2018. már 01.

OLDD FEL A KOMMUNIKÁCIÓS MÁTRIXODAT

írta: Eszter 777
OLDD FEL A KOMMUNIKÁCIÓS MÁTRIXODAT

A SZÓ KÉTÉLŰ FEGYVER

A SZÓ EREJE

OLDD FEL A KOMMUNIKÁCIÓS MÁTRIXODAT

 

Az, hogy hogyan kommunikálsz, kinek, mit, hogyan mondasz, döntő jelentőségű.  A kommunikáció mozgatja a világot, az információ, a tudás átadása bármilyen formában lendíti mozgásba a dolgokat. A szavak erejével gyógyíthatsz és taníthatsz, de pusztíthatsz is - a szó kétélű fegyver, amióta világ a világ.

Két ember között a kommunikációban lehet egyensúly, ilyenkor értik egymást, sokszor akár félszavakból is. Ismerős ugye? Lehet azonban félrekommunikálás is, az egyik nem érti a másikat, a saját egóját hallja, előfeltételez, mást vesz ki a szavakból, mint amit azok valójában jelentenek. EZ A KOMMUNIKÁCIÓS MÁTRIX.  Sötét mátrix.

Két ember beszélget egymással, és valójában magukkal beszélgetnek. Egymást egyáltalán nem hallják. Nem is figyelnek a másikra, mert csupán a saját gondolataik közlése a lényeg, a másikra minden áron rátolása a saját véleményüknek, nem pedig a kölcsönös szó-energia csere. Ismerős ez is ugye? Verbális agressziónak hívják ezt. Amikor a másikat meg sem hallgatva, mindenáron a saját véleményedet hangoztatod, és előre megalkottál a másikról egy képet, amennyiben pedig ő ebbe a képbe nem fér bele, őt hibáztatod. Szavakkal bántod.

A verbális agresszió a kommunikációs mátrixodban sokkal többször van jelen, mint gondolnád. Te is teszel ilyet, és mások is tesznek ilyet. Amikor két ember egyszerre teszi ezt, olyankor vitáznak. Nem megoldani akarják a konfliktust, hanem a szavak fegyvereivel kard ki kard alapon, mindenáron győzni akarnak. Meggyőzni a másikat a maguk igazáról. Mindig igazad van, és nekem is mindig igazam van. Csak nekem az én nézőpontomból van igazam, neked meg a tiédből. .

Nem az a lényeg, hogy kinek van igaza, hanem az, hogy a szavak erejét mire használjuk. Romboljuk-e vele a kapcsolatainkat, avagy sem.

MIHÁLY MONDTA TEGNAP ESTE: EGYETLEN SZÓ ARRÉBB RAKÁSÁVAL MEGVÁLTOZTATHATSZ MINDENT. MERT A GYÖNYÖRŰ MAGYAR NYELVÜNK A LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA. ANNYI DE ANNYI METAFORÁNK VAN EGYETLEN ÉRZÉS KIFEJEZÉSÉRE, HOGY EZERFÉLEKÉPPEN FEJEZHETJÜK KI A MÁSIK FELÉ A SZERETETÜNKET. GYÓGYÍTSATOK A SZAVAKKAL ÉS TANÍTSATOK, NE ROMBOLJATOK. MINDIG NÉZZÉTEK MEG AZ ÉREM MÁSIK OLDALÁT IS, A MÁSIK EMBER ÁLLÁSPONTJÁT.

NEKI VAJON HOGY ESHET AZ, AMIT NEKI MONDASZ, ÉS TELJESEN BIZTOS VAGY-E ABBAN, HOGY AZ ELŐFELTÉTELEZÉSEID HELYESEK.

Mihály sokmindent mondott még, minden benne van a tegnapi hangfelvételben.

Nagyon erőteljesen tágították az elménket, és nem csak a Társunk és köztünk, hanem BEENGEDTÜK AZ ÉGI INFORMÁCIÓÁRAMLÁST, minden résztvevőnek MEGNYÍLT A KOMMUNIKÁCIÓS CSATORNÁJA, VESZIK AZ ÉGI ADÁST MOSTANTÓL, MÉGPEDIG TISZTÁN.

Láttuk azt a bizonyos kommunikációs mátrixot, a Társ és köztünk. A rengeteg félreértett mondatot, a tévedések és rosszul értések  halmazát, a verbális agressziót nemkülönben.

Asszertív kommunikációnak hívják azt, amikor esélyt adsz a másiknak, és úgy kérdezel, hogy tényleg tudjon válaszolni.

 

A szertartás során felhangoltuk magunkat egy sokkal magasabb rezgésre, amelynek nálam ma már meg is érkezett a fizikai hatása. Émelygés, fejfájás, az érzelmek folyamatos áradása, kétség és egység váltakozása, érezhetően tisztulnak a gondolataim és az érzéseim, UGYANIS A TEGNAPI SZER ALATT MEGTANULTUNK A SZÍVÜNKKEL PÁRBESZÉDET KEZDENI, ÉS ÉRTENI AZ ÉRZÉSEINKET.

 

Elhangzott az a kérdés tegnap, hogy befolyásoljuk-e a Társunkat bármiben ezekkel a szerekkel. Nem. Az energiánk nem tőlünk és általunk áradnak, hanem ezek MINTÁK, amiket lehozunk. Tegnap is lehoztunk mintákat, mégpedig KOMMUNIKÁCIÓS MINTÁKAT, MELYEK AZ EGYLÉLEK PÁROK KÖZÖTT MEG FOGNAK NYILVÁNULNI, ÉS HATÁSSAL LESZNEK A KÖZTÜK LÉVŐ KAPCSOLATRA, VALAMINT A KÖZVETLEN KÖRNYEZETÜKRE IS. Ezek tehát minták, amiket lehozunk, és a Társ is befogadja őket, de energiákat neki nem adunk át. Nem befolyásoljuk a szavait, a tetteit, a döntéseit. Annyit fogad be ebből, amennyit éppen most befogadni tud.

Mi úgyszintén.

 

Nem árulok zsákbamacskát: aki arra vállalkozik, hogy hallgassa a szereimet, annak úgyszintén hatással van a fizikai testére. Mások is beszámoltak émelygésről, hányingerről, rosszullétről, érzelmi ingadozásról. Ezek a szerek EGYENSÚLYT ÁLLÍTANAK BE AZ ÉLET MINDEN TERÜLETÉN ÉS EZ VÁLTOZÁSSAL ÉS TISZTULÁSSAL JÁR. Olyan az egész, mintha gyakorlatilag heti három oldáson vennénk részt mindannyian. Ez nem kevés, a tempó nagyon gyors, a MINTA jön le az anyagba és folyamatosan meg is nyilvánul. Évezredes káros minták tisztulnak az emberiség kollektív tudat alattijából a mi tevékenységünk nyomán IS.

 

Nagyon sokan közületek nagyon jól kommunikálnak, például velem. Kifejezően, hálásan, alázattal és elfogadóan. Tisztán adják át a gondolataikat, egyértelműen fejezik ki, amit éreznek, és ha segítséget kérnek, azt számomra egyértelműen teszik - nem kell találgatnom, vajon mi a baj.

Vannak olyanok, akik nem jól kommunikálnak, túl sok a szó, elveszik a lényeg.

Vannak, akik egyoldalúan kommunikálnak, és csak azt szeretnék, hogy valaki meghallgassa őket, ők kiadni akarják azt, ami bennük van.

Az, ahogyan velem kommunikáltok, tükrözi azt, ahogyan a Társatokkal kommunikáltok.

TÜKRÖZI.

A szertartáskor tegnap este, tükröket láttunk, ahol megmutatták, mik a valódi érzések és gondolatok a sokszor félreérthető kommunikáció mögött.

 

EZ ITT A MÁTRIX.

ITT SEMMI NEM AZ, AMINEK LÁTSZIK.

MINDENNEK AZ ELLENKEZŐJE AZ IGAZ.

Legyen ez a vezérfonalad és erről soha de soha ne feledkezz meg.

 

A hangfelvétel kérhető: esztermagegyseg@gmail.com

 

Áldás

Hit

Tisztánlátás

Eszter

2018. március 1.



Szólj hozzá

mátrix