2018. már 24.

MEGBOCSÁTÁS - SZABADULÁS A BÁNTALMAZÓ KAPCSOLATOKBÓL, MEGVÁLTÁS A NEHÉZ HELYZETEKBEN

írta: Eszter 777
MEGBOCSÁTÁS - SZABADULÁS A BÁNTALMAZÓ KAPCSOLATOKBÓL, MEGVÁLTÁS A NEHÉZ HELYZETEKBEN

ÁTÉRTÉKELÉS ÉS MEGÉRTÉS - KINYÍLÓ TUDAT MAGASABB SZINTEKRE - KINYÍLÓ SZÍV A SZERETET FELÉ

MEGBOCSÁTÁS

SZABADULÁS A BÁNTALMAZÓ KAPCSOLATOKBÓL

MEGVÁLTÁS A NEHÉZ HELYZETEKBEN

ÁTÉRTÉKELÉS ÉS MEGÉRTÉS

KINYÍLÓ SZÍV A SZERETET FELÉ

KINYÍLÓ TUDAT A MAGASABB SZINTEKRE

ŐSI ÉS SOHA EL NEM TŰNŐ CSODA AZ EMBERISÉG TÖRTÉNETÉBEN



A megbocsátás energiája is teremtő erővel bír. Mint minden érzelem, jó avagy rossz, ez is előidézi, hogy a valóságodban valami megváltozzon. Nagyon fontos, és jegyezd meg: az érzéseid teremtő erővel bírnak. Tudom, hogy tudod :) Mégsem árt újra és újra emlékeztetni magadat erre, mert amikor dühös, csalódott, sértődött vagy, elfelejted. Nem mondom, hogy én nem, de nálam már a Tony Robbinstól megtanult ÉRZELMI-GONDOLATI KONTROLL MIATT /közismert NLP technika/, gyorsabban bekapcsol A FELÜLÍRÁS. Felülírom az érzéseimet és gondolataimat, és igen sokat figyelek befelé. Ez is nagyon fontos,  persze meg kell lennie a kint és bent egyensúlyának, mint ahogyan mindenben az Univerzumban.

A megbocsátással tudod felülírni a haragot. Amikor valakire haragszol, akkor AZ UNIVERZUM EGYIK FONTOS TÖRVÉNYE, A TÜKRÖZÉS ÉRTELMÉBEN, VOLTAKÉPPEN MAGADRA HARAGSZOL. Arra, hogy belementél a helyzetbe. Én is belemegyek olyan helyzetekbe, még mindig, amelyekbe nem kellene, de van, amikor már nem. Amikor már bekapcsol nálam az érzés: ENGEDD EL ÉS LÉPJ TOVÁBB. NE FOGLALKOZZ VELE.

Vannak olyan helyzetek, ahol ezt meg is lehet tenni, és nem konfliktuskerülő módon, mert az megint más, hanem alázattal.

Amikor valakire haragszol, azért haragszol, mert megszegett egy olyan fontos élet-törvényt, ami neked fontos, neki - ezért vagy azért - nem fontos. Például hazudott. Neki lehet, hogy a hazugság belefér, neked nem. Megcsalt. Átvert. Neki nem fontos, hogy hűséges legyen, neked igen. Neki nem fontos, hogy őszinte legyen, neked igen.

Az, hogy neki mi a fontos, az ő dolga. Ne akard őt rábírni arra, hogy SZÁMÁRA UGYANAZOK A DOLGOK LEGYENEK FONTOSAK, MINT NEKED. Mindenkinek megvan a maga értékrendje, és ha valakinek ez hibás, azzal neki van dolga. A helyes értékrend neked kapaszkodó, neki iga, kötelezők egész sora. Neked pozitív keret az élethez, neki börtön.

Próbáld meg ezt így felfogni, és máris könnyebb lesz. A MAGad érdekében.

Vannak olyan helyzetek, melyekbe nem lehet nem belemenni, mert meg vannak írva, vagy mert olyanok a körülmények.

Vannak röviden tartó helyzetek, melyek hamar lefutnak, és hosszan tartóak, melyek évtizedek haragját halmozzák fel benned, amit rendre elfojtasz, hiszen jó akarsz lenni. Meg akarsz felelni. Nem akarsz bántani senkit a véleményeddel, vagy azzal, hogy te másmilyen életet szeretnél, szabad akarsz lenni. Másokért  áldozod fel magadat.

Majd eljön a pont, amikor kitörsz ebből, és visszagondolva arra, mások mennyire kihasználtak, MINDAZ A SOK-SOK HARAG, AMELY ÉVTIZEDEKEN ÁT FELGYÜLEMLETT BENNED, ELŐTÖR, MERT MÁR NEM TUDOD ELNYOMNI.

Ez TERMÉSZETES FOLYAMAT. Azonban a haragod kezelésére már oda kell figyelned. Hiszen te mentél bele az évtizedeken át tartó helyzetbe, már mindegy is, hogy miért. EZÉRT AZ ELSŐ LÉPÉS, HOGY MAGADNAK BOCSÁSS MEG.

A többieknek pedig utána.

Fogadd el, hogy számukra természetes volt, hogy te ott vagy. Nekik. Te pedig önként adtad mindazt, amit adtál. Ó persze, ha nárcikról van szó, ők elmanipulálták tőled. Ez már elég nehezen megbocsátható, de még mindig azt mondom, térjünk vissza az alapgondolathoz. A nárciknak, szociknak, labilisoknak nem fontosak azok az élet-törvények, amelyek neked. Másként vannak huzalozva, programozva. Mindebből vond le a tanulságot, elvégre túlélted. Majd lépj tovább. Engedd el a helyzetet, engedd el őket, engedd el az igazságtalanságot, ami téged ért. Velük szemben te úgysem nyerhetsz, és ezt, ha már túl vagy rajta, régen megtanultad. NEM AZ A NYERTES, AKI NYER, AZ A NYERTES, AKI TANUL.

Ezen a sokakat oly nagyon megmozgató témán átlépve, mielőtt már megint kinyílnának a bicskák az olyan zsebekben, ahol a fentiekről szóló MEGÉRTÉS még nem született meg, és ezáltal az áldozat még NEM TUDOTT FELÜLEMELKEDNI A HELYZETEN ÉS A HARAGJÁN, PLÁNE BÁNTALMAZÓJÁN TÚLLÉPNI, szóval még benne van a folyamatban, és idő kell, mire eljut a végéig - A MEGBOCSÁTÁSIG, AMI A SZABADULÁSA EGYIK KULCSA -, evezzünk kellemesebb vizekre.

 

A megbocsátáshoz fontos a MEGÉRTÉS ÉS AZ EGYÜTTÉRZÉS. Elvonatkoztatva tehát a veszélyes személyiségektől, vegyünk egy könnyebb élethelyzetet. Összeveszel a kolleganőddel. Haragszol rá. Napokig. Képtelen vagy a helyzeten túllendülni, és nem látod meg ebben a tanítást. Akármin is vesztetek össze, tükröt tartott neked valamiben, amit még nem dolgoztál le magadban. Most mindegy, hogy kinek van igaza. A szitu konzekvenciája ez. Tükör. Én ezt tavaly Lucifer tükreinek neveztem, mert a negatív érzésekkel tartott nekünk tükröt - magány, fájdalom, félelem, harag - más embereken keresztül, hogy megértsük, átérezzük, merre van a VÁLTOZÁS ÚTJA. Hálás is vagyok ezért, mert rengeteget fejlődtem ezután.

Tehát tükör. Ezt nehéz elfogadni. Az emberben napokig, hetekig tombolhat az ego. Lehetsz bármennyire is fejlett. Az ego dolgozik benned. Rá sem bírsz nézni a kolleganődre, és ha egy helyiségben vagytok, szinte vágni lehet a kínos hallgatást.

Nem is szóltok egymáshoz. Ő is haragszik. Számára a helyzet úgy néz ki, hogy te vagy a hibás. Számodra meg úgy, hogy ő.

Mindketten tükröztök. Ő is és te is.

Telnek-múlnak a napok, és A HELYZET ELKEZD NEKED FÁJNI. Elvégre szereted a kolleganődet. Eddig mindenhova együtt mentetek, és van nagyon sok közös emléketek. Évek óta dolgoztok együtt, számtalan helyzetet sikeresen megoldottatok. Úgy vagy azonban vele, KÉRJEN Ő BOCSÁNATOT. TE BIZONY NEM. NEM FOGSZ MEGINT TE MEGALÁZKODNI.

Az alázat és a megalázkodás két különböző dolog!

A kolleganőd is ugyanezt érzi, és neki is nagyon fáj. Nem akar téged elveszíteni.

Két hete vagytok fasírtban, és KEZD ELMÚLNI A HARAGOD. A HARAGOT IGEN FÁJDALMAS MÓDON A FÁJDALOM KEZDI FELÜLÍRNI. Nagyon fáj, és egyre jobban. Végül nem bírod tovább. Bemész a kolleganődhöz a szobájába, és megállsz mellette az íróasztalnál. A büszkeség még dolgozik benned, szólni se tudsz nagyon. Rád néz és elsírja magát, mert pontosan tudja, miért jöttél be. Feláll, és sírva megölelitek egymást. Azt sem tudjátok már, melyikőtök mondta ki először: NE HARAGUDJ. BOCSÁSS MEG.

A lényeg az, hogy megtettétek. A fájdalom olyan erős volt, hogy végül nem bírtátok tovább.

Ez egy abból a szempontból nézve szerencsés helyzet, hogy nem tartott sokáig, és BOCSÁNATOT TUDTÁL KÉRNI, ÉS/VAGY Ő BOCSÁNATOT TUDOTT KÉRNI.

 

Vannak emberek azonban, akik nem tudnak bocsánatot kérni tőled, vagy te tőlük, és nem azért, mert nem akartok. AZÉRT, MERT MÁR NEM LEHET. Az illető már nincs az élők sorában, vagy nincs hozzá semmi kontaktod. Elzárkózott tőled, vagy te tőle, mindegy is, a lényeg az, nincs kommunikáció. A fájdalmasabb az, ha már nem él, mert akkor úgy érzed, elkéstél. Még így sem késtél el: a megbocsátással, mert ILYEN ESETEKBEN SOKSZOR ELÉG, HA A MEGBOCSÁTÁS BENNED SZÜLETIK MEG, SŐT, TÖBB MINT ELÉG….MAGA A MEGVÁLTÁS.

Ha az illető még él, de nem tudod elérni, mondd el neki ITT ÉS MOST, GONDOLATBAN, ha úgy érzed, és már eljutottál idáig: MEGBOCSÁTOK NEKED ÉS MAGAMNAK.

Ez is megváltja a kettőtök közötti elromlott kapcsolatot. Csodák márpedig vannak, és mindig a szívben születnek meg. Meglehet, hogy hosszú évek után felveszitek egymással a kapcsolatot, leültök, megbeszélitek, ami történt. Lehet, hogy többé ezután nem látjátok egymást, mert lezártok ezzel egy évek óta lezáratlan ügyet. Az is lehet, hogy a kapcsolat erősödni fog, és MEGSZÜLETIK VALAMI ÚJ. Akárhogy is, bárhogy is kell lennie, a megbocsátás energiájával megteremted a kapcsolódást kettőtök között, és ha van valami közös dolgotok egymással, el tud indulni az, ami vagy félbeszakadt, vagy eddig elkezdődni sem tudott, mert ott állt kettőtök között a haragból, fájdalomból, félelemből épült fal.

 

A megbocsátás megkönnyebbülés a léleknek. Könnyebb megbocsátani, alázatot gyakorolni, bocsánatot kérni, lépéseket tenni az addig járhatatlannak tűnő úton, mint a fájdalomban, a haragban és a félelemben éveken át üldögélni, túlagyalni a dolgokat. Ha minderre csak lélekben, asztrál szinten van lehetőséged, akkor tedd úgy. Váltsd meg magad. Itt és most.

 

A tegnapi szer nem volt könnyű. Nem azért nem volt könnyű, mert annyi harag lett volna bennünk, hanem azért, mert sok volt még a rejtett fájdalom. Te is ismered azt a jelenséget, bizonyára, hogy amikor dolgozol magadon, egyre beljebb jutsz a lélekmagodba, és mint a hagyma héjait, fejtegeted fel magadban azt, mi rejtve van.

Ez az év, a Hold éve is éppen erről szól. Előbukkan, ami rejtve van, és a VALÓDI VALÓSÁG megmutatja magát KINT ÉS BENT.

Tükrökben láttuk azokat, akiknek megbocsátani kellene, és a Társunknál ugyanígy. Megbocsátottunk nekik. Voltak, akik végleg el is mentek ezután, mert a megbocsátás energiájával lezárult velük valami, végleg. Voltak, akik maradtak, és távolabb kerültek tőlünk, mert a mélyen elrejtett fájdalom és harag már nem kötött össze velük, és voltak, akik ezáltal végre közelebb tudtak jönni hozzánk.

A Társunknak is megbocsátottunk és ő nekünk.

Magunknak is. Ő is magának.

Ez egy fordulópont volt, mert innentől már magasabb - és mélyebb - szinteken bocsátottunk meg. Megbocsátottunk a világnak. A reptilianoknak. A SÖTÉT OLDALNAK, A FEKETE MÁGUSOKNAK ÉS A DÉMONOKNAK.

Megbocsátottunk az Illuminatinak.

Jézus elmondta közben rajtam keresztül, hogy ez azért volt fontos, mert ők a megbocsátás energiájával nem tudnak mit kezdeni. Gyakorlatilag A MEGBOCSÁTÁSUNK A SÖTÉT OLDAL, A HÜLLŐK ÉS A FEKETE MÁGUSOK FELÉ A LEGNAGYOBB VÉDELMET TETTE RÁNK: A MEGBOCSÁTÁS ENERGIÁJÁT, MELY LÁTHATATLANNÁ TESZ MINKET A SZÁMUKRA.

MIVEL NINCS TÖBBÉ BENNÜNK ÉRZELEM FELÉJÜK, MERT A MEGBOCSÁTÁSSAL ELENGEDTÜK A HARAGUNKAT, A IGAZSÁGTALANSÁGUK FELETT ÉRZETT FÁJDALMUNKAT FELÉJÜK, NEM TUDNAK HOZZÁNK KAPCSOLÓDNI. SZÁMUKRA TÖBBÉ NEM LÉTEZÜNK.

EZT AJÁNLOM NEKED AKKOR IS, HA BÁNTALMAZÓ KAPCSOLATBAN VAGY. EZZEL AZ ENERGIÁVAL UGYANIS MEGSZAKÍTOD A KAPCSOLÓDÁST VELE, ÉS TÖBBÉ NEM LÁT, NEM HALL, NEM ÉREZ TÉGED, HA EDDIG ÉRZETT, NEM TUD KAPASZKODNI SEMMIBEN BENNED, MERT NINCS FELÉ SEMMI, AMI BENNED MARADT VOLNA.

A MEGBOCSÁTÁS ENERGIÁJÁVAL VÉGLEG EL TUDOD ŐT ENGEDNI. CSUPÁN ARRA KÉRLEK, HOGY NE KEVERD ÖSSZE EZT A DOLGOT AZZAL, HOGY FELMENTÉST ADSZ EZZEL SZÁMÁRA. EZ NEM FELMENTÉS. EZ AZ ELENGEDÉS MEGBOCSÁTÁSON ALAPULÓ TISZTA ENERGIÁJA, MELYET JÉZUS IS TERJESZTETT, MUTATOTT ÉS TANÍTOTT, ÉS NEM VÉLETLENÜL.

A megbocsátás, az alázat és a szeretet előtt minden megtérdel, és feloldódik.

A szer felszabadító hatását most lehet érezni, a délelőtt feszültséggel volt még terhes. Mostanra ért le a megbocsátás ősi mintája :)

Mindez csodás dolgokat fog maga után hozni. A szertartáson részt vevők közül azok, akik voltak bántalmazó kapcsolatban, vagy éppen most jönnek ki belőle, azok ezáltal ki tudtak szabadulni. Akik hosszú évtizedek óta tartó haragot hordoztak mélyen elrejtve a szívükben, amely azóta mély fájdalommá alakult át, azok ki tudtak ebből jönni végre. Akik valakivel nem tudták eddig rendezni a kapcsolatukat, legyen az bármilyen jellegű kapcsolat, családi, baráti, szerelmi, azok most rendezni tudták azt.

Én magam sem tudtam a szer megtartása előtt, hogy ez a dolog ekkora jelentőségű. A szívemben persze tudtam, de nem gondolkodtam rajta. Ahogy nyílik a szív a szeretet és a Fény felé, úgy fogad be egyre több feloldozást és úgy szabadul egyre inkább a mátrix-börtönből,  tudattal együtt.

A megbocsátás az empatákat kiszabadítja a nárcik, ragadozók, labilisok karmai közül, mert ha megérti ennek az egésznek  a lényegét, az eltünteti teljesen a fájdalomtestet benne, és nincs mire rárezegni a bántalmazó személyiségnek többé. Nem találja a fonalat, amibe eddig kapaszkodott és AZOK A GOMBOK, MELYEKET EDDIG TUDOTT NYOMKODNI AZ EMPATA LELKÉN, MELYEKEN KERESZTÜL MANIPULÁLNI TUDOTT, NINCSENEK OTT TÖBBÉ.

A megbocsátás az emberiség történetében - ha meg tudott történni -, döntő jelentőségű volt. Akár egy ember a másiknak, akár egy nemzet a másiknak, akár egy társadalmi csoport a másiknak - mindig megváltást hozott. Jézus nem véletlenül mondta el újra és újra: gyakorold a megbocsátást és az alázatot.

Az Egylélek Megbocsátás Szertartás alatt behoztuk a MEGÉRTÉS, EGYÜTTÉRZÉS ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉS ENERGIÁIT IS, a fentiek fényében mondanom sem kell, hogy mennyire fontos. Itt ismét hangsúlyoznám, a bántalmazó kapcsolatokban neked nem kell együttműködnöd, sőt, épp ezt kell elkerülnöd, de meg kell tudni értened őt és a helyzetet is. Együttérezned sem kell, mert éppen az együttérzésedbe, az empatizmusodba, a naivitásodba kapaszkodott bele. Azonban más, kevésbé szélsőséges, nem bántalmazó kapcsolatokban, családi, baráti és szerelmi kapcsolatokban rendkívül fontos az együttérzés, az együttműködés és a másik megértése. Enélkül nincs bizalom, elveszik a szeretet az ego poklában.

Ismét megváltottuk magunkat, és ezt még gyakran megtesszük, ahogyan haladunk a Fény és az  Egység felé.

A világot más szemmel látjuk.

Köszönöm, hogy a részese lehetek.

 

Áldás, Fény, Béke, Szeretet

Eszter

2018. március 24.

 

A szertartások hangfelvételeit itt kérheted: esztermagegyseg@gmail.com

A feltételek a részvételre és a felvételek megkapására továbbra is kedvezőek.




Szólj hozzá

MEGBOCSÁTÁS ALÁZAT