2019. már 27.

POSZEIDON VÉDELMEZŐ TECHNIKÁJA

írta: Eszter 777
POSZEIDON VÉDELMEZŐ TECHNIKÁJA

TEREMTŐ TECHNIKÁK AZ ISTENEKTŐL I. RÉSZ

TEREMTŐ TECHNIKÁK AZ ISTENEKTŐL

  1. RÉSZ POSZEIDON VÉDELMEZŐ PAJZSAI, FÖLDANYA KAPCSOLÓDÁS

 

Testen kívüli alsó 3 csakránál a védelmezést, a biztonságot, a belső stabilizáló teremtést fogja nekünk átadni. Megmutat neked 3 kék színű pajzsot. Ne csodálkozz, hogy ha egész testben forróságot érzel, mert óriási ereje van. Mint tudjuk, ő a Föld legnagyobb védelmezője. A 3 kék pajzsot, a 3 alsó csakrához teszi, tehát a testen kívüli 3 alsóhoz. Amikkel a Belső Földhöz, a Földanya magjához és a Földanya felszínéhez kapcsolódunk. Biztonságot, békét és védelmet fogunk teremteni, mondja. Képzeld el, hogy van 3+ kezed, kicsit olyan Sívásan, és mind a 3-mal ezt a 3 pajzsot fogod, odatartod, mind az alsó 3 csakrához. Különböző színekben fogod látni őket. Ezekről a csakrákról kevesebbet beszélnek, de léteznek, és egyre erősebbek. Legeslegalsó csakránál érezni fogod a Belső Föld kristályához való kapcsolódást, és azt, hogy a kék pajzs körbeveszi. Úgy veszi körbe, hogy kék fényt bocsájt ki magából és ezzel körbeöleli magát a csakrát is, és magát a kapcsolódást, amit kékes fényként fogsz látni.

 

Amikor lehorgonyzod magad a Belső Föld kristályához, akkor időben is és térben is egy olyan a Föld számára is ismeretlen népcsoporthoz kapcsolódsz, akik azért felelősek, hogy a Földanya és az emberiség újra együtt tudjon működni egymással. De ez ennél sokkal több is. Mert egy olyan teremtő erőt tudnak biztosítani az emberiség számára, ami eddig is áramlott észrevétlenül, és ami az emberiség biztonságát és túlélését szolgálja. Tehát biztonság és túlélés, stabilitás. Legmagasabb fokú teremtés. Melyet nem értesz, csak érzed.

 

Majd a következő, amivel Földanya magjához kapcsolódunk, ott a kék pajzsból vörös- arany fény jön elő. A Földanya magjáról már tudjátok, hogy gyógyító képességgel bír. Emelő és teremtő és feloldozó képességgel is egyaránt. Ugyanígy körbeveszi a fény a  csakrát, és lecsatlakozol a Földanya magjába. Amelyet, ha térben el akarod képzelni, akkor a Belső Föld kristálya felett található.

 

Majd a következő csakránál hófehér és lila fények, melyekkel a Földanya felszínéhez kapcsolódunk. Itt a kapcsolódást nem lefele fogod érzékelni, hanem úgy, mintha szétterülne a fényed. Érezd az Egységet.

Most kapcsolódni fogunk Poseidonhoz, a szívcsakráján keresztül. Kék örvénylő vizet fogsz látni, de nem ijesztőt, hanem inkább olyan megnyugtatót. Lágy lassú örvénylés. Ő a víz elemmel dolgozik, ezt bizonyára  tudjátok, és a vizelem, ami az érzelmekért is felelős és gyógyító elem is. Ez a Földanya felszínéről, minthogyha az összes vízből, tóból, folyóból, patakból, tengerből és óceánból a te csakrádba kapcsolódna bele, majd onnan fölfelé az összes többibe. Majd körbeveszi az aurát, kívül és belül,és betölt, és gyógyítja és segíti benned az elveszett biztonságérzet helyreállítását.  Mert a bőségteremtéshez, hogy eleve a teremtéshez biztonságérzet kell, a nélkül nem fog menni. A leginkább ezen tudtok elcsúszni a biztonságérzet hiányán. Kimondjátok, hogy így lesz, meg ezt akarjátok, meg azt, de nem hiszitek el, mert nem hisztek a biztonságban. A biztonságot nagyon sok mindenből tudjátok meríteni, de legegyszerűbb az emberiség egyik legősibb forrásenergiájából, Poseidonból. Rengeteg neve van ennek az Istennek. Mi Poseidonnak ismerjük. Legegyszerűbben így tudjátok elképzelni. Ott van mindenhol és mindenkor, ha biztonságról és védelmezésről van szó. És még azokat a felemelkedett mestereket, szenteket és arkangyalokat, akiket az emberiség úgy általában a védelmezés érdekében szólít, mint mondjuk Mihály, még őt is Poseidon támogatja meg hátulról és segíti a védelmezés fenntartását. A védelmezésről már tudjátok, hogy nagyon fontos, létfontosságú alap. Mint a mátrixban lévő negatív energiák és azokat képviselő emberek és energiák még mindig támadnak bennünket. Lévén nem igazán tetszik az emberiség látványos szétszakadása, és az emberiség egy bizonyos nagyobb csoportjának kiválása a mátrixból.

 

TEHÁT VÉDELMEZÉS: POSZEIDON.

 

A részlet a "Teremtő technikák az istenektől" szertartás hanganyagából van.

 

Áldás

Eszter

 

 

 

Szólj hozzá

Poszeidon védelmező technikák