2018. már 25.

EGYLÉLEK MAG KÜLDETÉS SZERTARTÁS

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK MAG KÜLDETÉS SZERTARTÁS

2018. MÁRCIUS 30. PÉNTEK 20.00-22.00

Egylélek Mag KÜLDETÉS Szertartás

A Beteljesülés Kapujában

ŐSMAGYAR SZER IDŐ ÉS TÉR NÉLKÜL

KÜLDETÉS-SZERZŐDÉS

Skypon

2018. március 30. péntek

20.00-22.00

 

A lelked készen áll. A tudatod is. A körülményeidet és a valóságodat most formálod át olyanná, hogy amikor a Társ belép az ajtódon, legyen hol helyet foglalnia. Egy helyet, melyet eddig őriztél a számára. Néha más ült le a helyére, néha csak nézted az üres helyét.

Mostanra már nem gondolkozol ilyeneken. Nem félsz attól, hogy a hely üres marad, mert te már egy vagy magaddal, és nem az őrá várakozás tölti ki az életedet, mint rég. Már MAGaddal töltöd ki az életedet, és ha ő jön, ott a helye, ha nem, úgy is jó. Már nincsenek elvárásaid, sem félelmeid, sem feltételeid, sem megfelelni nem akarsz. Te már TE vagy.

Önmagad.

 

Egy ősi sziklába vájt szertartás helyen, ahol nincs idő és tér, ahol csak a MOST és a VAN létezik, előhívjuk Nagypéntek estéjén a Mag Mágia erejét, a Mag Piramisban. A Beteljesülés Kapujában VÉGSŐ RENDRAKÁS zajlik a szívben és az energiákban, hogy az a hatalmas dolog amit ti ketten képviseltek, a fizikai síkra érkezhessen.

MEG FOGJA MUTATNI MAGÁT, MI EZ  HATALMAS DOLOG, AMIT CSAK TI KETTEN TUDTOK, míg más párok megint mást tudnak.

Szerződés is lesz :) De csak akkor, ha ez meg van írva, mert ez esetben a lélekszerződésetek “csatolmánya” lesz, amit két hete a Lélekszerződések és Fogadalmak Oldása során “aláírtatok” asztrálsíkon, amikor elengedtük a reptilianokat és a TÁRSUNKKAL ÚJ SZERZŐDÉST KÖTÖTTÜNK.

Pontosan megmutatja magát a valóságotok, hogy mi a küldetés.

A Mag Mágia minden más energetikai eltolódást is helyretesz, lévén gyógyító, oldó, emelő ősi tiszta mag energia Földanya Magjából, a Mag Piramis erejével egyesítve.

 

A szert több istenség és arkangyal is vezeti majd, attól függően, te kihez tartozol, kit képviselsz.

Utánunk a Fényözön :)

 

Három egyensúlyi, helyrerakó, egység szer. Olyan témákat ölelnek fel, amik eddig is foglalkoztattak minket, de ezekhez a szintekhez eddig még NEM VOLT HOZZÁFÉRÉSÜNK. Most már van :)

  1. Egylélek Egyensúly Szer - A szabad akarat és a Tervünk EGY - Skypon - 2018. március 28. szerda 20.00-22.00

  2. Egylélek Kinyíló Szívek Szer - Az ego és a lélek párbeszéde - Egység Ego és Lélek között - Skypon - 2018. március 29. csütörtök 20.00-22.00

  3. Egylélek MAG Küldetés Szertartás - A Beteljesülés Kapujában - Ősmagyar Mag Mágia Szer - Küldetés-szerződés - Skypon - 2018. március 30. péntek 20.00-22.00

 

Jelentkezés / részvétel vagy hangfelvételek kérése - részletek: esztermagegyseg@gmail.com

A feltételek továbbra is kedvezőek, és azok is maradnak :)

 

Áldás, Hit, Szer-elem.

Eszter

 

Szólj hozzá