2019. jún 28.

SZÍRIUSZ-ORION FÉNYRENDSZER - SZERTARTÁS SKYPON MA ESTE KILENCKOR

írta: Eszter 777
SZÍRIUSZ-ORION FÉNYRENDSZER - SZERTARTÁS SKYPON MA ESTE KILENCKOR

2019. JÚNIUS 28. 21.00 ÓRAI KEZDETTEL

SZÍRIUSZ-ORION FÉNYRENDSZER
AZ EREDETI ÉNED ODAFENT
AZ ISTENI TERV
MA ESTE 21.00 ÓRAI KEZDETTEL
SKYPON
 
A Föld Fény Rendszerét már ismeritek. Apostolok, Fénykapuk, Fénydimenziók, 13 Fénykapu, 13 Fénydimenzió, 13 Mátrix Kapu, Őrzők, Hírvivők, Védelmezők.
 
Most megismerkedünk azzal a Fény Rendszerrel, melyet egy magas rendű intelligencia, mint Ért-elem és magas rendű Érz-elem alkotott meg, odafent, ahol a legtöbb inkarnációnkat töltöttük: Szíriusz és Orion. Ebben a kontextusban a Szíriusz a NŐ, az Orion a FÉRFI, a Szíriusz az Érzelem, az Orion az Értelem.
Egy nagyon különleges Fényrendszert fogtok ma megismerni a csatornázásom alapján, mely mentén össze fog állni a kép, hogy mit is jelent az: "tévedésből jöttem a Földre és félek, hogy itt ragadok...".
:)
A Szíriusz-Orion Fényrendszer egy magasabb rendű tudatossád mentén értelmezhető, de ahogy hallgatod a szertartást majd, rájössz, te ELEVE ÉS EREDENDŐEN MAGASABB RENDŰ TUDATOSSÁG ÉS ÉRZELEM MINTA IS VAGY. MINTA VAGY, IGEN, ÉS A MINTÁT A SZÍRIUSZ-ORION FÉNYRENDSZERBEN ALKOTTUK MEG, MELY EGYSZER ELBUKOTT FÖLDI ÉVEKBEN SZÁMOLVA ÖTMILLIÁRD ÉVVEL EZELŐTT, A SZÍRIUSZ-ORION HÁBORÚNÁL, DE CSAK A FIZIKAI SÍKJA BUKOTT EL, mert ezeknek a fényrendszereknek mindig többdimenziós megalapozásuk van.
Atlantiszt is innen hoztuk létre, ebből a fényrendszerből, és ez mentén építjük újjá.
 
Gyönyörű és tudattágító szertartás lesz, sok fontos információval, EZÚTTAL ESTE KILENC ÓRAI KEZDETTEL.
Várlak, fénytestvér.
 
A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.
 
A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.
 
Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz:
 
hajnalcsillagterranova@gmail.com

Szólj hozzá

TERV SZÍRIUSZ ORION FÉNY RENDSZERE ANNUNAKIK ISTENI TERV