2018. máj 20.

7 JEL, HOGY A TÁRSAD NAGYON KÖZEL VAN

írta: Eszter 777
7 JEL, HOGY A TÁRSAD NAGYON KÖZEL VAN

7 JEL, HOGY A TÁRS KÉPÉT EGY NÁRCIBA VETÍTED - 7 JEL, HOGY FIZIKAI KAPCSOLATBAN VAGY

7 Jel, hogy a Társad nagyon közel van

7 Jel, hogy csak illúziót kergetsz - és egy nárciba vetíted a Társat

7 jel, hogy egy fizikai társat látsz Társnak - szabadulj meg az illúziótól

A FIZIKAI SÍK A MÁTRIX.

ITT SEMMI NEM AZ, AMINEK LÁTSZIK.

MINDENNEK AZ ELLENKEZŐJE AZ IGAZ.

ARANYSZABÁLY: MINDENT FORDÍTS MEG A VALÓSÁGODBAN.

 

7 JEL, hogy a valódi Társad van a közeledben - és nagyon közel van.

FIZIKAILAG NINCS JELEN, DE HAMAROSAN JELEN LESZ. HA A LENTI JELEKBŐL HÁROM STIMMEL, KÖZEL VAN, HA ÖT, AKKOR KÉSZÜLJ A FOGADÁSÁRA, HA HÉT, AKKOR BÁRMIKOR…:)

 

  1. Furán érzed magad. Mintha valami mindjárt megtörténni készülne. Ez az érzés állandó. Ettől hol izgatott vagy, hol türelmetlen. Érzed, hogy valami történni fog, de az információk nem teljesen tiszták, amiket az asztrál-mentál síkról kapsz: BEZAVARÁS VAN A SÖTÉT OLDAL RÉSZÉRŐL. /küzdenek nagyon, hogy ez ne történjen meg/

  2. Éjjel álmodsz Vele, vagy ha még nem ismered, akkor Valakivel, akit mintha már ismernél. Szinte pontos személyleírást tudnál adni róla. Emlékszel az álmaidra. Amikor Vele álmodsz, másnap sokkal kiegyensúlyozottabb vagy. Amikor lefekszel aludni, várod a folytatást :) Az álmaid EGY PÁRHUZAMOS VALÓSÁGBAN JÁTSZÓDNAK.

  3. Látszólag semmi nem történik, de mégis. Nem tudod megfogalmazni mi történik, de történik. Folyamatosan. Amit nem tudsz megfogalmazni, az VAGY NEM A FIZIKAI SÍKON TÖRTÉNIK, vagy Róla infó hiányában csupán ÉRZED, HOGY VELE A FIZIKAI SÍKON mi történik. Tehát történik, csak nem tudsz róla, mégis tudod…. /ejj de egyszerű…:)))/

  4. Fizikaliag is érzékeled őt, annak ellenére, hogy vagy még soha nem találkoztál vele, vagy elég régen. A “régen” relatív. Vannak Egylélek Kapcsolódások, ahol ez heteket jelent, és vannak, ahol éveket. /attól függ, mennyi a “letöltendő”:)/

  5. Érzed az érintéseit és hallod a hangját. Néha úgy érzed, ez nem normális. Pedig az, csupán megnyíltak számodra a láthatatlan világok: a mentál és az asztrálsík. Azon keresztül ér el téged. Vele kelsz, vele fekszel. Mintha már itt lenne. Minél erősebben érzed, annál közelebb van a fizikai síkon.

  6. Tudod, hogy minden rendben zajlik. A látszólagos “hírzárlat” ellenére is. Nem aggódsz semmin. Nyugodt vagy - általában. Azonban néha indokolatlanul ideges - olyankor, amikor nem lenne okod rá. - ilyenkor őt érzed. Ő ideges valamin. Ő is érez téged, amikor te stresszelsz. /egyek vagytok/

  7. Minden nap egyre nagyobb a fény. Fényben vagy és ő is fényben van és te ezt “látod”. Igen, jól LÁTod. Belül látod. TÖKÉLETES BIZONYOSSÁG VAN BENNED. NEM HISZED, HANEM TUDOD, HOGY MINDJÁRT BEKOPOGTAT AZ AJTÓDON, ÉS ERRE TUDATOSAN KÉSZÜLSZ. Már nem tartasz tőle, hogy elrontod, mert tudod, minden kötelező kört leróttatok.

 

7 JEL, hogy a Társ képét egy nárciba /vagy még rosszabb, egy ragadozóba, szóval egy reptilianba vetíted/

FIZIKAILAG JELEN VAN. HA HÁROM STIMMEL, AKKOR ERŐS NÁRCIVAL VAN DOLGOD. HA ÖT STIMMEL, AKKOR RAGADOZÓVAL, HA HÉT AKKOR MENEKÜLJ.

 

  1. Állandóan a nyomodban van. Nem enged el - és ez  neked tetszik. A hiúságodat legyezgeti ugyan, de te mást képzelsz ebbe: annyira szeret, hogy nem tud elengedni. Az eszedbe sem jut, hogy annyira szereti MAGÁT, hogy nem tud lemondani AZOKRÓL AZ ANYAGI, FIZIKAI, ENERGETIKAI ELŐNYÖKRŐL, AMIKET TE JELENTESZ NEKI, lévén a te rezgésszinted a legfincsibb. Akik alattad vannak rezgésben, nem kellenek. Ő minderről semmit sem tud - ha nem tudatos reptilian -, de élvezi, hogy birtokol és eljátssza, hogy szerelmes beléd, mert tudja, mivel tud megfogni: AZ IKERLÁNGOSDIVAL…

  2. Látszólag spirituális - felveszi a neked megfelelő szerepet. Te nem látod, amikor ennek érdekében, hogy sokat tudjon a témáról, nagyon-nagyon figyel, hogy te a spirituális dolgaidban miket tapasztalsz, és KI IS BESZÉLTETI VELED, és nem azért, mert annyira érdekli, hanem azért, hogy lássa, min keresztül tud megfogni. Ismét: ha nem tudatos, akkor ez ösztönszerű nála. Ha tudatos, akkor pontosan tudja, mit csinál. Amint mondasz valami “nagyot” a spiritualitásban, ő azonnal el is játssza Neked. Csak neked, hogy megkülönböztetve érezd magad, és elhidd, mennyire fontos vagy neki.

  3. Reagál. Mindenre. Azonnal. Minden síkon, nem csak a fizikain. Azért reagál, hogy érezd, fontos vagy neki. Ő ott akar lenni, ahol te, mert az NEKI JÓ, NEM NEKED JÓ, de te mindezt nem tudod. Ő többször el is mondja, veled milyen nyugodt és kiegyensúlyozott. Hát igen, miközben elveszi a testedet, a lelkedet és a pénzedet, az életed. Hát persze, hogy nyugodt. Nincs min aggódnia, amíg te rózsaszín ködben lebegsz. Ha nem reagál, az is taktika. Ő nem sértődik meg, vagy ha igen, csak kis időre, mert a saját igényei és érdekei felül tudják írni az érzéseit - nem tudom, hogy csinálják, de tényleg csak kevés ideig tudnak ÉREZNI VALAMIT…. - és van olyan jó hozzád, hogy saját érdekei miatt megbocsát, de addig is, amíg “nem bocsát meg”, a hallgatásával büntet. A játék része, mert számára az élet egy játék és te csak egy sokadik bábu vagy a sokszereplős sakktábláján.

  4. Nagyon sok az energia, de nem tiszta, CSAK LÁTSZÓLAG AZ. LÁTSZÓLAG UGYANOLYAN MINŐSÉGŰ ÉS ERŐS, MINT A TÁRSNÁL, de valójában egy másfajta energia ez: egy lemásolt, és a Társ és közüled ellopott energia, melyet ő szívott el, akit a Társadnak hiszel és abban a kegyben fürdesz nap mint nap, hogy míg mások a Társuk nélkül szenvednek, neked ott van… igen ott van, de nem látod, még mindig, hogy milyen árat fizetsz érte.. és hogy aki ott van, az nem a Társ, csak egy a Társhoz megtévesztésig hasonló energia. AZ EGÉSZ EGY NAGY-NAGY ÁTVERÉS. Az energia pedig nem tartós. Ha a Társaddal lennél, az energia nem szűnik meg egy  percre sem, még akkor sem, ha évek óta nem láttad. De te egy nárcival vagy, és az energia INGADOZIK. Hol van, hol nincs és ez bizony attól függ, éppen kibe fektet energiát. Amikor nem beléd, akkor másba. Ébredj fel. Fel kell ébredned! Az energia azért is ingadozik, mert ő fárad. Nem mindig tudja ezt a bábszínházat fenntartani. Nagy meló lehet…..

  5. Naaaaaaaagy szerelmet érzel. Lángolsz és epekedsz. Majd megbolondulsz a féltékenységtől és a fájdalomtól, de akkor is kell, kell mindenáron. Ő  pedig élvezi, hogy játszik veled, mint macska az egérrel. Hol fent, hol lent, menny és pokol, majd tükrök és újra tükrök - mert szerinted ő az “ikred”, és hát ugyebár tükröz. Igen, méghozzá HAMISAN. Elhiszed, hogy neked kell még mindig változtatni, ezen és ezen és ezen és ezen és ezen és akkor majd ő is megváltozik egyszer. NEM FOG. SOHA. JOBB, HA SZEMBENÉZEL A VALÓSÁGGAL. Te is csak azt hiszed, hogy szerelmes vagy. Valójában  a szerelem illúzióját kergeted. Ő pedig nem szerelmes - mert nem tud az lenni - és élvezi, hogy az övé vagy. Most és mindörökké ámen.

  6. Állandóan VERBÁLISAN /JÓ ESETBEN/ bánt, de ő ezt nem veszi észre. /tényleg nem veszi észre, biztosíthatlak efelől./ Szerinte ő jó hozzád és figyelmes. Valójában, hogy Joe Navarrot idézzem /Veszélyes személyiségek c. könyv, érdemes elolvasni/, EZ TETTETETT JÓSZÁNDÉK előnyökért cserébe. Ledegradál. Beszólogat. Csak úgy finoman, bár néha durvábban. Szeret nyilvánosan megalázni. /ezt sem veszi észre, jó esetben/. Maga alá gyűr. A telefonban néha kiabál, de csak akkor, ha már végleg nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan ő akarja, hiszen nem szereti megmutatni a valódi arcát. Ha sokat kiabál, és nem csak a telefonban, hanem szemtől-szemben, akkor semmi nem úgy alakul, ahogyan ő akarta. Ha embered labilis személyiségtípus, akkor mindig is túl vehemens volt. Ha nárci, akkor időnként felcsattan, és akkorát szúr, hogy alig tudsz felállni /sajnos betudod spirituális tanulási folyamatnak -- ne tedd!!!!/, ha ragadozó, akkor SOHA NEM KIABÁL, csak szökőévben egyszer, ha már nagyon felbosszantod, és keresztbe teszel egy komoly tervében, amúgy vészesen higgadt. Mint a jég….

  7. A LEGSZEMBETŰNŐBB JEL: NEM JUTTOK ELŐRÉBB. Te állandóan azzal áltatod magadat, hogy minden jó lesz, csak még ezt és ezt és ezt bírjátok ki, meg amúgyis karmikus köröket futtok, hát igen, a karma az karma. /igen, sötét karma, meg fekete - kényszerített, másik bolygós lélekszerződés, amit fel kellene oldani már/. Ismerd be magadnak, hogy évek óta szenvedsz! Nem előre jutsz, hanem hátra, és az a tengernyi könnycsepp, energia és idő, amit ebbe a kapcsolatba fektettél, azzal a felkiáltással, hogy ő a  Társad, azt ha magadra fordítottad volna, a Társad már régen ott lenne… MERT AZ IDŐLOPÁSBAN MAGUNKTÓL TUDJUK A LEGTÖBB IDŐT ELLOPNI…

 

7 JEL, hogy fizikai társ van veled - nem a Szakrális-Spirituális-Égi-Földi Egy-Lélek Társad. Ez önmagában nem baj :) Sőt, élvezd a nyugit, amíg lehet :) A baj ott kezdődik, ha fizikai társsal vagy, és megérkezik a Társ, Ő, ott jön a dilemma….. tudj dönteni ! AZT HISZEM, EZ ÉLETÜNK LEGNEHEZEBB FELADATA… Mert a fizikai társad mindig, kivétel nélkül, egy nagyon jó ember. Szeretetre és tiszteletre méltó. A legkeményebb döntést hozod meg, ha elhagyod a  Társadért, és neki és neked is nagyon fájni fog. Soha ne feledd, szabad akaratod van, de vannak olyan energiák is, melyeket nem tudsz kikerülni, és ha belekerülsz a Társaddal egy szenvedélyes szerelembe úgy, hogy a háttérben fizikai társad van - még csak meg sem csalod, tegyük fel -, akkor is el fog jönni az a pont, amikor már nagyon szenvedsz és akkor már a fizikai társ is szenved. Ismerd el, ha ez a pont eljött, mert akkor a kapcsolatotok már nem építő, hanem romboló mindkettőtöknek, és ott már megkönnyebbülés, ha a Társért kilépsz, valamint azt se feledd, hogy a fizikai társadnak is van  Társa….

HA A HÉTBŐL AKÁR EGY IS STIMMEL: A KAPCSOLATOD FIZIKAI KAPCSOLAT CSUPÁN. Nem baj, ha ez neked most így jó. HA A HÉTBŐL HÁROM STIMMEL: A FIZIKAI KAPCSOLATODNAK MÁR VÉGE, CSAK NEM AKAROD BEISMERNI. HA HÉTBŐL ÖT STIMMEL, MÁR ISMERED A VALÓDI TÁRSADAT. HA HÉTBŐL HÁT STIMMEL, MÁR DÖNTÖTTÉL….

 

  1. Minden nyugis, valóban. Az egész életed tökéletesen megtervezett, eseménytelen /langyos lábvíz:)/ mederben folyogat előre. Már halálra unod magadat, bár igyekszed kitölteni az időt. Valami értékessel. Elmész pár tanfolyamra, spiri dolgokra, hátha VÉGRE VALAMITŐL ÉREZNI KEZDESZ ÚJRA. Olyasmiket, amiket akkor éreztél, amikor a fizikai társadat megismerted: szerelmet, vonzódást, boldogságot. Elmondom a jó hírt és a rosszat : a jó hír az, hogy az unalom elűzése célokat ad a kezedbe, és ahogy spirituálisan fejlődni kezdesz, még sokkal nagyobb, csodásabb dolgokat fogsz érezni, sőt, az út a Társhoz vezet, akár akarod, akár nem, és amikor őt megismered, hát az szavakkal leírhatatlan. A milliószorosa annak, amit a fizikai társnál éreztél, sőt minden képességed, a küldetésed, az életed azonnal és mindörökre megváltozik. A rossz hír, hogy ez a fejlődés a fizikai társsal való kapcsolat szétszakadásához vezet… elkerülhetetlenül.

  2. A fizikai társad olyan neked, MINT EGY TESTVÉR. Szex nincs, vagy nagyon ritkán, és azt sem élvezed már. Régen élvezted, de  már nem érzel semmit. Ez megriaszt téged, ő pedig szenved ettől. Nem érti, mi a bajod, és miért távolodsz el. Miért találsz hibákat ott, ahol korábban elfogadó voltál.

  3. Látszólag jól megvagytok. Egy mintakapcsolat. Mindenki úgy van vele a közvetlen és távoli környezetetekben is, hogy lám, így kell élni. Ilyen egy szép család, ti azonban már nem ezt érzitek. Amikor egy rokonlátogatás után hazamentek és leültök egymás mellé, egyetlen szó nélkül tévét nézni, benned ordítani kezd a feszültség, és lopva a párodra pillantasz: ő miért nem veszi észre, hogy ez az egész olyan, mint egy színjáték??? Neki miért elég ez???

  4. Küzdesz  magaddal. Magadat okolod. Utálod magadat, hogy neked ez az egész kapcsolat, mindennel, házzal, gyerekekkel, jó munkával, szép kocsival, nyaralással a balcsin miért nem elég… miért nem??? Miért nem tudsz nyugton lenni…..mit fognak szólni anyádék, ha bejelented a válást.. meg fognak ölni… és mégis mivel indokolnád meg? Hogy önmagadat keresed? Ki fognak röhögni és le fognak beszélni. Meg amúgysincs hova menni. Ott az OTP hitel…. lehetetlen. De tudod, hogy úgyis el fogsz menni. Nem tudod még, hogy mikor, hogyan, de el fogsz. És már előre utálod magad, hogy ez egyáltalán eszedbe jut……

  5. Börtönben érzed magadat. A kulcsot keresed, és tudod, hogy benned van. Meg kellene fogni, megragadni, kivívni a szabadságodat, de félsz. Nap mint nap kifogásokat hozol fel magadnak, hogy miért nem, és majd HOLNAP. De holnap se lesz másképp… ne aggódj!! Még nem vagy kész!! Ne siettesd a döntésedet, majd eljön az ideje. Ha itt az idő, úgysem állít meg téged semmi. Addig pedig: ülj nyugodtan, tanulj, fejlődj és figyelj :) főleg befelé.

  6. Kompenzálni szeretnél a “bűnös” gondolatok miatt, mert annyira tetszik az a férfi/nő, aki nemrég az életedbe lépett. Valami megfogott benne, és tényleg csak egy kávét ittatok meg, nem csaltad meg a párodat, dehogyis, te olyat nem csinálsz…. de tudod, nagyon is jól tudod, hogy MINDEN MINDÖRÖKRE MEGVÁLTOZOTT, de még hárítasz. Még nem tudod elfogadni, hogy találkoztál a Társaddal, még nem emelkedett tudatszintre, csak azt vetted észre, hogy állandóan ő jár a fejedben, és nem tudod kiűzni onnan, ő van a szívedben, kitölt belül, egyelőre még csak nagy-nagy feltétel nélküli szeretetet érzel iránta, és azzal áltatod magad, hogy csak “szimpatikus”. Hát persze. Mégis, mintha egy MÁSIK ENERGIAMEZŐBE KERÜLTÉL VOLNA ÉS BIZTOSÍTHATLAK RÓLA, EZ ÍGY IS VAN. A vonat elindult és már nem áll meg :) Leszálló ajtók pedig nincsenek, csak felszállók :)

  7. Már megismerted a Társadat. Az első 7-es /7 JEL, hogy a Társad van a közeledben és nagyon közel van/ elkezdett megmutatkozni, nagyon is. Érezhetően. Nem tudod tovább tagadni, hogy ez TÖBB, MINT SZIMPÁTIA, SŐT, TÖBB MINT VONZÓDÁS, DE MÉG A SZERELEMNÉL IS TÖBB. Sokkal, sokkal több. Nem lehet szavakkal átadni a szerelem és a szeretet nyelvét….. de pontosan tudod, miről beszélek. Az enerigája, az érzés, amit kelt benned, a kiélesedett képességek, a lassan, majd egyre gyorsabban kibontakozó küldetés, az EGYÉRTELMŰ BIZONYOSSÁG, HOGY TE ÉS Ő EGYÜTT, ÖRÖKRE, ezt nem tudod letagadni. És a vágy… őt kívánod, éjjel-nappal, és az, akivel eddig évekig együtt éltél, már nem tud megérinteni és tényleg nem tud. Még fizikailag sem. Egyszerűen nem történik meg többé. Mert te már tudod, hogy kié vagy…. És ez itt nem illúzió. Igaz ugyan, hogy erről senkinek nem mersz beszélni, mert a szüleid, a barátaid ki fognak röhögni és rádsütik, hogy “midlife crisis”-ban vagy...kezeltesd magad, ajánlanak egy jó pszichológust.. mégis mi a fenét akarsz te Attól A Fickótól /Csajtól, akivel múlt hónapban kétszer találkoztál és te Tudod, hogy az Igazi, ugyan már, mégis mire alapozod ezt.. ne őrülj már meg… gondolj a mostani életedre, és fontold meg… de te már semmit nem tudsz megfontolni… mert már nem az vagy, aki akkor voltál, mielőtt ŐT megismerted…. és már soha nem is leszel az többé, az, aki aludt mélyen a mátrixban…. egy semmilyen életben, és arra várt, hogy felébresszék.. hát felébresztettek téged a csipkerózsika álomból, és VÉGRE ÉRZED, HOGY ÉLSZ.. és nincs az a pénz/hatalom/győzködés/fizikai sík/családi ház/könyörgés/fenyegetés/bírósági per/bármi, hogy te még egyszer visszaaludj.. és tudod miért? MERT HA FELÉBREDTÉL, MÁR NEM ALSZOL VISSZA, ÉS MERT EZ A VALÓSÁG.



EGYség

 

Megtanulod legyőzni a távolságot,

a hiányt, a félelmet és a haragot.

Megtanulod elengedni a büszkeséget,

nem követelni a választ.

Megtanulod elengedni az intrikát

és a befolyást a füled mellett.

Megtanulod áthidalni a mélységet

és méltósággal viselni a magasságot.

 

Legyőzöd a fájdalmat, tűröd az időt.

Legyőzöd a kétséget, visszaveszed a hitet.

Legyőzöd az irigységet, az önzést.

Legyőzöd önmagad, mélységes nyugalomba

ringatva a lelked, és tűrsz még egy kicsit.

 

Emelkedsz egyre feljebb, a sötéből a fénybe,

nap mint nap csak egy pici győzelmet aratva.

Tanulva, hogyan kell igaznak lenni,

hogyan kell szeretni, hogyan kell élni.

Tanulva a másikat, aki a te fél-elmed.

 

Elengedsz és kimondasz, zokogsz és

elfogadsz. Megtanulod szeretni magadat,

és magadban őt. Nem vársz el, nem kérsz,

nem akarsz, nem rohansz előre.

Stabil vára vagy a szerelemnek és az időnek.

 

Amikor már nem várod, nem hiszed,

amikor már minden szakadt rongyát ledobta

a lelked,

amikor már tudod, hogy nélküle is egész vagy,

amikor már hiszed, hogy EGY vagy,

akkor lép ki az óceán a medréből,

akkor remeg meg a föld,

akkor suhan végig a szél,

akkor perzsel meg a tűz.

 

Van helye, van ideje, van oka.

Van otthona a lelkedben a lelkének.

Ő akkor adja a kezét a kezedbe,

mert megtanultad őt és ő megtanult téged.

Legyőzted őt és ő legyőzött téged.

Emelkedtél és ő emelkedett veled,

elengedted és ő könnyen tudott feléd szállni.

 

Kimondtad és ő értette.

Egész lett és egész lettél úgy is.Most jött el az idő,

itt a hely. A hit hidalta át az időt és

a teret.

Most van itt az a perc, amit vártál és

én vártam.

Legyen a KÉTségből EGYség.

Legyen úgy, ahogy megírtuk MAGunknak.

 

Eszter - 2014.




Eszter

2018. május 20.

 

Ha kérdésed van, írj. /egy hét a válaszaim átfutási ideje, úgy kalkulálj:) mert hála istennek sokan vagytok:)/: eszter888fenyhozo999@gmail.com



Szólj hozzá

7 jel hogy a Társ van a közeledben hogy a Társ képét egy nárciba vetíted hogy fizikai társsal vagy