2019. jún 27.

SZERELEM MINTA - APHRODITÉ ÉS ÁRÉSZ SZERTARTÁSA MA ESTE SKYPON

írta: Eszter 777
SZERELEM MINTA - APHRODITÉ ÉS ÁRÉSZ SZERTARTÁSA MA ESTE SKYPON

2019. JÚNIUS 27. 20.30 ÓRAI KEZDETTEL

SZERELEM MINTA 
APHORIDTÉ ÉS ÁRÉSZ SZERTARTÁSA
MA ESTE 20.30
SKYPE

A mai estén lehozzuk a fizikai síkra a Szer-elem Mintát, az első fénykapuhoz és fénydimenzióhoz tartozó fényteremtő EREDET MINTÁT. 
Az Eredet Minták lényege: az eredeti állapotára állítják vissza a tudatodat, a lelkedet, a testedet és a fizikai síkodat. 
A Szerelem Minta az, amelyből az összes többi kiindul. Egy tiszta érz-elem hely, melynek semmi köze a párkapcsolatokhoz, hanem amikor kialakítod MAGodban, akkor át fog vetülni a fizikai valós valóságodra, nem arra, amelyet eddig az illúzióid mentén kialakítottál, és melyek szolgálták mindazt, amiről a 13 Mátrix kapu szól: 
1. FÉLELEM
2. FÁJDALOM
3. HARAG
4. ÖNZÉS
5. EGO
6. HAMISSÁG
7. HAMIS SZERELEM 
8. PÉNZ 
9. SZEX 
10. HATALOM 
11. HÁBORÚ 
12. BETEGSÉG
13. HALÁL. - ÚJJÁSZÜLETÉS. Mert a spirituális körforgás önmagába visszafordítva téged újjáformál főnixmadárként lángolva. 
Amikor átmentünk a 13 Mátrix Kapun, mindhárom részünk az egységből változásnak indult. Test, lélek, szellem és ezek összeségének kiáradása a fizikai sík. A valóságunk kezd valóssá válni, mi igazzá. 
Egyre igazabbá és ami igaz, az átformál és megmutatja Benned MAGodat, azaz tükröt tart Neked arról, mit tettél eddig rosszul, mit engedtél be és meg, mit kell másképp csinálnod. 
A Szer-Elem Minta Istar Kapujánál indul el, és az ősi Atlantiszi energiák mentén, melyeket lehorgonyoztunk a 3D-be, a Szer-elem mint legerősebb, elsődleges teremtő elem, segíti a test-lélek-szellem eredetté - eredetivé válását úgy, hogy a benned lévő érzelmi minőség tisztává és igazzá nemesül a Férfi-Női Eredeti jin-jang energia mentén egyrészt az Eredet Kapuból, ahol Ízisz és Ozirisz áll, másrészt a Szerelem Kapuból, ahol az ő elsődleges megtestesülésük, Árész és Aphrodité. Az igazzá nemesülés azt jelenti, hogy a szer-elem energiája mint legfontosabb érzelmi teremtő erő, mely a szexualitás mint testi teremtő erő párja, /Szeretet.Egység Kapu vs Szex Kapu/, elindítja a szer-elem kiáradását a fizikai síkodra, és lehorgonyozódik a valóságodban, majd a SZERELEM MINTA BENNED AZ EREDETI TISZTA MÁTRIXON KÍVÜLI ÉNEDBEN ÉRVÉNYESÜL, és ez alakítja át az életedet is, valamint másokét. 
Erős szertartás lesz, és gyönyörű. 
Mindenkit várok, aki szeretné önnön MAGjában érzelmileg letisztulva maga mögött hagyni a mátrixot.

A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.

A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.

Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz:

hajnalcsillagterranova@gmail.com

Áldás
E

Szólj hozzá

SZERELEM MINTA APHRODITÉ ÁRÉSZ SZERELEM KAPU