2018. júl 01.

FIZIKAI AKADÁLYOK ELHÁRÍTÁSA - A FÉNYHOZÓ SZERTARTÁSA SKYPON

írta: Eszter 777
FIZIKAI AKADÁLYOK ELHÁRÍTÁSA - A FÉNYHOZÓ SZERTARTÁSA SKYPON

2018. JÚLIUS 5. CSÜTÖRTÖK 20.00-22.00

Fizikai Akadályok Elhárítása

A Fényhozó Szertartása Skypon

CSAK ÍGY EGYSZERŰEN

Csapjunk a lovak közé :)

2018. július 5. csütörtök

20.00-22.00

FIZIKAI SÍK NÉGYESFOGAT II.

Az Esemény előkészületei a 3D-ben

 

A Fizikai Akadályok Elhárítása önmagáért beszél. Minden falat lerombolunk azzal a technikával, amit annyira élveztetek a múlt héten. Tudjátok, az ÉK ALAKZAT :))

A Fényhozó ismét beveti minden erejét, és imádni fogjátok ezt a szertartást :)

Nincs lehetetlen. Nincs akadály. NINCS OLYAN, HOGY NEM LEHET.

Érezhető, hogy valami nagy dolog felé haladunk, és már nem állunk meg.

HALADUNK, TAKARÍTUNK, RENDBE RAKUNK, SZEMBENÉZÜNK.

A négyesfogat, mint négy táltosló, a héten viszi majd a prímet :)

A heti négyesfogatunk mindegyik szere az életed minden területére hat, nem csak az Eseményt készíti elő, de azt is, méghozzá a FIZIKAI SÍKON.

Én imádom a 3D-t :) És már nem lebegni akarok, hanem MEGÉLNI. Mindent, amiért ide jöttem. Szerintem ti is így vagytok vele :)

 

A július méltó nyitányaként

négy szertartásunk van

mindegyik a 3D-ben

mert a 4-es a FIZIKAI SÍK

SZERELEM SZERETET TEREMTÉS. ELŐREHALADÁS, FIZIKAI AKADÁLYOK ELHÁRÍTÁSA. EGYLÉLEK PÁROK A FIZIKAI VALÓSÁGBAN. RESTART.

MINDEGYIK  A FIZIKAI SÍKON

NÉGYESFOGAT

MINDEN SZERTARTÁS A 3D-T TÁMOGATJA

Mindenkit várok :)

Ne hagyjátok ki :)

 

A heti NÉGYES egységünk határozottan a fizikai síkon zajlik. Elég volt a lebegésből, a tettek mezejére lépünk. Az utóbbi egy hét nagyon nehéz volt. Szembesültünk, megoldottunk, elengedtünk és átalakultunk.

Olyan kihívások kerültek előtérbe, melyek a félelem-gombokat nyomkodták meg bennünk oly módon, hogy olyan dolgokkal kellett szembenéznünk, amitől eddig a legjobban féltünk, majd elhagyva a komfortzónát, megléptük.

A 3D szerek azért fontosak, mert MEGTANÍTALAK TITEKET A JÖVŐ HÉTEN AZ ÉLET MINDEN ASPEKTUSÁBAN A FIZIKAI SÍKRA HOZNI MINDEN ÉRZÉST ÉS GONDOLATOT ÚGY, HOGY AZOK AZ ÉRZÉSEK ÉS GONDOLATOK TITEKET SZOLGÁLJANAK, valamint arra, hogy lehet tenni a teremtés erejével, és áttörni minden akadályt. Nincs lehetetlen. Én magam, napi szinten gyakorlom azokat a fontos teremtő technikákat, melyeket most nektek átadok majd csodálatos entitások segítségével, akiket ismertek már jól, és szerettek.

Nagyon-nagyon ütős négy szertartással nyitjuk a júliust :)

A július a MEGOLDÁS ÉS A KEZDET hónapja.

Tartsatok velem :)

 

A heti NÉGYESFOGATUNK

  1. Érz-elem Szeretet Teremtés Szertartás BAÁL ÉS BALORA SZERELEM SZERE  2018. július 4. szerda 20.00-22.00 Skypon - FIZIKAI NÉGYESFOGAT I - AZ ESEMÉNY ELŐKÉSZÜLETEI 3D-BEN

  2. Fizikai Akadályok Elhárítása - Csak így egyszerűen :) CSAPJUNK A LOVAK KÖZÉ :) - A Fényhozó Szertartása 2018. július 5. csütörtök 20.00-22.00 Skypon - FIZIKAI NÉGYESFOGAT II - AZ ESEMÉNY ELŐKÉSZÜLETEI A 3D-BEN

  3. Egylélek Párok a 3d-ben - A LEGEGYSZERŰBB MINTA A FIZIKAI SÍKON :) - Jézus és Mária Magdolna FIZIKAI Szertartása - Csodálatos ajándékuk Nekünk :) 2018. július 6. péntek 20.00-22.00 Sykpon - FIZIKAI NÉGYESFOGAT III. - AZ ESEMÉNY ELŐKÉSZÜLETEI A 3D-BEN

  4. RESTART SZER - ÚJRAINDÍTJUK AZ ÉLETÜNKET - A VALÓSÁGOT - A VILÁGOT - AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL 2018. 07.07. szombat 20.00-22.00 - FIZIKAI NÉGYESFOGAT IV. - AZ ESEMÉNY ELŐKÉSZÜLETEI A 3D-BEN



A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Haladás, áttörés, igazság, megnyugvás

Eszter



Szólj hozzá

FÉNYHOZÓ MÁTRIXON KÍVÜL AKADÁLYOK ELHÁRÍTÁSA