2019. ápr 10.

SZERETET ELSŐ LÉPCSŐFOK

írta: Eszter 777
SZERETET ELSŐ LÉPCSŐFOK

SZERETET ELSŐ LÉPCSŐFOK

A szeretetedet először önmagad felé kell megtanulnod megadni és csak azután mások felé. Ha önmagad felé nem megy, nem fogod tudni átadni, mert olyan lesz, mint a hamisan csillogó gyémántok, és amint nem adják vissza, úgy érzed, hogy megloptak. Pedig a szeretet sosem fogy el, de akkor nem, ha benned mint ősi tiszta kút, elapadhatatlan forrás, táplálja elsőként azt a lelket, melyet Te jelentesz az Univerzumnak, melynek A LÉLEK MAGA SZENT ÉS SÉRTHETETLEN KINCS, melyért küzdeni, emelkedni, tenni érdemes.

Táplálni fogod mostantól, mert az Szeretet.Egység D-ben megleled önmagad igaz szeretet forrását, és megérted, mennyire fontos vagy mindennek, ami elő, melynek magja van, mert nélküled megbomlik az egység. Nem a test a fontos, a test csupán egy szkafander. Nem is az elme, mely olyan, mint egy lexikon, feltöltöd, lapozod, alakítod, használod, a lélek a fontos, a lélek a Teremtő EGY része, és amikor mozdul a lélek, mozdul a többi lélek is, míg MINDENKI EGYSZERRE TÁNCOL.. és akkor egyszerre mozdul végre a tér és az idő, a szabad akarat és sors kereke, immáron a helyes irányba, hogy ahogy együtt táncolunk, egy közös szeretet szimfoniával hangoljuk át a Világegyetemet, melyről már tudjuk, nem csak körülvesz bennünket, hanem minden egyes bolygó, csillag, atom és molekula, minden, mely az egység és szeretet mentén kapcsolódik, az PONTOSAN UGYANAZT A MINTÁT KÖVETI ÉS KÉPEZI LE, AMIT A TE DNS-ED.

Az egység nélkül nem tudsz tovább haladni az úton, az egységet stabilan érezve magadban nem borulsz újra fel egy-egy nagyobb hullámot kapva, hanem azt mondod: megleltem önmagam belső kincsét, a lelkemet ismerve és érezve nem félek többé.

Áldás
E

Szólj hozzá