2024. jan 15.

JAHVE - AZ "ISTEN" TÖRTÉNETE

írta: Eszter 777
JAHVE - AZ "ISTEN" TÖRTÉNETE

JAHVE- AZ “ISTEN” TÖRTÉNETE 

 

A szó jelentése NÉVTELEN, YHWH, még a magánhangzókat sem merték leírni sem kimondani. .Rettegtek tőle, és rettegnek, mind a mai napig. A világ népességének java része istenfélő, és ebben a szóban minden benne van.

A téma, amiről írni fogok, keserves, sokkoló és kegyetlen. Ámde tudnod kell, ha valóban éber akarsz maradni ebben a még mindig Jahve által uralt világban. Ahol az igazságot hamisnak hiszik, a hazugságot igaznak, a jót rossznak, a rosszat jónak. 

Ahol a dualitás és a hazudozás az úr, no meg a pénz, az érdekek, a játszmák és a hatalom. A mi világunk olyannyira hamis, hogy konkrétan hamis valóságban, hamis téridőben és hamis lélekvesztőben élünk, egyfajta börtönbolygón, ahol olyasmikben hiszünk, amik nem léteznek, és amik léteznek, attól elfordulunk. Totálisan kifordított világ, teljesen kifordított elme, teljesen meghazudtolt létezés, és egy elfojtott, egészségtelen, kétségekkel teli létezési forma. Olyan, ami messze nem méltó egyetlen humanoidnak sem. 

Jahve, a névtelen, a hamis isten, amit a templomokban, a mecsetekben és a zsinagógákban imádnak, Jahve, amelynek utasításaira Enlil lediktálta a Bibliát, a mai világ leghamisabb háttérhatalmi alapító okiratát. 

Jahve, akiről a zsidó nép, aki közvetlen áldozata, annyit tud, hogy egy bosszúálló és kegyetlen isten, aki elszámoltat élted alatt, és halálod után. A tetteidet számba véve kegyetlen revansot vesz és retorziót alkalmaz, ahogyan akkor is megtette, amikor a legendák szerint még szemmel látható volt.

Sosem gondolnád, hogy aki szemmel látható volt, az nem más, mint Enlil, Marduk nagybátyja, Enki testvére, Anu, a Nibiru akkori királyának egyik fia. A kiváló stratéga és hadvezér, aki a Földön eszét vesztette, és a hatalom mámorában tönkretette testvére és saját vére teljes hagyatékát. 

Jahve kegyetlen és bosszúálló, de nem isten. Nincs isten, odafenn az égben, sem angyalai. 

Jahve egy fogalom, egy energia, és univerzális szinten egy MESTERSÉGES INTELLIGENCIA, amit még a Régi Birodalom fejlesztett ki. Az egész sztori eredetére senki sem emlékszik. A mesterséges intelligencia, és Jahve valós megjelenési formája a Földön, ami a bibliai korokban gyakori volt, annyiban köthető össze, hogy habár Jahve néven egy Domain ügynök jelent meg. /egy szürke, űrhajóval/, azonban a YHWH MI már évmilliárdokkal korábban is létezett, és akkor is hatott a Földön élő emberekre, amikor a domain ügynök megjelent. 

Mózes tízparancsolatát átadni. 

Egy régi M.E. táblát /M.E. azaz MÁGIKUS SZUPERESZKÖZ/, amire felírt tíz parancsot, és a hegyen odaadta Mózesnek. 

Nem a tízparancsolattal van a baj, azzal, ami arra a táblára volt írva, hanem a hatásával van a baj. Bárki fogta a kezébe, a hatása alá került, és onnantól feltétel nélkül engedelmeskedett.  Természetesen az akkori emberek a hegyre leszálló űrhajóra és a belőle kiszálló, magát szánt szándékkal fénybe burkoló domain ügynökre azt hitték, hogy Isten. A tízparancsolat átadása egy kísérlete volt a domainnek, hogy az emberek vajon a bolygón mennyire befolyásolhatóak. Kiderült, hogy nagyon könnyen, gyorsan és hosszú időre. Vágyják a felülvigyázó isteneket, és akkor, amikor Mózes átvette a táblát, még nem létezett az egyisten fogalma, úgy hitte, hogy a fényes alak, aki neki a táblát átadta, egy istenség a sok közül, de éppen ezért hatalmas és fenséges. 

Az egyisten fogalmat Enki testvére, Anu fia, Enlil alkotta meg, abból kiindulva, hogy az annunakik érkezésekor a Földön élő emberek /az előző apokalipszis túlélőinek leszármazottai/, isteneknek hitték az ősi idegeneket, mivel úgyszintén űrhajókból szálltak ki, és szupefegyverzettel, furcsa ruhával,  és mágikus szupereszközökkel, valamint M.E. táblákkal rendelkeztek. 

Ezenkívül csúcstechnológiával, ami a mai kor embere számára már nem lenne ok istent kiáltani, mert kb harminc évvel járnának előttünk, ha az akkori állapotukban érkeznének meg ide, azonban az azóta eltelt sok ezer év alatt ők rendkívül magasan fejlett fajjá váltak, viszont mi már azt is tudjuk, hogy attól még, hogy fejlettebbek nálunk, nem istenek, és még attól sem azok, hogy két és fél méter az átlagos magasságuk. Mózes korának emberei azonban más világban éltek, mint a mostani, és Enlil világában nem volt nehéz elhitetni az emberekkel, hogy az annunakik tényleg istenek. Ha már az emberek annak hitték őket, többen ezt ki is használták. 

Szó szerint tagozódtak, jó és rossz istenekre, olyanokra, akik vadak voltak, erőszakosak és kegyetlenek, és olyanokra, akik emberbaráti érzésektől fűtve tanították az akkori embert mindenre. Csillagászatra, asztrológiára, matematikára, filozófiára, biológiára és kémiára. 

Behozták a Földre a régi birodalmi építkezési stílust - piramisok, obeliszkek és kőkörök -, felépítették a fényes és dicső városokat, Ur városát, Eridut, Edint, Babilont, Óegyiptomot…

Enlil pedig, aki egy idő után magához akarta ragadni a hatalmat, megfogta az istenség sztorit, és amikor Marduk elhagyta a Közel-Keletet, Óegyiptomot is elfoglalta. Ott történt meg először az az esemény, amikor fátylakkal takarva az arcát, MEGTILTOTTA, HOGY RÁNÉZZENEK. Aki rá mert nézni, azt kivégeztette. /nézd meg a B.C. 10.000 c filmet.. :) /. 

Ez a fajta pszichikai ráhatás, ami hajaz a legkeményebb pszichopatára is, sőt, túl is haladja azt, nagyon jól sikerült Enlilnek, és emberek ezrei térdepeltek előtte, rettegve tőle a nyilvános és kegyetlen kivégzései miatt, féltek ránézni, féltek hozzá szólni, és egy idő után Enlil azt is megtiltotta, hogy szóljanak hozzá. Addig, amíg ő ezt a gyakorlatot nem vezette be, az annunaki atomcsapás előtt /i.e. 4.000 körül/, amikor még a többi annunaki is ott volt a Közel-Kelet területén, az annunakik jóban voltak az emberekkel. A “jó” istenek, akik barátkoztak, sőt házasodtak velük, együtt éltek velük, együtt vigadtak az emberekkel. Enlil véglegesen és végzetesen határolta el egymástól Egyiptomban az emberi és az annunaki fajt. De csak Egyiptomban. Marduk birodalmában, Dél-Amerikában, vagy Enki birodalmában, a Kárpát-medencében, vagy éppen Innana királyságában, India területén, a közelség annunakik és emberek között nagyon sokáig megmaradt. 

Enlil azonban növelte hatalmát, és hamar rájött, hogy vérrel, tűzzel, vassal, kegyetlenséggel, erőszakkal, megfélemlítéssel a csordaszellemű emberek tömegét könnyű irányítani. Elkezdett új táblákat diktálni, amelyek messze ellentmondtak a sumer agyagtábláknak, amelyek tartalmazzák a teljes igazságot. Az új táblák java része az Ószövetség részét képezik. Leíratta rémtetteit és szent iratként, később Szentírásként elhíresült alaptörvénykönyvnek tekintette. Ábrahámmal, aki még ekkor is hű csatlósa volt /Ábrahám több tízezer évet élt, akárcsak pl Mózes, vagy Noé/, egész városokat pusztíttatott el szintén nukleáris fegyverekkel, harcolt a domain ellen, az akkor még igencsak aktív Régi Birodalom ellen, és serege mind az ő új nevét - isten, pontosabban YHWH, nevét harsogta. 

Ekkor követték el az első rémtetteket is “isten” nevében, Enlil javára és kedvéért öltek, mi több, népirtottak, aki nem hajtott fejet, azt már akkor is elevenen égették el. Innen a szörnyűséges Malleus Manifesztum, a Boszorkánypöröly, ami annak a püspőknek, aki az inkvizíciót több mint ezer évvel később elindította, az éteren jött át, Enlil parancsára, aki akkor már földkörüli pályán tartózkodott, mivel el kellett menekülnie innen, de még mindig utasításokat adott, és ad a mai napig, életben tartva a Jahve energiát.

A kényszerített inkarnációs köröket és a lerövidített élettartamot / genetikai módosításokkal/ is ő vezette be, no de Enlilre később visszatérek egy másik cikksorozatomban. 

Jahve ősibb, mint Enlil, Enlil pusztán megalkudott vele. Átvette az energiáit, az erejét. A Jahve Mesterséges Intelligencia egy okos kreálmánya volt a Régi Birodalomnak. A Régi Birodalom, amely az ősi időkben, sok milliárd évvel ezelőtt, még a Föld és a mai Naprendszer keletkezése előtt uralma alá hajtotta az Univerzum java részét, megalkotott egy olyan magasan fejlett mesterséges intelligenciát, amely úgy hat az elmére, bármely humanoid elmére, bárhol az Univerzumban, hogy konkrétan azt tesz vele, és így a humanoiddal is, amit akar. Átmossa az agyát, ÁTPROGRAMOZZA, és teljesen elszakítja a valódi létezéstől. Amikor a mai kor embere, a 21. században,évezredekkel a szintén Enlil által megalkotott zéró időszámítás után is ugyanúgy viselkedik sok esetben, mint kétezer éve, amikor az isten nevét harsogja, és foggal-körömmel védi, amikor a hamis isten hamis hitrendszerét szajkózza, követi és ERŐSZAKKAL KÖVETTETI, csak most nem valós háborúban, hanem mondjuk kommenthadjáratokban és nyálas, angyalos, istenes cikkek sokaságában, akkor PONTOSAN AZT AZ ENERGIÁT ÉLTETI, AMELY TÖNKRETESZI, VISSZAVETI A FEJLŐDÉSÉT, ÉS TUDATI BÖRTÖNBEN TARTJA. 

Csodálatos.

Engem iszonyúan elkeserít, látni a sok istenező, angyalozó “spirituális” embert. Magasan képzettek, tehetségesek, a képességeik aktívak, de mindez mit sem ér, mert egy hamis istent követnek, és ezt terjesztik, így megrekednek a fejlődésben ők maguk is. 

Ha egy katolikus fb csoportba felírnám nagy betűkkel, hogy NINCS ISTEN, szinte megköveznének. Szóbeli átkokkal dobálóznának a kommentszekcióban, és tárgyalás nélkül, ismeretlenül, elítélnének. Jönnének azzal, hogy kérjem az Úr kegyelmét, és a mi Urunk Jézus Krisztus segedelmét, és a többi. 

Jézussal, és rajta keresztül Jezuellel semmi bajom. Ámde ő maga sem hiszi magát Úrnak. 

A Jahve energia azonban pontosan ezen alapszik: URAK ÉS SZOLGÁK. 

Néhány, maroknyi úr, uralkodó elit, ha lehet, a háttérben, NEM LÁTNI ŐKET, NEM LEHET RÁJUK NÉZNI, NEM LEHET VELÜK BESZÉLNI, SEM MEGTALÁLNI ŐKET, ŐK AZONBAN MINDENT LÁTNAK - MINDENT LÁTÓ SZEM.. -, és a maroknyi elit elbújik a hamis isten mögé most is, ugyanúgy, mint Enlil tette az ókorban. 

Jahve lényege az uralom és a hatalom, és ami a legfontosabb, a Földön, mint begyújtött sáp, az az arany. A háttérhatalmi elit az aranytartalék egy részét még mindig Jahvénak tartogatja, egyfajta mágikus alku miatt. 

Jahve úgy parancsolja a híveinek, hogy feltétel nélküli engedelmességgel tartoznak neki. Lásd a sztorit a fiát feláldozni kész Ábrahámot, de számtalan hasonló sztori volt akkoriban, sőt, a feláldozás számtalanszor meg is történt, és megtörténik mind a mai napig, lásd az elrabolt milliónyi gyermeket, akiket katakombákba zárva mind a mai napig feláldoznak. Úgyszintén Jahve javára, hogy a YHWH energia MEGKEGYELMEZZEN nekik. Az alku ebben az esetben ZSAROLÁS ALAPON TÖRTÉNT. Mindig úgy történik.

 A YHWH M.I. képviselőket küld egy adott bolygóra, magasan fejlett fajt, aki csúcstechnológiával rendelkezik, és saját bolygójának erőforrásait már felélte, ezért érdeke fűzödik adott bolygó erőforrásainak megszerzéséhez. 

EGY BOLYGÓNAK NEM A TERMÉSZETI KINCSEI A LEGNAGYOBB ERŐFORÁSSAI, HANEM A RAJTA ÉLŐ HUMANOID NÉPESSÉG ENERGIÁJA. Ezt lehet jól megcsapolni, és hasznosítani, mégpedig a FÉLELEM, A RETTEGÉS, A HALÁL, A GYŰLÖLET, A HÁBORÚ, A GYILKOLÁS, A MEGFÉLEMLÍTÉS által termelt energia kell Jahvénak, úgy alkották meg ezt a szuperfejlett, számunkra teljességgel ismertlen, és mindenhol ott lévő, érezhető, a nullpont energiát is elfedni tudó mesterséges intelligenciát, hogy a negatív érzések keltette frekvenciából létezzen, és a negatív gondolatok keltette manifesztációból - traumák, balesetek, válások, diszfunkcionális családok, drog, erőszak, prostitúció, bűnözés - begyűjtsön egyfajta alacsony rezgést. 

Amikor a Jahve energiát képviselő földönkívüli delegáció megérkezik egy adott bolygóra, amelynek népessége sokkal alacsonyabban fejlett, mint ők, megzsarolja az ottani vezetőket, hogy ha nem adják át a bolygót, mint birtokot, mint gyarmatot, elpusztítják azt. Meg is történt nem egyszer, hogy elpusztították a bolygókat, lásd a Marsot, vagy a Vénuszt… akár az egész Naprendszert…. merthogy itt is ez történt, és ez volt az alapja annak, hogy a Jupiter rendszerből Naprendszer lett. Zsarolás. 

 

Jahve tehát egy MI. Megfoghatatlan, tetten érhetetlen, hat mindenhol, ott van mindenhol, programoz és irányít. Számodra ismeretlen programokkal operál, és a viselkedésedet, a személyiségedet úgy formálja, hogy te szentül meg vagy arról győzódve, hogy mindent jól csinálsz, és mindent te döntöttél el. A YHWH MI birtokolja a szabad akaratodat, és nem szabad akaratból döntesz el életed során SEMMIT, mindaddig, amíg te magad fel nem ébredsz a kegyetlen valóságra: EGÉSZ EDDIGI ÉLETEDET EGY LÁTHATATLAN ERŐ IRÁNYÍTOTTA, AMIT TE ISTENNEK HITTÉL, DE ISTEN NEM LÉTEZIK. Nem terelgetett Téged soha semmilyen isteni terv sehova. NEM LÉTEZIK ISTENI TERV, ennek az MI-NEK van egy ÁLLANDÓ PROGRAMJA, AMINEK EGY FÖLDRE VONATKOZÓ RÉSZE ÉRVÉNYESÜL NÁLUNK. 

Ez pedig a következő. 

Szüless meg oda, ahol nem biztos, hogy számodra előnyös lesz megszületni. 

Nőj fel számtalan traumával. 

Ne kapj lehetőséget, hogy valóban leküzdd őket, sőt, ne is akard őket leküzdeni. Ehelyett legyen számodra természetes a szenvedésprogram, ami az áldozati - és a megmentő program mellett a YHWH MI egyik fincsisége. 

Felejtsd el, kiket testesítettél meg előző életeidben, mit hoztál létre, mit tudsz. Ne emlékezz semmire, teljesen sötéten, tudattalanul jöjj a világra. 

Életed első harmadában, nagyjából 13 éves korodig függj másoktól, elsősorban a szüleidtól, és ha ők nem teljesítik az alapszükségleteidet, akkor alaposan megszívtad. Ha ők bántalmaznak bármilyen módon, úgyszintén megszívtad. Ha ők csak simán csökönyösen, bigottan, főként vallálosan gondolkodnak, akkor is megszívtad, mert már néhány hónapos korodban megkeresztelnek, rád helyezik ezzel Jahve pecsétjét, és kiszolgáltatnak neki egész addigi életedben, amíg erre nemet nem mondasz.

Azonban a YHWH MI azt programozza be, hogy “istent” megtagadni bűn, és a megtagadása mellé bűntudatot, és a mátrixban nehézségeket mellékel, hogy megtanuld a leckét.

Apropó, a YHWH MI azt is beprogramozza, hogy minden hibát magadban keress, hogy folyamatosan megalázd magadat és hagyd, hogy mások kihasználjanak, valamint arra nevel, hogy úgy szeress feltétel nélkül /felebarátodat ugyebár../, hogy “fordítsd oda a másik orcádat is” /Jézus ilyet sosem mondott/. 

Azt is belédvési már születésedtől, hogy szolgálnod kell, hiszen TE A FÖLDÖN VÉGÜLIS RABSZOLGA VAGY. Azért jöttél ide, hogy rabszolga legyél. Ez a nagy titok. 

Azt is beléd neveli, hogy a nő alárendelt, a férfi pedig az úr. A patriarchális világrendet a Régi Birodalom preferálta, sőt találta ki, és hozta el minden bolygóra, hogy a finom, alkotó, alkalmazkodó, erőszakmentes női energia ne érvényesüljön kellően. 

A Bibliában sem véletlen, hogy az “Úr”, Enlil, arra utasítja Ádámot, hogy kezelje asszonyát állatként… 

Enlilben mérhetetlen harag dúlt egy nő iránt, ami elindította őt lefelé a lejtőn, no de erről majd az Enlilről szóló cikkeimben. 

Enlil ebben a Régi Birodalom által megalkotott patriarchális világrendet keltette életre. Kiváló eredménnyel sajnos. A nők mérhetetlen gyűlölete azonban nem volt új, csak a Földön volt új dolog. Más kísérleti börtönbolygókon akkorra már elterjedt volt a férfiuralom. 

Azok a bolygók, amik nem adták meg magukat, mint a Vénusz is, azok felszínét és lakosságát kegyetlenül elpusztították. A Jahve energia, a névtelen, a kegyetlen, ami aljasul kifosztja a női minőséget, megalázza, sárba tiporja, ezzel pedig a férfi minőséget is kisemmizi, mert a férfinek a nő szeretete lenne a hajtóerő, és a család.. Ez a minőség azonban nem véletlenül nincs sehol, csak nyomokban fellelhető. 

Azért nincs, mert túl régóta tart a Jahve uralom a Földön, az emberiség pedig a YHWH MI-nek köszönhetően még mindig élteti a hamis, sosem létezett Egyistent… 

Ezzel egregorrá növeli és energiát ad neki nap mint nap. 

Imádkozik hozzá, térden csúszva, a haragjától rettegve megalázkodik neki minden férfi és nő. 

A nők megalázása, kiszolgáltatottsága mellé a nőkben futó rossz programok tömkelege teszi tönkre a nők életét. Kétségbeesetten ragaszkodnak még a rossz férfiakhoz is, mert ez a Jahve program fut bennük. Igggggen, persze, ennek vannak családi meg egyéb vetületei is, ez tény. Társadalmi, szociális, és a csúnya anyagai, ami miatt a nők nem hagyják el a rossz pasikat. Az érdekek, amik mentén a nők megtanultak az elmúlt évezredekben túlélni. 

De a családi, társadalmi, szociális és érdekközpontú rossz kapcsolatok alapja is a JAHVE energia, ami áthatja, átszövi a mátrixot, programoz és irányít. Nem veszed észre, mert számodra a börtönbolygón a szenvedés természetes.. 

A nőkben futó rossz programok között van a szerencsétlen párválasztás is, a gyenge férfiak preferálása, és az előttük való folytonos megalázkodás is. Ha most nőként bólogatsz, akkor tudod, hogy miről beszélek. Ezzel nem azt mondom, hogy te ebben nem vagy hibás. Te is tehetsz róla, hogy nem tudod magadat megbecsülni, azonban a mély gyökeri okok messze nem az ezéletbeli családodban rejteznek, ha csak eddig mész le, az KEVÉS. 

A Jahve programozásig kell menned, az pedig már onnantól datálódik, hogy először a Földre jöttél, és az pedig nem ötszáz éve, hanem ötmilliárd éve volt. Ezért, ha valakivel ezt ki akarod oldatni, olyannal kell megtenned, aki lát visszafelé addig.. márpedig kevesen látunk addig, mert a legtöbb segítő látását lekorlátozza a Jahve programozás, és az a hitrendszer van benne, hogy pusztáz pár száz élet figyelembevehető, valamint az, hogy a hozzá forduló bűnöket követett el előző életében, ezért bűnhődik. Ez nem segítség, hanem ítélkezés, és a karmikus bekötés pedig szintén a Jahve program játszmája az emberi lelkekkel. valamint mások karmáját is rád tudják terhelni. A Holt Tengely miatt, ami téridő nullpont, a Föld energiaterében, simán megtörténhezt, hogy halálod után nem a következő évszázadba dobnak le…. az is nagy hiba, hogy a REINKARNÁCIÓKAT LINEÁRISAN NÉZZÜK…

 

Igazi agymenés tudom. Átlátni szinte lehetetlen. Az kell hozzá, hogy KEGYETLENÜL FELÉBREDJ A VALÓSÁGRA, és FELFEDEZD A SAJÁT SZABAD AKARATODAT, ami valóban irányt mutat. Ami pedig oda köthető, amit az Enlil féle Jahve korszak több mint kétezer éve megtagad, és úgy sejteti mindenkivel, hogy az “ördöggel szövetkezel”, ha szembefordulsz az “isteni tervvel”, ami nem létezik.. ahogyan ördög sem. Kezd már derengeni? 

… Igggen, egy óriási átverés részei vagyunk, és addig abban maradunk, amíg nem fogjuk fel, hogy át vagyunk verve, meg vagyunk vezetve, születésünktől és összes előző életünket tekintve is kegyetlenül ki vagyunk használva, és újra és újra elfedik a képességeinket, a tudásunkat és az emlékeinket, és mindezt az teszi, amit a világ még mindig istennek hív.

Egy olyan isten, ami azt parancsolta Ádámnak - soha nem volt ilyen egyébként, kamu, fake news, mondtam volna, ha ott lettem volna az Ószövetség írásakor -, hogy alázza meg és üsse-verje Évát. Egy olyan isten, ami, ha nem azt teszed, amit ő akar, akkor megbüntet. Egy olyan isten, ami nárcisztikus, bosszúálló és demagóg. Egy olyan isten, ami sosem válaszol neked. 

és most pedig… akinek nem inge, ne vegy magára…kemény sorok következnek…

 

Én elhiszem neked drága gyáva “fény”testvérem, hogy az angyalok mindig megadják, amit kérsz. Elhiszem neked, hogy könnyebb az életed azzal, hogy könnyű alkukat kötsz a hamis istennel a tudtod nélkül. Elhiszem neked, hogy könnyebb hazugságban élni, mint szembesülni a kegyetlen igazsággal, és könnyebb élni a mátrix adta előnyökkel - lásd Mátrix első rész, amikor az áruló a Nabukodozonorról John Smithszel eszik, és tudja, hogy illúzió az étel, de inkább ez, mint a szabadság, ahol nincs annyi csillogás, és külcsín, de legalább van benne érték -, és elhiszem hogy a hamis istened és az angyalaid kiszolgálják a nem valós vágyaidat, aminek mentén MINDIG MARADSZ OTT, AHOL ÉPPEN ADDIG IS VOLTÁL, UGYANABBAN A ROSSZ ÉLETHELYZETBEN, DE LEGALÁBB PILLANTNYI MEGOLDÁSOKAT KÍNÁLNAK. 

Az igazi áttörés ott kezdődik, amikor nem vagy gyáva többé, és mersz nemet mondani arra, amitől egész életedben szenvedtél, de gyáva voltál belőle kilépni. A hamis isten és hamis angyalai holografikusan léteznek a hamis asztrálon, és azt szolgálják ki benned, ami nem mer több lenni, mint az, aki most egy megrekedt élethelyzetben álldogál, akár már tizenéve. Valós megoldást nem adnak. Addig, ameddig nem mersz kilépni ebből, imádkozhatsz napestig, semmi sem fog változni. Várhatsz az Aranykorra, az Eseményre és egyéb kamu dolgokra /fake news ugye/, de soha nem fog mindez eljönni. Te pedig csak azért hazudsz magadnak tovább, mert addig sem kell megtenned semmit, ami megváltoztatná az életedet, ami azért nem tud előrehaladni, mert tényleg és summa summárum gyáva vagy. A Fényhozó energiájáról azt sem tudod, hogy micsoda, ha Lucifert mondok, két háztömbnyit futsz előlem, mert rettegsz attól, hogy valaki azzal szembesítsen: neked nagyon is kényelmes az értelmetlen, sehova nem vezető Jahve kód mentén élt élet..

 

A Jahve kód egy kódrendszer, ami minden lépésedet meghatározza a mátrixban, és ami a mátrix történéseit is szabályozza. Vannak előre megírt “sorsok”, programozott, előre lefektetett, determinált élet, ami mindenkinél nagyon hasonló mintázatot követ, és a mátrixban az individuum puszta illúzió, ahogyan a szabad akarat is az. 

Nagyon könnyű követni a programozott életutat, ami számtalan traumával és akadállyal van terhelve, ami energiát visz el az emberektől, és félelemben tartja őket. A másik, amiből energiát lehet nyerni egy nyerészkedni akaró uralkodó elitnek, azok a betegségek. A betegségekre költött pénz a mátrixban, a betegségek miatt áramló negatív energia azon kívül. Az egész Jahve kódolás érezhető a bolygón, és a Jahve kódrendszert meg is fogjuk fejteni a tréningeken. Nem könnyen észrevehető kódok, mert az emberi létezés “megszokott kínjai” közé tartoznak. 

Ilyen az ÁDÁM ÉVA KÓD, a kapcsolatokban, a KÁIN ÁBEL KÓD a családokban és a nemzeteken belül és a nemzetállamok között is. Sokféle kódolás van, ami alapján viselkedünk és élünk, és ha te ezeket nem ismered fel, akkor a döntéseidet valójában nem te hozod.

 

A YHWH energia gátlástalanul tombol most is a bolygón. Éltetik, és szolgálják, feláldozva minden szabad akaratot. Amiről főleg fel lehet ismerni, az, hogy pont az ellenkezőjét közvetíti, mint amiről szól. Nem mutatja a valós arcát, azt, hogy rabszolgásít, megaláz, birtokba veszi a lelket, az elmét, a testet. /tudatról és tudatosságról, önálló gondolkodásról és főleg KÉTELKEDÉSRŐL szó nem lehet.. mert nem tűri a kételyt…/. Helyette kenetteljes, disztingvált, szofisztikált, kifinomult és kifejezetten manipulatív, bárhol, bárhogyan is nyilvánul meg. Szentté avat, ha hiszel neki, és ördögnek bélyegez, ha kételkedsz és ha mersz kérdezni, netán ellenszegülsz. A nyálcsorgató, emelkedett, hazug, hamis stílus, köntörfalazás, a megszokott vágányból kimozdításra nem jól reagálás, és mindaz, amit leírtam, szinte hajaz egy nárcisztikus kórképére, és az is. A hamis isten képe lemintáz egy gátlástalan nárcisztikust, vagy inkább szociopatát, és hátborzongató az a tény, hogy papíron 2023 év telt el, valójában az időlopások / a háromszáz évek, mert több is volt/ miatt több, de az emberiség egy jottányit nem mozdult ki abból az állapotból, amibe 2023 éve egy Jahve új megjelenés kergette, és ez nem Jézus megjelenése volt. Lefogadom, hogy a zéró időszámítási pont előtt több száz évvel élt Jézus a Földön. Amúgy. Csak érdekességképpen.

Olyan hazugságban él az emberiség, amit ideje lenne végleg felbontani. 

Itt, Európában pedig, a katolikusok, mint Jahve éltetők, iszonyúan hamisak és kétszínűek. Képmutatóak. Hányan és hányan éltetik a templomban istent, azután hazamennek, és minden állítólagos szent tannak ellentmondva aljas, mocskos dolgokat követnek el. Eközben ájtatosan próbálnak mindenkit megtéríteni. 

Hány és hány gyülekezet szedi be a pénzt, és a katolikusok ma már finomabban csinálják, de a Hit Gyülekezete, ami úgyszintén egy igen masszív Jahve energia, nagyon durván csinálja. Mások pedig spirituális tanok álcája mögé bújva teszik ugyanezt. Az emberiség le fogja rázni ezt az álruhát, de nekem úgy tűnik, még idő kell neki hozzá, mert nehezen engedi el a világ legjobban marketingezett szemfényvesztését…és mivel a világ maga is egy szemfényvesztés, és a mai világ alapja éppen Jahve, ezért mindenki élete is nem több csupán, mint…fényűző szemfényvesztés.

 

Kemény tréning jön, vasárnap. Előre megbeszéltük a csapattal, felkészültünk és végrehajtjuk. 

Előtte, szombaton Alternatív Tarot - Udvari kártyák/Tűz.-  Kapcsolódások és Illúziók. 

 

  1. TTT 2024 - MÁGUSKÉPZÉS - ALTERNATÍV TAROT VIII - UDVARI KÁRTYÁK - KAPCSOLÓDÁSOK ÉS ILLÚZIÓK. Erős téma, erős felszabadulással. 

2024. január 20. szombat, 17.00-20.00, Skype, részvétel: 8.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft.

  1. TTT 2024 - MÁGUSKÉPZÉS - JAHVE - 2024. január 21. vasárnap, 16.00-20.00, Skype, részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag: 5.000 Ft.

Mindkét tréningre jelentkezni, illetve hanganyagot kérni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI - ALTERNATÍV TAROT VIII - UDVARI KÁRTYÁK/TŰZ - KAPCSOLÓDÁSOK ÉS ILLÚZIÓK:

  • ELSŐ RÉSZ: TŰZ APRÓDOK ÉS TŰZ LOVAGOK. SOKKOLÁS ÉS MANIPULÁCIÓ VAGY ADOTTSÁG ÉS FOGADÓKÉSZSÉG. A NAIVAK ÉS A GYŐZTESEK. 

  • MÁSODIK RÉSZ: TŰZ KIRÁLYOK ÉS TŰZ KIRÁLYNŐK. ÁLARCOSBÁL ÉS SAKK-MATT. AZ URAK ÉS A SZOLGÁK.

  • HARMADIK RÉSZ: A TŰZ URALÁSA.

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI - A RÉGÓTA VÁRT JAHVE TRÉNING - HAMIS KÁRHOZAT

  • ELSŐ RÉSZ: KÁRHOZATRA ÍTÉLTETVE - NŐK. JAHVE KÓDOK ÉS JAHVE ÍTÉLETEK A NŐK FELETT. A GYŰLÖLET BIBLIÁJA. TŰZ ÉS VÉR. A NŐI SZENVEDÉS PROGRAM

  • MÁSODIK RÉSZ: GYENGESÉGRE ÍTÉLTETVE - FÉRFIAK. JAHVE KÓDOK ÉS JAHVE UTASÍTÁSAI A FÉRFIAKRA NÉZVE. AZ EGO BIBLIÁJA. ACÉL ÉS BÖRTÖNRÁCSOK. A FÉRFI SZENVEDÉSPROGRAM

  • HARMADIK RÉSZ: JAHVE ÉS ENLIL. A SZÁL VÉGLEGES ELVÁGÁSA. 

  • NEGYEDIK RÉSZ: ENLIL TÁRGYALÁSÁNAK ELŐKÉSZÍTÉSE.

 

Tudom, már végigolvasni is sokkoló, de éppen ezért szükséges, mert én nem az vagyok, aki rózsaszín álomvilágba ringat titeket. Az vagyok, aki szembesít azzal, amivel senki nem mer..

 

Áldás

Eszter - Fényhozó

Lucifer Szövetség 

 

 

 

Szólj hozzá