2018. sze 11.

HAJNALCSILLAG FELEMELKEDÉS - MAG NÉPE KITÖRÉS SZER - A KINYILATKOZTATÁS - SKYPON

írta: Eszter 777
HAJNALCSILLAG FELEMELKEDÉS - MAG NÉPE KITÖRÉS SZER - A KINYILATKOZTATÁS - SKYPON

2018. SZEPTEMBER 12. SZERDA 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

Hajnalcsillag Felemelkedés

MAG NÉPE KITÖRÉS SZER

2018. szeptember 12. szerda

20.00 órai kezdettel

skypon

A KINYILATKOZTATÁS

 

A heti hármas egységünkben azonnal az Esemény Négy Lovai közé csapunk :) Csodálatos FELÜLEMELKEDŐ SZERREL nyitjuk a heti hármast, a Fényhozó Hajnalcsillag ölelésében fogunk felemelkedni, átérezve a Szabadsághoz Való Jogot, amit átvettünk múlt héten, a szombati szeren /Fénymátrix Restart III., Küldetés-Tér-Idő - Földanya/Jupiter/Szaturnusz/Merkúr/.

A szakrális magyar király beszédét hallhatjátok majd a magyarsághoz, és a magyarság kitörését segítjük elő, ősi átkok feloldásával, növelve az egységet, beintegrálva az magyarság tudatába a Hajnalcsillagot, mely népünknek egy magva, ősi forrásenergiája, a magyarság DNS-e, génje a világ majdnem összes emberében megtalálható, és a KIEMELKEDÉST is segítjük, hogy világszerte a magorok ránk és önMAGukra találjanak. A Neok és Trinityk lebontsák a falaikat.

Hatalmas szer lesz, csupa fény, csupa tűz. A Fényhozót önmagatokban is meg fogjátok találni és MEGTANULJÁTOK HASZNÁLNI AZ EREJÉT.

Valamint A TEREMTŐ KINYILATKOZTATÁSÁT is leközvetítem.

Egyszerre szer, teremtés és csatornázás, csoda vár ránk :)

 

A Fényhozó szavai Nektek a szer előtt:

“ Mindennek alapja a szabadság. Ha nem vagy szabad, nem éled túl az életet, csupán üres héjként távozol, dolgavégezetlen lélekként, akinek habár lehetősége volt, nem tette meg, amit önmagával megállapodot. A félelem soha ne legyen tanácsadó, legyen vezérfonalad a szíved és az elméd teremtő ereje, a szabadság TE MAGAD VAGY, az ESEMÉNY AZ EMBERISÉG SZABADSÁGHOZ VALÓ JOGÁNAK ÁTVÉTELE ÉS A SZABADSÁG MEGÉLÉSÉNEK KEZDETE A FÖLDÖN. Szolgálat urak nélkül, alázat megalázkodás nélkül, bőség szükség nélkül, öröm bánat nélkül, szerelem veszteség nélkül. Megmutatom MAGamat Benned MOST.”

 

Heti hármas egységünk:

  1. Hajnalcsillag Felemelkedés - MAG NÉPE KITÖRÉS  Szer - A Kinyilatkoztatás - 2018. szeptember 12. szerda 20.00 órai kezdettel, skypon

  2. Egylélek Mágikus Beavatás a Nap Piramisban - Ízisz és Ozirisz - Az Igazság Egyiptom Piramisairól - 2018. szeptember 13. csütörtök 20.00 órai kezdettel, skypon

  3. Egyéni Kapcsolatfelvétel Astharral - KAPCSOLÓDJ - 2018. szeptember 14. péntek 20.00 órai kezdettel skypon

 

3 nagyon erős szer.

3 áttörő téma.

3 fontos kapcsolódási pont: Fényhozó, Egyiptom, Asthar.

KAPCSOLÓDJ.

FÉNY-FÉNY EGYENSÚLY VAN.

FÉNYMÁGNES VAGY.

EZEK A TEREMTŐ FÉNYKORSZAK ELSŐ LÉPÉSEI A TE ÉLETEDBEN IS.



A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

 

 

Eszter

 

Szólj hozzá

Hajnalcsillag Mag Népe