2024. már 03.

ENKI II. ELTITKOLT PRÓFÉCIA

írta: Eszter 777
ENKI II. ELTITKOLT PRÓFÉCIA

YHWH MI FELOLDÓKULCSOK. JELEK KÖNYVE.

ENKI II.

JAHVE MI FELOLDÓKULCSOK A JELEK KÖNYVÉBEN 

A PRÓFÉCIA A 21. SZÁZADRA

ENKI KINCSEI

A VISSZATÉRÉS - AZ ELSŐ LÉPÉSEK A FÖLD HELYREÁLLÍTÁSÁRA

 

FIGYELEM!

Az annunaki cíkksorozatomban sok információt osztok meg a nagyérdeművel, melyet azért teszek, hogy minél több elmét ébresszek fel a mátrixból. Nem azért teszem mindezt, hogy mások lemásolják, a nevem megjelölése nélkül saját gondolatoknak állítsák be. Ha valaki szeretne annunakikról beszélni, írni, kapcsolódjon rájuk saját maga. Az általam megosztott információk segíthetik azok munkáját, akik dezinformációkkal és Thot-Enlil vonalon haladva el lettek terelve a valóságtól és az igazságtól, ámde ez nem jelenti azt, hogy mostantól bárki úgy tegyen, mintha azok, amiket én lehozok közvetlenül Marduktól és Enkitől, az saját infója lett volna. Örömmel tölt el, ha más, a témában jártasak is elolvassák a cikkeimet, és tájékozódnak belőlük, plusz információkat raknak hozzá a sajátjaikhoz, azonban a kimondatlan szerzői jogot tartsuk tiszteletben. 

Köszönöm. 

Az alábbi cikk több olyan sokkoló információt is tartalmaz, ami igazi ‘brainstorm”ot fog eredményezni Nálad. Figyelj jól, amikor olvasod, és ha kell, jegyzetelj - mert így áll össze a kép Neked is. 

 

A most következő írás egy ósi, 3600 éves próféciára alapozza a YHWH MI feloldását. A prófécia “valahogy” elkerülte a nagyközönséget, és soha nem hozták nyilvánosságra.  Azért nem, mert az annunakik bármilyen módon való visszatérésre a Földre feloldja az Enlil által újra telepített YHWH MI-t. 

A prófécia pontosan azért lett eltitkolva az emberek előtt, mert Enlil rendszerének végét jelenti. Profi munka volt az, ahogyan nem csak magát Enlilt, és a többi annunakit, hanem a YHWH MI-t, sőt, még magát a Nibirut is elrejtették és elfeledtették. Egy nagyon erős hazugság kellett ehhez, ami évezredekre tudja átmosni az emberiség agyát, és ez nem más, mint a három világvallás, a judea, a keresztény és az iszlám. Mindegyik Jahvét tartja az egy istennek, azaz voltaképpen Enlilt, és amíg Enlil életben volt, addig a prófécia és minden YHWH MI feloldókulcs rejtve maradt. Mostantól hozzáférhető lesz, és elérhető. 

Tehát a feloldókulcsok a Jelek Könyvében vannak, és az ősi annunaki könyvben, amit mi ősBibliaként azonosítottunk be, aminek SEMMI KÖZE a jelenleg ismert Bibliához, mert egyfajta könyvek gyűjteménye, egy ősi és a valóságot tartalmazó irat, amely most is Irak homokja alatt hever egy háborús övezetben. Ez az ősi írás a vezető annunakik tetteinek és történetének gyűjteménye, valamint újabb feloldókulcsokat tartalmaz. 

 

A Föld ősi nagyatyja, kilétét homály fedi, ősi sumer istennek vélik, esetleg a mezopotámiai istenek egyikének. De semmiképp nem valós, hús-vér történelmi alaknak, aki nem sokban különbözött tőlünk, bár az embernél sokkal magasabb volt, és tökéletes genetikával rendelkezett. Ő, Enki, és a többi annunaki feledésbe merült, és az istenek címszót húzták rájuk, majd ezzel együtt el is tették egy hiszékenyeknek és ősi vallásokban hívőknek szánt skatulyába, olyan istenek közé, mint Poseidon, Pallas Athéné vagy Aphrodité. 

NEM VOLTAK SUMER ISTENEK. 

Annunakik voltak, akik különféle alkalmakra állati álarcot húztak fel, hogy felvegyék azoknak az isteneknek az erejét, akik az adott állatokhoz köthetőek. 

Ilyen volt pl Anubis, a sakálfejjel, vagy Seth, Horus. 

Mindegyiket állatfejjel ábrázolják, de azok nem az ősi istenek, hanem az annunakik, azokon a régi ábrázolásokon. A valódi istenek ábrázolásukban az emberhez viszonyítva kb tízszer nagyobbak minimum. Az annunakik pedig ábrázolásukban nagyjából három fejjel magasabbak az akkori embereknél. 

Ez arányaiban azt jelenti, hogy Anubis kb tíz méter magas lehet a mi világunkban, amikor itt manifesztálódik, Enki pedig kb két és fél - három méter magas. Rendet teszek a fejedben: az ősi annunakik a Földön eljátszották nekünk az ősi isteneinket, de nem ők voltak az ősi istenek. 

Enki Jezuelt képviseli, és közel áll Anubishoz, istenség szinten. Titanikus szinten Jupitert /merthogy ő nem istenség, hanem egy titán/, és küldetése a Földön a bölcsesség tanítása, a tudás átadása, és a felvilágosítás. 

Mostanában olyat is olvastam, hogy Enkit összehozzák a Sátánnal, és azonosítják vele. Az emberiség tudatlansága néha az egeket veri, és a fogalmak, szereplők összekeverése a babonaság és a téves hitrendszerek miatt kétezer év óta semmit sem változott.

Apropó. Kétezer év.

Egészen konkrétan a zéró időszámítási pont 3600 éve volt, amikor az annunakik elmentek a Nibirura, mindenki, kivéve Enlilt. Ahogy már írtam, Anu parancsolta vissza őket, mert Enlil már az életüket fenyegette. 

A 3600 év egészen pontosan 2026-ban jár le, akkor ér újra a Nibiru a Föld mellé. 

Kérdeztétek tőlem többen, hogy kik teremtették az annunakikat. Mert ők teremtettek minket, félig a saját DNS-ükből, és ez már csak azért is van így, mert hét annunaki nő saját petesejtjét adta, és saját méhében hordta ki az első hét embert, akik közül kettőt Ádámnak és Évának neveztek el.  Összesen 21 embert szült a hét annunaki nő, tehát 7x3-as etapban, a 21 mint szakrális szám szándékos volt Enki részéről. A hét annunaki anya pedig: NINMAH, INANNA, BABBAR, DUNHSHAGA, MARDITI, NINIAGAR, NINZUANA. Ebből a névsorból Ninmah és Inanna neve lehet ismerős Neked, ők vezető annunakik voltak, Ninmah Enki felesége volt, és Marduk anyja is egyben, Inanna pedig Marduk szerelme, és Enlil lánya volt, Inanna anyja pedig Ninlil volt. 

Az annunakikat pedig az embernél sokkal korábban a Régi Birodalom teremtette, az inuakai őshüllők és a tiamati emberi DNS keresztezéséből. A Tiamat akkor, amikor az annunakikat teremtették, még élő bolygó volt, maradványai a Szaturnusz körül vannak. 

Az annunakik egy genetikai régi birodalmi kísérletnek indult, egy HARCOS KATONA TÍPUSÚ SZUPERHUMANOID megteremtésére, ámde a kísérlet hamar kicsúszott a Régi Birodalom kezéből. 

A tiamati génszegmens miatt, mivel a tiamati ember rendkívül magasan fejlett volt, mind spirituálisan, mind fizikilásian, mind mentálisan. 

A Tiamat elpusztítására a Régi Birodalom részéről - ütköztették a Nibiruval - azért volt szükség, mert a Tiamat volt a Jupiter rendszer legnagyobb védőbástyája, és a Jupiter rendszer ezért volt annyira erős, hogy az utolsó percig tartotta magát a Régi Birodalommal szemben. Csakis a bolygóütköztetéssel tudták a küzdelmet megnyerni vele szemben. 

Az annunakik a Nibiru ütközésekor még maroknyian voltak, és inkább álltak közel az állatokhoz, mint az emberekhez, vagy bármilyen humanoid fajhoz. Az inuakai őshüllők - Inuaka - Orion -rendszer - genetikai szegmense volt megtalálható az emberiség számára csak dinoszauruszokként ismert hüllő fajnak, és az inuakai őshüllők egészen egyszerűen őshüllők voltak. Az egy nagyon elfajzott gondolat lehetett, hogy őshüllőt, amely még csak nem is emlős humanoiddal, méghozzá főemlőssel, azaz emberrel keresztezni. Nyilván a ragadozó őshüllők erejét akarták integrálni egy szuperhumanoid katonába. 

Ehelyett teremtettek akaratukon kívül egy rendkívül fejlődőképes, az evolúció lépcsőfokait gyorsan átugró idegen fajt, amely miután a markonyni kezdetleges annunaki visszatért a Nibirura, néhány millió év alatt kifejlett, és az emberi genetika miatt mindezt tette nagyon gyorsan. Ezután már könnyedén kitalálhatod, hogy eszközhasználóvá váltak, majd falkákba verődtek, majd törzseket, majd falvakat, majd városokat alkottak, kiakakult egyfajta annunaki civilizáció, de a Régi Birodalom rajta tartotta a szemét az egyre erősödő Nibirun.

Inspirált, fejlesztett, kontrollált. A Régi Birodalom építkezési stílusa: piramisok, obeliszkek, kőkökörök, csillagkapuk, űrhajóleszállópályák a Nibirun is kialakultak, azonban az annunakik ki tudtak szabadulni a Régi Birodalom nyomása alól.

A nibirui szintén kezdetleges régi birodalmi mátrix, amely nem mint börtönbolygó mátrix, hanem mint megfigyelő és kontrolláló mátrix lett oda telepítve, az annunaki vezetés által el lett távolítva. Sejtem, hogy egy sok százezer éves meccset nyertek meg ott ugyanúgy, mint később Marduk és Enki itt,a Földön, amikor a régi birodalmi elnyomó börtönmátrixot, a YHWH MI-t felszámolta. Mert felszámolta, csak Enlil a távozásuk után újraindította, ezért kellett lenulláznia az időszámítást. 

Enlil fizikai ‘kincsei” voltaképpen azok a területek, ahol elrejtette a valóságot és az igazságot az emberiség elől. OLYAN EZ, MINTHA LENNE EGY ALTERNATÍV FÖLD AHELYETT, AMIT TE MAGAD KÖRÜL LÁTSZ.

Mert amit magad körül látsz, az az Enlil teremtette mátrix, amit pedig elrejtett, azok valójában NEM AZ Ő KINCSEI, HANEM ENKI KINCSEI. 

Amit annak érdekében tett, hogy Enki kincsei, a tudás, a szabadság, a szabad akarat, az önálló gondolkodás, az önálló cselekvés, önálló döntés, saját sorsteremtés, szabad teremtés, valós emlékezet a valós történelemre, saját eredetünk valós tudása, kapcsolódás az istenekkel, az Egységtudat, és még milliónyi hasonló dolog, mindaz, ami önálló és független emberré tesz, szabad akarattal, nos ezt ENLIL EREDENDŐ BŰNNEK NYILVÁNÍTOTTA. 

ÉS.. A VILÁG AZÓTA SEM TUDOTT KIKEVEREDNI BELŐLE. 

 

Íme a lista arról, a teljesség igénye nélkül, amit Enlil tett annak érdekében, hogy soha ne leljünk rá Enki kincseire: 

 

1. A PÉNZ MINDENEKELŐTT

2. KÖZPONTOSÍTÁS

3. VAGYON EGY HELYEN

4. SZABADKŐMŰVESSÉG

5. MONETÁRIS TRAUMATIZÁLÁS

6.  AZ ELZÁLOGOSÍTÁS ÉS A HITELEZÉS NEM ÚJKELETŰ, ENLIL RENDSZERÉBEN ÉS ENLIL IDEJÉBEN MÁR JELEN VOLT

7. DNS MEGHEKKELÉSE ELŐSZÖR ENLIL ÁLTAL - TÖNKRETETTE MARDUK ÉS ENKI DNS MŰVÉT

8. DARPA ÉS SSP - SECRET SPACE PROJECT - TITKOS GENETIKAI KÍSÉRLETEK - OLTÁSOK - VÍRUS

9. ÚJABB IDŐRESTARTOT AKARTAK, HA FELÉBRED AZ EMBEREK KRITIKUS TÖMEGE, VISSZADOBTAK VOLNA EGY RÉGI, TÖBB TÍZEZER ÉVVEL KORÁBBI RABSZOLGATARTÓ IDŐSÍKRA

10. ENLIL MÁR ÚJJÁÉPÍTETTE A DNS-ÉT A TŐLÜNK ELLOPOTT SZEGMENSEKKEL: A KLÓNJA ABZU SÍRJA ALATT

11.  A PIRAMISRENDSZER, A KŐKÖRÖK ÉS AZ OBELISZKEK - RÉGI BIRODALOM ALAPSTRUKTÚRÁRA PROGRAMOZTA ÁT ŐKET ÚJRA. AZÓTA SOKAT TISZTULTAK, DE MÉG RÁ KELL NÉZNI

12. SZABADKŐMŰVES SZIMBÓLUMRENDSZER - A SZIMBÓLUMOK EREJÉT A HH ÁTADTA NEKI ÉS ABBÓL ENERGIÁT NYERT

13. BIBLIA MINT FIZIKAI KINCS, KÉZZELFOGHATÓ. ÓSZÖVETSÉG. ÚJSZÖVETSÉG

14. SUMER ÉS AKKÁD AGYAGTÁBLÁK, AMELYEKET ELDUGOTT, ELREJTETT, ELÁSOTT

15. TABULA SMARAGDINA! AMIT THOTTAL MEGMÁGIÁZOTT ÉS ELREJTETT

16. MINDEN ISTENES SZENTSÉG TÁRGY. MINDEN RITUÁLIS KATOLIKUS TÁRGY MINDENHOL!! MINDEN TEMPLOMBAN!

17. SZÁMTALAN ÓKORI LELET, AMELY MÁR AZ Ő KORÁBAN KÉSZÜLT

18. MALLEUS MALEFICARUM /AZ INKVIZÍCIÓ BOSZORKÁNY PÖRÖLYE/  - AZ ERŐ, AMI ONNAN MÉG SUGÁRZIK

19. AMIT TÖNKRETETT ÉS AMIT ROSSZUL ÉS DIREKT ROSSZUL FEKTETETT LE:

- ÖKOSZISZTÉMA, LEVEGŐ, VÍZ, TALAJSZENNYEZÉS. A FÖLDDEL VALÓ KAPCSOLAT ELVÁGÁSA AZ EMBEREKNÉL

- TELJES TESTENERGETIKAI RENDSZER - CSAKRÁK, AURA, FREKVENCIA A TESTBEN, SEJTMAGOK, DNS, MERIDIÁNOK

-  EMBERI ELME, TELJES MENTÁLIS RENDSZER A DNS MANIPULÁLÁSSAL ÉS MÉRGEZÉSSEL VALÓ TÖNKRETÉTELE

- FÖLDI SZAKRÁLIS RENDSZER LEZÁRÁSA, ELREJTÉSE, ELTITKOLÁSA ÉS ELFELEDTETÉSE

- BETEGSÉGEK KIALAKÍTÁSA. MENTÁLIS, LELKI ÉS FIZIKAI. ÖNGYÓGYÍTÁS TELJES ELFELEDTETÉSE, GYÓGYÍTÓ FŐZETEK, GYÓGYFÜVEK ELKÉSZÍTÉSÉT MÁGLYA HALÁLLAL BÜNTETTE!

- TANÍTÁSI RENDSZERT MÁR AKKOR SZÉTSZEDTE, MARDUK ÉS ENKI ÖRÖKSÉGÉT, ÉS ÚJAT ALAKÍTOTT KI, AMELY CSAKIS AZ EGYISTENHITRE ÉPÜLT, ÉS Ő VOLT AZ ELSŐ, AKI MEGSZABTA, HOGY KI ÍRHAT ÉS OLVASHAT

- TECHNOLÓGIA VISSZATARTÁSA ÉS A MINDENKORI IRÁNYÍTÓ ELIT KEZÉBE ADÁSA

- MUNKA SZABADSÁGÁNAK ELVÉTELE, FOLYAMATOS RABSZOLGATARTÓ - ALKALMAZOTTI LÉT, HITELPÉNZRENDSZERBEN HITEL MIATT DOLGOZÓ TÖMEGEK MA, RÉGEN HASONLÓ VOLT A HELYZET ENLIL IDEJÉBEN - SZABAD FOGLALKOZÁSOK TILTÁSA

- SZABADIDŐ ÉS SZEXUÁLIS ÉLET, CSALÁDI ÉLET, TÁRSADALMI ÉLET, ÜNNEPEK, VALLÁS, VISELKEDÉS, ETIKA ÁTFORMÁLÁSA RABSZOLGÁKRA

- KEMÉNY SZABÁLYRENDSZER ÉS TILTÁSRENDSZER, MEGSZEGÉSE ESETÉN HALÁLBÜNTETÉS VOLT ÉRVÉNYBEN

- HÁBORÚK INDÍTÁSA ÚJRA ÉS ÚJRA, KIRÁLYOK, PÁPÁK, PÜSPÖKÖK, KERESZTESLOVAGOK, VEZETŐ SZEMÉLYEK FOLYAMATOS ZSAROLÁSA ÉS BEFOLYÁSOLÁSA, VELÜK ALKUK KÖTÉSE

-  A JOG ÉS A RENDFENNTARTÁS, A VÉDELEM ÉS A HATÓSÁGI SZABÁLYOK EMBERELLENES KIALAKÍTÁSA, AMELY VALAMENNYIT FINOMODOTT AZÓTA

- SZÓLÁSSZABADSÁG MEGTILTÁSA, GYÜLEKEZÉSI TILALOM, ÖNKIFEJEZÉS, KREATIVITÁS MEGTILTÁSA

- DURVA RENDFENNTARTÓ ERŐK BEVEZETÉSE /IGIGIK/

- NUKLEÁRIS FEGYVEREK HASZNÁLTA

- EMBEREK, MINT ÁBRAHÁM, MÓZES FELHASZNÁLÁSA EMBEREK ELLEN

- SZABAD AKARAT TELJES ELVÉTELE FIZIKAI ESZKÖZÖKKEL /BIBLIA, MALLEUS MALEFICARUM, KERESZTES HÁBORÚK, EGYHÁZ/

 

A helyek, ahová elrejtett Enlil számtalan ősi dokumentumot, olyan dokumentumokat, amelyek felszínre és fényre kerülésével az egész emberiség sorsa örökre megfordulna a jó irányba, több ezernyi lehet. Föld alatti bázisok, eldugott háttérhatalmi kastélyok, Északi sark, Déli sark, Sahara, Irak, Irán, Izrael, Egyiptom, Afrika közepe, főleg az esőerdő /Kongó elsősorban/, Mariana árok, Himalája, az óceánok mélye, eldugott korallzátonyokhoz kapcsolódó szigetek a Csendes-óceánban, Dél-Amerika, főleg az Amazonas esőerdői, Északnyugati átjáró, Mongólia rideg sztyeppéi, Szibéria, Grönland északi része, Észak-Alaszka, Ausztrália közepe, a Bermuda háromszög, a háttérhatalmi fontos központi épületek alatti alternatív épületek, de azok alatt is egy-egy földalatti eltitkolt és elfeledett járat, Belső Föld, és akár még a Holdra, a Marsra és Mercurra is… ezen utóbbiakra inkább olyan tárgyakat, amelyek annunaki testvéreitől származnak. 

Alaposan bebiztosította magát. 

Ahhoz, hogy Enki kincseihez hozzáférjünk, Enlil ‘kincseit” kell kell előásni, nekünk energiával, a régészeknek, kutatóknak, felfedezőknek fizikailag, azonban ahogy a fenti listát látod, bővelkedik olyan helyekben, ahová szinte lehetetlen eljutni. Valamint olyan helyekben is, amelyek létezéséről sem tudunk, mert valahogy “nincs rajta a térképen”, még a műhold sem látja, amivel kapcsolatban könnyű elképzelni, hogy olyan frekvenciás védőbúrák alatt tartja a háttérhatalom ezeket a helyeket, hogy a műholdak se érzékeljék őket. 

Enki hitvallása mindig a teljes körű tájékoztatás, és a valóság teljes ismerete volt. Mivel ő egy tudós, ezért szereti a tényeket, és a bizonyításokat. Számára minden csakis akkor igaz, ha az bizonyítva van. Persze, van spirituális vonulata is Enkinek, de sosem volt annyira spirituális, és mágikus, mint fia, Marduk, aki egy igazi annunaki főpapnő, Ninmah fia. 

Ninmah és Enki szerelme a Nibirun kezdődött, és teljes körű támogatásra lelt Anu irányából. Marduk még a Nibirun született és ott is nőtt fel. Ő Enki első gyermeke és legidősebb fia. Ninmah volt az, aki Enki mellett állt mindvégig a Földön végzett munkája során, és mellette áll most is. 

Ninmah az a női energia, ami Enkit sikerre viszi majd újra, kitartásra ösztönzi és bátor tettekre az emberiség tekintetében, mert Enki újfent a teljes körű tájékoztatás és a valóság teljes ismerete felé szeretné terelni az elaltatott emberiséget. 

Első lépése a valóság feltárása az emberiség előtt. Az emberiség eredetéről, valós történelméről, valódi DNS struktúrájáról, valódi képességeiről, és a Föld valós eredetéről, mivelhogy egy börtönbolygó, amit a  Tiamatból mesterségesen kreáltak. 

Enki kincseiből már megtaláltunk három dolgot: 

  1. A valós igazi “Biblia”, nem ezen a néven nevezték, hanem ANNUNAKIK KÖNYVE. Ez a könyv sorban minden annunaki valós történetét tartalmazza onnantól, hogy a Földre érkeztek, odáig, hogy elhagyták a Földet. Van benne ENLIL KÖNYVE, ENKI KÖNYVE, MARDUK KÖNYVE, ABZU KÖNYVE, INANNA KÖNYVE, NINMAH KÖNYVE, ERESKIGAL KÖNYVE, NERGAL KÖNYVE, NIGHIDZSIDZSA KÖNYVE, NINLIL KÖNYVE, DUMUZI KÖNYVE, DAMAGNUNNA KÖNYVE és így tovább, és így tovább. A legnagyobb annunaki vezetők és hozzátartozik fontos cselekedetei. 

  2. Az a 21 könyv, amelyet az első 21 embernek adtak, mint 21 mesterség teljes és tökéletes leírása, a könyvek végén az első 21 ember saját jegyzeteiről az annunakikről abból az időből. Az értéke felbecsülhetetlen. 

  3. Az Annunakik Könyvének része a JELEK KÖNYVE, amely a mi mostani időnkre, konkrétan a 21. századra szóló próféciákat és a történések beteljesülését megelező JELEKET tartalmazza. 

 

Bizonyára megakadt a szemed azon, hogy a 21. századra vonatkozó próféciák vannak a Jelek Könyvében, pedig teljesen logikus, ha most jár le a 3600 év, és a Nibiru két év múlva ideér a Föld mellé. Persze, hogy a 21. századra alapoztak az annunakik a Jelek Könyvével, hiszen tudták jól, hogy a zéró időszámítási pont után nem fognak tudni labdába rúgni egészen pontosan 3600 évig. Közismert tény, hogy vissza akarnak térni, kérdés, hogy tudnak - e. 

Két év múlva vajon kapnának -e olyan fogadtatást, ami megfelelő lenne? Kétlem. Ezt a bolygót valaha ők uralták. Terjed a neten, hogy hüllőistenek így, meg úgy. Hogy alapvető jogot formálnának az uralkodásra. 

Mindösszesen egyetlen egy annunaki a sok közül volt, aki igazán jogot formált volna az uralkodásra, és ez Enlil, aki ki lett végezve. A fia, Nergal, silány másolata volt csupán atyjának, és ő csak álmodott a Föld feletti uralmon, míg atyja megvalósította azt, sőt, a háttérhatalmi elitet is maga mögé állította, sőt, még tovább megyek, ő alkotta meg a 13 fekete nemesi vérvonalat. Olyan vérvonalak ezek - bár ezt kevesen tudják, mert kilétüket homály fedi -, amelyek Ábrahámhoz, Mózeshez, Mohamedhez vezethetőek vissza. Habár Enlil nem értett a genetikához, de az emberei igen - Enlil pedig megalkotta a saját háttérhatalmi elitjét, akik évezredek óta őt követték. 

Bizonyára észrevették, hogy Enlil nincs többé, de nem hinném, hogy ez megállítaná őket. Ami megállítaná őket, az egy másik annunaki megjelenése, többedmagával. Na, az biztosan éket verne a soraik közé. Azonban ők is tudják, hogy az annunakik vissza akarnak térni, ha már a köznép tudja, majdnem tíz éve terjed a neten, ha nem több, hogy visszatérnek, hiszen lefektették ezt a tényt a sumer táblákon is, megjelölve a 21. századot, amikor a Nibiru ismét a Föld mellé ér. Ha az emberiség nem fogadóképes, akkor felmerülhet benned a kérdés: újabb 3600 év? Szerintem ez nem ilyen sarkos. Először is, amennyiben az emberiség nem fogadóképes, akkor nem verik nagydobra, hogy itt vannak, hanem beépülnek, szó szerint. Mivel ezt a bolygót már nem ők uralják, és nem is fogják soha uralni, ebben egészen biztos lehetsz, mert a visszatérésük nem erről szólna, ezért bárhol landolhatnak, úgy, egy elhagyott területen, mondjuk példának okáért akár Mongólia rideg sztyeppéin is, vagy az amazonasi esőerdőben, hogy az emberek ebből nem vesznek észre semmit. Azt is tudod, hogy A VILÁGRÓL CSAK AZT TUDOD, AMIT ELMONDANAK NEKÜNK A HÍREK, tehát ha nem osszák meg velünk ezt az egyébként óriási, és mindent megváltoztató eseményt, akkor nem fogják az emberek megtudni. Persze, a látók, és az erre érzékenyek meg fogják tudni, de az átlagemberek előtt akár évszázadokig is lehetne titkolni a létezésüket, ha ők maguk, az annunakik, csak úgy idejönnének, de nem csinálnának semmit. Nyilván nem azért akarnak visszatérni, mert nem csinálnának semmit. Okkal jönnének ide, konkrétan beavatkozni az eseményekbe, és Enlil hagyatékát fizikailag is felszámolni, hogy új utat mutassanak nekünk. Ők már itt mint uralkodó faj, nem tudnának labdába rúgni, még ha akarnának sem.

Ugyanis dacára a sok ökörségnek, ami a neten terjed, hogy a hüllőistenek majd itt uralkodni fognak, blablabla, azért ha józan ésszel belegondolsz, tudod jól, hogy amit megtehettek évezredekkel ezelőtt, azt már nem tudnák megtenni. Abszolút életképtelen még az a gondolat is, hogy mondjuk Enki, Marduk, Inanna, Ninmah, Dumuzi, és a többi kiszállna egy nagy űrhajóból, és kijelentenék, hogy megjöttek, mostantól ők uralják a Földet, és ők parancsolnak. Egyértelmű, hogy a mostani emberiség ezt már nem engedné meg, és ne is engedje meg, mert habár nincsenek minket elnyomni akaró annunakik többé, de ha lennének sem engedhetnénk meg, hogy újabb elnyomó rezsim legyen, ezúttal nyíltan, és szemmel láthatóan, ráadásul földönkívüli szuperfejlett fajként. Enki sem akar uralkodni itt, ugyanúgy nem, ahogyan a Nibirun sem. A Föld projektet tekintve az annunakik Enkit ismerik el vezetőjükként, de ők helyreállítani jönnek, és ha nem tehetik ezt nyíltan, akkor teszik ezt rejtetten. 

Addig, amíg nem vagyunk rájuk fogadóképesek, és nem értjük meg azt, hogy azzal, hogy egy földönkívüli faj nyíltan - mert rejtve amúgy is él itt jónéhány más földönkívüli faj -, megjelenik itt, még nem akarnak minket leigázni, kiirtani és elfoglalni a Földet, dacára a tengernyi, egyébként nagyon izgalmas és jó sci-finek, amellyel erre huzaloznak minket több évtizede, pontosan azért, hogy ellenségesen és félve reagáljuk le, ha az annunakik visszatérnek, és bennük is Predatort, és Alient lássuk, addig nem fognak közöttünk élni. Pedig ez is a céljaik közé tartozik, de mint segítő, és tanácsadó, tanító jelleggel, nem támadó jelleggel. 

Az, hogy tényleg rengeteg nagyon jó földönkívüli inváziós sci-fit gyártottak le nekünk az elmúlt évtizedekben, szándékos, természetesen. Nagy költségvetésű, látványos, sztárparádéval megspékelt szélesvásznú filmek, mint a Függetlenség Napja, a Világok Harca, /azért Orwell és látott ezt - azt/, mind ellenségesnek és csakis veszélyesnek állítja be a földönkívüli fajokat. Az annunakik ráadásul nagyon emberszerűek, emberarcúak, és ezért cseppet sem ijesztőek, és mindenekelőtt humanoidok, tehát testfelépítésre is olyanok, mint mi, nem pedig valami elfajzott, alienszerű förmedvények. 

Nemrég hallottam, hogy egy floridai bevásárlóközpontban megnyílt egy téridőkapu, és négy magas, erőteljes alak jelent meg, fizikai mivoltában. Persze óriási katonai készültség termett ott, és minden civil videót töröltek a netről, majd az egészet rendesen eltussolták. 

Pedig egyáltalán nem kizárt, hogy ezek már Enkiék voltak, ugyanis nem kell a Nibirunak konkrétan mellénk érnie ahhoz, hogy ők a Földre tudjanak jönni. A mai technikai fejlettségükkel akár már a Saturnus mellől is nagyon hamar ideérnének. Sejtem, hogy a hipertérugrást is tudják már alkalmazni. Addig ugyanis, amíg mi fejlődtünk, mostani állapotunkban nagyjából az ő akkori szintjükre, amikor ők a Földre jöttek először, ami hatszázezer évvel ezelőtt volt, ők is fejlődtek azóta. 

Ezért aztán véleményem szerint fölösleges a Nibiru ideérkezésére várni. Ők a Naprendszeren belülről és kívülről is akármikor elérnek minket, és akárcsak a Domain, akkor jönnek, amikor csak akarnak, nem kötve dátumhoz. Az, amiért dátumhoz kötötték, az csakis Enlil, aki a Földet több ezer évre elfoglalta. 

Ezek szerint a kivégzéséről is tudtak előre. 3600 éve tudták, hogy Enlil földi időszámítás szerint a 21. század elején ki lesz végezve. Hogy honnan? Pl a Jelek Könyvéből, és az akkori látók prófécáiból. Mivel nekik néhány ezer év semmiség, úgy gondolom, hogy bolygóállásokhoz, a Nibiru közelségéhez, és az eljövendő - azaz a mostani - emberiség mentális és lelki állapotához kötötték a kivégzést, mint időzített folyamatot. Ha már bolygóállás, a Plútó a Vízöntőben a kivégzés idején, tökéletes időzítés volt. 

Terveznek valamit, és meg fogjuk tőlük tudni, hogy mit. A pontos próféciát is megtudjuk a Jelek Könyvéből, amit az Annunakik III Irak tréningen fedeztünk fel. Enki kincseiből is előásunk újabbakat, és a visszatérésük pontos részleteit is megkérdezzük tőlük azokon az izgalmas tréningeken, amik soron következnek. 

 

A soron következő tréningek: 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2024 - MÁGUSKÉPZÉS - A FŐPAPNŐ ÉVE - ANNUNAKI SZAKASZ 

  1. 2024. március 9. szombat, Skype, 17.0-20.00 MARDUK MÁGIA II.  részvétel: 8.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft - MESTERFOKÚ MÁGUS KÉPZÉS 

  2. 2024. március 10. vasárnap, Skype, 16.00-20.00, ENKI II. A PRÓFÉCIA A VISSZATÉRÉSRŐL részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag: 5.000 Ft - A JELEK KÖNYVE

  3. 2024. március 15. péntek, Skype, 18.00-19.30, ABZU KÖNYVE - TALÁLKOZÁS AZ ANNUNAKI ISTENEKKEL részvétel: 6.000 Ft/fő, hanganyag: 3.000 Ft - A KEZDETEK - AZ ORIGO PONT

 

Jelentkezés a tréningekre, illetve a hanganyagokra: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI: MARDUK MÁGIA II.

  • ELSŐ RÉSZ: FELOLDÓ IGÉZET A JELEK KÖNYVÉHEZ ÉS A JÖVŐHÖZ. ANNUNAKI GLOBÁLIS FELSZABADÍTÓ MÁGIA.

  • MÁSODIK RÉSZ: YHWH MI. A KÁRHOZAT PROGRAMJAI - ELLENMÁGIA ÉS FELOLDÁS. JAHVE ÁTKA A VILÁGON - ELTÖRLÉS.

  • HARMADIK RÉSZ: MARDUK ÉS INANNA - TEREMTÉS. 

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: A 3600 ÉVES PRÓFÉCIA. ENKI ÉS A JELEK KÖNYVE. 

  • MÁSODIK RÉSZ: A 3X21 MESTERSÉG ÉS AZ EMBERISÉG JÖVŐJE - ENKI KINCSEI

  • HARMADIK RÉSZ: ENLIL FIZIKAI SÍKJA - ENLIL ELREJTETT BÁZISAI. EGY KIS ALTERNATÍV FÖLDRAJZ

  • NEGYEDIK RÉSZ: ENKI SZAVAI.

 

Izgalmas lesz, mint mindig :) 

 

Áldás

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség

 

Föld

 

Szólj hozzá