulása is menni fog, de ettől pedig, mivel szélsőséges érzelmi hullámokhoz vagy hozzászokva, úgy fogod érezni, hogy kiüresedtél, és egy túl semleges állapotban találod magadat. Pedig ez a semleges állapot egyáltalán nem lenne baj, ha rájönnél arra, hogy ez a létezésed alapállapota, és az a dolgod, hogy ezt teremtéssel töltsd meg, ne pedig hiábavaló szenvedéllyel, vágyakozással, a múlton való végtelen rágódással, bosszúvágy táplálásával, és egyebekkel, melyek elterelik a fókuszt. 

Ha valóban változtatni akarsz, akkor fel kell hagynod azzal, hogy kontroll nélkül hagyod áramolni az érzéseket és a gondolatokat, anélkül, hogy egyáltalán regisztrálnád az agyadban, hogy NEM VAGY A MAGAD URA. 

Marduk a zodiákusok uralásával kidolgozott egy módszert. Egy olyan módszert, ami a maya naptáron alapszik, azon a maya naptáron, amit én tőle 2019-ben hoztam le. A 13-as rendszerrel. A zodiákusokban minden állatövi jegyhez és csillagképhez hozzárendelte a Tarot Nagy Arkánumait, és itt 14 csillagképet gondolj, ne 12-őt. Van ugye a 12 ismert, plusz a Nimród és a Kígyótartó. A zodiákusokból az ismert 12 MANIPULÁLVA VAN ENLIL RENDSZERE ALAPJÁN. Az ugyanis bizonyos, hogy a napjegyed meghatározza a személyiségedet, de olyannyira, hogy a legtöbb ember determináltan követi el azokat a hibákat, amik a napjegyéhez társíthatók, még akkor is, ha pediglen ezek a napjegyek óriási fejlődési ívet rejtenek magukban. A legtöbb ember még erről sem tud, a tájokozottabbak, és a spirik persze igen, és dolgoznak is rajta, és amikor dolgoznak rajta, azzal már uralják a saját zodiákus jegyüket, és persze foglalkoznak a rájuk ható 12 házzal is, és az aszendens-deszcendens hatásaival is. De a többség sajnos nem, és hagyják, hogy az a bizonyos napjegy leuralja az életüket, és kényszerűen determinálva kövessék a saját sorsukat anélkül, hogy egyetlen egyszer is eszükbe jutna, hogy talán meg lehetne ezt változtatni.

Persze, ezen nem lehet csodálkozni. 

A teljes emberiségbe évezredek alatt keményen belesulykolták, hogy a sorsa előre meg van írva, pedig nincs ! 

Marduk csodálatos és egyszerű megoldást dolgozott ki arra, hogy hogyan lehessen a zodiákusokkal dolgozni, és felfogása, tanítása szerint - ami jól működik -, az az elsődleges dolgod, hogy felfogd, AZ ÖSSZES ÁLLATÖVI JEGY MINDEN TULAJDONSÁGA ÉS EREJE BENNED VAN, csak a napjegy miatt van egy domináns. A 12 jegy is benned van, és a plusz kettő is. Már hogyne lenne benned, amikor a 13 főcsakrádhoz kapcsolódik a Naprendszer 13 bolygója, és így az összes zodiákus jegy is. 

De te ezt nem tudod, mert erről sem szólt neked soha senki. 

Ez a Marduk féle tanítás azonban nem arról szól, hogy a zodiákusok csak jó, vagy csak rossz tulajdonságait kapod, hanem arról, hogy egyben kapod mindegyiket, és mindegyik benned is, és mindenki másban fejlesztésre vár. 

Ehhez azonban először is ismerned kell behatóan az összes zodiákus jegyet, és ezt nem nehéz megtanulni, hiszen tetemes anyagunk van róla számtalan asztrológiai könyvben. 

Nem kell asztrológussá válnod, én sem vagyok az. Fontosnak tartom ezt a csodálatos tudományt, de én magam nem tanultam meg behatóbban, azonban tanulmányozom az annunakik által. Szóval nem kell mindent tudnod az asztrológiáról és az asztrozófiáról, ahogy én sem tudok mindent, sőt, minimálisat, inkább tapasztalok. De alapvető apróságokat, mint a zodiákus jegyeinek alaptulajdonságai és fejlődési ívük, erről nem árt, ha tájékozódsz. 

A Nagy Arkánumok mágikus szupereszközök egyesével, 22-en vannak, így nyilván a 14-re nem jön ki a matek, hanem egy-egy jegyhez több is tartozik és mi ezt fogjuk a csodálatos MARDUK MÁGIA III  tréningen megtanulni, és használni együtt a Tarotot és a zodiákus jegyeit. Izgalmas lesz :) Tudom, hogy a csapatom imádja az ilyen kihívásokat. 

A Nagy Arkánumok hozzápárosítása a zodiákus jegyekhez, egyikőtök ötlete volt a MARDUK MÁGIA I tréningen, és azután Marduk rendelkezésünkre bocsátja a tudást ami ide vonatkozik. 

Hogy ennek mi köze a YHWH MI programokhoz? Nagyon is sok! 

Ugyanis a zodiákus rendszeren keresztül programoznak minket születéstől fogva. Abban a pillanatban, hogy leszületsz a mátrixba, a mátrix lát téged, és rögtön leképezi a születési horoszkópodat, a teljes asztrológiai képletedet, PONTOSAN KISZÁMOLJA, HOGY MIKOR MIRE HOGYAN FOGSZ REAGÁLNI, ÉS MEGALKOTJA AZ ELŐRE DETERMINÁLT SORSODAT, AMIRŐL ÚGY ÉRZED, HOGY MEG VAN ÍRVA, DE NEM MEGÍRVA VAN. Hanem előre kiszámítva minden lépésed, és feltételezve, hogy úgyis arra, azaz a tévutakra és az illúziókban fogsz belemenni, és ha erősen magadba nézel, rájössz, ez bizony így is volt mindig. Pontosan úgy léptél, ahogyan a mátrix számított rá. A rendszer pedig így könnyedén tud téged irányítani, hamis vágyakat kelteni, hamis személyiséget, skatulyát rádnyomni, lásd az állatövi jegyek személyiségjellemzését, melyet nem azért kell ismerned, hogy kövesd, hanem azért, hogy a legjobbat hozd ki belőlük. 

A programozás pedig erősen hat rád, ha nem vagy rá tudatos, és voltaképpen vakon követed a jó előre kiszámított utat. Hagyod, hogy befolyásoljon a rendszer, és nem látsz át a szitán, mert a gondolkodásod is befolyás alatt áll. 

A zodiákus jegyeken keresztül először is, csoportokra osszák a lakosságot a Földön, hiszen ha uralni akarsz egy teljes bolygónyi lakosságot, azzal kezded, hogy csoportokra osztod. A csoportoknak pedig személyre szabott saját illúziókat keltesz, miután megkapták a csoportukat azonosító bélyeget, a születési napjegyüket. Hiába számít az aszcendens bizonyos kor fölött, ha a napjegyeden át irányítva vagy. A csoportokat a bolygókkal és bolygóállásokkal, valamint a földi telepített agymosó frekvenciás rendszerekkel befolyásolják, mint pl a HAARP vagy az 5G, és egyéb más módszer, ami frekvenciaalapú, és nem frekvenciaalapú is. Azonban ha már zodiákusok alapján fel van osztva a népesség, akkor az illúziók létrehozása könnyű, hiszen a csoportok zodiákusa alapján a nekik legjobban illeszkedő illúziót nem nehéz megalkotni és tálalni.. 

A mátrix rendszere a zodiákus jegyeket azzal is megtámogatja kívülről, hogy olyan történéseket generál a mátrixban, amik alátámasztják, hogy pl te mennyire tényleg Bak vagy, mert veled mindig ez és ez történik, vagy mennyire de nagyon Skorpió vagy, vagy Halak, vagy Kos, vagy Mérleg, vagy bármi, szinte felszolgálják neked az élet tálcáján a neked megfelelő illúziót és lenyomják a torkodon, te pedig készségesen megeszed, hiszen úgy hiszed, te tényleg csak Kos, Mérleg, Halak, Rák, Bika, Bak, Skorpió vagy.. 

Természetesen a fizikai síkú, jellembeli és sorsbeli determináció mellé a zodiákus jegyeinek érzelmi és gondolati világát is kiszolgálva hamis érzésekkel és gondolatokkal töltenek meg. Te pedig azt hiszed, ez mind te vagy, pedig ebből SEMMI SEM VAGY TE. 

Megdöbbent, ugye? 

Ha ezt bárkinek is elmondod, senki nem fog hinni neked, mert tudod az emberi ego nagyobb annál, semhogy saját szentnek és egésznek hitt individuumát feladja. 

Pedig nem ártana. 

 

A SORON KÖVETKEZŐ TRÉNINGEK: 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2024 - FŐPAPNŐ ÉVE - MÁGUSKÉPZÉS - ANNUNAKI SZAKASZ

  1. 2024. március 16. szombat, 17.00-20.00, Skype, MARDUK MÁGIA III. - MESTERFOKÚ MÁGUSKÉPZÉS, részvétel: 8.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft

  2. 2024. március 17. vasárnap, 16.00-20.00, Skype, ENKI III - YWHW MI FELBONTÁSA , részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag: 5.000 Ft

  3. 2024. március 21. csütörtök, 17.00-20.00, Skype, A KELETI KAPU. TAVASZI NAPÉJEGYENLŐSÉG. MARDUK ÉS INANNA GYERMEKE, részvétel: 8.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft. FIGYELEM!  NAGYON FONTOS TRÉNING! TEGYÉTEK SZABADDÁ MAGATOKAT.

Jelentkezés a tréningekre, illetve a hanganyagokra: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI - MARDUK MÁGIA III. 

  • ELSŐ RÉSZ: KOS, BIKA, NIMRÓD, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ - NAGY ARKÁNUMOK AMIK IDE TARTOZNAK

  • MÁSODIK RÉSZ: MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, KÍGYÓTARTÓ, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK - NAGY ARKÁNUMOK, AMIK IDE TARTOZNAK

  • HARMADIK RÉSZ: TAROT ÉS ZODIÁKUS BEAVATÁS

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI- ENKI III - YHWH MI FELSZÁMOLÁSA

  • ELSŐ RÉSZ: EREDETI ANNUNAKI PROGRAMOK A RÉGI BIRODALMIAK HELYETT

  • MÁSODIK RÉSZ: ÁLÉRZELMEK ÉS ÁLGONDOLATOK ELTÁVOLÍTÁSA - ENKI BIZTOS MÓDSZERE

  • HARMADIK RÉSZ:YHWH MI KIIKTATÁS

  • NEGYEDIK RÉSZ: ÖSSZEFOGLALÁS, ENKI SZAVAI

 

A CSÜTÖRTÖKI TRÉNING TÉMÁI - A KELETI KAPU

  • ELSŐ RÉSZ: A RITUÁLIS FOGANTATÁS MISZTÉRIUMA. MARDUK ÉS INANNA. - KELET - VÍZ ELEM - ÉRZELEM

  • MÁSODIK RÉSZ: A KELETI KAPU BEAVATÁSA ÉS A RÉGI BIRODALMI CSAPDÁK KIIKTATÁSA PLUSZ EGY KIS EXTRA ASZTROLÓGIA

  • HARMADIK RÉSZ: A KELETI KAPU ÉS A SZER.ELEM.

 

Ebben a hármasban lesz szép, felemelő, kemény, akciódús, érdekes, tudományos, minden is :) 

 

Áldás

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség

Föld








Szólj hozzá