2018. aug 17.

AZ ESEMÉNY NÉGY LOVA SZER - BALORA ÉS NIMRÓD VEZETÉSÉVEL - AZ EGY-LÉLEK-TUDAT-TEST ENERGETIKA HELYREÁLLÍTÁSA A KÁRPÁT-MEDENCÉBEN - ŐSMAGOR EGYLÉLEK RESTART I. ASZTRÁLIS SZINT. SZERTARTÁS SKYPON MA ESTE

írta: Eszter 777
AZ ESEMÉNY NÉGY LOVA SZER - BALORA ÉS NIMRÓD VEZETÉSÉVEL - AZ EGY-LÉLEK-TUDAT-TEST ENERGETIKA HELYREÁLLÍTÁSA A KÁRPÁT-MEDENCÉBEN - ŐSMAGOR EGYLÉLEK RESTART I. ASZTRÁLIS SZINT. SZERTARTÁS SKYPON MA ESTE

2018. AUGUSZTUS 17. PÉNTEK 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

Az Esemény Négy Lova Szer

Balora és Nimród vezetésével

Az EGY-LÉLEK-TEST-TUDAT ENERGIA VISSZAÁLLÍTÁSA A KÁRPÁT-MEDENCÉBEN

ŐSMAGOR EGYLÉLEK RESTART I.

ASZTRÁLIS SZINT

SKYPON

MA ESTE

2018. augusztus 17. péntek

20.00 órai kezdettel

EGY IGAZI JIN-VÍZ SZER

Az égiek és Asthar tervei szerint az ŐSMAGOR EGYLÉLEK RESTART II. szombaton, azaz holnap este lesz :)

 

A tegnapi Nagymagyarország vs Illuminati Jahve - Trianon Restart Szer volt ennek a szernek a Férfi fele, ez pedig a Női fele :)

Innen már bizonyára tudjátok, ahogyan azt a tegnapi szer közben le is csatornáztam, hogy a négy lovas Férfi felavatás Női oldala lesz a mai.

Miután beintegráltuk A FÉRFIAKAT AZ ESEMÉNYBE, most beintegráljuk a NŐKET is, és a kettőből lesz EGY.

Az Egység kell ahhoz, és a szerelem, mint mindennek alapja, hogy új társadalmat, új világot építsünk. Asthar világosan megmondta tegnap, hogy az új világ építőköve az egylélek párok tiszta szerelme és az általuk létrehozott szilárd emberi kapcsolatok, valamint a szerelmük gyümölcseiként megfogant és megszülető fénygyermekek, akik az új világot tovább építik.

Tegnap a Kárpát-medencét elöntötte a férfi tüze, majd a küldetés arany lávafolyama. Ma elönti a női szerelem áradó folyója, és a TEGNAP VISSZAÁLLÍTOTT NAGYMAGYARORSZÁG SZAKRÁLIS ERŐVONALAK MENTÉN a kettő egyesülni fog ma. A Föld is részesült Nagymagyarország szakrális erőteréből, sőt, feltöltődött tőle Földanya, és újra éledt a szerelem, a küldetés, a szabadság, az igazság és a boldogság energiája.

Ma a szerelmes nő és a gondoskodó anya ölelésébe vonjuk a Kárpát-medencét, hogy csillagokból szőtt szoknyájában védelembe rejtse a magyarságot - a magorságot - a tomboló világ bántó élcei és támadásai elől, és amikor megszületett az egység - melyet majd ki kell várnunk - akkor a magorok hallassák majd hangjukat.

Tehát ez egy új előkészítő szakasz, ahol  16.-án nyílott hófehér ŐSTEN KEGYELME KAPUN belépve a magorok a küldetés fényárasztó részét vállalják, a sötétséget ugyanis már leküzdötték azok, akik eddig velem tartottak.

Az Esemény Négy Lova Szer nem kevesebbet vállaltat velünk, mint hogy a NÉGY LOVAT, a Fehér Szerelem lovát, az Arany Magyarság lovát, a Vörös Küldetés-Szabadság lovát és az Ezüst Eredet lovát kiküldetésbe küldjük a világba:

VIGYE EL AZ ESEMÉNY HÍRÉT ÉS EREJÉT, MUTATVÁN EZZEL A MAGYAROK FÉNYHOZÁSÁT SZERTE A VILÁGBA,  MUTASSON PÉLDÁT ÉS INDÍTSA BE AZ ESEMÉNY ENERGIÁIT MINDENHOL, ÉBRESSZEN ÉS MUTASSON UTAT A NÉGY LÓ.

A Benned lévő nőies energiákat is helyreállítja, és ha Férfi vagy, akkor is él Benned egy nő, amit ez a szer neked férfiként megold, az az anyával való kapcsolat, amit nőként megold benned, az az apával való kapcsolat, ezért igen nagy hatással lesz életed minden területére ismét.

És hogy mit jelent az ŐSMAGOR EGYLÉLEK RESTART?

Azt, hogy a Magor Egylélek Párok Asztrális./MA/ - ŐSMAGOR EGYLÉLEK RESTART I., Mentális./SZOMBAT/ - ŐSMAGOR EGYLÉLEK RESTART II., Fizikai./VASÁRNAP/ - ŐSMAGOR EGYLÉLEK RESTART III. - energiáit, a szer-elem mint őselem egységét helyreállítjuk a Teremtéstől a Föld mostani koráig. Tudjuk már, hogy a Föld csak egy állomás, de itt egy igen nagy és kivételes küldetést teljesítünk, és ezt küldetést egyedül kezdjük ugyan el - reinkarnációról-reinknarnációra jutva egyre inkább közelebb kerülve hozzá - de a küldetés legerősebb, lényegi részét a Társunkkal hajtjuk végre.

 

Az Ősmagor Egylélek Restart az ősmagor teremtéskori eredettől az egylélek energiák időn és téren, más bolygókon és földi reinkarnációkon át való univerzális többdimenziós helyreállítása, és a Restart a Teremtéstől indulva ma este beérkezik a Földre, a Most-ba.

A FÖLDRŐL HAMAROSAN ELTŰNIK AZ IDŐ, A FOLYAMAT MÁR ELINDULT, AZ IDŐ GYORSUL.

 

Az Egy-Lélek-tudat-test energia helyreállítása pedig olyan lesz a ma esti szeren, mint az ég és föld eggyéválása a te benső hármas egységedben :)

Csodálatos lesz :)

Legyetek jelen fénytestvérek :)

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

E



Szólj hozzá