2018. már 11.

EGYLÉLEK LÉLEKSZERZŐDÉSEK ÉS FOGADALMAK OLDÁSA SZER SKYPON

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK LÉLEKSZERZŐDÉSEK ÉS FOGADALMAK OLDÁSA SZER SKYPON

2018. MÁRCIUS 15. CSÜTÖRTÖK 20.00-22.00

Egylélek Lélekszerződések és Fogadalmak Oldása Szer

EGYLÉLEK MÉLYLÉLEK OLDÁSOK II.

ATLANTISZI KOR, MÁS BOLYGÓK, AZ EMBERISÉG

KORÁBBI KORAI, ÉS AMI MÉG MARADT AZ ELMÚLT

EZREDÉVEKBŐL

Skypon

2018. március 15. csütörtök

20.00-22.00

 

A hét második szere. Pergamenek fognak elégni, örökre. Amiket a sötét korok mindenkori inkvizítorai írattak alá velünk. Nem csak az egyház inkvizítorai. Más bolygók urai is. Szembemegyünk az akaratukkal, mert van szabad akaratunk, és mert SZABADOK VAGYUNK, és olyan erő van nálunk, a Fényhozó, hogy képesek vagyunk arra, amire eddig sok évmillión át nem.

Vágjunk bele :)

Mély, izgalmas, varázslatos utazás lesz.

Ledőlnek a hamis bálványok, és a valódiakat visszahelyezzük méltó helyükre, és MAGunkat is a Társunkkal együtt, EGY-s-ÉG-ben.

 

A héten a mélylélek kerül oldásra. Hatolunk egyre beljebb, lépésről-lépésre, és olyan mélyre megyünk, amennyire lehetséges. Amennyire felkészülve vagyunk rá. Amennyit elbírunk, éppen most. Mindannyian érezzük, ez egy mindent megváltoztató folyamat, egyszerre oldó és emelő.

A hét első két szertartása ismeretlen világokba is kalauzol, olyan lesz, mint egy-egy reinkarnációs utaztatás, de MÉGIS JÓVAL TÖBB ENNÉL.

Én a reinkarnációs utaztatásokat sem úgy csináltam soha, hogy csak megnézzük, mi történt előző életekben, és megyünk tovább, hanem nem mentünk el dolgavégezetlenül :) Oldottunk is. Elég kemény traumákat. Azonban 2017. január 13-a óta, amióta az emberiség energiateréből törölték a Föld csinált-sötét karmáit és reinkarnációs traumáit, inkább más bolygókra. A heti első szertartás kifejezetten a más bolygókon keletkezett SÖTÉT KARMÁT oldja majd, amely ELVÁLASZTJA AZ EGYLÉLEK PÁROKAT.

Aláírtál valamit egy másik bolygón, mert kényszerítettek.

Megtettél valamit, egy másik bolygón, amit nem kellett volna.

A Társad ott volt, a részese volt, emlékszik a lélekMAGja erre, és most talán fél, tart tőled, nem mer közeledni, menekül. Ő maga sem tudja, hogy miért .

HIÁBA TÖRÖLTÉK AZ EMLÉKEINKET.

A LELKÜNK MÉLYE EMLÉKSZIK.

HÁT EZÉRT MEGYÜNK A MÉLYLÉLEKBE március 14-én és 15-én, hogy ezeket feloldjuk.

A hét második szertartása is hasonlóan mély lesz, olyan lélekszerződések és fogadalmak kerülnek feloldásra, melyek akár több millió évvel ezelőtt születtek és MÉG MA IS ÉLNEK, MÉGHOZZÁ A TE JELENEDBEN, ÉS AKADÁLYOZZÁK A TEREMTÉSEDET.

BIZTOSAN VOLTÁL MÁR ÚGY, HOGY NEM TUDTAD, VALAMI MIÉRT NEM SIKERÜL SOHA, AMIKOR MINDENT MEGTETTÉL.

POZITÍVAN GONDOLKODSZ.

ODAFIGYELSZ AZ ÉRZÉSEIDRE, A TEREMTÉSEDRE.

BÁTOR VAGY ÉS JÓ DÖNTÉSEKET HOZOL.

MÉGIS VANNAK VISSZATÉRŐ KÖRÖK AZ ÉLETEDBEN, MELYEKET NEM TUDSZ ÁTTÖRNI. EZEK A SÖTÉT KARMA KÖRÖK, ÉS A SOK MILLIÓ ÉVVEL EZELŐTTI - VAGY EZER ÉS EZER ÉVVEL EZELŐTTI - VAGY TÖBB SZÁZ ÉVES - VAGY ATLANTISZI - VAGY MÁS BOLYGÓKON KELETKEZETT - LÉLEKSZERZŐDÉSEK.

Tegyük fel, hogy a sötét oldallal kellett szerződnöd. Onnan nehéz átjönni a fénybe, mert vissza akarnak húzni.

Tegyük fel, hogy kényszerítettek Atlantiszban, hogy állj bele az ősi démoni alkuba .Onnan nehéz lesz a másik feleddel, az egylélek pároddal egyesülni.

Tehát mélyre megyünk.

Olyan mélyre, amilyen mélyre engednek minket, és annyit oldunk ki,a mennyit ki tudunk. A HÉT ELSŐ KÉT SZERE TEHÁT ERŐS OLDÁSNAK MINŐSÜL.

A hét utolsó, felemelő, léleksimogató, csodálatos Szertartása olyan lesz, az oldások után, mint egy újjászületés, és az is, a szó szoros értelmében.

Felemelkedünk arra az angyali minőségre, akik VALÓJÁBAN VAGYUNK, MÉGHOZZÁ AZ EGYLÉLEK PÁROK EGYSÉGBEN, EGY ANGYALLÁ VÁLNAK.

Ez nagyon sok pozitív következménnyel fog járni a fizikai síkon :)

Persze, ez nem azt jelenti, hogy mostantól tényleg angyalok leszünk.

Azt jelenti, hogy azt a forrásenergiát, minőséget, tudatossági szintet kapjuk meg, amit az Angyalok.

Nagyon várom mindhárom, rendkívül izgalmas szert. Újabb áttörések, és innentől nincs megállás :)

Üdvözöllek a mátrixon kívül :)



  1. Egylélek Más Bolygókról Származó Karma Oldása Szertartás - EGYLÉLEK MÉLYLÉLEK OLDÁSOK I. - 2018. március 13. szerda, 20.00-22.00 SKYPE-on

  2. Egylélek Lélekszerződések és Fogadlamak Oldása Szer - EGYLÉLEK MÉLYLÉLEK OLDÁSOK II. - ATLANTISZI KOR, AZ EMBERISÉG KORÁBBI KORAI, MÁS BOLYGÓK, ÉS MÉG AMI MARADT AZ ELMÚLT EZREDÉVEKBŐL - 2018. március 15. csütörtök 20.00-22.00 SKYPE-on

  3. Egylélek Angyallá Válunk Szertartás - EGYLÉLEK LÉLEKEMELÉS - 2018. március 16. péntek 20.00-22.00 SKYPE-on

 

Minden szertartásról hangfelvétel készül, hogy az, aki nem tud részt venni rajtuk, meghallgathassa őket, AZ ENERGETIKAI KAPUK ELŐTTE ÉS UTÁNA IS NYITVA VANNAK. A szerek hatásosak akkor is, ha utána hallgatod meg őket, és a tapasztalatok alapján, minél többször hallgatod meg őket, annál jobban fejlődsz. Az eddigi szerek, a jövő heti szerek, és az elkövetkezendő szerek hangfelvételeit itt kérheted, illetve jelentkezni is itt tudsz a szerekre: esztermagegyseg@gmail.com

A feltételek a hangfelvételek és a részvétel tekintetében is kedvező.

 

Szerelem

Egység

MAG

 

Eszter

Most már újra, személyesen, Budapest hangulatos belvárosában, a Westend környékén tudlak fogadni titeket, nagyon szép, csendes, harmonikus, nyugodt környezetben, a 13. kerületben.

 

 

Szólj hozzá

lélekszerződések