2018. máj 27.

HA VALAMIT NEM TUDSZ MEGOLDANI A FIZIKAI SÍKON, OLDD MEG MÁSHOGY

írta: Eszter 777
HA VALAMIT NEM TUDSZ MEGOLDANI A FIZIKAI SÍKON, OLDD MEG MÁSHOGY

GÁBRIEL SZAVAI NEKTEK

HA VALAMIT NEM TUDSZ MEGOLDANI

A FIZIKAI SÍKON, OLDD MEG MÁSHOGY

 

Van egy probléma. /kihívás/. Hetek-hónapok-akár évek óta ezen agyalsz. Nem találod a megoldást. Sehogy. Mindent megpróbáltál már, de tényleg mindent. Próbáltad megoldani szelíden, próbáltad durván, próbáltad gyorsan, próbáltad lassan. Próbáltad máshogy, mint korábban, mindent végigvettél FEJBEN. Mindent. És nincs megoldás.

Úgy érzed, az élet kibabrál veled. Tolják az időt az angyalok. Mérges vagy, sőt mi több, dühös. Eleged van. Nincs kiút.. nincs, bármit teszel…

DE VAN.

Igen, tényleg mindent megpróbáltál és már belefájdult a fejed, szíved, lelked, tested. Mindenhogy. Már azt sem tudod, mi is az alapprobléma, mert persze a 3D-ben a számtalan megoldási kísérleted mind kudarcba fulladt.

Nemcsak, hogy rágörcsöltél, de mindenáron meg AKAROD oldani. Akármi is az.

 

Segítek, hogy TÉNYLEG MEG IS TUDD OLDANI:

  1. Engedd el az akarást. Könnyebb nem akarni, és engedni a dolgokat maguktól jönni. Nem maguktól megoldódni, - vannak esetek, ahol ez nem igazán célra vezető -, hanem maguktól megtörténni.

  2. Engedd el a görcsölést a problémán. Lásd be, hogy ez nem probléma, hanem kihívás. Próba, ha úgy tetszik. Jó-jó tudom, eleged van a próbákból. Mégis azt mondom, ez kihívás. Élvezd. Ne szorongj. A szorongással ugyanis úgy szorítod azt a problémát/kihívást, hogy a dologban az energiák moccanni sem bírnak, és azok a dolgok, melyeknek meg kell történniük, azok a te NEGATÍV IRÁNYÚ TEREMTÉSED MIATT nem történnek meg. Tehát nem az angyalok szórakoznak veled, kezükben egy stopperórával játszva. Te tolod az időt.

  3. Tudom, hogy vannak dolgok, melyek nem tőled függnek adott ügyön belül, tehát más szabad akarata is beleszól a dolgokba. Amibe másoknak is van beleszólása, ott engedni kell a negyvennyolcból és nem felülkerekedni, hanem konszenzust kötni. Ha ez nem lehetséges, akkor jön a káosz. Amiben most vagy. Mások nem hajlandóak semmilyen kompromisszumra. Ha ez így van, akkor velük nem lehet új szövetséget, sőt, semmilyen szövetséget kötni. Ők nem szolgálják az ügyedet, hanem akadályozzák azzal, hogy mindenáron a saját akaratukat/érdekeiket akarják érvényesíteni. Az a dolgod, hogy őket leválaszd az ügyedről, ha lehet. Kihagyd őket belőle. Ha nem lehet, akkor egy módon tudsz mégis te kikerülni ebből jól. Nem győztesen, nem ez a lényeg. Ezt felejtsd el. JÓL. Mégpedig a teremtő erőddel és azzal, hogy:

  4. ELENGEDED A HOGYANT. Nem fogod tudni megoldani a fizikai síkon, hagyományos módon. Tudom, sürget az idő. Nem érsz rá meditálni tovább ezen. Ismerem az érzést. Nagyon is. Amikor valami nagyon sürgősen megoldásra vár, és nem találom a hogyant, igenis rámeditálok és csak annyit kérek az Univerzumtól: ADJÁTOK A KEZEMBE A MINDENKI SZÁMÁRA LEGJOBB MEGOLDÁST. Utána pedig várok. Leállok az adott problémáról és teljesen mással kezdek el foglalkozni. Lelazítom az agyamat, és nem tolok oda több akarás energiát, ahova nem kellene.

  5. Amikor a megoldást kéred, és elengeded a hogyant,  átváltasz FZIKAI TETTEKBŐL SZELLEMI TEREMTÉSBE, akkor elengeded az irányítást. Megkönnyebbülsz.

  6. Azt veszed észre, hogy JÖNNEK VÉGRE A MEGOLDÁSOK, MÉGHOZZÁ A 3D-BEN. Megtörténnek a dolgok, amik eddig nem történtek meg. Akik eddig nem voltak hajlandóak együttműködni, most egymással versengve hívnak fel: melyikükkel ül le beszélni. Akik eddig nem mozdultak meg, most cselekedni kezdenek. Pusztán azért, mert nem fizikailag irányítasz, hanem MENTÁLISAN ÉS ASZTRÁLISAN. Szépen, nyugodtan. Csak semmi idegeskedés.

  7. Hidd el nekem: bármilyen nagy is a gond, a baj, a probléma, ha belül elcsendesedsz, átváltasz szellemi síkú teremtésre, menni fog. Bármi is volt a probléma, kihívásként megoldottad.

  8. Még a legeslegnagyobb bajok, amikor az ember élete darabjaira hullik is, így és csakis így tudnak megoldódni. Én tudom, mert kipróbáltam, és működik.

 

MERT EMELKEDŐ TEREMTŐ EMBER VAGY:)

Áldás

Eszter

2018. május 27.

 

elérhetőségem: eszter888fenyhozo999@gmail.com

sms 06 70 77 22 134 - időpontfoglalásra

 

Szólj hozzá

TEREMTŐ ERŐ KIHÍVÁSOK SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS ASZTRÁLIS TEREMTÉS SZELLEMI TEREMTÉS ENGEDD EL A HOGYANT