2024. már 29.

ENKI VI. "VISSZATÉRÜNK"

írta: Eszter 777
ENKI VI. "VISSZATÉRÜNK"

ENKI ÉS A PÉNZ RENDSZERE - ENKI ÉS A VISSZATÉRÉS

ENKI VI. 

ELŐTTÜNK A FÖLD

“VISSZATÉRÜNK”

ENKI ÉS A PÉNZ RENDSZERE

 

Az annunakik számára a pénz sosem azt jelentette, amit nekünk. Nekik ez a világ a Földön, teljességgel idegen. Nem mondom azt, hogy ne tudnák értelmezni, miért építette a világot uraló árnyékkormány a világunkat a pénzre, de egyet nem tudnak érteni vele. Nekik a pénz mindig pusztán eszköz volt, egyfajta fizetőeszköz, ami valós fedezettel rendelkezik. Nem létezik az ő felfogásuk szerint olyan, hogy egy fizetőeszköz mögött nincs meg az a fedezet, amit az a pénzérme, bankjegy, értékpapír, bármi valójában ér. Az, amit mi a pénzzel csinálunk, pontosabban nem mi, hanem a világot uraló elit irányítása alatt a pénzügyi rendszer a pénzzel csinál, arról az annunakik úgy gondolják, hogy egyértelműen romlást és pusztulást hoz. Ezt alá tudom támasztani, és te is, bárki, aki nyitott szemmel jár. 

 

A pénzügyi rendszerünk összeomlásra van ítélve, és ezzel a közelgő jelenséggel már komoly gazdasági elemzők is széles körben foglalkoznak. Tengernyi tanulmány születik a témában, találgatnak, előrejeleznek és lehetséges akcióterveket dolgoznak ki. Akik ezeket a tanulmányokat írják, úgyszintén értik a hitelpénzrendszer lényegét, és az okait is, mármint a valós okait, mégpedig azt, hogy a hitelpénzrendszerrel manipulálják a Föld országait, minden ország el van adósodva a mélyállamnak, és így minden ország, és MINDEN vezető, ismétlem MINDEN  vezető / azért emelem ki, hogy hagyj fel az illúziók kergetésével akár Trumpról, akár Putyinról/ a markukban van. A hitelpénzrendszer lényege ugyebár az, hogy emberek, országok, ipari vállalatok stb olyan dolgokhoz akarnak hozzájutni, amire nincs meg az anyagi fedezetük, ezért hitelt vesznek fel, amit részletekben fizetnek vissza. Ez egy borzasztóan primitíven zanzásított megfogalmazása az egyébként igen bonyolult hitelpénzrendszernek, de ez a lényege. Akitől felveszik azt a hatalmas összeget, amit majd húsz, huszonöt, harminc, negyven, akármennyi év múlva fognak visszafizetni, az azért uralja őket, mert kedvére növelheti a kamatokat, és általában kétszer annyit szed vissza, mint amennyit adott, hiszen ezért éri meg neki a biznisz, és nem csak ezért. 

Azért is, mert ha adott országnak elfogy a pénze, ez a hitelező készséggel folyósít a számára még több hitelpénzt, amivel növeli a hitelezett összeget, és persze a kamatot, no meg a visszafizetési időt. 

A hitelpénz rendszerének másik mocskossága az, hogy az országok, de egyébként az egyének is rá vannak arra kényszerítve, hogy hitelt vegyenek fel, ha tartani akarják a lépést, és alapvető életfeltételekhez szükséges eszközöket biztosítsanak maguknak. 

Tehát a hitel nélkül nem tudnak túlélni. Lényegében. A hitelpénz rendszerét megelőző rendszer igazi káosznak tűnhet a mai kor emberének a szemében, pedig nem volt az. Eléggé hasonlított a mai rendszerhez, hiszen ott is az uralkodó rezsimek, mint az egyház, a királyok, császárok, cézárok, birodalmak kezében volt a pénz, és annak elosztása is. Ugyanígy létezett adó, tized, dézsma, rabszolgaság, majd jobbágyság, a jobbágyok bérelték a földeket, az egyház volt mindenek felett, no meg az arisztokraták. Most sincs ez másképp, csak a pénz átkerült a feudalizmus felszámolásával, ami természetesen már akkor is a háttérhatalom által irányított folyamat volt, a pénz a háttérhatalom kezébe az arisztokrácia kezéből, mint ismeretes, minden az irányítottan kirobbantott, borzasztóan véres francia forradalommal kezdődött, ami előtt már kellett lennie Bilderberg gyűlésnek, ugyanis nyilván nem egyszeri alkalommal üléseztek az eljövendő világ sorsáról. A mezőgazdaságot szándékosan tették tönkre, a paraszti, tanyasi világot úgyszintén, hogy mindenki innentől a gyárak által kiontott vackoktól váljon függővé, és szándékosan fosztották meg az emberiséget a nagyobb művelhető földterületektől. Ebben a világban MINDEN irányított, és az új pénzügyi rendszer, amit be akarnak vezetni, a totális kontroll mellé végleges és kizárólagos függést hozna létre, olyat, amiből már nincs kiút.

Hogy az annunakik hogyan képzelik el a pénzügyi rendszert az helyett, ami jön, majd a tréningen kiderül. 

 

A jelenlegi mátrix a hitelpénzrendszer bevezetésével indult, az 1700-as évek közepe táján, azzal a híres Bilderberg gyűléssel, és az ott részt vevő világ urait ezért is hívják Bilderberg csoportnak. Ők határoztak ekkorra a hitelpénzrendszer bevezetéséről, elő is készítették és meg is valósították, igen gyorsan. Az ipari forradalom ennek már a folyománya volt, és minden más is, ami azután jött.

Még a világháborúkat is hitelezésből oldották meg az országok, akár hiszed, akár nem. 

A Bilderbergek pedig piszkosul meggazdagodtak. 

Olyannyira, hogy ma már mindenben ők irányítanak, bárhová is lépsz ezen a bolygón, ők ott vannak. 

Ők diktálják az iramot, és ugyebár ismert, hogy a terveik alapján egy központi Világbankot akarnak, egy központi vezetéssel, egy virtuális világvalutával, stb, stb, stb. Egy totalitárius rendszert, amiben mindent az ellenőrzésük alá vonnak. 

Az eddiginél szerintem sokkal keményebb rálátással az állampolgárok pénzére, jövedelmére, már csak az adóztatás miatt is, és persze a civilek tökének megszorongatása miatt is. 

 

Mostanában nem látom, hogy annyira terjesztenék a Nesarát és a Gesarát, meg a Q hadműveletet, de lehet, hogy csak azért nem látom, mert le lettem tiltva 😂 

Vagy azért nem látom, mert mivel adott előrejelzett és remélt időpontjaik esetlegesen nem jöttek be, hiszen sültbaromság az egész, ezért most hallgatnak. 

Nem tudom. 

Az biztos, hogy ha alapjövedelem érkezne a számlámra, arról tudnék. 

De nem fog, és a tiédre sem fog. 

 

Az annunakiknak is van tervük a pénzügyi rendszer átalakítására a Földön, mégpedig a teljes optimalizálás és újraelosztás. 

A pénz eredeti értékének helyreállítása. A virtuális pénz sem tetszik nekik, ami teljes átjárást és belátást biztosítana a lakosság bankszámlájába, és totális kontrollt jelentene. 

A KOMMENTSZEKCIÓBAN A Q, NESARA GESARA ÉS EGYÉB BAROMSÁGOKAT TÖRÖLNI FOGOM a cikkem alatt, most szólok előre. Nem tűröm az illúziókeltő leányálmokat. 

Csak mert sokan szentül hiszik, hogy ez lesz a megoldás, de nem ez lesz.

Ezek nem működő megoldások, és azt gondolom, hogy habár nem valószínű egy gyors összeomlás, a lassú összeomlás nem kerülhető el, mivel ez a rendszer nem működik már. Recsegnek-ropognak az alapok, egyre több az anomália benne, az infláció csak növekszik, az emberek nem tudják fizetni tovább a hiteleiket, a végrehajtások egymást érik, a behajtatlan végrehajtások pedig annál inkább, mivel már nincs miből finanszírozni ezeket. 

A hitelpénzrendszer virágzása véget ért. Az árnyékkormány kivett belőle mindent, amit ki lehetett, bármilyen lelombozó is a kegyetlen valóság. Kizsigerelte az országokat, az vállalatokat, a legkisebb vállalkozásig is, és persze az embereket, a családokat is. Mindent elpusztított, aminek valaha értéke volt, és most ott tart a dolog, hogy nincs miből pénzt beszedni tovább, viszont a csőd szélén egyensúlyozó országok, emberek, családok támogatásért kiáltanak, és most a támogatásokat szokás kötni kemény feltételekhez, szinte a lelkedet kell eladni érte… / de szép baba… kösz, CSOKra kellett… /… 

Az embereket persze a bankkártya használathoz érzékenyítik, úgy alakítják a rendszert, hogy bankkártya nélkül el legyél lehetetlenítve, hogy szoktassanak minket ahhoz, hogy a kezünkben nincsen készpénz, pusztán egy virtuális szám a telefonunk kijelzőjén. Sőt, most már a bankkártyákat is elkezdték szépen lassan felszámolni, hogy minden a telefonodról menjen, egyetlen gombnyomásra. 

Finoman, rejtetten kormányoznak bele minket az új pénzügyi rendszerbe, ami teljes egészében virtuális alapú lesz. Ez a terv. 

Ezzel szemben az annunakik a fedezetalapú készpénzt szorgalmazzák, és a teljesítmény alapú kifizetéseket, nem pedig a kb hasra ütök, és ennyit neked, nekem meg a többet alapút, ami most van a világban. 

Az, ami a világba érkezik, azt meg kell állítani. Egy új, minden eddiginél keményebb pénzügyi rendszer van tervben, ezt nem is részletezem, mert ezt mindenki tudja jól. Vannak itt is légbőlkapott megfélemlítések, arról, hogy majd lerántják mindenki pénzét a bankszámláról, és zsebre vágják. Illetve, feltételekhez kötik majd, hogy hozzáférhetsz - e a pénzedhez. Ez utóbbit még el is tudom képzelni, az előbbit nem. Erről vannak nekem is látomásaim, és arról is, hogy fenyegetni fognak azzal, hogy levonnak pénzeket a számlákról különféle jogcímeken, és nem kell hozzá végrehajtás. Egy központi virtuális világvalutát úgy szabályoznának, ahogyan akarnak, olyan tózsdei árfolyamot kreálva, ami mögé bújva bármit ki lehet majd magyarázni. Először biztosan elhúznák a mézesmadzagot, és mindenki azt látná, hogy a bankszámláján lévő pénze mondjuk megtriplázódott egyetlen másodperc alatt, mert a virtuális világvaluta /szerintem az Etherium/ ára megnőtt a tőzsdén. Mindenkit rábírnának arra, nagy kedvcsinálással, hogy használja az Etherium előnyeit, és amikor az emberek bekapták a horgot, nagyot csökkentenének az árfolyamon, majd így bezsebelnének jókora összegeket, ezzel anyagilag ellehetetlenítve a világot. 

Azonban nem az egyszerű embereknél fogják kezdeni, hanem az országoknál. El tudom képzelni, hogy az országok tetemes tartozásait váltják át először Etheriumba, és onnantól látszólag stabilnak fog tűnni az adósság, icike picike kamattal, és hát a nullák száma is sokat csökkenne, mert az Etheriumnak már most nagyon magas az értéke. Aztán úgy játszanának az adóssággal, ahogyan akarnak, hiszen egy központi AI fogja irányítani az Etheriumot, és még csak nem is lesz kit okolni kérte, ha más nem, csak a mesterséges intelligenciát, ami oh bocs, “tévedett”. 

De akkorát, hogy a hiba nem lesz kijavítható. Egy ilyen virtuális, mesterségesen irányított, és az árnyékkormány által kényük-kedvük által mozgatott világvalutával seperc alatt tönkre tudnának tenni egész nemzeteket. 

 

Na de hogy még jobban “megnyugtassalak”, nem kell ide ennyire bonyolult pénzügyi hadművelet. Az oly nagyon várt háromnapos sötétség, és társai, /közröhej a köbön, hogy sokan tényleg azt hiszik, ez jó lesz/, nagyon valószínű, hogy arról szólna, hogy egészen egyszerűen nem tesznek mást a világ árnyékba bújt irányítói, mint szó szerint lekapcsolják a villanyt. 

Leálítják az áramot, az internetet, a telefonvonalakat és a műholdakat. Ha ezt ők így megteszik, akkor minden megbénul, az egész világ leáll. Az lehet, hogy ennek pusztán három napot adnak, de az is lehet, hogy akár egy hetet is, vagy még többet. Minél több ideig tartják fenn ezt az állapotot, annál jobban szétszedik a társadalmat, az infrastruktúrát, mindent el tudnának ezzel pusztítani áttétesen, és nem sokat kellene tenni érte. 

Ha még a gázt is lekapcsolnák, és a vizet is, akkor lenne teljes a káosz, és meg is tehetnék, mert van hozzáférésük. Azt csinálnak, amit akarnak, jelenleg, és ez aggasztó. 

Egy háromnapos áram, internet, telefon, gáz, víz, műholdleállás világméretű káoszt hozna, zavargásokat, tömeges felkeléseket, tüntetéseket, a tőzsde összeomlását, az élelmiszerszállítás globális leállását,a leállított műholdak miatt összeütköznének a hajók, a repülőgépek… folytassam?.. Még mindig azt mondom, hogy mielőtt minden hülyeséget beveszel a netről, előbb gondolkodj józan paraszti ésszel. 

Teljes egészében a fentiektől függünk. Áram, internet, telefon, víz, gáz, műholdak. Ez is szánt szándékkal van így, de ezzel nem mondok újat. Egy paraszthajszálnyit kellene csak tenni, és minden összeomlana, és ha nem kapcsolnák vissza, akkor nagyon hamar kőkorszaki állapotokat eredményezne a bolygón. Egy héten belül már tömegesen lehetne kidobni a fagyasztva tárolt óriási húsmennyiséget. Két héten belül már minden mást is. Három napon belül minden tejterméket is. Ha nem lenne vízszolgáltatás, a csatornák hamar beszennyeződnének, nem lenne ivóvíz. Ha nem lenne áram, nem működnének a gyárak sem, és a tömegközlekedés sem. Ha az nem működik, nem mennek be dolgozni az emberek, leállna minden szolgáltatás, minden ipari, kereskedelmi szektor. Ha nincs internet, az már önmagában is leállítana minden szolgáltatást. Internet csak akkor nem lenne, ha a műholdakat is lekapcsolják. Ha azokat is lekapcsolják, nem csak megbénulunk, hanem a Föld megvakul. Nem látunk “ki az ablakon”, se le fentről a föld körüli pályáról, sem mi innen ki, a világűrbe. Onnantól ki lennénk szolgáltatva. 

Bármit meg lehetne csinálni velünk, kívülről is, belülről is. Sőt, műholdak nélkül az országok egymás gépeit sem érzékelnék, amikor azok belépnek a légtérbe. 

 

Hát ennyire egyszerű lenne a világot kicsinálni, három nap alatt. A háttérhatalom nem ezt választaná, hanem a lassú folyamatot. Egy ilyen lépésnek ugyanis nagyon komoly következményei lennének. 

 

Azonban, ha egy idegen faj akarna megszállni minket, pontosan így csinálná, az általam fent leírt forgatókönyv szerint. Valamint, ha át akarnák venni felettünk a hatalmat, akkor is így tennék. Ez lenne a legkönnyebb módja annak, hogy sebezhetővé és könnyen támadhatóvá tegyenek minket. 

A Föld lakossága ezzel az interent, gáz, áram, stb függésalapú társadalommal végtelenül kiszolgáltattá tette magát.

Még jó, hogy nem szándékozik minket megtámadni egyetlen földönkívüli faj sem, vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy valószínűleg nem vagyunk fontosak, a bolygónk ki van zsigerelve, a lakosság tetemes méreteket öltött, a bolygónk kicsi, instabil, és néhány millió évente a Föld saját ciklusainak köszönhetően elpusztul, majd újjáépül az ökoszisztéma.

AHOGY A DOMAIN SZÜRKE FOGALMAZOTT: SENKI SEM AKAR ITT LAKNI.

 

Az emberiség már nem tudja megoldani a gondjait egyedül. Elkerülhetetlenül száguldunk a jelenlegi rendszer összeomlása felé, és ez nem járna kellemetlenségek, sőt, nagyobb bajok nélkül. Az elit belekormányozza a világot a káoszba, és hathatós beavatkozás nélkül nem ússzuk meg. Kell valami, valakik, akik végre megmutatják, hogy nem vagyunk egyedül, és nem fényhajók és áttetsző lények kellenek ide, hanem hús-vér kemény csávók és csajok, a Földön kívülről, akiktől kellően behúzza a kéziféket végre az elit. Amúgy a streamingek és a mozik tele vannak az elmúlt években olyan sci-fikkel, ahol földönkívüli megszállás a téma, szóval megy a globális érzékenyítés a témában. Zömében a mozikban és a streamingeken a földönkívüliek még mindig szükségképpen csakis rosszak lehetnek, hogy a dicsőséges amerikai kormány, szokás szerint legyőzhesse őket, vagy szuperképességekkel rendelkező ifjak lelkes csapata. A földönkívüliek mindig pontosan támadnak a filmekben, és mindig támadnak, sosem békés szándékkal jönnek, kivéve abban a filmben, ahol azt hiszem hat lábuk volt, ott meg kommunikálni nem lehetett velük, csak nehezen. /Érkezés c film/.  Mindig jelzik előre, hogy jönnek, rádiójelekkel vagy morzéval, esetleg bonyolult megfejtendő kódokkal, és mindig vészjósló a jelzés ugyan, de az emberek a filmekben mindig elhiszik, hogy békés szándékkal jönnek, és csak az utolsó utáni pillanatban eszmélnek fel, amikor már szénné lövik őket. Az idegenek mindig leuralni jönnek a világunkat, és mindig azért, mert a saját bolygójuk erőforrásait már kimerítették. Nem nagyon tudok olyan filmet, sorozatot mondani, ahol az idegenek békés szándékkal jönnek hozzánk, csak a régmúltból, az meg már hol van, senki sem emlékszik rá. Az E.T. propaganda is csak azért volt, mert üzeneteket küldtünk a világűrbe, a Voyager 1-el és más űrszondákkal, zenét, képeket, szöveget, ábrákat, hogy bevonzzuk ide a földönkívülieket, és ennek oka a hidegháborús űrverseny volt, de lássuk be, ostoba, gyermeteg lépések voltak, amik nem osztottak és szoroztak semmiben sem. A domain a második világháború végétől lett nagyon aktív, főleg az USA-ban, mert a Hirosima, Nagaszaki atombomba felhívta a figyelmüket ránk, és hatástalanították az atomfegyvereket, hogy ne tudjunk újra azzal az erővel játszani, amihez még bölcsisek vagyunk. Emlékezz csak rá vissza, hány beszámolót olvastál mexikói, nevadai észlelésekről a hetvenes évekből, amikor tömegével látogattak minket, de az amerikai kormány, és úgy sejtem a többi is, eltussolta az ügyet. Épp nemrégen hozták nyilvánosságra a titkos UFO aktákat, de ez már nem mozdított meg senkit, még a NASA beismerése sem, és ezt is tudták jól, ugyanis a több ezer idegen megszállásos mozifilm évtizedek alatt olyannyira érzékenyítette, azaz felkészítette a lakosságot egy esetleges idegen megszállásra, hogy már nem kapnánk szívrohamot, sem sírőgörcsöt, ha egy idegen űrhajóflotta megjelenne felettünk. Jól viselnénk, de nem is velünk, a civil lakossággal lenne gond, hanem a vezető nagyhatalmakkal, amelyek mögé bűjva a háttérhatalmi elit régóta fel van készülve az esetleges tömeges megjelenésre, és hidd el, hogy nem a békés, minket csak látogatgató, megfigyelő, időnként embereket elragadó, majd általában még ugyanazon éjjel visszahozó domaintől félnek. A szürkékről már tudják, hogy csak megfigyelnek és elemeznek minket, és finoman, rejtetten beavatkoznak, illetve számtalan földalatti bázison emberekkel együtt végeznek genetikai kísérleteket. 

A háttérhatalom nem is az olyannyira hőn várt fényhajóktól tart, akik egyesek szerint erősek, szerintem pedig, mivel csak nemrég kaptak testben létezést, még űrhajóik sincsenek, mégis hogy a viharba lennének? Asztrálon igen, de fizikai síkon nem. 

A háttérhatalom az annunakiktól tart, akiknek a létezését olyannyira titkolják, és oly sokáig tartották mélységes titokban, most pedig, hogy felszínre került a téma, és már nem lehet visszatartani, a HAARP rendszerrel megpróbálják azt a frekvenciát generálni, amit én csak Felejtés Zónának hívok… Azaz, hogy az emberek soha ne is figyeljenek fel erre a rendkívül fontos témára, legalábbis az emberek java része ne figyeljen fel, mert a lakosság egy szűk köre nagyon is figyel. 

Az elit mindent tud az annunakikról, minden tudását mélységes eltitkolja róluk, és nagyon sok lelet, és létfontosságú könyv, irat, dokumentum és bizonyíték van náluk, amit visszatartanak tőlünk, hogy mi itt csak a felszínt kapargassuk, legalábbis ha nem kapcsolódsz az annunakikhoz, és úgy akarsz róluk beszélni, írni, akkor be fogsz fürödni a témával, mert rendkívül kevés anyag áll még rendelkezésre. 

Az elit nem csak, hogy mindent tud az annunakikról, arról is tud, hogy vissza akarnak térni. Egyszer találtam egy nagyon jól összerakott videót a vezető annunakik neveivel, NINMAH, MARDUK, ENKI, INANNA, NABU, DUMUZI, ANTU, NINTU, nagyon látványos volt, hitelesen összerakott arcok, erős kisugárzással, hatásosan, felettük az IRAQ szó, és angolul az, hogy VISSZATÉRÜNK. 

Kb öt percem volt megnézni, mert utána eltűnt, és azóta sincs semmi nyoma. 

Most már egyre több annunaki anyag van a neten, főleg angolul, de legalább már van, viszont sok a dezinformáció még mindig. Mint mondtam, kapcsolódás nélkül nem fog menni a dolog. 

Közvetlenül tőlük, az annunakiktól kell információkat szerezni, ahogyan én is teszem, hogy hiteles legyen és valóban hatásos minden, amit velük együtt teszünk. 

Mert nekünk kell nekik megadni az engedélyt, hogy a Földre jöhessenek, és hidd el, hogy ez nem naiv gondolat, hanem nagyon is logikus. Ahogy az Enlil cikkekben írtam korábban, ez már nem az az emberiség, amit itt hagytak, ez az emberiség már nem gyenge, kiszolgáltatott abban az értelemben véve, hogy simán végignéznénk mondjuk egy annunaki megszállást anélkül, hogy a kisujjunkat mozdítanánk. Nyilvánvalóan, ha uralkodási szándékkal érkeznének, ellenállnánk, és nem adnánk a bolygónkat semmi áron át nekik. 

De nem uralkodási szándékkal érkeznek, hiszen a Föld már nem az övék, átadták azt az emberiségnek, amikor elmentek innen. Ők ide már azért akarnak visszatérni, hogy velünk együtt építsék újjá az annunaki-emberi társadalmat, és jobban tetszik nekik a mai fejlett emberiség, mint az, amit itthagyni kényszerültek. Az elit azonban ebben az esetben ki lenne szorítva a Föld irányításából. Az annunakik is sokat fejlődtek az elmúlt ezredévekben, és igen magasan fejlett technológiával rendelkeznek, valamint spirituálisan is sokat fejlődtek, mágikus képességekben úgyszintén, és sokat tanultak kívülről megfigyelve minket, tőlünk. Ők azonban sosem jelentek meg a Földön űrhajókkal, mert kockázatosnak tartották. 

Az elit tudja jól, hogy nem tudna az emberiség kellően ellenállni annak, ha az annunakik itt tömegesen leszállnának. Csak egy kis próbát tettek egy floridai bevásárlóközpontban, és máris tehetetlenek voltak a katonák velük szemben, pedig úgy sejtem, nem mezei katonákat küldtek oda, hanem elit kommandósokat. Nem fogta őket semmilyen fegyver, és nem is hátráltak meg a támadástól. 

Állták a sarat. 

Meg akarták magukat mutatni, és tesztelték a lakosságot, akik messze nem reagáltak rájuk olyan rosszul, mint a katonák. Sokan tartanak attól, hogy az annunakik visszatérnek.

Nem tudják, hogy mi lesz akkor, nem akarnák-e ők is leuralni a világot? 

Egy fejlett földönkívüli faj megjelenése a világot irányító elit felett úgy, hogy leszedhetetlenek a légkörből, a védelmi pajzsaik miatt /gondolom frekvenciapajzsok/, úgy, hogy telepatikus gondolatátvitellel kommunikálnak a lakossággal, úgy, hogy akár a média felett is átveszik az uralmat, és minden kijelzőn őket látnád, úgy, hogy három napra lekapcsolnák az áram, internet, műhold szolgáltatást, ez nekik nem nehéz feladat. Ezzel máris át tudnák venni a világunk feletti hatalmat, és onnantól ők irányítanának. Semeddig sem tartana megoldani, és kérdés, mi lenne utána. Sokan félnek attól, hogy egy új, minden eddiginél keményebb, fejlett, földönkívüli rezsim markába kerülnénk. Megint mások azt mondják, amit én, hogy ez nem valószínű, mert a régmúltban nagyon jó volt a viszonyuk az emberekkel, és nekik óriási veszteség volt elhagyni a Földet. Akkor látszólag végleg, bár tisztában voltak vele, hogy csak addig lesznek távol, amíg Anu a király a Nibirun, és Enlil az Úr itt, a Földön. Amint ennek vége, márpedig vége, Enlil halott, a Jahve Szövetség halott, Anu halott, a Nibirun Marduk a király, igazság szerint minden feltétel adott lenne, hogy éppen mostanság, a következő években térjenek vissza a Földre, és többen, többek között én is, úgy tartjuk, hogy ez lehetséges. Már csak azért is, mert a Nibiru 2026. március 21-én fogja keresztezni a Föld útját. 

Menjünk azon végig, hogy mi van, ha békével jönnek, és nem uralkodó szándékkal, ha valóban együttműködést akarnak. Akkor ez esetben ugyan végignyomnák a három napos “sötétséget” jókora riadalmat okozva, tömegesen leszállnának a Földön, úgyszintén jókora káoszt hozva el ezzel, majd telepatikusan mindenkit lenyugtatnának, és vannak M.E. eszközeik /mágikus szupereszköz/, amivel hatást tudnának ránk gyakorolni, hogy ne akadjunk annyira ki. Aztán tárgyalnának a nagyhatalmakkal, akik eléggé be lennének szarva ahhoz, hogy ekkora haderővel szemben, mint ami itt lenne, több ezer annunaki űrhajóban, mely haderő és fegyverzet bevetésétől tartanának, - az csak az amerikai filmekben van, hogy hősködnek, és egy úgynevezett anyahajó romba döntésével máris megnyerik a harcot az idegenekkel szemben -, belemennének mindenbe. Lennének, akik megtámadnák az annunakikat és az űrhajóikat, és ha békésen jönnek, nem lőnek vissza, de fenntartják a frekvenciavédelmüket. 

Az is csak a filmekben van, hogy egy előttünk négyezer évvel járó idegen technológiát egy WIN XP számítógéppel meg lehet hekkelni három fiatalnak. A valóságban tehetetlenek lennénk, és a szerződések megköttetnének, majd a világ vezetését és a mögöttük álló elitet visszavonulásra szólítanák fel az annunakik, onnantól pedig bevezetnék a saját terveiket itt, ami illeszkedik a miénkbe, és nagyon átalakítanák a világ pénzügyi, politikai, egészségügyi, oktatási, társadalmi és infrastrukturális rendszerét, az emberek pedig, akik egy idő után megtanulnának bennük bízni, együttműködnének velük. Azért ez az együttműködés genetikai kódunk is. Ezt ne feledd.

Majd menjünk végig azon, ha hódító és pusztító szándékkal jönnek. 

Akkor megtámadják a Földet, és a vezető nagyhatalmak fővárosait bombáznák le, majd a vezetésüket megzsarolnák, és aki ellenáll, azt megölnék. Ugyanezt tennék a civilekkel is, majd katonákat küldenének a nagyvárosokba, és a lakosságot ellehetetlenítenék, esetleg ha az egész bolygó kell, akkor ki is irtanák az emberiséget mind egy szálig, majd mivel tudnak a Föld alatti világról is, Agartháról, ott is. 

Esetleg azok életét kímélnék meg, akik behódolnak nekik. 

Ez a két verzió lenne, ha ők visszatérnek ide. Ahogy olvastad a második verziót, szerintem érezted, hogy ez nem az ő stílusuk. A Földön sem ezt bizonyították nekünk, amíg itt voltak, még ha rabszolgáknak is alkottak meg minket, nem úgy bántak velünk, és az elmúlt több ezer évben, abból is inkább i.sz. 1100 után, amikor Enlil már elmenekült innen földkörüli pályára, és az emberiség jóval alacsonyabb szinten, és szinte öntudatlanul élt itt, Anu pedig haldokolt, simán visszatérhettek volna. Ha én lennék ők, és tényleg le akarnám igázni az emberiséget, nem most jönnék, amikor az emberiség erős és fejlett - még ha nem is így látod, vesd már össze az 1100-as évek emberiségével pl -, hanem már ezer évvel ezelőtt jöttem volna, amikor itt dúltak a kereszteshadjáratok, a mészárlás és a kegyetlenkedés mindennapos volt, az emberek szenvedtek, éheztek és rettegtek Jahvétól. Én akkor jöttem volna a helyükben, amikor egy ennyire kiszolgáltatott emberiséget találok itt, feltéve, hogy le akarom őket igázni. 

Ha pedig szövetséget akarok kötni egy fejlődőképes, ámde adósrabszolgaság alatt tartott, és mindenkinek tele van a töke már típusú emberiséggel, akkor most jönnék. Éppen ebben a történelmi pillanatban, amikor a világ ismét rendszert akar váltani… hogy még mielőtt megtörténne, én már itt legyek, és megelőző lépéseket tegyek. 

Ők sem gondolják ezt másképp, mint én. 

Itt is azt javaslom, a józan eszedet használd, a megfélemlítés programjai helyett.

 

A soron következő tréningek

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2024 - MÁGUSKÉPZÉS - A FŐPAPNŐ ÉVE - ANNUNAKI SZAKASZ 

SOK KICSI, EGY NAGY :) 

FIGYELEM! ÁPRILIS 6. SZOMBATON NEM LESZ TRÉNING, MERT PROGRAMOM VAN. HELYETTE KAPTOK NÉGY KIS TRÉNINGET.

 

  1. 2024. április 3. szerda, 19.00-20.00, Skype, A HÉT ANYA KÖNYVE - EZ GYÖNYÖRŰ LESZ

részvétel: 4.000 Ft/fő, hanganyag: 2.000 Ft

 

  1. 2024. április 4. csütörtök, 19.00-20.00, Skype, NABU KÖNYVE, ANNUNAKI KÍGYÓ TESTVÉRISÉG - ELGONDOLKODTATÓ LESZ

/NABU MARDUK ÖCCSE, NINTU A HÚGA/részvétel: 4.000 Ft/fő, hanganyag: 2.000 Ft

 

  1. 2024. április 7. vasárnap, 16.00-20.00, Skype,ENKI - PÉNZÜGYI RENDSZER - VISSZATÉRÜNK - EZ IZGALMAS LESZ - ENKI ZÁRÓ TRÉNING, MARDUK TRÉNINGEK NYITÁNY

részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag: 5.000 Ft

 

  1. 2024. április 8. hétfő, 19.00-20.00, Skype, INANNA ÉS DUMUZI TÖRTÉNETE, ABZU/ANZU MIÉRT NEM SZÜLETHETETT LE KORÁBBAN

részvétel: 4.000 Ft/fő, hanganyag: 2.000 Ft

 

  1. 2024. április 9. kedd, 19.00-20.00, Skype, JELEK KÖNYVE 8-9. OLDAL

részvétel: 4.000 Ft/fő, hanganyag: 2.000 Ft

 

Minden tréningre, illetve a hanganyagokra jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

Az egyórás tréningek témája adott.

A VASÁRNAPI ENKI ZÁRÓ-MARDUK NYITÓ TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: HOGYAN KÉPZELIK EL AZ ANNUNAKIK A PÉNZÜGYI RENDSZERT

  • MÁSODIK RÉSZ: ENKI-VISSZATÉRÜNK…HOGYAN, MIKOR, HÁNYAN, MILYEN TERVEKKEL

  • HARMADIK RÉSZ: ENKI FINÁLÉ

  • MARDUK: NYITÁNY

 

Izgalmas és sűrű program :) 

Áldás

 

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség

 

Szólj hozzá

VISSZATÉRÉS ANNUNAKI VISSZATÉRÉS ANNUNAKI PÉNZRENDSZER