2019. ápr 28.

AZ APOSTOLOK. SZERTARTÁS SKYPON

írta: Eszter 777
AZ APOSTOLOK. SZERTARTÁS SKYPON

2019. MÁJUS 1. SZERDA, 20.30-22.00

AZ APOSTOLOK

Szertartás

2019. május 1. szerda

20.30-22.00

Skpyon

 

A 13 Fénykapu és a hozzájuk tartozó 13 Fénydimenzió először a 13 Mátrix kapuból való kilépéssel a Déli ki-be meneti kapunál válik láthatóvá. A Déli kapu az igaz-hamis kapu, Anubis áll ott a mérleggel a kezében. Ez a kapu léptet át a mátrixon kívülre, vagy úgy, hogy vállaltad a Földön maradást, vagy úgy, hogy azok mennek itt el, akik nem vállalták.

Ezért ki-be meneti kapu.

A 13 Fénykapu jobb szárnyán a jang energia van, mátrixon kívül, bal szárnyán a jin, szintúgy.

Ezzel szemben a 13 Mátrix kapunál balra a fertőzött jing, jobbra a fertőzött jang.

 

A 13 Mátrix kapu sorrendben.

JIN OLDAL - AZ ÉRZELEM, MELY AZON NEGATÍV ÉRZELMI ASPEKTUSOK ÁLTAL VAN FERTŐZVE, MINT AMIT A NEVEI JELENTENEK. AZ ÉRZELEM FÉLELEMMÉ NÖVELVE

1. Félelem

2. Fájdalom

3. Harag

4. Önzés

5. Ego

6. Hamisság

7. KÖZÉPEN A HAMIS SZERELEM, MELY A FERTŐZÖTT JINJANG

8. Pénz

9. Szex

10. Hatalom

11. Háború

12. Betegség

13. Halál

AZ ÉRTELEM, A FERTŐZÖTT JANG OLDAL. AZ ÉRTELEM EGÓVÁ NÖVELVE.

A 13 Fénykapu

1. Szerelem

2. Szabadság

3. Bőség

4. Küldetés

5. Hit

6. Alázat

7. EREDET

8. Igazság

9. Szeretet.Egység

10. Bizalom

11. Tanítás

12. Gyógyítás

13. Esemény.

A 13 Fénykapuhoz 13 Fénydimenzió kapcsolódik.

A 13 Mátrix kapun átmenve felkerülsz a fénykapukhoz, de ott IGAZZÁ KELL VÁLNI.

A fertőzött jang oldalon a világuralmi aspektusok ugyebár nem véletlenek.

 

A mátrixban középen a Hamis Szerelem kapuja van, lévén mindent meghatároz, egy egész életutat, ha valaki rosszul választ és kellően hosszú távon teszi ezt, ezért ez a Kétség kapuja is, míg a 13 Fénykapu közül az Eredet áll középen, ez az Egység kapuja is egyúttal, ebben áll Jézus és és Mária Magdolna. A bal szárnyat, ahol NŐI apostolok voltak, Magdolna vezette, a jobb szárnyat, ahol férfiak, Jézus.

Mindenhol párosával álltak az apostolok, és ezért nem csak középen, hanem mindkét oldalon párosával. A jin - jang ugyanis kell a teremtéshez, az egyensúlyhoz és minden máshoz is. Elég erőteljes homály övezi az egyház részéről ködösítve az apostolokat, nem beszélve arról, hogy a neveik sem azok, amiket a Bibliában felsoroltak, bár van pár egyezés, mint pl Máté, Márk, Simon, Júdás - aki nem áruló volt, hanem feláldozta magát Jézusért, de itt van pl Poncius Pilátus, aki nem elítélte, hanem a keresztre feszítés előtt kimenekítette Jézust, aki így sem volt jó állapotban, nem sokkal volt jobban, mint az, akit helyette felfeszítettek a tömeg szeme láttára. Jézus nem akart elmenekülni, távolról sem, kényszeríteni kellett, hogy elhagyja a helyszínt, de nem volt más választása. Poncius Pilátus erre mondta: “mosom kezeimet.”, és nem arra, hogy nem vállalja a felelősséget az ítéletért.

 

MINDEN MEG VAN FORDÍTVA A BIBLIÁBAN. Teljesen megfordítva kell értelmezni minden szavát. Jézus kimenekítése olyannyira titokban volt tartva, hogy még Magdolna sem tudta, hogy hol van, csak három nappal később látogathatta meg a barlangrendszerben, ahová rejtették.

Jézus egyik látogatása a Földön az apostolaival és a Fény Rendszerével, ezelőtt kétezer évvel valóban nem zajlott vér nélkül le - Jézust megkínozták, megkorbácsolták és alaposan helybenhagyták, mielőtt elbújtatták őt. Mária Magdolnának el kellett őt hagynia, és Júdás önfeláldozása nem a halálról szólt, hanem az életről - feleségül vette Magdolnát mindaddig, míg Jézus nem tért vissza, és addig, öt kerek éven át élt vele együtt, szerette Magdolnát, de tudta, nem az övé.

Egy fiút nemzett Magdolnának. Valóban Franciaországban éltek egy hegyen lévő másik barlangrendszerben, és Magdolna bevárta ott Jézust. A házasságra azért volt szükség, hogy a Jézust üldözők ne keressék Magdolnát, engedjék el, lévén férjes asszony… Alaposan titkolni kellett a szerelmüket, mert élet-halál kérdése volt.

 

Jézus öt évvel később jutott el Magdolnához, és egy leányuk született.

Jézus magor mágus volt - és szkíta herceg. Mária Magdolna Jézus anyja, Mária által beavatott Ízisz főpapnő volt.

A Fény Rendszerét nem először és nem utoljára akarták ezelőtt kétezer évvel lehozni a Földre. Egyiptom idején is ez  működött - az Anubis Ébresztése szertartáson láttuk, hogy valóban Atlantiszként működött Óegyiptom - Atlantisz idején is a Fény Rendszere működött, és azelőtt is, az emberiség korábbi koraiban.

 

Eddig információink alapján legutoljára a sötét középkorban, az 1200-as évek környékén próbáltak lejönni Jézus apostolai, Jézussal és Mária Magdolnával a Földre, azonban ennek véres mészárlás lett a vége.

Az Apostolok rendszerét HELYRE RAKJUK MOST.

Tudják azok, akik voltak a korábbi Jézusi Szeren, hogy miről beszélek, ugyanis erős csúsztatások voltak abban, hogy az apostolok hol, melyik kapuban foglalnak helyet. Az apostolság egy minőség, éppen olyan, mint, hogy egyszerre vagy egy entitás képviselője, ősmagor is, valamint Ízisz papnője, és a Fény Rendszerében egy fénymunkás is. Ezek egymásra épülő fontos lélekminőségek, de SEMMILYEN HATALMAT NEM JELENTENEK, sőt, rendkívüli felelősséggel járnak azok számára, akik az apostoli minőséget elvállalják.

Az Apostolok Szertartás helyre teszi tehát a korábbi elcsúszásokat, valamint konkrétabban határozza meg az apostolok feladatait, mint az első Jézusi Szertartás.

Nagyon fontos misztérium információk lesznek a szertartáson.

 

Nem csak azokat várom a szertartásra, akik valamilyen apostol minőségét érzik magukban, hanem azokat is, akik a hírvivők, az őrzők és a védelmezők, valamint mindenkit, aki hívást érez a Fény Rendszerében elfoglalt helyét megkeresni, melyet ötmilliárd évvel ezelőtt, a Szíriusz-Orion háború után építettünk fel.

 

A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.

A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.

Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz: hajnalcsillagterranova@gmail.com





Szólj hozzá

az Apostolok