2017. jún 27.

MIHÁLY ÉS JÉZUS ÜZENETE A VILÁGNAK

írta: Eszter 777
MIHÁLY ÉS JÉZUS ÜZENETE A VILÁGNAK

AZ ESEMÉNY KRÍZISPONTJÁRÓL

Mihály üzenete a világnak

A kapott üzenet létfontosságú lehet

akkor, amikor itt az idő

2017.június 27.



Az Esemény folyamatban van. Lesz egy krízispont, amikor érezni fogjátok, hogy a jelenlegi feszültség robban kívül és belül. A világban nem véletlenül a tűz energiája a legerősebb most. A Nap is éget, a háború tűzzel fog jönni. Már csak egy jelre várnak azok, akik elpusztítani akarják a világotokat, hogy meginduljanak, miközben saját túlélésüket már elrendezték, veletek nem törődnek.

A fényben járók már elérték azonban a kritikus tömeget. Vagytok már annyian, hogy megállítsátok a végleges pusztítást. Sietnetek kell, nincs annyi időtök, amennyire gondoltok.

Az összefogás nagyon fontos most. Vannak még, akik nem akarnak összefogni, de végén ők is be fognak kapcsolódni.

A krízis napján két nap lesz az égen, az, amit ismertek és egy fekete nap. A fekete napról jön az eredendő gonoszság a Földre, asztrális és mentális síkon, és fertőzni akar továbbra is minden élőlényt, nem csak az embereket. Mindent, ami élő, és magát Földanyát is.

Sok fénymag van a Földön, több ezer, és mind a békén, egyensúlyon és harmónia megteremtésén dolgoznak, azon, hogy gyógyítsák Földanyát és az emberiséget, meg kell védenetek a bolygót, amin éltek. Vonjátok be minden nap arany fényhálóval, ellensúlyozzátok a sötét energiahálót, és söpörjétek ki a világból az illúzió ködét. Segítek, de kérnetek kell engem és minden testvéremet.

Most, hogy Baál visszaállt az ősi egyensúlyba, az egységbe Balorával, az ősi teremtő atya és anya egységben van, Balora az égen, Baál a földön teremt, és amit Balorával megteremtetek fent, az Baál lehozza a lentre, már van erőm védelmezni a világotokat.

Túl hosszú ideig nem tettetek semmit, és nem emlékeztetek ránk, rájuk, ezért sok időt vesztettünk. Most mindent egyszerre kell megcsinálni, amit évezredekig nem tudtunk, de van hozzá erőtök.

Ne féljetek!

A krízis napján:

HÁROM NAP ÉS HÁROM ÉJEN ÁT NE MENJETEK KI. NEM A FÖLD ALÁ KELL BÚJNI, CSAK ARRA ÜGYELJETEK, HOGY SÖTÉTBEN LEGYETEK, ÉS CSAK MEGÁLDOTT, MEGTISZTÍTOTT FEHÉR GYERTYÁT ÉGESSETEK. BÁRMI ÉS BÁRKI DÖRÖMBÖL AZ AJTÓN, NE NYISSÁTOK KI, BÁRMILYEN HANGOKAT HALLOTOK, KÉRLELÉST ÉS FENYEGETÉST, NE MENJETEK KI. BÁRMILYEN FÉNYEK JÖNNEK KINTRŐL, NE NÉZZETEK KI!

HA A BOLYGÓ ELÉRI AZT A PONTOT, HOGY EL KELL MENNETEK, MINDANNYIAN VIHETTEK EGYVALAKIT, AKI NEM HISZ, AZ UTOLSÓ PILLANATBAN MEG FOGJÁTOK TUDNI ŐT GYŐZNI ARRÓL, HOGY HIGGYEN.

 

Minden nap védjétek a Földet arany burokkal és koncentráljatok a Földön épített piramisokra, amiket azért építettünk, hogy azon keresztül tudjatok kapcsolódni, ha itt az idő.

ITT AZ IDŐ.

KAPCSOLÓDJATOK.

AZ EGYETLEN ÚT AZ EGYSÉG, EGYSÉGRE KELL LÉPNETEK EGYMÁSSAL, A KRITIKUS TÖMEG MÁR EGYSÉGBEN VAN ÉS MINÉL TÖBBEN KAPCSOLÓDNAK, ANNÁL TÖBBEN VAGYTOK BENNE A TÚLÉLÉST KIBOCSÁTÓ ENERGIÁBAN ÉS A MAGBAN, ANNÁL TÖBB LÉLEK TUD FELEMELKEDNI ÉS NEM VESZIK EL. KÜZDJETEK EGYMÁSÉRT.

 

Jézus üzenete:

Az árnyékok sokasodnak körülöttetek. Nehéz most élnetek a fizikai testben. Amit megmondtam, amikor a lélek újjászülethet a fényben, most zajlik, de úgy, hogy közben éltek a saját testetekben, nem hatok meg, hanem úgy születtek újjá, hogy a fizikai sík átalakul körülöttetek. Ez a világ nem lesz itt sokáig. Ami jön, az lesz, amit ti teremtetek meg. Fordítsatok hátat az árnyékoknak, a sötétségnek, és akkor magától eltűnik. Vannak nagyon erős árnyak, olyan démonok, melyek nem e világhoz tartoznak. Szólítsatok engem olyankor, ha úgy érzitek, nem elég, hogy hátat fordítottatok, a démon nem tágít, és fogjatok össze mert csak közös erővel tudjátok őket elűzni.

Mindig a tiszta úton járjatok, bármilyen nehéz is, és semmi nem fontos a világon, csak a szeretet, ezt soha ne feledjétek. Minden más mellékes. Ez a fegyveretek és az egység.

A szeretet kör a fegyver, a szeretet kör a válasz mindenre.



Eszter

 

elérhetőségem: esztermagegyseg@gmail.com

 

Szólj hozzá