2019. feb 09.

13 KAPU, 13 CSAKRA, 13 MINŐSÉG

írta: Eszter 777
13 KAPU, 13 CSAKRA, 13 MINŐSÉG

  1. Szerelem Kapuja - testen kívüli legalsó csakra, a Belső Földhöz kapcsolódsz vele. Az eredethez kapcsolódó tiszta önmagáért való, emberhez nem kötődő szer elem.

  2. Szabadság Kapuja - testen kívüli középső csakra, a Földanya magjához kapcsolódsz vele. Az eredethez kapcsolódó szabadsághoz való jog és annak megélése, tiszta ösztönénhez kötődő ősi fertőzetlen szabadság.

  3. Bőség Kapuja - a testen kívüli harmadik csakra, a gyökércsakra alatt, a Földanya felszínéhez kapcsolódsz vele. A Földanyán áramló bőségenergiákhoz és a fizikai síkhoz kapcsolódsz vele.

  4. Küldetés Kapuja - gyökércsakra, az eredetben meghatározott, tiszta lélekgyökereken alapuló ősi terved és küldetésed, mely alapvonulatként elkísér minden különböző galaxisban eltöltött reinkarnációs ciklusodban.

  5. Hit Kapuja - hasi csakra. A férfi-női egységen mint kerek egészségen alapuló hit, mely nem fizikai férfihez és nőhöz kötődik, hanem a benned élő férfihez és nőhöz. Nem a Társba vetett hitről van szó, hanem önMAGod magjába vetett hitről, mely fényoszlopként tart stabilan téged.

  6. Alázat Kapuja - Napfonatcsakra. A bőség és teremtés a teljes alázattal és tisztasággal lehetséges, minden útjában álló blokkot ki kell oldani, ha a tiszta teremtő erődhöz el akarsz jutni.

  7. Eredet Kapuja - szívcsakra. Az egylélek párok eredet lakozik itt, Ősanya és Ősatya, fényisten és fényistennő egysége.

  8. Bizalom Kapuja - torokcsakra. Bizalmon alapuló tiszta kommunikáció és kinyilatkoztatás.  A szívben megszülető ősbizalomnál is magasabb szférákban gyökerező tiszta bizalom a Teremtő Egyből kiindulva, mely megváltoztatja a világról alkotott képedet, feloldja a határaidat és megmutatja a teljes Egységet majd ezt adod át és kommunikálod ki a világnak. Szereteten alapuló kapcsolódás. Magasabb rendű bizalom, mint ami a világban értelmeztek annak.

  9. Igazság Kapuja - harmadik szem csakra. A tiszta kommunikáció kívül és belül, magaddal, fentről lefelé hozzád, mint lecsatornázott tiszta infó /mindenki képes a csatornázásra, mindenki meghallhatja a neki jövő vagy másoknak érkező információkat!! NEM CSAK A KIVÁLASZTOTTAK!!/ ergo. Mindenki kiválasztott!! Az igazság mint tanítás áramlik belőled. A harmadik szemeden keresztül az igazság teljes meglátása és átadása. A LÁTÁS A SZÍVBEN KEZDŐDIK ÉS A FEJBEN MUTATKOZIK MEG… MERT AMIKOR FELISMERED AZ IGAZSÁGOT, AKKOR LÁTOD MEG A LÉNYEGET. A harmadik szemed a felismerések és a megérzések katalizátora.

  10. Szeretet-Egység Kapuja - koronacsakra. MegLÁTNI a valódi valóságot, a valódi igazságot, a valódi ŐSTENT, a Teremtő EGYhez való közvetlen kapcsolat, Ősanya és Ősatya eredeti teremtő istenember énünk helyreállítójaként megmutatja neked valódi tiszta ősi énedet és ősi erődet, képességeidet, MELYEK ITT EMELKEDNEK TUDATSZINTRE.

  11. Tanítás Kapuja - testen kívüli első csakra felfelé. A Szíriusz-Orion-Plejádokhoz kapcsolódsz vele, melyek a reinkarnációs ciklusaidban meghatározó bázisok voltak. Az ősi tudásodat ezeken a bázisokon rejtetted el, és kapod vissza, amikor belépsz a Tanítás Kapuján.

  12. Gyógyítás Kapuja - testen kívüli második csakra felfelé. Az ősi, eredeti, mátrixon kívüli felsőbb énedhez kapcsolódsz vele, mely a többi felsőbb énhez is kapcsolódik univerzálisan. Ezáltal kapcsolódunk és gyógyítunk, gyógyulunk.

  13. Esemény Kapuja - a testen kívüli legfelső csakra. A Teremtő Egyhez és az Eredethez kapcsolódsz vele. Tiszta egység, beérkezés. Újjászületés.

 

A 13 kapuhoz 13 kulcs és 13 entitás, valamint 13 fénydimenzió is kapcsolódik, melyek a Terra Novát integrálják a Földanyával.

 

Áldás

Eszter

 

Szólj hozzá