2018. sze 04.

A TEREMTÉS EVOLÚCIÓJA SZER - AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL - ASTHAR KÖZVETÍTI A FÉNY TEREMTŐ KORSZAK ELSŐ LÉPÉSEIT AZ EMBERISÉGNEK - SKYPON

írta: Eszter 777
A TEREMTÉS EVOLÚCIÓJA SZER - AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL - ASTHAR KÖZVETÍTI A FÉNY TEREMTŐ KORSZAK ELSŐ LÉPÉSEIT AZ EMBERISÉGNEK - SKYPON

2018. SZEPTEMBER 5. 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

A Teremtés Evolúciója Szer

Az istenek vezetésével

Asthar közvetíti a Fény Teremtő korszak első lépéseit az emberiségnek

2018. szeptember 5. szerda

20.00 órai kezdettel

skypon

  1. MEGTANULSZ TEREMTENI

MEGTANULOD ELÉRNI ÖNNÖN TEREMTŐ FÉNYEDET ODAFENT, HOGY LEHOZD, ÉS ÁTLÉPD ÖNMAGADAT, ÁTLÉPD A HATÁRT, A KÜSZÖB ŐRÉT, MELY A TEREMTŐ-ISTEN-EMBERI LÉNYEDTŐL VISSZATART. Átléped a saját korlátaidat.

ASTHARÉK ÁTLÉPTETNEK A SAJÁT TEREMTÉSEDBE

MEGALKOTOD A SAJÁT VALÓSÁGODAT, A SAJÁT ÉLETEDET

2. A Teremtés a Földön magasabb szintre emelkedik, a Vonzás Törvénye mint olyan, SOKSZOROSÁRA ERŐSÖDIK, mert a Föld és az Univerzum belépett a Fény Teremtő Korszakba

3. Új Teremtési Egyensúly kialakítása - ez még titok :)

 

A Teremtés Evolúciója alapjaiban rengeti meg a világképedet. Felráz, újraalkot, újrateremt téged MAG-adban… Megmutatja, hogy mit jelent AZ ÚJ VALÓSÁG, AMIT EGYÜTT, EGYSÉGBEN ALKOTUNK. Mit jelent KIVÁLNI A MÁTRIXBÓL. Fittyet hányni a háttérhatalomra, a rendszerre és kiemelkedni belőle. Eldobni a korlátokat. Felrúgni a szabályokat, az elvárásokat. Elengedni a megfelelési kényszert. A görcsösséget. Átlépni önmagadat.

A Teremtés Evolúciója megmutatja, a világon belül az új világot, amit éppen most hozunk létre. Ezt nem értik sokan. Ezért támadnak nekünk… a mátrixból. Ez nem esik le nekik...Ezt nem tudják befogadni. Mert ez nem az a világ, amit ők látnak maguk körül és még erősítenek is maguk körül a negativitásukkal.. hanem EZ EGY ÚJ VILÁG, AMIT MI HOZUNK LÉTRE, TEREMTŐ ERŐVEL, FÉNNYEL, TŰZZEL, HITTEL, AZ EGYLÉLEK ENERGIÁVAL ÉS AZ ISTENEKKEL. Egy FÜGGETLEN ÉS SZABAD ÚJ VILÁG. A Tükör Földhöz hasonló tiszta energia, itt a Földön. Olyan, mint a Föld a Földben, mint a világ a világban, mely lassan kitölti a régi, rossz mintákon működő, haldokló társadalmat és ezzel veszi át a hatalmat. Ez a FÉNY ERŐ HATALOMÁTVÉTEL. Ez zajlik most.

Én már látom, amit ebben a szerben mutatni akarnak nekünk, nekem már lejött az információ napközben. Azt, hogy a szabadon ébredők közössége hogyan teremtett máris egy ÚJ VILÁGOT A VILÁGON BELÜL, MELY ATTÓL LESZ ERŐS, HOGY FOLYAMATOSAN TEREMTÜNK BENNE, attól lesz egyre nagyobb, mint FÉNYOLDAL, MINT FÉNY-ERŐ, hogy egyre többen vagyunk benne.

Minél többen vagyunk benne, annál nagyobb. Felülírja a mátrixot. Felülírja a világot. A fény-erő hatalomátvétel egyik fontos része éppen ez. A Teremtés Evolúciója. A Teremtés Helyreállítása ugyanakkor kikerülhetetlen fejlődés az új világért, amit létrehozunk. A régi helyére az újat, melyben az ősi értékrend és az egylélek párok szabad kapcsolódása is benne van. Mint az evolúció. Alkalmazkodunk, és változtatunk. Kijavítunk és újraalkotunk.

Ahogy a címben is jeleztem, sok dolgunk lesz :)

Egy új teremtő egyensúlyt is megalkotunk, erről kaptam a legkevesebb információt, meglepetés lesz, egy nagyobb fényteremtő  áttörés, mely téged is segít, hogy át törd a falakat és lerakd azt a fajta tehetetlenséget, ami eddig megállított az újrakezdés kapujában.

Teremtő gyakorlatokat is csinálni fogunk. Élvezni fogjátok :)

Eléritek azt a fény-erő tartományt, és azt a fajta tiszta hála-szeretet rezgést, ahonnan már csak akkor zuhantok vissza, ha nagyon nem akarjátok az új életet….de itt hozzátenném…. ha valaki nem lépcsőzi végig a mátrixból való kitörés három lépését, SZEMBESÜLÉS-DÖNTÉS-CSELEKVÉS, az mehet bármilyen fénytartományba… amíg nem cselekszik, semmi nem fog történni.

/a sült galambok nem tudnak repülni :))/

Tartsatok velem fénytestvérek.

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

 

Eszter

 

Szólj hozzá