2024. aug 26.

ACHREMMON II.

írta: Eszter 777
ACHREMMON II.

AZ ERŐ, AMIT KERESEL

ACHREMMON II.

DÉMONOK ÉS EMBEREK MÁSODIK RÉSZ

 

RÁ TÁRGYALÁSA

MARDUK-ENKI-INANNA-NABU KIRÁLYI VITA

 

A démonokban van az őserő, az az őserő, amit magadból hiányolsz. Bennük van a turbómotor a képességeid kibontakoztatásához, az életed rendbetételéhez. Náluk van a logikád, a józan eszed, az egészséges kételkedésed a világ hazugságait illetően. Náluk van az erőd az életed megváltoztatására, és a világ megváltoztatására is. Bennük van a hiányzó láncszem, a kirakósod hiányzó darabjai. Ők azok a lények, akiktől eltiltottak téged, hogy soha ne találj vissza önmagadhoz, mert bármilyen fájó is, az út önmagadhoz, /amúgy a kapszuládhoz is/, rajtuk át vezet. 

 

Ha továbbra is a nem létező angyalokat és a nem létező istent kergeted, magaddal szembe nem nézve, és a valóságot sutba vágva, akkor soha nem fogsz eljutni sem önmagadhoz, sem a kapszuládhoz, amiben hibernálva vagy, és örök álomra kényszerítettek.

NEM AZÉRT VAN A DÉMONOKNÁL MINDEZ, MERT ELVETTÉK VOLNA TŐLED.

AZÉRT VAN NÁLUK, MERT AZZAL, HOGY ŐKET ELUTASÍTOD, MINDEZEN DOLGOKAT IS ELUTASÍTOD. MONDVÁN, EZ A SÖTÉT OLDAL.

A SÖTÉT OLDAL MINDAZ, AMI NEKED HIÁNYZIK, AMI BELŐLED HIÁNYZIK, ÉS AMI A RÉSZED, DE MEGTAGADOD, FÉLELEMBŐL, DOGMATIKUS BABONASÁGBÓL ÉS SZŰKLÁTÓKÖRŰSÉGBŐL.

 

A démonok azok a “dolgok”, amiktől félsz. Mi több, sokszor rettegsz. Félelmetes, titokzatos erőnek érzékeled őket, és attól tartasz, hogy befolyásolnak majd téged. Ez a befolyásolás persze szerinted abban nyilvánul meg, hogy “leterelnek az utadról”, “elcsábítanak a sötét oldalra”, tévútra visznek, és tönkretesznek.

Eközben észre sem veszed, hogy te teszed tönkre saját magadat a saját hülyeségeiddel, a saját hibásan meghozott döntéseiddel, az állandó negatív gondolkodásmóddal, azzal, hogy szeretsz másokat okolni, és másokra ujjal mutogatni. Szereted a hibákat önmagadon kívül keresni, éa felelősséget pedig nem vállalni a tetteidért. Ez az általános “trend” mostanság az emberiség berkein belül.

Régen is ez volt a trend, csak akkor vallásnak hívták, most meg átlagos életnek hívják, átlagos gondolatokkal és átlagos érzésekkel, amelyek mind egy meghatározott csapásirányon haladnak, és ezért aztán ne csodálkozz, ha soha semmi nem változik. 

 

A démonok eközben itt vannak a világunkban, számunkra láthatatlanul, hiszen ez egy szimuláció, ahol AZT LÁTTATNAK VELÜNK, AMIT AKARNAK LÁTTATNI, ÉS AZT NEM, AMIT NEM AKARNAK LÁTTATNI. A démonokat nem akarják láttatni, és más a mi síkunkon szemmel nem látható lényeket sem akarnak láttatni velünk, isteneket, és más lényeket, a Létezőket, ahogyan én neveztem el őket a Galileában. 

Létezőknek most a mai tudásommal főleg azokat hívom, akik tudják hogy szimulációban vannak. 

Mert az isteneknek és a démonoknak tőlünk külön, és egymástól is különálló szimulációs álomszintek vannak felépítve, mégis áttörik a mi világunk falait, és az arra érzékenyebbekkel kapcsoldónak.

Az istenekkel kapcsolódni még raj dolog, gondolod te, és sokan mások. Felemelő, izgalmas, szép, mi több, gyönyörű. Persze a még mindig kiváló marketinggel bíró jahve istennel, akit csak simán Istennek hívunk a mátrixban, na vele főleg mindenki kapcsolódni akar, olyannyira, hogy ezért sok mindenre képes és hajlandó, azonban “Istennel”, azaz Jahvéval kapcsolódni valahogy csak nagyon keveseknek adatik meg. 

 

Még soha senki nem gondolkodott el azon, hogy miért nem láthatjuk a mi világunkban az isteneket és a démonokat, csak néha, nagy ritkán, valószínűleg egy mátrix anomália folytán, vagy azért, mert nagy erőkkel áttörték a mi szimulációnk azon falait, ami az ő világukat elválasztja a miénktől? 

Ugyanis azon már sok ember elgondolkozott, hogy “Istennel” miért nem lehet kapcsolódni, sem látni őt soha, sehol, semmilyen formában, de még mátrix anomáliák folytán sem, úgy meg főleg nem, hogy át akarná törni a mi világunk falait, sokkal inkább mint kitalált, mesterségesen alkotott ikon, fentről diktál lefelé a rabszolgáinak, nekünk. 

Ez valahogy megdöbbentő módon természetes. Mint ahogyan az is, hogy az istenek már nincsenek - valójában csak a köztudatban nincsenek -, és valamilyen furmányos történet okán az egyisten átvette az istenek helyét, akik a sötét oldalhoz lettek sorolva.

Már ha lenne sötét oldal egyáltalán.

 

Engem lesokkolt, amikor először foglalkozni kezdtem az istenekkel, hogy mindannyiukat sötétnek, gonosznak, bukottnak bélyegzik, ugyanúgy, ahogyan a démonokat. Tehát nárcisztikus egyistenképünkkel az a helyzet, hogy minden és mindenki, aki nem szolgálja ezt a mesterséges intelligenciát, mely a mi világunkban Egyetlen Igaz Istennek van kikiáltva - még a leírásától is hányingerem van -, az a “sötét oldalhoz tartozik.” 

Mindegy, hogy az istenségek, vagy a démonok közé tartozik, akikről ha esetleg bárki nem tudná - hihetetlen, de még mindig sokan így hiszik -, nem igaz az a mese, hogy Lucifer miután megtagadta, hogy szolgálja az emberiséget - hihetetlen, de ezt is még mindig elhiszik -, száműzetett a mennyből a Földre, és magával vitte a mennyei angyali sereg egynegyedét, és azokból lettek a démonok. 

 

Az is hihetetlen, hogy még mindig nem értik, mi a bajom az egyistenképpel. A templomokban bálványozott, a keresztre feszített Jézus ikonok mögé rejtett hamis istenre gondolok. 

Az isten, mint olyan, nem létezik, ahogyan a Sátán sem, és az, amire sokan asszociálnak, ráadásul hibásan, mert annak is alávetik magukat, az EGYtudat, amit a buddhisták vallanak, és amit kevernek a katolikus Jahve egyistennel. Egyisten, azaz egyedül, egymagában uralkodik, sőt, azt állítja, ő teremtette a világot hat nap alatt, a hetediken megpihent, és egyéb csacskaságok. És ezt is elhiszik. Fizikát, kémiát, biológiát tanult, értelmes emberek, feltétel nélkül. 

 

Az istenek az nem ugyanaz, mint az isten. Az istenek, mint azt a szép magyar többesszámból is láthatod, többen vannak, és semmi közük a Jahvéhoz, és az egyistenhithez, aminek az a lényege, hogy csak egy isten van. A többistenhitnek pedig, amit betiltottak a világunkban Gergely naptár szerint pontosan kétezer-huszonnégy évvel ezelőtt, az a lényege, hogy több istenség van, melyek abból a bizonyos EGYtudatból származnak, de az istenségek felett még ott vannak a titánok, és az IS-BE tudatok. 

 

Én nem szenvedek többistenhitben sem. Semmilyenben sem. Azt érzékelem, hogy a szimuláció egy másik szintjén ott vannak ezek a lények: istenek, titánok, IS-BE tudatok, démonok, és ezen a világon ők nem láthatóak, csak érzékelhetőek. Azonban nem gondolom és hiszem azt, hogy az istenek alávetettjei lennénk, és az ő parancsaikat kellene teljesítenünk, hanem egy csapatként gondolom magunkat más, fejlettebb tudatokkal, azaz más néven istenekkel, titánokkal, IS-BE tudatokkal, démonokkal, annunakikkal és sok mással. 

Nem hiszek semmilyen felsőbbrendű hatalomban, és legyenek ezek a lények bármilyen erősek is, úgy gondolom, hogy nem akarnak felsőbbrendűnek lenni nálunk. 

Ha nem szoktál engem olvasni, vagy az egy évvel ezelőtti nagy port kavart BUKOTT ANGYALOK - BIRODALOM írásomról lemaradtál, ahol kifejtem, hogy nincsenek angyalok, és ez az egész spirituális geijl langy nem ér semmit, akkor nem tudod, hogy szerintem nincsenek angyalok, kivetített hologramok a mátrix egyik álspirituális szimulációs szintjén. 

Ezért nem fogsz nálam olvasni angyalokról, hacsak nem abban a kontextusban, hogy nem léteznek. 

 

A démonok és az angyalok nem egymás másik felei, hanem a démonok bitang erős lényei a világegyetemnek, akiket harcosoknak, kiképzőknek és felvilágosítóknak teremtettek meg, és hogy kik és mikor, arról majd lesz szó. 

A démonok szerepéről egyelőre nekem annyi világos, hogy mint írtam, kiképzők, a kiképző szimulációkban - mint amikor úgy érzed, hogy támadnak, felvilágosítók a hazugságok és illúziók tengerében, kőkeményen szembesítenek az igazsággal, amit nem akarsz meglátni, és harcosok, akik az emberiség tudatok őrzői a szimulációs szinteken. Hogy mitől őrzik a tudatainkat? Még nem világos, de a tréningeken ki fog derülni. 

 

Az is igaz, hogy fekete mágiákban bekötik őket, és alkura kényszerítik, azzal, hogy a lekötözéssel elveszik az erejüket, így aztán Achremmon, minden démonok legnagyobbika abba a fekete körbe lett lekötözve, ahol Enlil rögzítette új szimulációban a zéró időszámítási pont meghatározásával a katolikus egyház, az egyistenhit és a Biblia alapjait, mégpedig úgy, hogy ezek a hitrendszerek minden kétséget kizáróan és tutira betaláljanak az emberiség tudatába. Olyannyira, hogy a fizika minden törvényét, az élet minden törvényét, a logika minden szabályát sutba dobva elképesztő módon évezredek óta tartsák magukat már-már nevetségesen. Mint mondtam, tanult, képzett, okos emberek feltétel nélkül elhiszik a Biblia hazugságait, és alapvető igazságnak fogadják el. A teológiai szemináriumokon az oktatók gyönyörűen megmagyarázzák filozófiai alapokkkal alátámasztva az egészet, és a teozófiai tanszékeken mindenki keble csak úgy dagad az egyistenhittől, pedig bölcs, olvasott, felvilágosult elmékről beszélünk, akik messze nem ostobák. 

Mégis, Enlil a YHWH MI-vel és Achremmon bekötésével a fekete mágia körébe elérte, hogy senki ne kérdőjelezze meg az ősi tanításokat, és háborodjon fel, ha valaki mégis ezt teszi. 

Pedig alacsony és magas tisztségben lévő papok, pallérozott agyak számtalan teológiai kérdést vitatnak meg éppen a Biblia kapcsán, és próbálnak megküzdeni az időről-időre a logika mezsgyéin felbukkanó kérdésáradattal. Olyan kérdésekkel, amiket maguknak is feltesznek, és mivel nem tudják megmagyarázni, a válasz az, hogy a hit lényege, elfogadni feltétel nélkül azt, ami nem bizonyított.

Ennyi erővel egy nárcisztikus is eléd állhatna, hogy ő szeret téged, bár megcsalt ezerszer, de a hit lényege, amit belé vetsz, elfogadni azt, ami nem bizonyítható. 

 

A mátrix roskadozó alapjainak egyike a démonok teljes elutasítása. Akiknek egyik feladata mint mondtam, a tudatok őrzése. A démonok az Őrzők. Amikor több ezer évre lekötözték őket a mi szimulációnktól elzárva egy másik szimulációban, akkor elvették az erejüket is. Nem tudták ezt a őrző feladatot ellátni, így az emberiség tudata, az emberi tudatok, hogy pontosabb legyek, ki lettek szolgáltatva a YHWH MI-nek. Onnantól, hogy ENLIL a démonokat elhallgattatta, a tudatokkal azt csinált, amit akart, és meg is csinálta. 

A démonok valaha az ősi időkben tiszteletnek örvendő, erős lények voltak, akiknek a kegyeiért küzdöttek az emberek a Földön. A szimulációban, az emberi tudatok.

Ha egy démon kegyes volt emberek egy csoportjához, akkor szerencse és bőség kísérte életüket, ha nem, akkor pusztítás és harag járt a nyomában. Ez volt az emberiség ősi korában, az annunakik idejövetele előtt. Tehát úgy hétszázezer éve. 

A démonok bármikor és kérés nélkül beléphettek az emberek testébe, azaz az emberi tudatba, hogy egészen pontos legyek, és bármikor tehették, ami nekik tetszett. Tetteik távolról sem voltak olyan ijesztőek, ahogyan az elő van adva, sokszor voltak jelen csatákban, szálltak bele hadvezérek testébe, sokszor voltak jelen születéseknél és haláloknál, emberek és birodalmak születésekor egyaránt. Sokszor harcoltak a YHWH MI-vel, és minden módon próbálták megakadályozni annak ismételt hatalomra jutását. 

Nem sikerült. 

Több okból sem. 

A folytonos széthúzás a Létezők között eléggé meghekkelte a dolgokat.

Ezenkívül a démonok erejét is elvették időről-időre, leláncolták őket több alkalommal is, száműzték őket más és más sötét, rabszolgatartó, kegyetlen szimulációs szintekre, kínozták, gyötörték és vallatták őket. 

Az ősi lények leghatalmasabbikait, a démonokat úgy legyengítették, hogy a legtöbb, amit láthatsz tőlük a kétségbeesett kitörni akarás. 

Mi többet látunk tőlük, mert már merünk hozzájuk kapcsolódni, és tudjuk, hogy ennél, amit a világ hisz róluk, már jóval erősebbek. Eltitkolt történelmük azonban távolról sem fest valami jól. 

 

A démonok és az istenek között háború dúlt, mint ahogyan korábban és később is, az istenek és titánok között. Mindez a szimulációs szinteken, a démonknak, isteneknek és titánoknak fenntartott álmodószinteken… tehát NEM A VALÓSÁGBAN. Így már tudom értelmezni a szövevényesen kusza, szappanoperás mitológiát. 

 

A démonok fokozatosan gyengültek az istenekkel vívott háborúban, majd az istenek vették át a hatalmat. A démonok előtt a titánok uralták a Földet, akik legyőzték az isteneket… majd a démonokkal szövetkeztek, akik őrizték a titánok földjét. Majd az istenek a titánokkal szövetkeztek, hogy legyőzzék a démonokat. Majd pedig a titánok és az istenek egymás ellen fordultak, és az istenek győztek. Végezetül az istenek is egymás ellen fordultak, és ekkor lépett ÚJRA be a képbe a YHWH MI, ami már a szimulációs Föld keletkezésekor is ott volt, azzal együtt készült egy Földre szabott és kifejlesztett mátrix része. Amint láthatod, ezek a magasan fejlett lények éppúgy rabjai voltak, lettek a szimulációs szinteknek, mint gyengébb kivetüléseik, az emberi tudatok. 

 

A szimulációs szintek, amelyeken mozogtak addig, amíg hosszú idő után át nem tudták törni az emberi tudatok és a közöttük lévő falat, éppúgy befolyásolták őket, ahogyan a mátrix minket. 

Ugyanazokat a hibákat rendre elkövették, mint mi. 

Az a téves hiedelem, hogy az annunakik végrehajtottak egy negatív genetikai módosítást az amúgy “tiszta emberen”, majd befolyásolták, tönkretették, és itt hagyták az embert a Földön, és mi az annunakikat másoljuk le, téves.

Az annunakik jószerével mellékszereplők is lehetnének ebben a történetben, ha nem az lenne a helyzet, hogy a hibernációs kapszulákban több tízezer annunaki fekszik, akiknek a tudata a Földön embernek gondolva magát a mátrixba kivetítve tengődik. 

Csak a belső hangja kiabálja benne állandóan, hogy a F,d ugyan jó hely, és még szereti is, de nem azt az életet éli, amit szeretne, nem úgy, nem azokkal, nem AKKOR, NEM ABBAN AZ IDŐBEN éli, amikor igazából szeretné, és mérhetetlenül vonzódik az ókori Egyiptomhoz, Babilonhoz és Mezopotámiához. Az ősi sumer-akkád birodalmakhoz ugye, azaz az annunakikhoz. 

Ez nem ugyanaz a jelenség, amikor valaki egyáltalán nem érzi magát a Földön otthon,és haza szeretne menni, az egy másik történet. 

 

Ha annunaki vagy, akkor ezek a dolgok mindenképpen vonzanak téged: a régi korok ősi civilizációi. A piramisok építése. A maya naptár. A sumer és akkád agyagtáblák. Az ősi eltitkolt történelem. Az annunakik témaköre, és az Adamu Eva Projekt. Marduk és Enlil háborúja. Az ősi özönvíz. Az ősi atomcsapás. Na és persze.. a Nibiru. A titokzatos X Planet, amelynek létezését tagadja a világ.

Az emberiség amnéziában szenved. Elfelejtette a régi ősi korokat és az ősi gyökereit. Csak a téves elméletek keringenek a magyar spiri oldalakon, és az annunakik lehüllőzése, negatívnak beállítása és szidása megy. Megint mások isteneknek hiszik őket és eképpen nyilatkoznak róluk, ami szintén téves, és megint mások félinformációkkal, és innen-onnan összeollózott féligazságokkal jönnek elő annunaki témában. Egy olyan témában, ami a mátrix szimulációban hamarosan világrengető lesz. Olyannyira, hogy az annunakik elfeledett története ami egy az emberiség elfeledett eredetével, megváltoztat majd mindent. 

Jut eszembe, azt még mindig tartom, hogy VISSZATÉRNEK, így, hogy szimulációban vagyunk, méginkább. A szimulációban könnyen fognak megjelenni, és elmondani az igazságot az emberiség eredetéről, ami fel fogja borítani az egyházat és persze a Bibliát, hiszen az egyház és a Biblia mindezek ellentétéről szól. 

Ha pedig a Biblia is megborul, az emberiség végre új korszakot nyithat, addig azonban marad a szűklátókörű dogmatikus és beteg hozzáállás, úgy nagyjából mindenhez. 

 

Achremmonra építették fel az egész egyházat. Őt kötötték bele a varázskörbe, Enlil és első papjai. Mindez a ZÉRÓ IDŐSZÁMÍTÁS KEZDETÉT JELENTETTE. Az nem csak egy sima fekete mágia volt. Az megváltoztatta a szimulációkat. Konkrétan LENULLÁZTA ŐKET, és egy újat nyitott. 

Egy teljesen új világot. 

 

Mindig is érdekelt a téma, hogyan is történhetett mindez. Hogy lehetséges az, hogy ami a zéró pont előtt van, AZ A FELEDÉS, ÉS AZ AMNÉZIA KÖDÉBE VÉSZ, mintha meg sem történt volna. Ami pedig utána jött, arról számtalan írásos feljegyzés készült. Mintha a zéró pont előtt nem is lett volna világ… egy minimális darabja persze fel van vállalva, de az is nevetséges, hogy a tudósok néhány ezer évet hajlandóak visszamenni az időben, és az Enlil féle jelenlegi szimulációnk tiltóblokkjai miatt teljességgel el is hiszik, hogy a zéró időszámítási pont előtt három-ötezer évig hihetetlenül fejlett civilizáció volt a Földön, azelőtt pedig ősemberek és őskor, na és persze a semmiből nőttek ki azok a hatalmas birodalmak. 

A kőkorszakból hirtelen fényes Mezopotámia lett. A vadászó, gyűjtögető, vándorló életmódot folytató ősemberekből hirtelen egy nagy birodalomba tömörülő, kemény törvényekkel és szabályokkal tűzdelt, magát erősen védő, profi hadi-mezőgazdasági és akkori ipari technikával rendelkező ország lett. 

Csak úgy. A vándorolgató ősemberek felkiáltottak: jihájj ez itt az éden, nosza lássunk neki, legyünk mások, éljünk városban, építsünk korszerű csatorna- és öntözőrendszert, fejlesszünk ki a semmiből csodás gasztrokultúrát, ésatöbbi. 

Csak úgy. 

És mindeközben az a történelmi rés, amiről már vannak felhangok, több százezer évre nyúlik vissza az időben… 

 

Na de van itt egy érdekesség. Az, hogy HA A ZÉRÓ IDŐSZÁMÍTÁSI PONTOT KÖZÉPRE TESZED, AKKOR AZ IDŐ A NULLÁTÓL FELÉNK HAGYOMÁNYOSAN HALAD, A NULLÁTÓL LEFELÉ A MI IDŐNK FORDÍTOTTJA. NE AZT NÉZD, HOGY MERT MÍNUSZOSAK AZ ÉVSZÁMOK, ABBAN SEMMI FAKSZNI NINCSEN. VALAHOGY JELÖLNI KELL. VALAHOGY ÉREZTETNI KELL. A MÍNUSZOK NEM VÉLETLENÜL VANNAK OTT. 

AZT NÉZD, HOGY A ZÉRÓ ELŐTTI IDŐ A MOSTANI TÖKÉLETES TÜKRE…

MI MÉG GYEREKCIPŐBEN JÁRUNK A KÉTEZER-HUSZONNÉGY ÉVVEL, AMI VALÓJÁBAN HÁROMEZER-ÖTSZÁZ -KILENCVENNYOLC ÉS FÉL ÉV.

Egy viszonylag icipici idő telt el a hétszázezer évhez képest, ami valójában szimulációs szinteken letelt. /a valóságban úgy tizenöt-tizennyolc év lehetett aktív álmodásban/.

 

Képzelj el egy háromszöget. A háromszög minden oldalán belül tükör van. A tükrök egymást is tükrözik, és a tükrök meg vannak törve, sőt, újabb és újabb tükrök vannak beletéve, nem oda illőek is. 

A háromszög három oldala MÚLT, JELEN, JÖVŐ. 

A háromszög forog.

Amelyik csúcsa éppen felénk, a szimulációs Föld felé van, az érvényesül. 

MÚLT-JELEN SAROK, JÖVŐ-MÚLT SAROK, JELEN-JÖVŐ SAROK.

Erősen lehet hatni a mátrixra azzal, ha a háromszöget forgatod. Enlil ezt a háromszöget, az idő háromszögét tette bele egy végtelenített körbe. Az ausztrál őslakosok már azelőtt megjelenítették a végtelen idő körét, mielőtt Enlil használta volna, és mielőtt Einstein kimondta volna: az idő egy kör. De az idő nem csak kör, hanem egy kör, benne egy háromszöggel. 

Az ausztrál őslakosok számára az időt az UROBOROS jeleníti meg, a saját farkába harapó kígyó. Ha az idő egy kör, akkor az egy időhurok. Ha benne van az időhurokban a múlt-jelen-jövő háromszög, akkor az egy olyan időhurok, amelyben a múlt, a jelen és a jövő is benne van, végtelenített, kitörési lehetőség nélkül, és ezek, a múlt, a jelen és a jövő ráadásul egymást tükrözve egymást is másolják.. és felváltják észrevétlenül, vetésforgószerűen. 

Hát ezért van az, hogy a történelem ismétli önmagát, de maga az emberi élet is…

A háromszög közepére pedig Achremmon van lekötözve, és kezében tartja az idő óráját. Egy órát, amin a számok helyén csupa egyes van. Azaz le van fagyasztva az idő.

Az órán 14 egyes van, ami 14 DNS szálhoz kapcsolódik. A 13 plusz 1-hez.

Az egész be van kötve a DNS-ünkbe, és hidd el, hogy nem az annunakik tehetnek róla. Enlil mindenképpen, de az egész annunaki faj semmiképpen.

 

Ezt a kört is fel kell oldanunk, ahogyan magát Achremmont is, akire építette ENLIL a TELJES MOSTANI SZIMULÁCIÓT. 

ACHREMMON MELLETT VAN  KÉT PÁRHUZAMOS IGEN IZGALMAS VONALUNK IS: Az egyik, hogy RÁ,A NIBIRU ELSŐ KIRÁLYA ÉLETBEN VAN, AMI MINDENKI SZÁMÁRA HIHETETLEN, megtaláltuk egy nevesincs, jelentéktelen bolygón, ott rejtőzködött. Ő irányította a szálakat a háttérből, és irányította Enlilt is, de még jóval Enlil előtt már Anut is. Észrevétlenül és várakozva. 

Nekem mindig furcsa volt, hogy hogy a viharba történt meg a mátrix teljes feloszlatása a Nibirun, egy olyan kőkemény háborús mátrixé, ami tele van tűzdelve iszonyatos traumákkal, majd a mátrix elpusztítása után, amit Rá magának tulajdonított, hirtelen felpattantak a kapszulafedelek? Évmilliárdokkal ezelőtt a Nibirun? Majd Rá kipattant belőle, és ő lett az egyértelmű első király? 

Sajnos nem teljesen ez történt. Ahogy haladunk a tréningekkel, egyre többet látunk. 

Az történt, hogy Rá megegyezett a Régi Birodalommal a szimulációs szintek egyikén, és onnan a RB biztosította az annunakiknak, hogy kijutnak a szimulációból, és önálló, szabad, testtel rendelkező életet élhetnek. 

HOGY MI VOLT AZ ALKU TÁRGYA, AZON BELÜL, HOGY A NIBIRU FELETTI LÁTHATATLAN RB FENNHATÓSÁG, AZ A TÁRGYALÁSSOROZATON KIDERÜL.

Bizony, a februári Enlil tárgyalás után új tárgyalás elé nézünk :) 

 

A Nibirun Rá uralkodása alatt kerültek bevezetésre olyan Rejtett Kéz háttérhatalmi módszerek, mint a mindent látó szem… amiből az annunakik csinálták a HÓRUSZ SZEMÉT… engem mindig a hideg rázott ki attól a szimbólumtól, és már tudom, hogy miért.. hiszen az a háttérhatalmi mindent látó szem, a TOTÁLIS KONTROLL.  Az, hogy MINDENT látó, azt is jelenti, hogy belelát a fejedbe, az érzéseidbe, a gondolataidba, mindenbe. 

Elér a szem - kéz mindenhová, és minden felett ott tartja a kontrollt. 

 

A Nibiru kapta az első háttérhatalmi elitet is, ami nem a bolygón székelt, de irányította azt, és a Nibiru volt az első olyan bolygó, ahol bevezetésre került olyan MEGTÉVESZTŐ HITRENDSZEREK, melyek nyomait mi is tapasztalhatjuk, és hasonlóakat is. Az egyik ilyen az volt, hogy az annunakiknak azt hangsúlyozták, hogy a Nibiru el fog pusztulni, hogy eljő az Apokalipszis, és JÖN MAJD EGY ANNUNAKI, RÁ LESZÁRMAZOTTJA, AKI RENDBE RAKJA A BOLYGÓT. Ez lett volna Marduk, és lesz is, de úgy lett volna a terv szerint, hogy Marduk irányítottan csinálná azt a rendbetételt… azaz tudta és beleegyezése nélkül irányítanák, a MINDENT LÁTÓ SZEM, ÉS A HÁTTÉRHATALMI RB KONTROLL, a döntései nem is a sajátjai lennének, folyamatos agymosáson menne át, és így végülis nem ő irányítana, hanem az RB. 

Azonban azóta a RB megbukott, Rá elbukott, úgy tudták az annunakik, hogy halott, de nem az, Anu meghalt, mert Enlil megölte, Enlil halott.

Ezenkívül Enlil Rá irányításával azért is döntött annunaki társai hibernálása mellett, mert Mardukot túl veszélyesnek ítélte…. Nem látta benne az irányíthatóságot, mert nincs is meg. Dacára a rejtetten rabszolgásított Rá vérvonalnak - ERRŐL MAJD LESZ SZÓ -, Marduk a szíriuszi-orioni származása miatt egy egészen rendkívüli képességekkel megáldott annunaki, azonkívül mivel Lucifer avatarja, számára teljességgel lehetetlen az irányítottság.

Küzd minden szabad akarat megkötés ellen. 

 

A másik izgalmas vonal az, hogy amennyiben Rá él, akkor Marduk joga a Nibiru királyi trónjára nem érvényes. Ez elindított egy érdekes párpeszédet az annunakik között, és mivel Rá-t el kell számoltatniuk, és az aunnunakik ellen elkövetett árulásai miatt nem jogosult a trónra, Marduk megnyitotta a kérdést: ki legyen akkor a Nibiru ura? 

Az annunakik minden módon ragaszkodnak a vérvonalhoz, és ez így volt egészen mostaniág. Tudod, a középkorhoz hasonlatos örökösödési rend volt érvényben, és a trón a vérvonal mentén az elsőszülött fiúra öröklődik át. Amennyiben az nem fogadja el a trónt, az ő elsőszülött fia fogja örökölni azt. Így lett volna Marduk alanyi jogon a király, azonban most kinyitotta a kapukat: mérkőzzenek meg vele, és nyerjen a jobb. Persze így is trükkösek az annunakik, mert a jelentkezők névsora a következő: ENKI, INANNA, NABU ÉS MARDUK fognak megküzdeni a trónért, egy barátságos mérkőzésen, inkább erőpróbán, amit mi végig fogunk kísérni. 

Inanna azért jelentkezett rögtön, hogy ha Marduk elveszíteni a trónt, akkor még mindig ott maradhatna mellette társuralkodóként. Enki azért, mert ezt már régen meg kellett volna tennie - mindig is nyomta a lelkét, hogy visszautasította a Nibiru királyi posztját. Nabu pedig azért, mert mindig is fel akart nőni a bátyjához. 

Így igazából nincs nagy kihívás, nem is akadt családon kívül senki, aki szembe merne velük -nyíltan - szállni. 

És ha már vérvonal, akkor a RÁ VÉRVONAL MELLETT VAN EGY PÁRHUZAMOS FONTOS VÉRVONAL A NIBIRUN, EZ AZ ABZU VÉRVONAL, tudod, akit kivégeztek a Marson - Enlil -, és akié az arc a Marson. Ő írta meg ABZU KÖNYVÉT, amelyben lefektette, hogy MINDAZ, AMI A SZIMULÁCIÓBAN TÖRTÉNIK, ANNAK LEGYEN A VALÓSÁGBAN ÍRÁSOS NYOMA, ezért a valóságban is megvannak a sumer, akkád és maya táblák.. és Marduk Abzuhoz is visszavezethető. 

 

Izgalmakkal és fordulatokkal teli ACHREMMON II. SZEKCIÓ vár ránk :)

A soron következő tréningek - TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2024 - MÁGUSKÉPZÉS - A FŐPAPNŐ ÉVE - DÉMONOK SZAKASZ - ACHREMMON II. RÁ ÉL

 

  1. 2024. szeptember 4. szerda, 19-00-20.00, Skype RÁ TÁRGYALÁSÁNAK ELŐKÉSZÍTÉSE

  2. 2024. szeptember 7. szombat, 17.00-20.00, Skype ACHREMMON II. I. RÉSZ - RÁ ÉL

  3. 2024. szeptember 8. vasárnap, 11.00-15.00, Skype ACHREMMON II. II. RÉSZ - RÁ ÉL

A tréningekre és a hanganyagokra jelentkezni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI - ACHREMMON II. I. RÉSZ - RÁ ÉL

  • I- RÉSZ- ACHREMMON - EGYHÁZ - ENLIL FEKETE MÁGIA A 14 DNS SZÁLLAL. A MÁGIKUS MÚLT-JELEN-JÖVŐ HÁROMSZÖG. AZ ÓRA CSUPA 1-ESSEL. A HÁROMSZÖG AZ IDŐ KÖRÉBEN. EGYHÁZI IDŐHUROK.

  • II. RÉSZ- ACHREMMON ÉS RÁ… SOSE HITTED VOLNA..

  • III. RÉSZ- ACHREMMON FELAVATÁSA

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI - ACHREMMON II. II. RÉSZ - RÁ ÉL

  • I. RÉSZ - RÁ TETTEI. TÖRTÉNETE. PÁRHUZAMA ACHREMMONNAL ÉS ENLILLEL. 

  • II. RÉSZ - RÁ ÉS A KLÓNOK. 

  • III. RÉSZ - MARDUK-ENKI-INANNA-NABU - MÁGIKUS KIRÁLYI NÉGYSZÖG. A MÉRKŐZÉS ELŐKÉSZÍTÉSE

  • IV. RÉSZ - ACHREMMON ÉS A NIBIRU

Áldás - Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség - MÁTRIX ÉS FÖLD

 

Szólj hozzá

KERESZTÉNY BIBLIA KATOLIKUS MARDUK DÉMONOK INANNA JAHVE ACHREMMON NIBIRU ENLIL ENKI HAMIS ISTEN NABU KLÓNOK HAMIS HIT