2018. már 30.

A KINCS - A TUDATOS SZERETET

írta: Eszter 777
A KINCS - A TUDATOS SZERETET

A KINCS

A Tudatos Szeretet

A tegnapi Egylélek Kinyíló Szívek Szer - Ego-Lélek Egysége nyomán

 

Ahogy haladunk az Egység felé, és a Fény felé, úgy válik minden egyre világosabbá. Az egész tanulási folyamat csodálatos, és tegnap mondtam a résztvevőknek, hogy:

  1. HIGGYÉK EL, A TÁRSUK PONTOSAN IDŐBEN FOG MEGÉRKEZNI, AKKOR, AMIKOR ITT VAN AZ IDEJE. ÉN LÁTTAM A CSODÁLATOS STRUKTÚRÁJÁT A TERVNEK, AMIT MI A TEREMTŐ FORRÁSSAL EGYÜTT ALKOTTUNK AZ IDŐK KEZDETÉN. LÁTTAM AZT A CSODÁLATOS MEGTERVEZETTSÉGET ÉS ŐSI RENDET, MELYET ÉPPEN MOST HOZUNK LE A FÖLDI KÁOSZBA AZ EGYLÉLEK MINTÁKKAL. LÁTTAM, HOGY HABÁR VOLTAK VARGABETŰK, AMIK EGY EMBERNEK SOKNAK SZÁMÍTANAK - ÉVEK, ÉVTIZEDEK, ÉVSZÁZADOK, AMIKOR A DOLGOK LETÉRTEK AZ EREDETI ÚTRÓL -, MINDEN A TERV SZERINT HALAD, MELYET ISMÉTLEM MI EGYÜTT, EGYSÉGBEN ALKOTTUNK A TEREMTŐVEL. NEM AZ Ő TERVE, A MI TERVÜNK. KÖZÖSEN. NE SIETTESSÉTEK A DOLGOK BEÉRKEZÉSÉT AZ ÉLETETEKBE, MERT AZZAL ÉPPEN HÁTRÁLTATJÁTOK. NE AKARJATOK ÚJABB VARGABETŰT :)

  2. HIGGYÉK EL, HOGY AZZÁ AZ EMBERRÉ KELL VÁLNIUK, EGY BIZONYOS TUDATSZINTEN, HOGY A TÁRS BEÉRKEZHESSEN, ÉS BIZONY NEKI IS AZZÁ AZ EMBERRÉ KELL VÁLNIA. HA MINDEZ ELŐBB TÖRTÉNIK MEG, AKKOR NEM FOG SOKÁIG MŰKÖDNI.

 

A tegnapi szer olyan volt, mint egy felszabadító simogatás a tegnap előtti Szabad Akarat Egyensúly szer után, amely másnap reggeltől igen komoly fizikai tünetekkel járt, lévén erős tisztulás. Ezek a szerek tényleg olyanok, mintha minden héten részt vennék egy vagy két erős oldáson, majd egy emelésen. Nem aprózzák el az égiek :) Igen gyors a tempó, ezért is mondom, ne aggódjatok :) IDŐBEN VAGYUNK. “VANSÁG” VAN, ahogyan az egyikőtök mondta nemrég. A Vanság alatt azt értette, hogy mindaz, ami volt, az van és lesz, mert ugye az idő ne lienáris, hanem PÁRHUZAMOS.

 

A szer elején egy kék fénypiramis jött le, és a Társ is feltűnt a bal oldalunkon. Jézus aktivált egy fehér kristályt a piramis csúcsán, és máris érkezni kezdett a 11. dimenzióból a SZERETET FELTÉTEL NÉLKÜL. Nem mindig tudjuk befogadni, nem minden percünkben vagyunk emelkedettek, de amikor ekkora energiával jön le, a Forrásból közvetlenül hozzánk, az segít abban, hogy beépítsük a lélek- és tudatmagunkba, és feloldjuk azt, ami akadályozza a befogadást.

Gyönyörű tisztulás vette kezdetét.

Majd a hasi csakra környékéről az ösztönszintű egót oldottuk, ami azt jelenti, hogy az emberek ARÁNYTALAN EGÓJA SOKSZOR AZ AZONNALI SZÜKSÉGLETKIELÉGÍTÉSEN ALAPSZIK. AZONNALI ÖRÖM MEGKAPÁSA A FÁJDALOM ELKERÜLÉSE VÉGETT. Ennek érdekében sajnos sokszor bármire hajlandóak, ezzel tovább növelve az egó aránytalanságát a lélek tisztaságával szemben. Tehát: az ego az ösztönökben lakozik.

Jézus úgy fogalmazott, az akaratosság.

Amikor kiabálsz, hogy megkapd, amit akarsz. Vagy akár játszmázol. Hisztizel. Nem gondolkozol, hanem oda döfsz. És mindezt nem tudatosan.

Miután ezt kitisztítottuk, éreztük, hogy a félelem a sérülésektől, mely szintén az ego része, és a lélek védekezőrendszere, azonban ha valaki TÚLSÁGOSAN FÉL A SÉRÜLÉSEKTŐL, MEGINT ARÁNYTALANNÁ VÁLIK AZ EGÓ, kitisztult.

Van támadó ego és védekező ego, mondta nekünk Jézus.

A támadó ego tisztábban érthető, nem is ragozom. A védekező ego éppen az, amikor valamit NEM TESZEL MEG, mert úgy gondolod, akkor bántani fognak. A nem tevéssel okozod a legnagyobb fájdalmat magadnak és a másiknak.

Ezután az ösztönközpont agyban fészkelő részében tisztítottuk ugyanezt tudatszinten, abban a részben, ami a kisagy, és amit érdekes módon hüllőagynak is hívnak. /az agyad három részre osztható: hüllőagy - itt lakozik az ösztön én, és ez felelős az alapvető életfunkciókért, valamint a védekező és menekülési ösztönért, és amikor egy reptilian melléd lép fizikailag, akkor két helyen fog jelezni a tested: az ösztönközpontban a hasi csakránál begörcsöl, jelezvén, hogy félelmetes személy van jelen, és a kisagyban, ahol nyilallást fogsz érezni, és az agyad küldi a figyelmeztető jeleket: menekülj, mert valami inhumánus lény van jelen/, a limbikus agy, ami az érzelmekért felelős, és a neocortex, a gondolkodó agy, ahol az elemző, analizáló elméd lakozik./ Érdekes volt, hogy én azt gondoltam volna, a neocortexből oldjuk az egót, de nem, a kisagyból oldottuk, sőt fekete tüskéket távolítottunk el, amelyeket nem ebben a reinkarnációban tettek oda. A hasi csakrában is voltak fekete tüskék, melyeket szintén nem most tettek oda, és amelyek erősíteni voltak hivatottak az egót.

Nagyon erős oldó rész volt ez, ami biztos vagyok benne, hogy hamarosan fizikai szinten a viselkedésünkben, a döntéseinkben és a kommunikációnkban meghozza a várt változást. Jobban fogjuk tudni kezelni a helyzeteket.

Azonban van ennek az energiának egy olyan teremtő ereje is, hogy a Társban is meghozza a változást, ha ő akarja, és nyitott rá, engedi. A részt vevők közül már többen jelezték, hogy a Társuknál is jelentkeznek fizikai tünetek a szerek után, ami azt jelenti, hogy átmegy az energia :)

 

Amikor feloldottuk az egót, BELÉPTÜNK A MAG PIRAMIS MAGJÁBA. Nem véletlenül pont akkor. Hiszen letisztult állapotban könnyebb bevinni az egység energiát. A Mag Piramis MAGja levált a piramisról és felmentünk vele a Forrás közelébe, az Első bolygóra, ahol már oly sokszor jártunk :) az a hely, ahol a béke és nyugalom honol, ahol minden annyira egyértelmű, ahol az azúrkék tenger találkozik a hófehér homokkal, ahol a csillagok lilás égen vöröses Nappal ragyognak ránk. Amikor az egót oldottuk, kilenc kristályból álló csodás kör vett minket köre, és ÉLETÜNK MOCSARÁT OLDOTTA FEL A LÁBUNKNÁL, ezt a kilenc kristály sokkal nagyobb formában láttuk viszont az  Első bolygón, egy ősi szertartáshelyen, ahol a MAG űrhajónk “földet” ért. A szerkörben egy medence volt, a földbe mélyítve, és benne A SZERETET KINCSE MINT ANYAG TESTESÜLT MEG. Oda kalauzolt minket Jézus, hogy merítkezzünk alá, tisztuljunk meg a minket korlátozó aránytalan ego maradékaitól. Elképzelhetetlenül gyönyörű képek tárultak elénk, láttuk az atomokat egymáshoz kapcsolódni, ahogyan kisültek, majd újra kapcsolódtak és újra kisültek, fényrobbanásban egyesülve….. a szeretetet és a kapcsolódást anyagban megjelenítve. Megtöltődtünk ezzel a szeretet-anyaggal kívül és belül, és még ott, a vízben egymás szívéből kihúztuk az fájdalmas ego részt, majd egy-egy fehér gömböt kaptunk, ami maga a TISZTA SZERETET - A KINCS, ami oly ritka még a Földünkön, és Jézustól AZT AZ UTASÍTÁST KAPTUK, HOGY EZT A SZERETETET, EZT AZ ŐSI MINTÁT A FÖLDÖN TERJESSZÜK, ADJUK ÁT, TANULJUNK MEG SZERETNI ÉS MÁSOKAT IS TANÍTSUNK MEG RÁ.

Arra, hogyan kell szeretni.

A szívünket KINYITOTTÁK a szer közben, kitágítva a szívcsakrát, hogy a boldogság és szeretet befogadására immáron felesleges védekezés nélkül is képesek legyünk.

Az Első bolygóról lehoztuk a Földre ezt a MINTÁT, és engedtük áramolni magunkban.

Olyan gyönyörű szer volt, ami még sokáig meg fog maradni az emlékezetemben, és a lelkemben, ahogy mindenkinek, aki ott volt, és aki majd utólag hallgatja meg.

Kaptam arról információt, hogy a szereket utólag hallgatva az energia MÉG ERŐSEBB, azoktól, akik folyamatosan újra és újra meghallgatják a felvételeket. Ez egy csodás áldás nekünk :) Hálás vagyok, végtelenül Nektek, amiért együtt csináljuk, mert egyedül nem tudnék ekkora energiát lehozni. Hálás vagyok azoknak, akik velem együtt részt vesznek hétről-hétre minden szeren és azoknak is, akik a felvételeket kérik,

MERT EZ MÁR A KÖZÖS KÜLDETÉSÜNK.

EZ A KÜLDETÉSÜNK: A SZERETET. Mint gyűjtőfogalom. Szeretetet adni, teremteni, mutatni, tanítani, vele gyógyítani, felszabadítani, szeretettel ébreszteni.

 

Hála

Hála

Hála

 

Eszter

2018. március 30.

 

A szerek hangfelvételeit itt kérheted: esztermagegyseg@gmail.com

Jelentkezni is itt tudsz a szerekre és időpontot is itt kérhetsz.

 

A felvételek megkapása és a szereken való részvétel, valamint a velem való egyéni munka feltételei továbbra is kedvezőek és azok is maradnak.

 

Szólj hozzá

TUDATOS SZERETET