MAGOR MÁGUSOK - JÉZUS ÉS A FÉNYHOZÓ KÉPZÉSE ÉS FELAVATÁSA - ASZTRÁLIS SZAKASZ SKYPON
2018. május 20. írta: Eszter 777

MAGOR MÁGUSOK - JÉZUS ÉS A FÉNYHOZÓ KÉPZÉSE ÉS FELAVATÁSA - ASZTRÁLIS SZAKASZ SKYPON

2018. MÁJUS 24. CSÜTÖRTÖK 20.00-22.00

Magor Mágusok

A Fényhozó és Jézus Képzése

ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ

Asztrális Szakasz

Skypon

2018. május 24. csütörtök

20.00-22.00

TEREMTÉS, VÉDELEM, A KÉPESSÉGEK

Jézus és a Fényhozó Felavatása

A SZERTARTÁS-KÉPZÉSRE MINDENKIT VÁROK, AKIK MÉG “KEZDŐK” A SZEREIMEN, AZOKAT IS, ÉS AKIK MÁR RÉGÓTA JÁRJÁK VELEM AZ UTAT :)

 

A hét második szertartása megindít titeket a VALÓSÁG ÚTJÁN.

A képességek használatára, a teremtésre és a hatásos védelem kialakítására avat fel. A Fényhozó és Jézus a magor mágus képességeidet is élesíti. Minden magyar mágus. Mindegyikünkben ott lakozik a különleges belső erő, mely az egész magyarságot áthatja és a magyarság szertartásokkor ezt teljességgel át tudtuk érezni: mit jelentünk mi a világnak.

Most méginkább át fogod érezni a saját erődet, azt, hogy ki vagy te és mire vagy képes.

Hatalmas áldásnak és áttörésnek tartom a csütörtöki szert.

Alig várom:)

A szertartást Jézus és a Fényhozó Magor Mágus Felavatása zárja.

 

Ahogy ígértem, a héten képzéssé alakultak a szerek, pontosabban kettő a háromból. A szerdai Gábriel mentális felkészítése az Eseményre: megtanít titeket tiszta információkat lehozni, tisztán kommunikálni telepatikusan, PONTOSAN HALLANI, KRISTÁLYTISZTÁN a bejövő információt és MEGKÜLÖNBÖZTETNI AZ IGAZAT A HAMISTÓL.

A csütörtöki MAGOR MÁGUSOK döntő fontosságú képzés lesz Jézustól és a Fényhozótól: megtanítanak titeket tisztán teremteni úgy, hogy végre “becsapódjon” az asztrálsík és a teremtő erőtök jelentősége, elég erős legyen a hitetek ahhoz, hogy a láthatatlanból láthatót hozzatok létre. Megtanít hatásos védelmet létrehozni, és a képességeiteket avatja fel arra a szintre, ahol használni tudjátok. Hatalmas áttörés. Jézus és a Fényhozó asztrális felkészítése az Eseményre.

A péntekihez talán szavak sem kellenek. Egylélek Felavatás. Az összetartozó párok FELKÉSZÍTÉSE EGYMÁS FOGADÁSÁRA A FIZIKAI SÍKON, ÉS  AZ ESEMÉNYRE.

Mindhárom szer külön-külön is értékes, de egyben a legütősebbek: mentálisan, asztrálisan és egylélek szinten is az Eseményre készítenek fel.

Minden egyben :)

Érezhető, hogy fogy az időnk, de megoldjuk, amint látjátok, minden eszközt és áldást megkapunk. ÉPPEN IDŐBEN.

 

Heti hármas egység:

  1. Gábriel Mentális Képzése és Felavatása - ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ TELEPATIKUS SZAKASZ - Skypon, 2018. május 23. szerda, 20.00-22.00

  2. Magor Mágusok - A Fényhozó és Jézus Asztrális Képzése és Felavatása - ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ ASZTRÁLIS SZAKASZ - Skypon, 2018. május 24. csütörtök 20.00-22.00

  3. Baál és Balora Egylélek Felavatása  - AZ ÖSSZETARTOZÓ PÁROK FELKÉSZÍTÉSE AZ ESEMÉNYRE - Skypon, 2018. május 25. péntek 20.00-22.00

 

Jelentkezés a szertartásokra-képzésekre-felavatásokra, valamint a hanganyagokért itt: eszter888fenyhozo999@gmail.com

A szertartásokon való részvétel, és a hanganyagokhoz jutás feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

 

Áldás, Hit, Összetartás

Béke, Tisztelet, Hűség, Egység

Eszter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr3813984408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.