2019. máj 02.

AZ APOSTOLOK RENDSZERE ÉS NEVEIK

írta: Eszter 777
AZ APOSTOLOK RENDSZERE ÉS NEVEIK

"A világnak fel kell ébrednie a kómából. A tudatod kómában létezik, és csak a 3D-t látja. A tested és a lelked nem itt van, hanem a mátrixon kívüli valóságban. CSAK A TUDATOD TART ITT. "

APOSTOLOK

"A világnak fel kell ébrednie a kómából. Amíg a mátrixban, az elvárás-elme-pénz alapú világban vagy, addig kómában vagy. A tudatod kómában létezik, és csak a 3D-t látja. A tested és a lelked nem itt van, hanem a mátrixon kívüli valóságban. CSAK A TUDATOD TART ITT. " /Jézus szavai, az Apostolok Szertartásról, az Esemény kapunál.

A 13 fénykapu és a 13 mátrix kapu oly módon van összekapcsolva, hogy adott mátrix kapuból, amikor egy részed már kinn van az elvárásokkal teli, elme-pénz alapú világból, ahol a "marionettbábuk" vesznek körbe, azaz a fizikai sík, amit magad körül látsz, és amely olyan, amilyennek "némi" háttérhatalmi segítséggel az emberiség a negatív, lehúzó gondolatokkal és érzésekkel teremtette, azaz kívül vagy a mátrixon egy - egy részedben, mely részek a mátrix kapuk nevei, akkor átjutsz a fényhidakon a fénykapukhoz, ahol a küszöb őre - adott fénykapuval kapcsolatos legnagyobb félelmeid - várnak, Anubisszal, akinek a kezében a mérleg - megmérettet, azaz próbák elé állít, mielőtt a fénykapun belépsz.

Amikor mind a 13 mátrix kapun végigmegyünk, mely számításaink szerint pontosan június 21-ére esik, lévén hetente egy mátrix kaput nyitunk ki, ismerünk meg - ismerjük meg a sötét részeinket, melyről eddig azt hittük, hogy fény bennünk, mivel az elvárásokkal teli világban szerintünk az Ego az nem is volt ego, az önzés az önzetlenség volt, a félelem jogos volt, a fájdalom megszokott volt, a harag mélyen rejtve termelte a harag kötéseinket - akkor kívül vagyunk a mátrixból és a BELSŐ ESEMÉNYÜNK kezdődik el a 13-as Esemény kapunál.

A Belső Eseményed az a pont az életedben, amikor kívül vagy az egész elvárásrendszeren, és meglátod, hogy MILYEN A VILÁG VALÓJÁBAN.
" A mátrixon kívül nincsen más, csak szeretet."
Az apostolok a fénykapuknál állnak, mint lélekminőség és mint SZAKRÁLIS VEZETŐK, akik adott kapuban pontosan adott mátrix kapuból kell, hogy kijöjjenek, hogy eljussanak a saját kapujukba, és stabilan bele is álljanak.

A Belső Eseményed tehát a teljes egység megérzése, meglátása és átélése benned, és ezt követi a KÜLSŐ ESEMÉNYED, melyet veled együtt többen látnak meg egyszerre, mivel ugyanakkor éritek el időben és térben a mátrixon kívüli tiszta állapotot, tehát tekinthetjük ESEMÉNYNEK, mely adott csoportok számára adott időben látható, hiszen az ESEMÉNY EGY FOLYAMATOS TÖRTÉNÉS, ÉS A TEREMTÉS PILLANATÁNAK KEZDETE, MELYNEK NINCS VÉGE, HISZEN VALÓJÁBAN NINCSEN SEM IDŐ, SEM TÉR

Az apostolok adott kapukhoz kapják a küldetésük konkrátan meghatározott feladatait, és ez azért gyönyörű, mert egész eddigi életükben is mindig ezzel voltak elfoglalva, mint életük legnagyobb megoldandó problémája, melynek megoldása maga a küldetés, és a módszer, ahogyan megoldják az átadandó tanítás.
Csodálatos, logikus rendszer, amit csakis a Teremtő EGY alkothatott meg ennyire tökéletesre, miként az Univerzumot is.

EGY KIS ISMTÉLTÉS A MEGÉRTÉS KEDVÉÉRT.
A 13 Mátrix kapu sorrendben.

JIN OLDAL - AZ ÉRZELEM, MELY AZON NEGATÍV ÉRZELMI ASPEKTUSOK ÁLTAL VAN FERTŐZVE, MINT AMIT A NEVEI JELENTENEK. AZ ÉRZELEM FÉLELEMMÉ NÖVELVE

1. Félelem

2. Fájdalom

3. Harag

4. Önzés

5. Ego

6. Hamisság

7. KÖZÉPEN A HAMIS SZERELEM, MELY A FERTŐZÖTT JINJANG

8. Pénz

9. Szex

10. Hatalom

11. Háború

12. Betegség

13. Halál

AZ ÉRTELEM, A FERTŐZÖTT JANG OLDAL. AZ ÉRTELEM EGÓVÁ NÖVELVE.

A 13 Fénykapu

1. Szerelem

2. Szabadság

3. Bőség

4. Küldetés

5. Hit

6. Alázat

7. EREDET

8. Igazság

9. Szeretet.Egység

10. Bizalom

11. Tanítás

12. Gyógyítás

13. Esemény.

A 13 Fénykapuhoz 13 Fénydimenzió kapcsolódik.

A 13 Mátrix kapun átmenve felkerülsz a fénykapukhoz, de ott IGAZZÁ KELL VÁLNI.

A fertőzött jang oldalon a világuralmi aspektusok ugyebár nem véletlenek.

13. Esemény kapu, forrásenergiák: bőség, egység, szerelem, elfogadás. Halál /újjászületés/ mátrix kapuhoz van kapcsolva.

12. Gyógyítás Kapu, forrásenergiák: szerelem, igazság,hit,egység,hála. Betegség mátrix kapuhoz van kapcsolva.

11. Tanítás kapu, forrásenergiák: igazság, eredet,alázat, Háború mátrix 7. kapuhoz van kapcsolva. /nem csak fizikai háború, hanem belső, önmagaddal vívott / .

10. Bizalom kapu, forrásenergiák: hit, szabad akarat, belső erő, teremtés, Hatalom mátrix kapuhoz kapcsolva. /mivel a mátrixot alkotók a bizalmatlansággal operálnak, elérték, hogy az emberiség ne bízzon magában.

9. Szeretet Egység kapu, forrásenergiák: bizalom, alázat, szexuális teremtő erő, mágikus teremtő erő, eredet. Szex mátrix kapuhoz van kapcsolva.

8. Igazság kapu, forrásenergiák : alázat, bizalom, hit ,,egység ,,bőség , erő , szeretet, szabad akarat, döntés.képessége. Pénz mátrix kapuhoz van kapcsolva.

7. Eredet kapu, /EZ A SZER ELEM EGYSÉGE/forrásenergiák: szerelem, egység, hit, alázat ,bizalom, bőség Hamis.Szerelem mátrix kapuhoz van kapcsolva.

6. Alázat kapu, forrásenergiák: alázat, szeretet, szabad.akarat, Hamisság mátrix kapuhoz van kapcsolva, lévén a világot körbefonja a HAMIS ALÁZAT MÁTRIX HÁLÓJA.

5. Hit kapu, forrásenergiák: tűz, erő, akarat, tartás, türelem, kitartás, tervezés. józanság, következetesség. Az Ego mátrix kapuhoz van kapcsolva, mivel az ego leginkább az önmagadba vetett hitetlenséggel gyártott önigazolással rejti legjobban magát.

4. Küldetés kapu, forrásenergiák: bátorság, kitartás, alázat, feltétel nélküliség, szabadság, erő, Önzés mátrix kapuhoz van kapcsolva, mivel az önzés legmélyebb gyöké roka önmagad megfosztása a világtól, és a világtól való gyáva elzárkózás, belemenekülve egy "mátrixos" munkába. A FELELŐSSÉG TELJES NEM VÁLLALÁSA.

3. Bőség kapu, forrásenergiák: hit, bizalom, hála. A Harag mátrix kapuhoz van kapcsolva, lévén a teremtés legnagyobb akadályai benned a harag kötéseid, melyek múltbéli sikertelen eseményekhez kötnek, és melyeket átvetíted a jelenedre.

2. Szabadság kapu, forrásenergiák: védelmezés, lágyság, alkalmazkodás, merni hallgatni, merni tenni, a szabadság egyensúlyi energiái a kitörő bátorság és az alázat közötti arany középúton rejlenek. A Fájdalom mátrix kapuhoz van kapcsolva, lévén a változástól való félelemben, rabságban eltöltött idő fájdalmas, de a szabadság nem az.

1. Szerelem kapu, forrásenergiák: bizalom, hűség, hit, egység, stabilitás. A Félelem mátrix kapuhoz van kapcsolva.

Az apostolok legutolsó, jézusi korban ismert nevei: /az apostol forrásenergia ötmilliárd éves./
sorrendben a 13-tól az 1-ig.
Barabás - ESEMÉNY
Máté - GYÓGYÍTÁS
Júdás - TANÍTÁS
Lóránt - BIZALOM
Simon - SZERETET. EGYSÉG
Márk - IGAZSÁG
Ez a jang oldal.
Középen az Eredet kapunál Éva. - EREDET Itt áll felemelkedett mesterként Jézus és Mária Magdolna, istenségként Isis és Osiris.
Jin oldal:
Mária - ALÁZAT
Zsuzsanna -HIT
Ildikó - KÜLDETÉS
Magdolna - BŐSÉG
Lídia - SZABADSÁG
Anna - SZERELEM.

Az apostolok nevei csupán egy ismert vagy a jin oldalon meghamisított történelmi név.
Az energia a fontos, a megnevezés csupán olyan, mint ahogyan az emberiségnek el kellett neveznie a tárgyakat, az állatokat és minden létezőt, hogy beszélni tudjon.

Az Apostolok Szertartás két és fél órás. itt kérheted: hajnalcsillagterranova@gmail.com

Áldás
Eszter

Szólj hozzá

mátrix Esemény Asthar Sheran fénykapuk