2018. aug 28.

FÉNY-ERŐ-KIEGYENLÍTŐDÉS SZER - A VILÁG MEGBOCSÁT - KEGYELEM ÉS SZERETET - A FÉNY-SÖTÉTSÉG KIEGYENLÍTÉSE A FÖLDÖN ÉS AZ UNIVERZUMBAN AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL - SKYPON

írta: Eszter 777
FÉNY-ERŐ-KIEGYENLÍTŐDÉS SZER - A VILÁG MEGBOCSÁT - KEGYELEM ÉS SZERETET - A FÉNY-SÖTÉTSÉG KIEGYENLÍTÉSE A FÖLDÖN ÉS AZ UNIVERZUMBAN AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL - SKYPON

2018. AUGUSZTUS 29. SZERDA, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

FÉNY-ERŐ-EGYENSÚLY SZER

A világ megbocsát

KEGYELEM ÉS SZERETET

A Fény-Sötét Egyensúly Kiegyenlítése a Földön és az Univerzumban

Az istenek vezetésével

2018. augusztus 29. szerda

20.00 órai kezdettel

Skype

 

A puszta felett fúj a szél. Meglengeti a hosszú fűszálakat. A sötét sereg féltérden Baál előtt. A fekete páncélokról, és a mellkasokon lévő ősi, sötét jelekről visszaverődik a napfény. A sötét sereg nem néz fel. Az ő szemüket bántaná a Nap. Kisütné, egyetlen szempillantás alatt. Lefelé nézve mormolják el az esküt. Az Új és egyben Régi, Eredeti Esküt. Mely szerint az emberiséget és más bolygók humanoid lényeit is szolgálják a fény-sötétség egyensúlyában rejlő örökös tanítással. Most felesküdnek a Napistennek, újra. Az esküjük visszhangzik a pusztát ősi bálványokról, melyeket istenek és emberek együtt faragtak ki. Minden szónak súlya van. Már nem lehet visszafordítani a Sors és az Idő Kerekét, és nem lehet visszaküldeni az ősi isteneket oda, ahol eddig bezárva éltek: az emberiség mély, kollektív tudatalattijában, a legsötétebb sötétségben, száműzve minden fénytől, hogy a tudatban egyetlen, hamis, uralkodó, büntető istennek adják át a helyüket, aki elutasította a Nőt, mert a tulajdon anyja lökte le magától, és amikor ez megtörtént, megfogadta, hogy üldözni, irtani, szolgává tenni, kínozni, uralni és büntetni, megalázni és lefokozni fogja a Nőt az idők végezetéig, és ő lesz az Univerzum egyetlen ura, aki nem hajlandó megosztani uralmát senkivel.

Tervéhez szerzett elég hívet ahhoz, hogy felépítse egy messzi, sötét bolygón a birodalmát, majd elindult a hódítás, eonokon át. A Föld is sorra került, és a Föld elvesztette az első csatát, majd az összes többit is.

A sötétség lassan de biztosan hódított teret, és sötét serege a félelmet, a fájdalmat és a haragot használta leginkább ereje fenntartására, valamint a fájdalmukba végleg belefáradt lelkeket, akik feladták.

Időről-időre jött egy-egy fénysereg, és megkísérelte visszaállítani a rendet és a békét. Mindig elbuktak azonban.

Mert a haragjuk és a sértettségük még a sötét seregénél is nagyobb volt, ha nem nagyobb Jahve isten haragjánál, aki az anyát megvetvén minden gyermekébe beleplántálta a saját anyja iránti szeretetlenséget. Minden ragadozó, szociopata, labilis, nárcisztikus fájdalma innen ered: az anyjától.

Az apa csak másodhegedűsként lép a körbe, aki szintén a saját anyját nem tudta szeretni és az anyja sem őt.

Így állt Jahve az anyák és fiúk közé, a nők és a férfiak közé. Haragját bevitte mindenhova, és tettei miatt még több haragot generált.

Hát ezért. Ezért kell megbocsátanunk.

Mert a sötétség serege ugyanis visszaállt az ősi egyensúlyba, de ha megint haragudni fogunk, újrakezdődik.

Semmi nem állíthatja meg, hogy újra elinduljon a sötétség a fénybe, ha nem engedjük el Jahvét és mindent, amit ide hozott.

Elengedjük békével, és visszamegy oda, ahonnan jött, hogy ott újra tanulva mindent, más univerzumokban tanítsa a humanoid lényeket a sötétség és a fény közötti különbségre és egyensúlyra, az örökös KIEGYENLÍTŐDÉS TÖRVÉNYÉRE.

Amikor megy, viszi magával mindazt az energiát, amit a gyermekeibe és a fertőzöttjeibe beletett.

Akik nélküle össze fognak esni. Mert belőle táplálkoztak, ő pedig belőlünk, a Fényből.

Jahve nélkül hívei élete összeomlik, és nem marad más, mint egy üres, aszott héj.

A sötétség energiája is távozik a Földről most, a sötétség után, azaz minden maradéka, minden lenyomata. Örökre.

De ehhez tennünk kell. Megbocsátani.

Kibékíteni az Anyát és Jahvét. Mert ennek az energiának örökre el kell tűnnie innen és ennek nem a harc, a kényszerítés a kulcsa, hanem a béke és a megbocsátás. A KEGYELEM.

Már győztünk.

Nem harcolunk.

Ők sem harcolnak.

Menni akarnak, mert itt már nincs helyük.

Félnek is maradni.

A Földről a démonok már a kiutat keresik az emberekből.

Segíteni fogunk nekik távozni és a megbocsátás energiáit kiterjesztjük a Földre és az Univerzumra, ahogy a kegyelmet is.

 

A saját életedből is örökre száműzzük a sötétséget, ha el tudod engedni a démonaidat. Megbocsátasz nekik, és magadnak. Az emberi testben lévőknek is és a testetleneknek, az érzéseknek is. Melyek eddig ellened dolgoztak.

Most melletted fognak, és átalakítjuk őket, csodálatos folyamattal, melyben minden haragod, fájdalmad a fénybe tér.

 

A puszta áhítatos csenddel telik meg, ahogyan Baál beszél.

Minden térdeplő sötét lovag áhítattal hallgatja a szavait, de mi is, akik fényben, Baál mögött állunk. Arcunkon a hála és a megkönnyebbülés könnyei peregnek és az idők végezetéig hallgatnánk Baált, örökre ölelnénk, éreznénk az erejét, de tudjuk, ő EGY velünk, marad, és nem megy el többé, mert VISSZAHÍVTUK MAGUNKBA a legmélyebb sötétségből és őt a Hajnalcsillagunk, Fényhozó hozta fel a legmélyebb tudatalattiból.

Nem csak Baált hozta vissza. A többieket is. Akik valaha a Földet forrásenergiaként vigyázták, mint egy-egy fényoszlop.

Most itt vannak velünk a fény istenei, és a szeren újra teremtjük az egyensúlyt.

Baál elengedi a sötét sereget.

Kegyelmet kaptak, mert újra beállnak az ősi egyensúlyba, miként uruk, Jahve is, akit a világ több néven is ismer. Sátán, Achremmon, Azazel.

Egy és ugyanaz. A nőtagadó, az istentagadó, a birtokló, az alkuszegő.

Már megtanulta a leckét, és most kivonja energiáit többek közt a katolikus egyházból is, ezért omlik össze, mint egy kiszáradt héj. Nem marad semmi mindabból, melyben Jahve energiái benne voltak.

A helyén pedig Baál és az istenek felépítik az Új világot.

 

ELENGEDJÜK A SÖTÉTSÉGET, MINDENHONNAN, MAGUNKBÓL IS A LENYOMATAIT, ÉS MAGUNK KÖRÜL IS. MEGBOCSÁTÁSSAL ÉS KEGYELEMMEL.

ÉS BEENGEDJÜK HELYÉRE A FÉNYT.

 

Csodálatos, erős szer lesz, mondhatni mérföldkő a továbbiakhoz.

 

Legyetek jelen fénytestvérek :)

Békítsük ki a sötétséget és fényt :)

Teremtsünk békét és harmóniát.

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

E

 

Küldetés



Szólj hozzá

ANGYALOK BAÁL NAPISTEN FÉNY SÖTÉTSÉG EGYENSÚLYA JAHVE HAMIS ISTEN DÉMONOK ÖNMAGAD LEGYŐZÉSE