2024. feb 04.

EGY DIKTÁTOR SZÜLETÉSE

írta: Eszter 777
EGY DIKTÁTOR SZÜLETÉSE

ENLIL II

ENLIL II. 

EGY DIKTÁTOR SZÜLETÉSE

 

Enlil tárgyalására a teljes Univerzumunk figyel. Mindenki, aki számít, minden bolygó, minden vezetés figyelemmel fogja kísérni ezt a példaértékű, óriási, intergalaktikus eseményt. 

A vád: az emberiség és a Föld tönkretétele, az avatarok teljes lefojtása, emlékeik elvétele, tudásuk és képességeik elkobzása, és energiáuk kihasználása, az Univerzum elárulása, a Nibiru elárulása, egy intergalaktikus örökéletű lény,mint Enlil származásához és eredetéhez, képességeihez és lehetőségeihez méltatlan viselkedése, a Föld, mint börtönbolygó, kiszolgáltatott lakosságának elárulása, átverése, és rájuk lélekgyilkos börtönmátrix, egyfajta búra /ez a terem-buráját, nem a lapos Föld, olyan nem létezik.. :) /, reábocsátása, a szövetségesek elárulása, saját vérének, testvérének, vérvonalának, atyjának és népének elárulása, tömegmészárlás, népirtás, a rabszoglafajjal /ember/ szembeni indokolatlan és kegyetlen bánásmód, megfélemlítés, fenyegetés, egy nem létező alapokon nyugvó, hamis világvallás és hamis istenkép kialakítása, képességeinek és lehetőségeinek önös érdekek alapján való felhasználása, annunaki fajának kihasználása, az emberiség és a Föld kiaknázása, és indokolatlan egyeduralma. A női energia és a nőiség irtása, semmibe vétele, kegyetlenkedés a nőkkel szemben, a társadalom, a férfi energia szétverése és felhasználása szintén önös érdekekből. 

A büntetési tétel: halálbüntetés, a legmagasabban kiszabható módon pedig nem csak az élet elvétele, hanem  lélek és tudatmagig való teljes kiirtás. 

A tét: az emberiség és a Föld jövője.

A védelmet képviseli: Nergal, Enlil elsőszülött fia.

A vádat képviseli: a 11-es univerzum/Fekete Univerzum/ főmágusa.

A bíró: a 13-as univerzum, azaz a Szabad Akarat Univerzumának /a miénknek/ a főmágusa.

/megjegyzés: főmágusok, úgy mint a 13 párhuzamos univerzum szellemi alkotói/.

Az “esküdtszék” tagjai minden lent említett birodalomból, társaságból, bolygórendszerből, vagy fajból fajonként 13 képviselő. 

  1. SZÍRIUSZ RENDSZER

  2. ORION RENDSZER

  3. PLEJÁDOK RENDSZER

  4. LUCIFER SZÖVETSÉG - 13 FŐISTEN ENTITÁS

  5. JAHVE SZÖVETSÉG /A MÁR NEM MŰKÖDŐ RÉGI BIRODALOM KÉPVISELETÉBEN/

  6. ANNUNAKIK

  7. DRACONIDÁK

  8. ARCHONOK

  9. REPTILEK

  10. CHIMERA 

  11.  FEKETE NEMESSÉG

  12. DOMAIN

  13. MI, EMBEREK

  14. KÜLSŐSKÉNT A 13 FŐMÁGUS

 

A 7,8,9ből egy része  jelenleg az emberiség szövetségese, higgyél bármit,amit a duális körökben összeolvasol. 

A tárgyalás során Enlilről minden ki fog derülni. Minden, amit tudni akarsz, és az is, amit nem..

 

Enlil földi időszámítás alapján nagyjából másfél millió évvel ezelőtt született a Nibirun. Anu király második fiaként, Nammutól. A wikipédián sok baromságot fogsz összeolvasni róla, mint ahogyan az istenekről, és más annunakikról, vagy a titánokról és a démonokról is… ez utóbbiakról SZINTE ZÉRÓ épkézláb információ van hozzáférhető állapotban.

Enlil és Enki között 140 földi év a különbség korban, ami a Nibirun elhanyagolható. Nammu volt Anu hivatalos felesége, a Nibiru királynője, ezért Anu más feleségei pusztán Nammu után következhettek a sorban, az utódlást is beleértve. Enki és Enlil voltak a legfontosabb alkotásai Anunak, nevelésükre nagy hangsúlyt fektetett. Minden téren kiképezte és taníttatta őket, olyan dolgokra, ami nálunk is ismert, és olyanokra, ami nem. 

A tudományokra, a harcművészetre, a stratégiára, a szónoklásra, az etikára, többek között. Anu tudta jól, hogy mindkét fia értékes és fontos, a kezdetek kezdetén egyformán szerette őket. A későbbiekben sem szerette jobban Enkit, mint Enlilt, pusztán Enlil tetteit nem tudta elfogadni, és a végén hatalmasat csalódott benne, majd kitagadta őt a teljes annunaki fajból, és a Nibiruról is, majd elrendelte a Földről való száműzetését, és ez volt Anu utolsó parancsa, mondhatni utolsó kívánsága halála előtt. Az utolsó kívánság előtti másik kívánsága az volt, hogy a Nibirut Marduk kormányozza majd, mivel Enki a fia, Marduk számára lemondott a trónról. 

Enlil száműzetése a Földről a mi időnkben i.sz. 1100 körül történt meg. 

Addigra Enlil összesen több mint 600.000 földi évet töltött a Földön. 

A zéró időszámítási pont előtt, mielőtt azt kényszerűen és önkényesen lefektette, minden más annunakit vagy elűzött a Földről, vagy maguktól mentek el, amit egy óriási annunaki háború előzött meg, ahol is Enlil csak azért nyert, mert szövetkezett az akkor még aktív Régi Birodalommal, és a Domainnel. 

A mai világ alapjait, a mai társadalom és törvénykezés alapjait, a mai ideológiai alapokat Enlil rakta le régi birodalmi alapokra helyezve. Egy diktátor volt, aki vaskézzel uralkodott a teljes bolygó felett, és mire eljött a távozásának ideje, túl mély nyomot hagyott bennünk, emberekben.

Kitörölhetetlen nyomot, amely ott rezeg még a DNS-ünkben is, és zsigerileg ható programozásként úgy hisszük, egy felsőbb hatalom még mindig uralkodik rajtunk, valaki, aki már száműzve lett a Földről. 

 

A nagyobbik lányom egyszer azt mondta nekem, hogy “anya, az isten lelépett a Földről, és sosem jön vissza”. Sokat gondolkodtam ezen azután, és igen, igaza volt. 

Enlil lelépett a Földről.

És sosem jön vissza. 

Sem így, sem úgy, sem amúgy. Sehogyan. 

 

A Nibiru egy csodálatos hely. Egy tökéletes nagybolygó, amely valóban fenséges, figyelemreméltó, és rajtunk, embereken kívül az Univerzumban kis sarkítással mindenki ismeri. 

Az ok, ami miatt mi nem ismerhetjük, és csak ősi agyagtáblákról szerezhetünk róla, tudomást, még a NASA is csak ködösít róla, az, hogy Enlil a Nibirut, mint örök és ősi emléket, TÖRÖLTETETT AZ EMBERISÉG KOLLEKTÍV TUDATÁBÓL, ZSIGERI ÉS DNS SZINTEKEN IS. Teljességgel elfeledtette velünk otthonát, azt, hogy létezik, azt, hogy milyen, és aki emlékezni kezd a Nibirura, először negatív, sötét és veszélyes helynek fogja érzékelni, ahogyan én is, amikor a Galilea első fejezeteit írtam, ahol a Nibiru sötét és veszélyes helyként van megjelenítve, de mire a könyv vége felé járok, napjainkban, már tudom, hogy Enlil PUSZTÁN EGYFAJTA EMLÉKEZÉS KÖDÉVEL, MÁYA FÁTYLÁVAL FEDTE EL A NIBIRUT ELŐLÜNK, hogy ne akarjunk még asztrálon sem oda menni, mert ha odamegyünk, rájövünk az igazságra. Enlil azt is elfeledtette velünk, hogy ők teremtettek minket, és az emlékezetünk helyére egy egyistenhit rendszert telepített a YHWH MI segítségével. 

Gyomorforgatóan lebutított minket, és ami még durvább, MINDENT, AMIT ITT TETT, ÚGYSZINTÉN ELFELEDTETETT VELÜNK, ÉS MÉG A NEVÉT IS ELKÖDÖSÍTETTE, MINDEZT AZÉRT, HOGY HA ITT AZ IDŐ, AKÁR JÓTEVŐNEK MUTATKOZVA, BÁRMIKOR VISSZATÉRHESSEN….

 

Enlil életútjának kezdetén mondhatni elkényeztetett királyi sarj volt. Mindent megkapott, amit a mai világban egy milliárdos csemete megkaphat. Szolgálók hada vette körbe, minden kívánságát teljesítették, és úgy gondolom, hogy pontosan ugyanúgy, egy nagy épületben, annunaki palotában nőhetett fel, nagy udvarral, és pompával, minden jóval körülvéve, elvégre ő királyi leszármazottja volt egy hatalmas bolygó urának. Azonban már gyermekkorában megmutatkoztak a készségei: a harcművészetben, a sportban, a manuális készségekben és abban a korban, amit mi kamaszkornak mondunk, csapatok vezetésében, a mi nyelvünkön amolyan cserkészfeladatok teljesítésében jeleskedett. A logikája is kiváló volt, gyors észjárású, erős izomzatú, ígéretes fiatal tehetség volt. Sugárzott belőle az erő, a magabiztosság, az annunaki ‘’csajok” körében is népszerű volt, sokan epekedtek érte. 

Fiatal éveiben mutatta meg stratégiai tudását, ami a mi emberi léptékeinkben mérve, ha embernek vennénk Enlilt, akkor a húszas éveiben sajátított el, számtalan csapatfeladat, gyakorlat sikeres teljesítése után. Jóllehet, hogy mindent megkapott, azonban szigorúan fogták, és fegyelemre, következetességre, kitartásra és bátorságra nevelték, arra, hogy kiálljon azért, amit képvisel, effektíve a Nibiruért, mindhalálig. 

Emberi léptékben a harmincas évei elején kinevezték az annunaki hadsereg egy szárnyának, ami az űrbéli támadásokat hárította, a parancsnokává, de ez nem ment csak úgy ukmukfukk, mert neki protekciója volt, ugye, maga a király, hanem az űrrel kapcsolatos minden tudományágat el kellett sajátítania. Azt is, természetesen, hogy hogyan kell űrhajót vezetni, hogyan kell űrflottát irányítani, és hogyan kell levezényelni egy űrháborút, de ez utóbbit akkor még csak szimulációban, és az űrben végzett gyakorlatokkal tanulta meg. Éppen nem volt háború, egyetlen intergalaktikus nagyhatalommal sem. Azonban Enlilnek ismernie kellett az űrt, a csillagrendszereket, amiken a Nibiru áthalad, az Univerzum felépítését, a Régi Birodalomról és a Domainről is mindent megtanítottak neki, azt a valóságot, amit velünk, földi csatlósaival alaposan és szándékosan elfeledtetett. 

Amikor a sci-fiket nézed, és látod, hogy egy vérbeli űrhajós, aki a filmben már a Neptunus környékén jár, mennyi mindenhez ért, na Enlilnek, és minden annunakinak ahhoz mind értenie kellett. A biotechnológiához, a genetikához, a csillagászathoz, a fizikához és quantumfizikához, a kémiához, a hadászathoz, alapos és erős, kikezdhetetlen műszaki tudásra kellett szert tennie, értenie kellett mindenhez, ami ahhoz kell, hogy ha az űrben, számodra ismeretlen területen lezuhan az űrhajód, és te egyes egyedül vagy egy idegen fajokkal teli, veszélyes bolygón, akkor tutira túléld. 

Persze, magasan fejlett technika kellett ehhez, de a tudása óriási volt. Ahhoz is értenie kellett, hogy ha mondjuk az űrben az úrhajója háromszáz évet utazik, akkor hogyan termelje meg magának az élelmet egy nagy űrhajóban, hogyan csináljon ételt szinte a semmiből, és hogyan viselje el mondjuk a magányt. Azt a fajta magányt, amit mi csak a filmekben látunk, amikor egyedül vagy a végtelen űrben egy száguldó kapszulába zárva, és csak a végtelen csillagok vesznek körül. Ami pedig a bolygóközi háborúkat illeti, minden nukleáris, és nem nukleáris űrfegyvert tudott kezelni, bármilyen űrhajót el tudott vezetni, akár idegen fajét is. 

A bolygókon való túlélés érdekében a Nibiru lakosainak az a része, amelyik erre ki lett képezve, időnként ellátogattak egy-egy idegen és lakatatlan bolygóra, és ott töltöttek éveket, hogy kipróbálják magukat, mint egy survival showban. 

Enlil is volt ilyen bolygón, többön is, és úgy gondolom, sejtem, hogy ezek a kiképzési szakaszok földi években mérve simán lehettek évtizedek is, vagy akár évszázadok, mivel egyrészt a Nibirun másképp számolják az időt, másrészt egy annunaki konkrétan halhatatlan. Enlil tehát nagyon jó nevelést és taníttatást kapott, olyan sokrétűen, ahogyan a földön manapság és régebben sem kapott egyetlen ember sem, megjegyzem, a lefojtott, 95%-ban eltakart genomunk, és a 10 %-os kihasználtságú agyunk miatt ez számunkra - általuk szándékosan eltervezve -, nem is lenne lehetséges, azonban egy magasrangú, vezető annunaki számára mindez teljesen normális és hétköznapi neveltetés. 

Az annunaki gyermekeket kalákában nevelték, az anyától elszakítva, úgy, hogy ugyan volt anya és gyermeke között kapcsolat, de távolról sem olyan szoros, mint itt, a Földön, a mi társadalmunkban. A kalákában nevelés a Földön is megjelent, az emberek is nevelték így a gyermekeiket, még az ókori időben, természetesen az annunakik mutatták meg nekik ezt az egyébként rendkívül hatékony, nem hagyományos családmodell alapú nevelési formát. 

Enki is magas kiképzést kapott, de róla majd később.

Enlil határozottan afelé lett terelve, hogy védelmező, hadvezér, stratéga legyen. Tehetségének és kvalitásainak teljes tudatában nőtt fel, és természetesen a kollektív nevelési forma, és az annunaki társadalom tökéletes berendezkedése miatt mondhatni nem voltak családi traumái. Semmilyen. 

Enki másban mutatott fel tehetséget és érdeklődést, ezért őt hangsúlyozottan a tudomány és a genetika felé terelték, és már kezdettől nagy dolgokat bíztak rá, tekintetbe véve, hogy igazi zseni volt. Már akkor a genetikai szabadalmakon dolgozott, bolygóközi szinteken, amikor a Föld még fel sem merült. 

Amolyan bolygómegmentő szerepeket adtak neki, ugyanis ugyan ez távolról sem ismert tény, és erről sehol nem fogsz olvasni, de az annunakik tervei között szerepelt pl a Naprendszer helyreállításai is, bolygónként. 

Enkit pontosan ezzel a feladattal bízták meg, és Enlil elirigyelte tőle ezt. Hiszen őt pusztítónak nevelték, Enkit pedig építőnek, pedig Enlil is képes volt az építésre, és tanulta is, a régi birodalmi struktúrák alapján az alap városok tervezését, felépítését és működtetését, sőt, a Földön ezt a tudását be is vetette a legelejétől fogva, ugyanis az első annunaki városokat a Földön ő tervezte és építtette fel. 

Régi Birodalmi építési struktúra: körkörös épületegyüttesek, piramisok, mint csillagászati tájolók, kőkörök, mint energetikai szinteken adott bolygó szakrális erővonalainak bemérése és felhasználása, obeliszkek, mint egyfajta adóvevők, és űrhajóleszállópályák, laborok, lakóépületek ésatöbbi. 

De Enlil részt akart venni a Naprendszer helyreállításában, és nem atyja ezt nem hagyta jóvá. Okkal tette. Ugyanis Enlilben már fiatalkorától ott volt az a fajta törekvés, amivel ugyan kitűnt még a vezetők között is, de egyben le is akarta tarolni minden riválisát. Nem tűrt ellentmondást, csakis a saját tervei érvényesülhettek, más véleményét nem fogadta el, és nem volt hajlandó soha semmiben kompromisszumot kötni. Senkivel és semmivel. Amit ő elgondolt, csakis az lehetett a megoldás mindig mindenre. Nem fogadta el a jótanácsot, az atyai szót, de még a tanácsadói intéseit sem. Egy ilyen autokrata hozzáállás igencsak akadályozni tud, ha egy teljes csillagrendszert tudsz renoválni. 

Természetében hirtelen haragú, vehemens, néha közönséges, és bárdolatlan tudott lenni, ha felment nála a pumpa. Habár érvelési technikája zseniális volt, és a logikája is, mint írtam fentebb  - ezért tudott összerakni egy óriási mátrixot, no meg azért, mert beengedte az agyába a YHWH MI-t -, de ha az érvelését ki tudta bárki kezdeni, azzal képes volt ölre menni a vélt igazáért, és bizony messze nem volt mindig igaza. 

Lehetetlen volt irányítani, és kontrollálni. Ahogy a Nibirun teltek múltak az évszázadok, ő egyre több vezetői tapasztalatra tett szert, és egyre erősebb lett. Híveket toborozott, és eleinte azzal a céllal tette mindezt, hogy a trónöröklési rendjében változást érjen el, azaz Enki ne kaphassa meg a Nibiru trónját soha. Azonban érvei atyjára és mindenki másra hatástalanok voltak, és a hívek csak fű alatt, amolyan nibirui titkos társaságként működtek, igazából erőtlenül. Senki sem mert a nagy Anuval szembeszállni, aki egy akkora gigabolygón, mint a Nibiru, amely fenséges és hosszú útját járja csillagrendszere között, a bolygó kizárólagos királya volt már voltaképpen földi időszámításban mérve évmilliók óta. Enlilnek persze messzemenőkig igaza volt abban, hogy a Nibirut fel kell készíteni egy régi birodalmi eljövendő háborúra, ami a próféciákban is szerepelt, azonban Anu tartott Enlil erőszakos természetétől és forrófejűségétől. Enki egészen más volt, mint az öccse, sokkal higgadtabb, megfontoltabb, kiszámíthatóbb és nyugodtabb. Anu őt tartotta alkalmasnak, ámde a bátor, erős, hadvezérként és tudósként is egyaránt helyt álló Marduknak még jobban örült. 

Idővel Enlil titkos társasága szétszéledt, a céljukat nem érték el. Ekkor kezdett Enlil felfigyelni a próféciákban szintén szereplő Földre, amelyről le volt írva évmilliók óta, hogy az annunakik másodlagos új otthona lesz, óriási birodalommá fejlesztik, és Ki-nek, a Földnek, ennek a Nibiruhoz képest jelentéktelennek tűnő kisbolygónak sorsdöntő szerepe lesz a Nibiru történelmében. 

Enlil volt az, aki elkezdte fűzni az apját, hogy a Földre jöhessen, de apja ebben a tekintetben sem bízott meg benne, és felderítő csapatokat küldött a Föld felé, akik ahogy már írtam is korábban, fennakadtak, vagy akár odavesztek az aszteroidaövben a Jupiter és a Mars között. Mivel folyamatos sikertelenség kísérte az egész akciót, Enlil nagyon ráfeküdt a témára, hogy hogyan lehetne kikerülni az aszteroidaövet, persze sehogyan. Ha nem lehet kikerülni, akkor hogyan lehet áttörni rajta. Több szimulációt is kidolgoztak, minden lehetséges módon megnézték, mikor mi történne. Enlil, mint tervezőmérnök, kidolgozta a tökéletes átjutási lehetőséget, amit egy csodálatos tréningen el fogok mesélni. 

Amikor a tervet kidolgozta, azt csak úgy volt hajlandó kiadni Anu és csapata kezébe, hogy előtte megígértette atyjával, hogy ha egy csapat, vagy bárki átjut, ő is mehet a Földre többedmagával, és viheti  a követői egy részét is. Anu ígéretet tett, és úgy gondolta, ha a Földön ellenséges fajok élnek, akkor talán nem is baj, ha egy olyan erőszakos, ámde tökös gyerek, mint Enlil, hamarosan a Földre megy. 

Azonban amikor az került szóba, hogy Enki és Marduk is menne, Enlil eléggé zabos lett, mert bennük is riválist látott. 

Itt tennék egy kitérőt. Enlil ugyanis a Nibirun töltött évszázadok alatt megházasodott, és Inanna is a lányai között volt, mivel az annunakiknak nagyon hosszú életük van, Innana is felnőttként lépett a Földre. Enki is megházasodott, és Marduk már a fiai között volt, majd szintén felnőttként lépett a Nibirura. 

Enlilnek ekkor még egy annunaki felesége volt és két annunaki tiszta vérű gyermeke. A majdani földi útra családostul mentek. Enlilnek Ninlil volt az első felesége. Egy kis érdekesség, az annunakik úgy működtek, hogy az asszony a férj nevének második előtagját tette a saját neve után, de ez csakis az első feleségre vonatkozott, ugyanis Enlil második felesége Ninhursag lett, ekkor már a Földön élt, és a harmadik annunaki felesége Ereskigal, a földi ember felesége pedig Darngalnuna volt. Ez utóbbi nem az a nő volt, aki visszautasította, mint emberi nő, természetesen. Az a nő volt Enlil egyetlen szerelme, a többi házassága nem szerelemből, hanem sokszor érdekből köttetett. Ninlil pl Anu vérvonalán egy oldalági annunaki rokon volt, akinek vérvonalát teljesen egyesíteni akarták Anu vérvonalával. 

A számtalan felderítő egység azonban nem járt sikerrel az aszteroidaövnél, és a Nibiru még távol járt a Földtől. Enlil terve nem járt sikerrel, egyik szimuláció sem jött be. A Nibiru állapota egyre romlott, bár még távolabb lett volna bármilyen ökokatasztrófa, az annunakik egészen másként gondolkodnak a jövőt illetően, hiszen voltkaképpen örök életűek. Számukra az, ami mondjuk földi években ezer év múlva következik majd be, szinte mindjárt itt van, és ez nem túlzás. Más lépték, más felfogás, ha tudod, hogy akár még évmilliókig is élni fogsz. Szóval a Nibiru rá volt arra kattanva, hogy valahogy idejekorán megelőzzön bármliyen klímakatasztrófát, ráadásul mivel a Nibiru az X bolygó, nem valószínű, hogy olyan stabil a légköre, az ökoszisztémája, mint a Földé, amely unalmas és végtelen, állandó köreit rója a Nap körül. Egy bolygó, amelynek éghajlata, létezése nem függ a Naptól, hiszen még el is hagyja a Nap vonzárkörzetét, több ezer évre, útközben pedig igencsak eltávolodik a Naptól még a Naprendszerben is, amikor pedig közel van hozzá, akkor igazi forróság lehet rajta, úgy gondolom olyasmivel kell rendelkeznie, mint egyfajta belső nap. Az annunakiknak egy nagyon érzékeny és rendkívül változékony ökoszisztémát kellett fenntartania, ugyanis természetesen nem csak a Nibiru van hatással a bolygókra, melyek útját keresztezi, hanem fordítva is, a bolygók a Nibirura. 

Éppen ezért az annunakik már eleve rá volt kényszerítve a gyors technikai és spirituális fejlődésre. Ennek ellenére sem tudták megoldani, hogy hogyan jussanak át az aszteroidaövön, és még Enlil sem tudta megoldani, bármilyen kiváló is volt ebben. 

Mondhatnám, hogy feladták, de mégsem. A Földben rejlő aranyra égető szükségük volt a Nibiru légköre miatt, ezért muszáj volt megcsinálni. El kellett jutni a Földre. Amikor Abzu engedély nélkül, fű alatt meglógott egy űrhajóval, és - majd lecsatornázom, hogyan -, átjutott mégis az aszteroidaövön, Enlil igazi régies kifejezéssel élve, éktelen haragra gerjedt. Kibukott rendesen, hogy őt kihagyta a nagybátyja a buliból. Szinte erőszakosan követelte, hogy azonnal engedjék el a Földre, éspedig Enki, Inanna és Marduk nélkül, de Anu csak úgy ment bele, ha ők is mennek Enlillel, és rajta tartják a szemüket. 

Így hát Abzu legendás Földre lépése után megindult a csipet-csapat, több ezren, több űrhajóval, miután Abzu elmondta, hogyan csinálta, és ők is átjutottak. Eljutottak a Földre, és Abzu, aki biztos volt benne, hogy vehemens fiát majd az új bolygó kihívásai lenyugtatják, óriásit tévedett. 

 

Enlil a Földre érkezvén elemében érezte magát. Új bolygó, új hely, primitív, még az előző korszakból itt ragadt népek, és persze félember félmajmok hada, egy csodálatosan paradicsomi, kiaknázatlan bolygón, nagyon alacsony népsűrűséggel, egy kánaán. 

Enlil már akkor elhatározta, hogy ők itt magasabb rendűek lesznek, amikor még be sem tette a lábát a Földre, ugyanis Abzu lenyűgöző beszámolói alapján az itt élő emberek igencsak naivak voltak, monthatni együgyűek. Enlil úszott a boldogságban, hogy végre ez a terve sikerrel járt, a Földön élhet, és úgy gondolta, majd Enkit, Inannát és Mardukot kordában tartja, akár le is uralja, vagy akár meg is ölheti. Büntetlenül, mert Anu messze van, és azt tudja, amit a Földről elmondanak neki. 

Előre eltervezte, hogy a Föld az ő birtoka lesz, neki ez jár, ha már a Nibiru nem, és azt is tudta, hogy ehhez először adnia kell. Egyetlen úr sem tud úr lenni, ha csak zsigereli a birtokát.

Ezért a Földre érkezvén természetesen nem adta ki a terveit, megtartotta azt saját magának, és serényen részt vett az óriási munkában. Városokat tervezett és épített, aranybányákat hozott létre, szervezett,  szervezte a Nibirura való arany szállítását, rengeteget munkálkodott azon, hogy a Föld igazi birtok legyen. 

Megtűrte a többi annunakit, és tanulmányozta az itteni emberek viselkedését, amit rendkívül egyszerűenek és primitívnek talált. 

Hiszékeny, animista törzsek voltak, nagyobbak és kisebbek, /animizmus: a bolygók és a csillagok megfigyelése alapján őket isteneknek hinni, istennek hinni a köveket, a sziklákat, még a szelet és az esőt is/. 

Minden jól is ment, bár Enlil volt az aki a leghangosabban verte az asztalt, hogy kevés az annunaki munkaerő, hozni kell még a Földre, akár más fajokat is, akik alacsonyabb rendűek, illetve fogják be az előembereket és ősembereket, valamint a primitív törzsek tagjait munkára.

Ez meg is történt, sőt, kívülről is hoztak be alacsony rendű idegen fajokat, humanoidokat, akik azonban nem bírták el a Föld klímáját. A földi emberek pedig kezelhetetlenek voltak, nem lehetett őket munkára fogni, és rendszeresen megtámadták a munkát felügyelő annunakikat. Látszott, hogy nem működik a meglévő anyaggal dolgozunk típusú projekt, szóval megformálódott a nagy ötlet Enkiben: saját emberfajt teremteni annunaki és vegyes DNS-ből. I.e. 600.000 körül történt az a nagy annunaki gyűlés az akkor még kezdetlegesen összerakott Edin központi épületének tanácstermében, ahol az annunakik közös szavazással döntést hoztak arról, hogy elindítják az ADAMU EVA PROJEKTET, és Enlil beleegyezett. Tetszett neki a saját tenyésztésű rabszolgafaj ötlete. 

Már előre elképzelte, hogy uralkodni fog rajta,azaz rajtunk, emberiségen. 

Igaza volt. 

Messzemenőkig.

 

Amikor hosszú évezredek után végre sikerült, megszületett az első hét gyermek a hét annunaki anyától, az első hét emberi lény, akiket ők kreáltak, Enlil még nem gondolta volna, hogy az emberiség majd Marduk, Inanna és Enki szárnyai alá kerülve felemelkedik. 

Pedig láthatta a jeleket, csak hinni nem akart a szemének. Annak, hogy ha annunaki anya szül embergyermeket, akkor kötődni fog hozzá, és kezdettől így lett. Innana és Ninmah is szült, és habár később az emberiség istennőknek hitte őket, igazából ugyanúgy anyák voltak, mint bármelyikünk. Édesanyák, akik a saját méhükben hordták ki az első embereket. A kötődés nem csak a hét anya részéről állt fenn, hanem Marduk és Enki részéről is, akik apaként érezték magukat, amikor az első csecsemőket a karjukban tarthatták. Hiszen ők voltak a zseniális teremtés, az ember megalkotói, és kezdettől fogva mélyen kötődtek az emberhez. Enlil nem vett részt a projektben, el volt foglalva az aranybányák stabilizálásával, és az akkor már megjelenő Domainnal való egyezkedéssel.  Nem kötődött az emberekhez, úgy tekintette őket, amire állítólagosan alkották őket: rabszolgafaj.

Marduk és Enki azonban már a laborban tudták, a számtalan kísérlet során, amikor az emberi genomot összerakták, hogy ez nem rabszolgafaj lesz, hanem felemelkedő és teremtő szuperember, avatar. 

Mint ők. 

A DNS-ünket szánt szándékkal rakták úgy össze, hogy ez megtörténhessen, mert amíg Enlilnek is tervei voltak az emberrel, úgy Marduknak és Enkinek is. Egy szuperfaj megteremtése, ami maradhat a Földön, ha már ők elhagyják a bolygót, és gondoskodik az annunaki örökségről és tudásról. 

Enlil minderről mit sem tudván felháborodva nézte, ahogyan szinte egy család lett ember és annunaki teremtője. Hevesen tiltakozott, és támadott, szóban és tettekkel, majd fegyverekkel is, de Mardukék védték azt, amit megalkottak, az embert. 

Enlil ekkorra már újra megházasodott, és Ninlil mellé második annunaki felesége lett. Gyermekeket nemzett, tisztavérű annunakikat, és esze ágában sem volt keveredni az emberekkel. Sem így, sem úgy.

Igaz, az első időkben még nem is lehetett, nem volt az emberekben szaporodási, fajfenntartási képesség. Azt Enki később adta meg nekik, de hosszasan tervezgette és kikísérletezte a módszert. Azt, amit ugye a Biblia eredendő bűnnek hív.

Enlil csak nézte, megrökönyödve az új vegyes, annunaki, és emberi társadalom fenséges születését, a hatalmas városok épülését, amelyben nem vehetett részt, mint pl Babilonét, és látta, hogy egy új annunaki birodalom formálódik a Földön, ahol ember és annunaki együtt dolgozik a közös célért, a Földért. 

Enlil háttérbe szorult, és nem úgy tűnt, hogy ő itt uralkodhat, vagy bármit is tehet. Ur városában és Eriduban uralkodhatott, de semmi több. 

Ennyit szántak neki, és azt várták tőle, hogy továbbra is tegye, amire született. Irányítsa az aranybányászatot, biztosítsa a városok, és az egész Föld szárazföldi, tengeri és űrbéli védelmét, vezesse a Földön formálódó annunaki hadsereget, és fogja össze az igigiket, Marduk Marsra szánt bázisára való harcos egyedeket. /tudjátok, akiket az emberiség angyaloknak hisz/. 

Nem szántak neki igazán komoly vezető szerepet, mint a Földnek legalább egyik ura, ezzel szemben Enkit, akinek neve is ez: En-Ki a Föld ura /ez már emberek által ráragasztott név, eredeti neve Ea, a víz ura/. Enki tehát már a Föld ura lett, és mellette uralkodott fia, Marduk. Ahogyan már korábban is írtam, Enki és Marduk együtt élt az emberekkel, míg Enlil a családjával elkülönítette magát az emberektől. Ahogy világossá vált számára, hogy kiszorították, és háttérbe parancsolták, a dühe csak nőttön-nőtt, és egyre erőszakosabb tettekre sarkallta magát. 

A kezdetek kezdetén még tilos volt embert ölni, olyat, akit Mardukék kreáltak. Ezért ekkor Enlil még nem ölt embert, csak megfélemlítette őket, és bántotta őket. Megverette, és volt, akit meg is kínzott, amiért mind Anutól, mint Enkitől és Marduktól kemény megtorlást kapott.

Egy idő után azonban egyre keményebb lett, és egyre kiszámíthatatlanabb. Nem kellett sok idő - néhány évezred, ami annunaki szemmel nem sok -, hogy elkövesse az első emberölést, méghozzá nagyjából százötven embert ölt meg egy kis településen, az egyik űrhajóból ellopott sugárfegyverrel. Azért kellett ellopnia, mert a Földön ezeket a fegyvereket nem szabadott használni, sem egymás ellen, sem emberek ellen, ugyanis ez a nagy hatótávolságú sugárfegyver űrcsatákra lett tervezve. Enlil azonban lenyúlta, a Földre vitte, és használta. Kéjes örömmel tarolt le néhány perc alatt egy kistelepülést, és égette el elevenen csak dühből, bosszúból és passzióból az embereket. 

Elképzelni sem tudom azt a mérhetetlen dühöt, gyilkos gyűlöletet, amiért ezt tette. Márpedig megtette, és amikor megtette, már nem lehetett megtorlást alkalmazni rajta. Ur és Eridu városában, amik az övé voltak, kötelező volt őt szolgálni, ezért az ott élő embereket és az Enlil alatt rangban álló annunakikat, valamint saját vérvonalának tagjait kötelezte arra, hogy együttműködjenek, mégpedig halálos fenyegetéssel, hogy azt a sugárfegyvert rajtuk is alkalmazza, így kötélnek álltak, és megindult az első nagy földi annunaki háború…Az a háború, ami ha jól számolom, legalább háromszázezer évig tartott, és az atomcsapással ért véget i.e. 4.000-ben…

 

Hát így született meg egy véres és kegyetlen diktátor, egy nárcisztikus despota, akinek haragja még most is ott él benne, és tervei vannak a visszatérésére, valamint arra, hogy uralmát továbbra is fenntartsa. 

Láthatatlan szabadságharcot vívunk, már akik értik, tudják a lényeget, akik oly kevesen vannak. 

A többiek harcolnak a démonokkal, a nem létező Sátánnal, imádkoznak a nem létező istenhez és angyalaihoz, várják a soha nem érkezó fényhajókat.

Sebaj.

Addig mi teszünk is valamit. :) 

 

Két hagyományos  tréninget vezetek fel a cikkel,

és három formabontó, történeti betekintés és felfedezőutat.

Február 10, 11, 12, 13, 15.

Mindegyik tréningre jelentkezés, vagy hanganyag kérése: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

  1. FEBRUÁR 10. SZOMBAT TTT 2024 ALTERNATÍV TAROT XI. UDVARI KÁRTYÁK - ÉRMÉK - FÖLD

17.00-20.00, Skype, részvétel: 8.000 Ft/fő, hanganyag 4.000 Ft

 

  1. FEBRUÁR 11. VASÁRNAP - TTT 2024 ENLIL TÁRGYALÁSA II.

16.00-20.00, Skype, részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag 5.000 Ft

 

  1. FEBRUÁR 12. HÉTFŐ TTT 2024 ENLIL KINCSEI I. SZELLEMI.

19.00-20.00, Skype, részvétel: 4.000 Ft/fő, hanganyag: 2.000 Ft

 

  1. FEBRUÁR 13. KEDD TTT 2024 ENLIL KINCSEI II. ASZTRÁLIS

19.00-20.00, Skype, részvétel: 4.000 Ft/fő, hanganyag 2000 Ft

 

  1. FEBRUÁR 15 CSÜTÖRTÖK 2024 ENLIL KINCSEI III. FIZIKAI

19.00-20.00, Skype, részvétel: 4.000 Ft/fő, hanganyag 2000 Ft

 

Február 17-én és 18-án is lesz hagyományos, hosszú tréning, de arról majd az Enlil III cikkben.

A három rövid foglalkozáshoz nem írok témát, ott van a címében.

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI - ALTERNATÍV TAROT XI. UDVARI KÁRTYÁK - ÉRMÉK - FÖLD. A MÁTRIX FIZIKAI FELÉPÍTÉSE

  • ELSŐ RÉSZ: ÁL - LEHETŐSÉG, ÁL- SORSFORDULAT, ÁL- SZEREPLŐK, ELJÁTSZOTT FIZIKAI SÍK. ÉRMÉK APRÓDJA ÉS ÉRMÉK LOVAGJA. A DÖNTÉS. 

  • MÁSODIK RÉSZ: A HAMIS BIZTONSÁG ILLÚZIÓJA - KREÁLT VILÁG. ÉRMÉK KIRÁLYA ÉS KIRÁLYNŐJE

  • HARMADIK RÉSZ: ENLIL ÉS A FÖLD…

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI: 

  • TÁRGYALÁS. BIZONYÍTÉKOK. ÉRVEK ÉS ELLENÉRVEK. EGY DIKTÁTOR SZÜLETÉSE. ENLIL LÉTEZÉSÉNEK OKA, VALÓDI KIKÜLDETÉSEI, AMIKET NEM TELJESÍTETT. EGY FÉLRECSÚSZOTT JELENTŐSÉGTELJES SORS ÉS ANNAK KÖVETKEZMÉNYEI.

  • TÁRGYALÁS. ENLIL LELKE ÉS ENLIL TUDATA. KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK.

  • TÁRGYALÁS. ENLIL VESZÉLYE A FÖLDRE NÉZVE

  • ESKÜDTSZÉK - KOMMUNIKÁLUNK.

 

Tudom, hogy soknak tűnik, de nem az. Két hagyományos, három nagyon rövid, amit még kevesellni is fogtok. 

Enlil tárgyalása egy TÁRGYALÁS. Ami nem úgy működik, hogy megvárják, amíg mi ráérünk :) 

Áldás

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség - Föld








Szólj hozzá

UR ANU MARDUK INANNA NIBIRU ENLIL ENKI ERIDU EDIN ANNUNAKI ENLIL TÁRGYALÁSA SUMER MEZOPOTÁMIA URUK ANCIENT GODS