2018. máj 21.

2014-2018

írta: Eszter 777
2014-2018

Akik már felébredtek - Akik most ébrednek - Akik majd ezután fognak

2014-18

Akik már felébredtek

Akik most ébrednek

Akik ezután fognak

 

Az elmúlt négy év egy IDŐTOLÁS volt. Időlopásnak is mondhatnám, de persze megvolt a maga értelme. Visszatekintve már látom. Szükséges rossz, de igen keményen próbára tettek minket.

2014-ben /Kiegyenlítődés éve/ döntő többségünk számára világossá vált, hogy a fizikai, avagy karmikus párkacsolata véget ért, de legtöbben még menekültünk a valóság elől, holott fele-fele arányban már érzékeltük az igazságot és a hazugságot az életünkben. A sötét oldal nagyon aktív volt, csakúgy, mint 2013-ban, ahol sok volt a konkrétan érzékelhető, akár látható démontámadás…. 2013 nehéz év volt...de annál felemelőbb, mert sokunkat akkor képeztek ki a sötét oldal támadásai ellen.

2015-ben /Karma éve - Ördög lapja a Tarotban a XV.  Nagy Arkánum/ elhagytuk a karmikus/fizikai társunkat. Ez év elején történt, nagyjából. Sokatokkal állok kapcsolatban ahhoz, hogy lássam a pontos dátum szerinti szinkronicitást. Szinte ugyanakkor, egymástól függetlenül ugyanazt éltük. /egy lélekcsalád vagyunk/.

2015 márciusától /annak ellenére, hogy nekem a Mag Piramis akkor jött le asztrálra/ május végéig nagyon nehéz időszakunk volt. Olyan sötétséget érzékeltünk /a sötétség támadott, akadályozott, jól összeszedték az erejüket, hogy megállítsanak minket/, amiből tényleg csak a Mag Piramis fényével és az általa összekovácsolt egységgel tudtunk kitörni.

Azonban ahogy kitörtünk, majdnem mindannyiunknak ugyanakkor, 2015 közepén jöttek a ragadozók/nárcik/labilisok/nehezen kezelhető önző, mérgező személyiségek, akik MEGTÉVESZTETTEK MINKET. A legtöbbjük erről a mai napig semmit nem tud, lévén őket használják a sötét oldalról, hogy minket megállítsanak. Még most, ebben a percben is. Akik ezek közül tudatosak, azt hiszik, ők mozgatják a szálakat, de nagyot tévednek. Én már átlátom ezt a rendszert - a sötét mátrixot.

Tehát jöttek a ragadozók és jött a legkeményebb próbatétel, amely egészen 2018 év elejéig tartott.

Az elmúlt négy évben nem volt párkapcsolatunk. Ami volt, az megtévesztés volt, és ahogy olvaslak titeket, beszélgetek veletek, rá kellett döbbennem, hogy nem vagyok azzal egyedül, hogy négy éve nincs párkapcsolat az életünkben. A ragadozók/nárcik/labilisok igen, de rajtam kívül mások sem tudtak velük párkapcsolatba lépni, mert 2013-ban erős fény-felavatásokat kaptunk, ezért nem csak én tapasztaltam, hogy érinthetetlenek lettünk évekre. A minket megtéveszteni akarók nem tudtak hozzánk érni. Mindegy, mivel magyarázzák ezt maguknak, vagy minket okolnak érte. Ez nem szabad akarat volt, hanem energetika. Fény-védelem.

A visszatérő karmikus társakkal lehetett rövid kapcsolódásunk, de sosem tartott egy-két hónapnál tovább, és idén év elejére letettük őket is, és tavasz elejére a nárcikat/ragadozókat/labilisokat is. Aki még nem tette le, az hamarosan le fogja, mert nemsokára utolér minket.

2015 tényleg a karma éve volt. Olyan sűrűn érzékelhetően vett körbe minket az előző életeink szele, az, hogy elszámolni, rendbetenni, kiegyensúlyozni kell, hogy azt éreztük, a 2016-ot ki sem bírjuk… de kibírtuk, pedig a legnehezebb év ez volt: 2016, a Torony éve.

Tényleg összedőlt a torony. A légvárak, amiket addig építettünk. Mindegyikünk abban az évben veszített el valamit, amiről addig azt hitte, fontos, és csak 2017-ben értettük meg, hogy nem volt fontos. Kaptunk helyette sokkal jobbat. Én például a lakóhelyemet veszítettem el, és kaptam helyette mást, először nem a legjobbat, de utána végre a helyemre kerültem. Mindegyikünknek más és más volt a veszteség, melyből nyereség lett, de ennek megértéséhez végig kellett járnunk a Csillag évében, 2017-ben a hosszú utat a sötétből a fénybe.

2017 év eleje: nincs karma, jelentettem ki. Igen, nekünk nincs, akik az elmúlt években letettük. Azoknak, akik még nem, nagyon is van, és azoknak pedig, akik ezekben a percekben is rosszindulattal, hazudozással, számítással, kihasználással, emberek bántásával csinálnak maguknak, nagyon is van.

A Csillag évében már totális párkapcsolati blokkolást érzékeltünk, és ha próbálkoztunk is, azt éreztük, hogy falakba ütközünk.

Szembe kellett néznünk a hibáinkkal, fejleszteni a személyiségünket, elengedni a múltunkat, letenni a téves illúziókat, és bizony kőkemény küzdelmet folytattunk a fekete mágia ellen. Azonban 2017 év végén még döntő többségben alulmaradtunk az ellenünk indított szerelmi kötések, rontások és átkok súlya alatt, habár már tudtuk, hogy mi az, hogy sötét mátrix, reptilianok, besugárzás és befolyásolás, és küzdöttünk derekasan, még nem voltunk mentálisan elég erősek.

Majd ahogy váltott az év, és 2018 lett, egyre növekedő fényt kezdtünk el érzékelni. A fény azóta is erősödik, napról-napra és már bele tudunk állni a saját stabilitásunkba, tudunk fókuszálni és elengedtük az összes korlátozó hitrendszert, a múltat, mindenkit, akit el kellett engedni, és ami a legfontosabb, idén tavaszra elengedte döntő többségünk a nárcit/ragadozót/reptiliant/labilist az életéből, azokat, akik visszahúzni akarnak minket, mindezt tudatosan azért, hogy ne legyen több időlopás, időhúzás, mert fogy az időnk, és ez már sokkal erősebben érzékelhető, mint eddig bármikor.

Már visszakaptuk az önbecsülésünket, és tisztában vagyunk a saját értékeinkkel. Abbahagytuk az önsajnálatot és felülemelkedtünk helyzeteken, embereken, ördögi köröket szakítottunk meg.

Még tart a fejlődés, de talán mindig is tartani fog.

Azonban már sokkal erősebbek vagyunk, mint voltunk, és ha te fej fej mellett haladsz velem, mindezeket már látod. Nem engeded, hogy megtévesszenek, letetted a naivitást, a félelmet, a haragot, mindent, és tisztán állsz az Új Kezdet előtt… mert tudod, hogy fényben vagy, védve vagy, és hogy elég erős vagy, erősebb, mint gondoltad volna.

Kiképzési szakasz….szoktam mondogatni az elmúlt négy évre és tényleg az volt. Kiképzés a boldogság, egység befogadására, a tisztánlátásra és mások felemelésére, hogy ha mindazon, amit itt felvázoltam, keresztülmentél, akkor segíteni tudj másoknak, akik ennek a folyamatnak az elején, közepén, vagy már majdnem a végén vannak, mert az a dolgunk, hogy kivezessük a sötétségből a bizonytalan, kétségek között őrlődő lelkeket a fénybe.

A négy éves megtévesztés pedig: sötét mátrix, méghozzá olyannyira, hogy csak túllépve rajta tudjuk igazán kibogozni a szálakat. Mintha egy tiszta lapra rátettek volna egy fekete lapot, hogy a tisztaságot eltakarják, de a fekete lapot megvilágították, hogy fénynek tűnjön, a feketesége pedig elsötétítette a tiszta lapot…

Most már nincs ott a fekete lap, csak a tiszta. Már látjuk, mi a fény, mi a sötétség. Már összeraktuk a képet, és erről - a pontos történésekről - csak nagyon keveseknek beszélünk, mert már biztosak vagyunk MAGunkban. Ha bármit mondunk, csak általánosságokban tesszük, ahogyan én is.

Már tudjuk, hogy akinek tudnia kell, amit nekünk, az tudja így is.

Akinek nem kell tudnia, az később fogja megérteni.

Egymást így vezetjük előre. Olyan kapaszkodókkal, amiket mi értünk, más nem biztos, sőt, elutasítja, de ez így van jól. A lényeg, hogy te, én, mi értsük.

Tartsatok ki és helyezkedjetek a lehető legmagasabb fény-rezgésre. Tartsátok meg a hiteteket, ami már elég erős ahhoz, hogy többé ne vesszen el.

 

Áldás

Eszter

2018. május 21.

 

elérhetőségem: eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

Szólj hozzá

Kiegyenlítődés Karma éve Torony éve Csillag éve Hold éve Nap éve