2017. jún 13.

FELISMERÉS - KEHELY ÉS FÉNY

írta: Eszter 777
FELISMERÉS - KEHELY ÉS FÉNY

FÉNYMÁGIA, TŰZMÁGIA, BALORA MÁGIA, AZ LÉGY, AKI VAGY, MINDEN MAGYAR MÁGUS

Felismerés

Kehely és fény

 

Egy felismerési folyamat zajlik bennetek, mindenkit az szólít meg, aki valójában.

Határozottan jelentkeztek, mindenki érzi, hogy a fény hadseregében van-e a helye, vagy Balora főpapnői, Baál főpapjai között.

Mindenki érzi, hogy a fénymágia, a tűzmágia, vagy a Balora mágia szólítja-e meg.

Aki a női energiáit akarja rendbe tenni, annak Balora ébresztését ajánlom, meditációban csináljuk. Akiben a jang energia hiányzik, és nem érzi kerek egésznek magát, hiányzik a bátorság, a tettre készség, a határozottság és az önbizalom, annak Baál ébresztését, szintén meditációban zajlik nálam.

Megint mások a tíznapos mentális kihívásra jelentkeztek, ami nagyon jó kis foglalkozás, és célokat, tervezést, cselekvési kedvet, ahogy Tony Robbins írja, NAGYSZERŰ MEGSZÁLLOTTSÁGOT ad a kezetekbe.

Tehát mindenki érzi, ki valójában, mi a dolga, ahogy elolvassa az egyébként egy az egyben lecsatornázott képzéseimről a felhívásokat.

Ez maga az elhívás :)

 

Tényleg cselekednünk kell, ITT AZ IDŐ, nem lehet tovább várni.

A fény hadseregének fel kell állnia őszre.

A mátrixot fényesítjük a Mag Piramis teremtésekkel, és egyéni mátrix-oldó foglalkozásom is van, ahol három lépcsőben kihúzlak a mátrixból.

Ajánlom nektek katalizátorként Árpi piramisait, melyben mindketten benne vagyunk és nagyon erősek. Ő is lát, hall és érez, nagyon erős energiái vannak, amikkel segíteni, tanítani és gyógyítani is tud, az ő energiája áll mögöttem, egyedül ehhez kevés lennék. /a száma 06 70 529 6811/

 

A Baál-Balora egységmágus képzésről, a fénymágus képzésről és a főpap-főpapnő képzésről, illetve mindenről pontos és részletes tájékoztatót küldök, aki ír az emailemre:

esztermagegyseg@gmail.com

 

Nagy küldetés ez nekem is, végre taníthatom a fény, a tűz és Balora-Baál mágusait, elvégre védenünk kell az országot, a világot, segítenünk, tanítanunk és gyógyítanunk kell.

 

Június 21-én Baál Szer Tihanyban, a részleteket még össze kell hoznunk közös szervezéssel, mikor indulunk, hány kocsival, hánykor és hol gyülekezünk, mikor indulunk vissza, stb. Sámándobokat is hoznak páran :)

Óriási lesz, ez már biztos :)

 

 

Eszter

Szólj hozzá

mágusképzés