2018. sze 25.

MAG PIRAMIS UNVERZÁLIS AKTIVÁLÁS SZER-KÖR - SKYPON

írta: Eszter 777
MAG PIRAMIS UNVERZÁLIS AKTIVÁLÁS SZER-KÖR - SKYPON

2018. SZEPTEMBER 26. SZERDA, 20.00 ÓRAI KEZDETTEL

Mag Piramis Univerzális Aktiválás Szer-Kör

A Fény istene és a Csillagközi Flotta vezetésével

2018. szeptember 26. szerda

20.00 órai kezdettel

Skypon

 

A heti hármasunk három külön-külön is nagyon erős szertartás, és szinte kívánságlistásan teljesíti mindazt, amire most igényetek van. A Teremtésre, és annak erősítésére, a Mag Piramis Aktiválása Szerrel, a Képességek Fejlesztése és Hasznosítása három kedvencetekkel, Gábriellel, Mihállyal és Astharral, és egy gyönyörű egylélek-egység-szerelem-szeretet-sámánisztikus-égi-földi női-férfi párkapcsolódási energia aktiválás az Ibolyaláng Szeren pénteken.

Az első két szert élőben hallottátok, ahogy megsúgja nekem Asthar a pénteki szertartás utáni beszélgetés közben, a harmadikat maga Balora küldte le nekünk és kérte, hogy vegyük a kezünkbe a Föld fejlődő egylélek párosainak segítését energetikailag.

3 szer, mely a képességeidet előhozza,

mely a teremtésed csodáját mutatja meg,

mely a szerelem FÜGGETLEN ENERGETIKÁJÁT TÁRJA ELÉD ÉS ÉRTETI MEG VELED LÉLEK ÉS TUDAT SZINTEN IS.

 

A Mag Piramisnak minden olyan bolygón van egy mása, máshol Eredete, melyet most be fogunk aktiválni. Ugyanúgy energiaösszeköttetést létesítünk velük, mint a Piramisok Aktiválása Szeren a Föld és a többi bolygó piramisaival. Megteremtjük az egységet, amit valóban, mindenáron meggátolni akarnak, mert mindaz, ami egység, az ellenkezik azon lények programjával, akik szétbomlasztásra, pusztításra lettek programozva, és akik, jól tudjuk, “túltolták” a tanításunkat, megszegve a fény-sötétség dualitás univerzális törvényét, és többet akartak a nagy egészből, mint ami jár. Ezt a többet csak az egység és az egyensúly megbontásával érhették el.

Amikor a fény-fény egyensúlyt helyreállítottuk, akkor érzékelték, hogy valami olyasmi történt, ami elvette tőlük a lehetőséget a további pusztításra, és ezért erőteljesen próbálnak kapaszkodni a fénybe, hogy újrateremtsék az egyensúlytalan dualitást. Valamit, ami számukra kedvező és amelyben tovább folytathatják az inhumánus tevékenységet, bármi is legyen az, és ez nem csak a Földre vonatkozik.

A Föld, mint az Univerzum Egységének helyreállításában kijelölt lényegi forrás és a 3D erős síkja miatt, ahogy Asthar mondta, az ász a pakliban, a központja a Felemelkedési Tervnek, és a Mag Piramis pedig a leképezése.

Amikor minden dimenzióban és síkon, minden bolygón beaktiváljuk a Mag Piramis összes létező mását és eredetét, akkor helyreállítunk a nagy Egységben megint valamit: egy folyamatos teremtő-védelmező-gyógyító energiaáramlást, melyben az Univerzum felemelkedő lényei kapcsolódhatnak egymással és ezáltal erősebbek lesznek a megtévesztésen és manipuláción, terroron és hazugságon, megfélemlítésen és szétszakadáson alapuló sötétségnél.

A Mag Piramis te magad vagy, ahogyan haladsz, emelkedsz, a te életed, ahogyan valamikor elindultál a fejlődés útján és eljutottál az egységbe, és egy-egy folyamatodra az emelkedéseden belül ugyanúgy leképezhető, akár a Tarot Nagy Arkánumai a Bolondtól a Világig.

Komoly rendszer ez.

Gyönyörű teremtő szer lesz, azol szer-kört alkotunk és tovább erősítjük a fényt és az egységet, mert a fényoldal ereje az egységben rejlik, a sötét oldal gyengesége pedig ennek hiányában.

A démonok Jahvéval együtt távoztak, azonban a lenyomataik maradtak és aki sötét mágiához nyúl, az ezekkel az energetikai lenyomatokkal dolgozik, melyek még mindig ijesztőek lehetnek annak, akinél van rés a pajzson. Ezeket a lenyomatokat is tovább töröljük a Föld energetikai teréből és az emberiség kollektív tudat alattijából.

Ezen a gigantikus szeren nem csak a Fény istene lesz jelen a Csillagközi Flottával, hanem a többiek is, az is, akit te a Földön képviselsz.

 

Tartsatok velem Fénytestvérek, teremtsük újjá a világot :)

 

Heti hármas egységünk:

  1. Mag Piramis Univerzális Aktiválás Szer-Kör, A Fény istene és a Csillagközi Flotta vezetésével 2018. szeptember 26. szerda, 20.00 órai kezdettel skypon

  2. Képességek Fejlesztése és Használata Gábriel-Asthar-Mihály vezetésével, Képzés-Szer, 2018. szeptember 27. csütörtök 20.00 órai kezdettel skypon

  3. Ibolyaláng Szer , SÁMÁNISZTIKUS SZERELEM SZER, AHOL MEGÉRTED A SZERELEM FÜGGETLENSÉGÉT ÉS EGYSÉGÉT Balora és Mária Magdolna égi anya és földi anya, Baál és Jézus égi apa és földi apa, A SZERELEM FÜGGETLEN ENERGETIKÁJA, AZ EGYLÉLEK PÁROK SEGÍTÉSE GLOBÁLIS SZINTEN 2018. szeptember 28. péntek 20.00 órai kezdettel skypon



A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Ébredés

Igazság

Szabadság

Szerelem

Küldetés

Eszter



Szólj hozzá

MAG PIRAMIS