2018. aug 30.

FÉNYCSALÁDOK REHABILITÁCIÓJA SZER - HELYREÁLLÍTJUK AZ EGYLÉLEK PÁROK KÖZÖS CSALÁDJÁT - A FÉNY ISTENE ÉS ASTHAR VEZETÉSÉVEL - MA ESTE SKYPON

írta: Eszter 777
FÉNYCSALÁDOK REHABILITÁCIÓJA SZER - HELYREÁLLÍTJUK AZ EGYLÉLEK PÁROK KÖZÖS CSALÁDJÁT - A FÉNY ISTENE ÉS ASTHAR VEZETÉSÉVEL - MA ESTE SKYPON

2018. AUGUSZTUS 30. CSÜTÖRTÖK 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

FÉNYCSALÁDOK REHABILITÁCIÓJA

HASONLÓ A HASONLÓVAL

FÉNY A FÉNNYEL

A Fény Istene és Asthar vezetésével

HELYREÁLLÍTJUK AZ EGYLÉLEK PÁROK KÖZÖS CSALÁDJÁT

2018.augusztus 30. csütörtök

20.00 órai kezdettel

Skypon

 

Hatalmas, nálunk nagyobb, mágneses erő vonz minket össze. 2012.12.21-én indult a Földön az Esemény asztrálsíkon, és elindult az emelkedés. A fény a fény felé, a sötét a sötét felé. Ezért volt az elmúlt évek mindegyike ennyire nehéz. A LEVÁLÁS MIATT.

Ezért nem működnek a régi sémák és a régi életünk.

Ezért omlik össze minden körülöttünk és válunk le azokról az emberekről, akik nem tudják - vagy nem akarják, vagy irányítják őket - leküzdeni magukban a sötétséget, mert amíg mi mindezt megtesszük, komoly áldozatokat hozunk, melyet ők nem akarnak meghozni.

Nem mászkálunk kapcsolatból ki és be

Nem kötünk érdekházasságokat.

Nem bújunk ágyba csak a szexért.

Nem neveljük a gyerekeinket bele a mátrixba.

Nem alapítunk vállakozást csak a pénzért.

Ha mindezek bármelyikét az elmúlt években megpróbáltátok, azért komoly árat fizettetek, és biztosan felteszitek a kérdést: ha más bármi mocskosságot megtehet és “vígan éli világát”, akkor én miért nem???

Akkor felvilágosítalak: egy ragadós illúzióban éli világát, és nem boldog. Azt sem tudja, mi az. Nem szerelmes. Csak azt hiszi. Nem tudja, mi a szerelem. A pénz nem boldogítja, csak próbál pótolni vele valamit, ami neked van, neki nincs. BOLDOGSÁG, MELYET ÖNMAGADBAN IS MEGTALÁLSZ, ELŐSZÖR, MAJD A TÖBBI FÉNY-EMBERBEN ÉS A TÁRSADBAN, A GYERMEKEKBEN ÉS A KÖZÖS GYERMEKEITEKBEN IS.

Nem éli világát. Vegetál a mátrixban és mindennel el akarja nyomni a valódi érzéseket és a szembesülést. A Fényt.

Mert a Fény az nem csak csillogó angyalkás rózsaszín fényörvény, hanem fejlődés, lemondás olyan dolgokról, melyek a mátrix részei voltak, mint kényelmi-kiszolgáló rendszerek, gondolok itt főleg káros érzelmi sémákra és önigazoló hiedelemrendszerekre is, nem csak fizikai dolgokra.

A Fény a fénnyel. A hasonló a hasonlóval.

A Sötét a sötéttel.

Ez a leválasztás, mely mostanra élessé vált.

A családok, melyek a régi sémában, a régi mintában szerveződtek, szétszakadnak. Fájdalmas és nehéz.

A folyamat nem visszafordítható és nem leállítható, az emberiség nem tud ez ellen tenni, mert a fény és a sötétség elválik a családokon belül is.

Lehullnak az álarcok a saját szüleitekről, testvéreitekről… Iszonyú még nézni is.. aki még nincs túl ezen a folyamaton, annak most különösen nehéz, mert amivel évekig nem akart szembenézni, azzal most kénytelen lesz, mert nincs más út.

Sok a halálozás is, családon belül. Nem csak a válás.

Mennek a lelkek, akik nem vállalták az Eseményt a fizikai síkon, és azt, ami azután lesz. Mennek azok a lelkek is, akik a sötétségben tobzódnak és értelmetlen gonoszkodással, kapaszkodnak belénk.

Mennek, akik nem tudják letenni az érdekek mentén való gondolkodást, az elvárások és feltételek mentén kialakított emberi kapcsolódási mintáikat, a mások felé fröcsögött rosszindulatot, a hatalmi drámákat és játszmákat.

Mennek, akiknek démoni alkujuk van

Mennek, akik fekete mágiával /szerelmi kötéssel is/ foglalkoznak.

Mennek, akik nem tudják elengedni a démonaikat.

Mennek, akik nem tudnak elengedni minket…

Engedjétek őket hozzám.. mondta Jézus. Most már talán értitek. Megtisztulnak a lelkek és más bolygókon kezdik újra. El kell őket engedni, és nem benne maradni a régi mintában nekünk is.

Ehhez azonban olyasmit kell tennünk, ami nekik nem tetszik. Nemet mondani. Ami tőlünk számukra szokatlan, és jön a vádaskodás, a mi megkérdőjelezésünk, a mi hibáztatásunk és lejáratásunk.

Erősnek kell lennetek.

A Társainkkal mi egy-egy fénycsaládot alkotunk, és a fénycsaládokból lesz a jövő társadalma. A tét nagy tehát, de a döntést ebben kivették a kezünkből. Eggyékovácsolódunk a Társunkkal, és a gyermekeinkkel, ehhez azonban le kell válnunk a családunk azon tagjairól, akik visszahúzni akarnak minket, és ehhez olyan manipulációt, negatív érzéseket és gondolatokat társítanak, sajnos esetenként tetteteket is, mellyel ártanak nekünk. Maguknak is ártanak, de nem lehet őket lebeszélni semmiről, és a szemünkben mi vagyunk azok, akik nekik ártanak és akik őket ellökik maguktól, mert “gonoszak” vagyunk, mert megváltoztunk. Igen. Meg. Mert nem hagyjuk, hogy kihasználjanak, mert nem engedünk meg mindent innentől és nem az ő életüket éljük, hanem a sajátunkat.

Komoly szer lesz a mai.

Ebben ad nektek segítséget.

Az elengedésben és az ÚJJÁÉPÍTÉSBEN.

ÚJJÁÉPÍTENI AZ ÉLETETEKET EGY VALÓDI TÁRSSAL, AKI TISZTÁN, ŐSZINTÉN KAPCSOLÓDIK HOZZÁNK. Meghozni az áldozatot: feláldozni az illúzióinkat az igazság oltárán és továbblépni a családi krízishelyzetből, melyben tíz karommal fognak és nem engednek még levegőt venni sem.

Mindegy sajnos, hogy ez egy önző anya, vagy apa, vagy egy súlyosan sérült, mérgező, veszélyes személyiség, a végeredmény ugyanaz: le kell válni, hogy FELNŐTT, KÜLÖNÁLLÓ, ÚJ ÉLETET KEZDHESSÜNK TELJESEN ÚJ CSALÁDI/EGYLÉLEK/FÉNY/ÚJ TÁRSADALMI MINTÁK MENTÉN, melyek voltaképpen régiek, csak az emberek elfeledték őket.

Most építkezünk azokra a szilárd alapokra, melyeket az elmúlt hónapok hatalmas fénymunkájával letettünk az asztalra. Most építkezünk a mintára. Egy új, közös jövőt építünk, ahol a családok már tisztán, egységben, elvárások nélkül, rossz minták átadása nélkül nevelik a gyerekeiket, ahol a gyerekek az új világ mintáit veszik át és adják tovább.

Egy új közös életet a Társainkkal és a meglévő és születendő gyermekeinkkel. Egy igazi családi szer, ahol az apa, anya, gyerekek az nem arról szól, hogy CSOKért csinálunk babát, hogy villogásért kötünk házasságot, hogy elvárások miatt házasodunk és kényszerből költözünk össze, hanem szabad akaratból, szabad szerelemből, és azért a belső, mágneses, ellenállhatatlan vonzásból, melyben

A FÉNY A FÉNYT VONZZA

A HASONLÓ A HASONLÓT VONZZA

FÉNY A FÉNYBEN, SZER-A-SZERBEN.

Jóban-bőségben-boldogságban-egészségben.

/a jóban, rosszban, szegénységben, betegségben helyett, melyhez még azt is hozzáteszik, csak hogy el ne felejdük: míg a halál el nem választ, azaz lefestik a jövendő rossz jövőt, mi pont az ellenkezőjét teremtjük ezeknek/.

Nem ragozom tovább.

Úgyis értitek, érzitek.

Legyetek velem, fénytestvérek.

Mindenkinek van egy IGAZI CSALÁDJA.  

Egy igazi ott, ahol elfogadják. Ahol nem a zsebét vizslatják és nem hívogatják, hogy adjon pénzt, nem firtatják a döntéseit, és nem turkálnak az életében, ahol nem szólnak bele mindenbe, ahol nem bántalmazzák verbálisan vagy akár máshogy is, ahol nem manipulálják és nem akarják magukhoz kötni, hanem egészen egyszerűen szeretik őt önmagáért, és amikor hazajön és belép az ajtón, körbecsicsergik, megölelgetik, szeretgetik a lelkét, és érzi, itt biztonságban van és itt, ezekre az emberekre, ezekre a valódi családtagokra, tényleg mindenben számíthat, mert feltétel nélkül, elvárások nélkül, önmagért szeretik, nagyon-nagyon, az idők végezetéig, és ahol az apa az Apa tud lenni, ahol az anya az Anya tud lenni, és tudnak együtt Férfi és Nő lenni, ahol a gyerekek szabadon fejlődhetnek és kifejezhetik magukat, ahol nincs szülő-gyermek uralkodói viszony, vagy akár birtoklói viszony, hanem az egész egy nagy egység és közösség, mely más családokhoz kapcsolódik.

 

Mindenkinek volt egy családja.

Egy olyan családja, ahol bántották. Elvártak. Elvettek. Megtoroltak. Bíráltak. Manipuláltak. Rámentek az örökségre, rámentek a párkapcsolatra. Beleszóltak mindenbe, és leszóltak mindenért.

Nem fogadták el azt, ami te vagy, és amikor a fejlődés útjára léptél, főleg nem. Féltek attól, ami most bekövetkezett, hogy elveszítettek. Ez nem véletlenül van így. Legyen bátorságod, ha kell, ha szükséges, véglegesen megszakítani a kapcsolatot. Ha ez nem szükséges, akkor visszább venni a kapcsolattartást. Ha a viszony ennél kevésbé rossz, akkor egészen egyszerűen csak meghúzni a határokat.

 

Leválasztás van, és a mai szerünk felemeli a fénycsaládokat méltó helyükre.

A Királyokat, a Királynőket és a birodalmukat :)

 

Áldás

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

E

 

 

 

 




Szólj hozzá

szeretet Esemény Egylélek Párok fénycsaládok