2019. jún 30.

SZABADSÁG MINTA. HÉTFŐ ESTE KILENC. SKYPE. A FÉNYHOZÓ VEZETÉSÉVEL.

írta: Eszter 777
SZABADSÁG MINTA. HÉTFŐ ESTE KILENC. SKYPE. A FÉNYHOZÓ VEZETÉSÉVEL.

2019. JÚLIUS 1. HÉTFŐ 21.00 :)

Szabadság Minta
A Fényhozó Hajnalcsillag vezetésével
2019. július 1. 21.00
/nem véletlen a dátum, óra/
Skypon

A szabadságotokért küzdötök. A félelem is rabság. A döntésképtelenség is az. A múltban élni is az. A jövőtől félni méginkább. A MOST a fontos, de a mostod határozza meg a holnapodat. Amíg nem törsz ki abból a helyzetből, melyben vagy, addig nem találod meg önMAGadat az életedben. A mátrix sajátossága, hogy mindaz, amit hittél eddig magadról, nem biztos, hogy igaz. Számtalanszor írtam felül saját magamat, és a hitrendszereimet, mert a fejlődés velejárója. Aki makacsul ragaszkodik a hibás elveihez, az pontosan azzal farag rá, hogy a börtönében csücsülve nem veszi észre, már régen szabad lehetne, ha valamit másképp gondolna. Érezne inkább.
Mert minden MINTA - ÉS EZEK AZ ÚJ ATLANTISZI MINTÁK - érzések alapján fognak tudni működni, a gondolatok majd az érzéseket fogják követni, és nem fordítva, mint eddig..
A szabadságodat neked kell meglátnod, mert az orrod előtt van, csak nem veszed észre. Ahogyan a börtönöd ajtaja is nyitva van, úgy a szabadságod kulcsa is a kezedben van, azonban ha nem látod, akkor GONDOLATBAN VALAMIT NEM TUDTÁL ÁTVÁLTANI MAGADBAN. A szertartás ÁTVÁLT TÉGED.
MEGVÁLT.
Az érzések erejével fogunk dolgozni.
Az érzéseid pedig pontosan azért vannak káoszban, mert a gondolataidban a szabadság minta közeledtével elindult a káosz.
Minden mintát megérez a világ. A mintát nem csak mi hozzuk le, a világ összes fénymagja, és a mintát az Egylélek Párok fogják közvetíteni.
A Szabadság nem azt jelenti, hogy mindent rombolj le magad körül. Azt jelenti, hogy merj nemet mondani arra, ami eddig vitte az idődet, a bőségedet, az erődet, merj kitörni a helyzetedből és ha már most nagyon erősen szorongat a sors, akkor VEDD ÉSZRE, EZT MIÉRT KAPOD. Azért, hogy VÁLTOZTASS.
MI VAGYUNK A VÁLTOZÁS. MI mutatunk utat az utánunk jövőknek. Ne csodálkozz, ha nem tudod követni a változást, mert nem mindig tudatos, csak egyszerűen megtörténik. Ha ellenállsz, a saját dolgodat teszed nehezebbé.
A Szabadság Minta nem hagy maga után kétségeket. Megmutatja neked a magadba integrálása után azonnal a fizikai síkodon, hogy minek a rabja voltál, és felismerés hidd el nekem, fejbevágó lesz.
Engem is biztosan fejbe fog vágni, ne hidd, hogy én kimaradok a szórásból, de élvezem a változást
Magam változom és ez változtatja az életemet.
Fel kell nőni a mintához. Férfiként, Nőként, Emberként, Fényteremtő Istenemberként, Spirituális lényként.
Hatalmas szertartás lesz. A Fényhozó fogja vezetni, és nem kíméli az illúzióitokat..
A tisztánlátás mindenkinek jár, szokta mondogatni
Meg fogtok változni, és nem azért, mert mások változtatnak meg, hanem mert ti magatok akarjátok, mert szabadok akartok lenni.
A dátum és óraválasztás a Fényhozó kérése.
Az Egylélek Párok körüli rabláncokat is vagdossuk. Osiris láncait.. mert a Férfiak felszabadulása történik most, globálisan, és OSIRIS AZ EREDETI JANG. ISIS AZ EREDETI JIN.
A Szabadság Kapuból vezetjük a szertartás. Poszeidonnal és Shívával, de Isis és Osiris is jelen lesz.
Ne hagyjátok ki A szabadság, mint második kapu vezet a többihez. Bőség, Küldetés. Hit, Alázat, Eredet, Igazság, Szeretet.Egység, Bizalom, Tanítás, Gyógyítás, Esemény

A szertartásokon való részvétel 3.000/fő.

A szertartásokról hanganyag készül, 1.500 Ft/szertartás, mindkét hanganyag benne van. Ezek a hangfelvételek napi szintű meghallgatásra, öngyógyításra, öntisztításra és önfeloldozásra, teremtésre alkalmasak, valamint több szertartás is tartalmaz fontos gyógyító és tanító technikákat, melyeket most tettek elérhetővé először az emberiség számára.

Jelentkezni / hanganyagot kérni itt tudsz:

hajnalcsillagterranova@gmail.com

Áldás
E

Szólj hozzá

Szabadság Minta