2017. jún 22.

DIMENZIÓVÁLTÁS I. - NAPÉJEGYENLŐSÉG

írta: Eszter 777
DIMENZIÓVÁLTÁS I. - NAPÉJEGYENLŐSÉG

BAÁL SZER 2017. JÚNIUS 21.

DIMENZIÓ VÁLTÁS

2017. június 21-én éjjel átléptünk a Világlélekből áradó tiszta szeretet terébe, ahol a szeretet fénye olyan éles, hogy semmi nem marad rejtve - a szeretet, ahol van, megmutatkozik, ahol nincs, ott elmúlik

 

Baál Szer tegnap Tihanyban

 

Nyolcan voltunk. Hét nő, egy férfi. Ugyanazt az ősi szertartást jelenítettük meg, amit őseink. Már akkor, amikor csak megbeszéltük, leszerveztük, óriási energiák voltak. Amikor elindultunk Pestről, mindenünk bizsergett. Látomásaink voltak az úton és éreztük, hogy odalent Tihanyban nagyon várnak ránk.

Az út lélekutazás is volt egyben. Két kocsira oszlottunk, az egyik kocsiban folyamatos pozitív teremtés és ráhangolódás folyt, a másikban toltuk az energiákat a Mag Piramisba, amelyben közben ti teremtettetek.

Nagyjából fél tizenegyre értünk le. Aki a közelben lakik, gyönyörű fehér ruhában várt ránk, pontosan úgy nézett ki, mint Balora, a hosszú fekete hajával.

Egy szabadstrandon telepedtünk le, ahol két lépcső vezetett fel egy kialakított kis pinkikezőhelyre, két pad, egy hosszú asztallal, kör alakú építmény, kicsit olyan volt, mint egy piramis lefelezve.

Ahogy kipakoltuk, amit hoztunk, olyan mérhetetlen bőség volt az asztalon, amit talán lakodalmakban láttam utojlára :) Mint a régi szertartásokon őseink, akik felvonultattak minden bőséget. Nem csak ételben és italban volt bőség ott, hanem szeretetben is. Megölelgettük egymást, a jelen lévő férfi gyógyítónk mindenkihez odament, és azt gyógyította benne asztrális szinten, amire szükség volt.

Úgy indultunk neki, hogy nem tudtuk, mi fog történni, csak képeink voltak róla. Már az első félórában jött a sugallat, hogy vetkőzzünk le, és menjünk be a Balatonba. Mindenkinek jeleztem előre, hogy erre készüljön fel, bikini, törölköző, papucs legyen. Bementünk, és körbe álltunk kézenfogva. Úgy láttuk a képeket, mintha ott lennének kézzel foghatóan és szinte úgy is volt, mert az egymásban lévő tenyereink között pezsgett a víz, a testünk körül és a talpunk alatt is. Egy fényoszlopot láttunk látomásban előtörni a Balaton mélyéről és fentről egy kéket a felettünk ragyogó csillagokból. Fent és lent, égi apa és földi anya találkoztak. Szeretet kör tűzből és tisztulásból, gyógyításból, kék és vörös színben érezhetően áramlott a szívcsakráink között. A fények is mások voltak, szinte közelebb voltak a csillagok. Földanya gyógyítást kért tőlünk, és ahogy álltunk rajta, érezvén őt a talpaink alatt, éreztük a bánatát, a fájdalmát. FÖLDANYA EGY ÉLŐLÉNY, DE EZT TUDJUK MÉGSEM ÉREZZÜK. HASZNÁLJUK ŐT, MINTHA A VILÁG LEGTERMÉSZETESEBB DOLGA LENNE.

Gyógyítottuk őt, és ő is minket.

Csodálatos érzés volt úgy igazán a természetben, föld-víz, tűz-levegő jelenlétében kapcsolódni.

Ősten is megérkezett a kör közepére, és arany fénnyel töltött minket. A túlélés energiáit küldtük ki a világnak. A magyarság ősi erejét, melyet csak a magyarság birtokol, és áldás, melyet használni és továbbadni kell.

Kimentünk a partra, és jött a második szer.

Varázskört készítettünk, tizenhárom teamécsessel, nagy gyertyákkal, az otthoni Balora varázskörömben lévő kártyákkal, kristályokkal, füstölőkkel, egyiptomi kis piramisokkal.

Két sámándob volt,

Egy férfi és egy nő dobolt rajta.

Mihályt és Baált csatornáztam közben, rögzítve lett.

Le fogom írni nektek azt is, eléggé egyértelmű volt, erős és igaz, erőt adó és felszólít a szeretetre és a bátorságra, a magyarság értékére és a magyar föld tiszteletére, melyet honfitársaink elfelejtenek, úgy tapodják lábbal, hogy nem tisztelik, nem becsülik.

Majd mivel egyértelmű volt, hogy Baált én, Balorát a fehér ruhás hölgy képviseli, kézenfogva beálltunk középre ebbe a körbe és szent esküt tettünk egymásnak. Szerelem és szeretet, összeartozás és egység. Erről szólt.

Olyan volt, mintha e két istenség egymáséi lett volna végre.

Szent ősi egység született akkor újjá.

Ezután fura fények jelentek meg az égen, a csillagok között, melyek furán mozogtak és tudtuk, nem repülők, nem szondák, hanem két űrhajó, ráadásul egybeforrva, mégis ketten voltak. Jóval nagyobbak voltak, mint a csillagok, és úgy mozogtak, mint amikor egy kéz ír…

EZT ÍRTÁK: SOS.

Tudtuk, hogy segítséget kérnek, kezdetét vette a harmadik szer.

Egy pentagramát rajzoltam a varázspálcával a homokba, és körbeálltuk kézenfogva. A túlélés energiáit most NEKIK küldtük odafenn, ők pedig vissza. Atlantiszi tiszta fehér gyógyító energiákat is kaptunk.

A végén Lajos csatornázta Őstent. Azt mondta, áldását adja a jelenlévőkre és az országot is megáldottuk. A szeretet mentén folyt a szer.

Végül egy csokor virággal Ildikó odament a stéghez, térdig a vízbe állva egyesével a víznek engedte a virágokat, mint Balora ajándékait.

Csak nők álltunk akkor ott, és megdöbbentünk, ahogyan megmozdult a víztükör, mintha Balora jött volna, a halak is odasereglettek, kifejezetten sok, a fények világosabbak lettek, holott még csak hajnali kettő felé járhatott, és a víz nyugtalan volt. Itt hozzá kell tenni, hogy akkor, amikor a két istenséget megjelenítve beálltunk a varázskörbe a második szernél, hirtelen fújni kezdett szél, majd amikor befejeztük, pontosan akkor leállt és mélységes tiszteletteljes csend lett.

Az utolsó szer után visszhangszerű morajlást hallottunk.

Ti-hang. Ősienk innen tudták mindig, hogy a szer sikeres volt - az ősők válaszoltak nekik, az istenek hallatták hangjukat.

Láttam egy fekvő nyolcast a tejúton, kicsivel arrébb egy piramist formált egy másik égi jelenség.

A legfelemelőbb az volt, amikor hajnal négykor hazaindultunk és az égen öt harminc táján elkezdett felkelni a Nap..

Hatalmas volt, vörös tűzkorong, mintha Afrikában lennénk. Tudjuk, hogy ez lehetetlen, hogy ilyen nagy legyen… és ilyen tűzvörös. Mintha a Nap sokkal közelebb lenne. Ahogy emelkedett felfelé, úgy váltott át aranyba, és két felhő egy percig két angyalszárnyként takarta, ahol az angyalszárnyak összeértek, olyan volt, mint amikor egy pár csókot ad egymásnak.

Hihetetlen csoda volt…

Mostantól jönnek a tapasztalások.

A szeretetet fel kell ismernetek. Annak minden formáját. Csak úgy tudjátok felismerni minden formáját, ha nincsenek elvárásaitok. Legyetek mindig őszinték, mert ha nem vagytok, az a másiknak sokkal jobban fáj, hiszen az hazugság és játszma.. nem beszélve arról, hogy nem tisztelitek meg a bizalmatokkal a másikat.

ŐSZINTESÉG.. Ő-SZINTE-OLYAN-MINT-TE

Akkor lesz egészen egységes az ő és a te, ha őszinték vagytok.

Ez egyszerű, az emberek mégis a mátrixban tengődve, nem látják…

Őszintén mindig mindent. Ami a szíveden, a szádon, nem ami a fejedben.. ami a szívedben.

Semmi nem maradhat rejtve, ami őszinte és ami tiszta, és ami az, az nem vezethet rossz útra. Akinek az őszinteséged nem tetszik, az nem tud téged elfogadni. Aki az őszinteséged ellenére sem tesz semmit, az nem szeret téged. Aki kéri, hogy őszinte légy, és meghallgat, az viszont szeret. Önzetlenül. Ő tesz a legtöbbet érted, mert csak önmagadat fogadja el, semmilyen sallangra nem kíváncsi. Ez az igazi szeretet, melyben nem minden szó szép, de minden szó igaz.

 

Írni fogok még, sokat a tapasztalásokról és arról, hogy a fekete mágiák oldásánál nem elég a tüneti kezelés, az fekete mágia tanításának oka van, és amíg azt nem oldjuk meg, addig nincs eltüntetve. Addig jön vissza míg nem találjuk meg az okot.

 

Köszönöm nektek, akik velem voltatok tegnap. Akik fizikailag és akik nem, azoknak is. Csodálatos volt, felemelő, és igaz.

Ősten kérésére menni fogunk még a nyáron, mert ami nekünk egy jó szertartás és igazán nem volt nehéz megcsinálni, az Földanyának, Baálnak és Balorának, a magyarságnak egy nagy erő és fény-adás volt.

 

Szeretettel

Eszter

2017. június 22.

 

elérhetőségem, időpontfoglalás: esztermagyegyseg@gmail.com

sms 0670 77 22 134

 

 

Szólj hozzá

dimenzióváltás Baál szer nyári napéjegyenlőség