2017. okt 30.

A VILÁG AZ EGYSÉG FELÉ MEGY - EGYSÉGBEHÍVÁS

írta: Eszter 777
A VILÁG AZ EGYSÉG FELÉ MEGY - EGYSÉGBEHÍVÁS

FÉNY AZ ÁRNYÉKBAN, JIN A JANGBAN

A VILÁG AZ EGYSÉG FELÉ MEGY

SZÍRIUSZI - ANUNAKI EGYSÉGBEHÍVÁS

FÉNY AZ ÁRNYÉKBAN,

JIN A JANGBAN

 

Az elmúlt hónapokban megmutattam nektek, mit jelent az, hogy ragadozó. Felismertétek a hüllőket magatok körül. Sokan ráébredtetek, hogy éppen olyan kapcsolatban éltek, ahol egy nárcisztkus-ragadozó és egy empata van összeeresztve. Az empata pedig soha nem lesz antipata, azaz magát mindig mindenben megadó, alázatos nő/férfi. Mindig ki fog törni. Mert az empata, habár sokáig érzelmesen, odaadóan ragaszkodik a másikhoz és bele van programozva a szeretet, a ragadozó újra és újra kijátszva a bizalmát, ráadásul a ragadozó szemszögéből nézve ez éppen fordítva van így. A felelősséget a ragadozók nem vállalták. Mindenért az empatát okolták.

Majd az empaták globálisan - az én cikkeim, tevékenységem csak csepp a tengerben, az egész világ a nárcisztikusokról szóló írásoktól hangos, függőségi viszonyok, empatikus nők, bántalmazó kapcsolatok, stb.  - hátat fordítottak a ragadozóiknak. Kimondták végre, hogy NEM.

Nem adok több pénzt.

Nem adok több energiát.

Nem adok több bizalmat.

Nem veszem fel a telefont, nem megyek bele többé olyan helyzetekbe, amikben bánthatsz.

Mint egy újjászületési himnusz, úgy fogadtuk magunkba a NEMET, amit olyan nehezen tudtunk addig kimondani. Ki kellett mondani.

Vannak ragadozók, akik elmentek, megfutamodtak, meghátráltak az erőt tanúsító empata elől. Találtak maguknak új áldozatot, az empata pedig új életet kezdett.

Vannak azonban olyanok, akik nem mentek el. Maradtak. Okkal, legalábbis szerintem. Jöhetnék a spirituális frázisokkal, hogy mert dolguk van egymással, az empatának és a nárcisztikusnak. A ragadozó típusú vadásznak és a levadászandó vadnak, aki immáron nem menekül többé, hanem bátran szembeáll a vadásszal, lesz ami lesz alapon, és kivédi a golyókat, ahogyan Neo a mátrixban.

Mondhatnám azt, hogy még tanulniuk kell egymástól.

A helyzet azonban nem ez.

Ennél sokkal egyszerűbb.

A két fajnak, a hüllőknek és a szíriusziaknak a Föld nevű bolygón való találkozásának sokkal magasabb rendű oka van ennél. Valamit együtt kell csinálniuk. Létre kell hozni valamit, EGYÜTT. EGYSÉGBEN. Ahol ez a helyzet, ott a két fél nem tud végleg elszakadni. Érzik egymást. Gondolnak egymásra, sőt, telepatikus kommunikáció is van, annak ellenére, hogy mindent leoldottunk, minden odakötő káros, bármilyen, akármilyen energiát. Én mindent megoldok, leoldok, feloldok, de egy univerzális egység tervet még én sem tudok :)

Hát ez van most.

Itt, ezen a szinten már nem valamiféle ragadozó-empata kötés van, negatív energia van. Itt már szeretet és kötődés, egészséges egymáshoz tartozás érzés van. Akik még mindig érzik a másikat, azokra azt mondom, meglehet, az a másik felük, megmondom, hogyan jutottam erre a következtetésre.

Két ennyire különböző mégis ennyire hasonló embernél nem lehet tökéletesen kijelenteni, - ott, ahol mindkét félben van fény és van sötétség - hogy az egyik csakis egy reptilian, ragadozó, a másik csakis egy tiszta szíriuszi. Ahogy év elején írtam, amikor ők egymással harcolnak, egymásért és magukért, akkor az entitások vándorolnak bennük. Néha az empata vált át ragadozóba, és a ragadozó empatába. Ezért nem lehet általánosítani. Sem ítélkezni.

Sokan mondjátok nekem, a “ragadozótókban” fény is van. Bennetek meg sötét is van. A KÉT FÉNY KI FOGJA OLTANI A KÉT SÖTÉTSÉGET. Talán ez is, sőt biztosan, ez is az univerzális terv része. Én nem szeretem, ha egy nálam nagyobb erő olyan terv részévé tesz, amit én nem akarok. Ezért részemről elutasítom, hogy azért legyek valakivel együtt, mert van valamilyen terv, és én engedelmeskedem, mint egy marionettbábu. Én szeretem magam megalkotni a sorsomat, magam dönteni.

Azt a kategorizálást sem szeretem, hogy ez a másik felem, az a másik felem. Vannak dolgok, amiket nem kell tökéletesen kitalálni és meghatározni. Itt sokkal inkább érzésekről van szó. A szeretet, összetartozás érzése engem például sokkal inkább visz valaki felé, mint hogy nekem azt mondják, mert ő a másik felem, mert az isteni terv részei vagyunk. Szeretem a szabad akaratomat és meg is tartom, a szívem alapján döntök, és ha ez pontosan illeszkedik abba az isteni tervbe, ám legyen.

Egy öntudatra ébredt ember nem hagyja, hogy irányítsák. Viszont ha már öntudatos, akkor tudja, hogy mit érez, és mit akar.

Ezekben a furcsa kapcsolódásokban, amik részben egylélek kapcsolódások is, az a jellemző, hogy mindenki öntudatára ébred és mindenki szabad akarat mentén fog dönteni, de nem zárja ki egy idő után a szíve hangját, a hangosan dörömbölő lélek kiáltásait.

Az pedig sokkal meggyőzőbb egy isteni tervnél, ha érzed, hogy bármit is tettetek egymással, még mindig számíthattok egymásra. Ezen a ponton pedig el kell dönteni, ha még mindig van kapcsolódás, és még mindig egymásra gondoltok, minden letiltás, minden elfordulás, minden vita, minden fájdalom ellenére is, olyan két ember, akik normális esetben már egymásra sem néznének, hogy mit akartok.

Az isteni tervről tehát az a véleményem, hogy jó, hogy van, de szeretem mindennél jobban a szabad akaratomat, és ha egyezünk, hát akkor csináljuk, viszont az egységben messzemenőkig hiszek, mert azt már megtapasztaltam, tudom, hogy a mátrixon kívül egység van és szeretet, és ott nem számít, hogy ki micsoda, kicsoda, mit tett tegnap, tegnapelőtt, mivel bántotta a másikat, ott a JELEN az egyetlen, ami számít, és a megbocsátás pedig alap. Ha mindig a múlton rágódunk, soha nem jövünk ki a mátrixból, aminek éppen a múlt az egyik legnagyobb adu ásza.

Az egység felé megy a világ. Bármilyen fura is. Küzdünk az egység ellen, mégpedig azért, mert összekeverjük az isteni tervvel, sőt a hamis isten illuminati tervével is az egységet. Az egység az  nem egy terv. Az tény. Van, volt, lesz. Nem kell hozzá, neki megfelelni. Csak lenni kell, és engedni az egységet kívül és belül megvalósulni. Azt hiszem ez az egyik értelme az ittlétünknek.

Most, hogy már sok-sok nő ráébredt, hogy bántalmazó kapcsolatban volt, és megtanultak nemet mondani, a férfiak elkezdték letenni azt a hatalmas egót, és kezdenek változni. Sok levél, sok történet konzekvenciája midnez.

TEHÁT MÉGIS VAN REMÉNY.

/Pandora, nyisd ki még egyszer azt a szelencét, és engedd ki a benn felejtett reményt :) /

Van remény arra, hogy két különböző, mégis hasonló ember mégis egymásra találjon, ha már mindketten változnak. Az egyik nem visel el többé mindent, a másik nem akar többé mindent, hanem megértik, hogy az a fontos, hogy mindig számíthassanak egymásra ebben a káoszban tobzódó világban, hogy ott legyenek a másiknak, hogy a nő a férfi mellett legyen, a férfi a nő mellett legyen. És ha ezt meg tudják valósítani, akkor mindegy, hogy ezelőtt fél évvel ki volt ragadozó és ki empata. Ezek személyiségjegyek, amiket meg lehet változtatni, ha tényleg változni akarnak, és egymásért.

Mostanában sokan számoltok be arról, hogy igen, változott az otthagyott nárcitok. Megértette, hogy elveszített valakit, aki feltétel nélkül szerette. Becsuktátok az ajtót, végleg feladtátok és elmentetek, mert nem akartatok belehalni.

A nárcik pedig elkezdtek magukba nézni. Olyanokat meséltek, hogy őszintén beszélnek végre. Felhagytak a lelki zsarolással, a verbális bántalmazással, a ledegradálással, már csak azért is, mert gondolkodás nélkül rájuk csapjátok az ajtót. Kezdenek rájönni, hogy itt már erő van, amivel nem jó játszani, mert nem érzik a nők végre azt, hogy ők veszítettek, hanem azt, hogy önmaguk felett hatalmas csatát nyertek, és a férfiakat akkor várják vissza, ha őszinték. Álarcok, játszmák, manipuláció nélkül.

Ha egy ilyen kapcsolatból mégis lesz valami, arra azt mondom: küldetésük van. Mégpedig az, hogy megmutassák a világnak a feltétel nélküli szeretetet. Ez egy szent és tiszta út, ami nem lesz könnyű innentől sem. Ami jó, azért meg kell harcolni.

Mindig bennem volt a hit, hogy mégis elindul végre ez ügyben egy pozitív változás. Elindult. Mindig mondogattam, csajok, először az áldozatokat mentsük, majd utána meglátjuk, mit kezdünk a ragadozókkal, és ha eljött az idő, akkor ha tényleg egységbehívás van, a két ember lerakva a benne lévő sötétséget, még egymásra találhat.

Nehezen tudtam elfogadni, hogy a világ tényleg ennyire sötét, és nincsen fény. Most látom, hogy de igenis van :)

Mindenki tud változni, és ahogy Jézus mondta az egyik szeren, és én közvetítettem: nem hagyhatjuk hátra egyetlen fénytestvérünket sem.

Itt már nem játszik be az önbüntetés, vagy bármilyen gyávaság, visszamenekülés a rosszba a nő részéről, sőt egyik nő sem lép a férfi felé, akitől elmenekült. Eszükbe se jut. Azért nem, mert ha a férfi lép, tudatában annak, hogy semmit nem fog kapni, amit azelőtt kapott, kivéve szeretetet, még bizalmat is nehezen, de szép  lassacskán majd igen, akkor az a férfi saját döntése legyen.

Ezek a nők már tudatosak. Tudják, hogy ha a férfi tesz egy lépést, és őszintén, tisztán, ledobva az állandó manipulálást, visszajön, az már teljesen más lesz, mint aminek fél évvel ezelőtt - zömében akkor szakadtak meg ezek a kapcsolatok - vége lett.

Én teljes szívemből kívánom, hogy mindenki találjon egymásra, akikben a két sötétséget végre kioltja a fény :)

Legyen így :)

 

Eszter

2017. október 30.

 

elérhetőség, időpontfoglalás: esztermagegyseg@gmail.com

 

sms 0670 77 22 134

 

Szólj hozzá

egységbehívás fény és sötét ragadozók és empaták