2019. sze 30.

A SZAJHA ÉS A KIRÁLYNŐ

írta: Eszter 777
A SZAJHA ÉS A KIRÁLYNŐ

EGY TÖRTÉNET, MELYBEN NAGYON SOKAN VAGYTOK BENNE..

AZ ÁTVETÍTÉS, AHOGYAN MEG AKARJÁK HAMISÍTANI A TÁRSAITOK ELŐTT AZT, AKIK TI VAGYTOK.

MAGUKRA VENNI A TI ÉNETEKET, ÉS ELHITETNI, ŐK VAGYTOK TI, TI PEDIG ŐK..

Ez a szajha vs királynő sztori Atlantisz végjátékánál ered, amikor a nőket FELCSERÉLTÉK a szajhákra, a hamisakra és a férfiakba erőltették őket.
A nőket pedig ÁTVETÍTÉSSEL tették látszólag mássá, mint akik. Akik vagyunk.
Elképesztő, az enyémhez hasonló sztorikat látok nap mint nap. Normális, rendes, tiszta életet élő nőket kurváznak le olyan férfiak, akik saját félelmeiket vetítik rájuk. Fognak ránk rágalmakat, hogy ne kelljen megtalálni önmagukat az Eredet kapuban.
Ez egy ŐSI MÁGIA, melyet oldani fogunk.
Az ősi mágikus fekete lyukból táplálkoznak azok, akik a szerelmi kötéseket csinálják, hiszen A SZERELMI KÖTÉSEK ALAPJA UGYANEZ:
Jónak feltüntetni azt, akinek az illetőhöz, akit köt, semmi köze.
Rossznak azt, akinek valójában az illetővel lennie kellene.

Ez itt a felemelkedő Atlantisz, és a sötétség elengedésével jár, egy részének pedig integrálásával, mert az eredeti Atlantisz azon bukott meg, HOGY CSAKIS FÉNYT AKARTATOK LÁTNI.
Vagy őszintén nyomjuk, vagy SEHOGY.
Az álszentséget nem bírom.
A szemforgatást se.
Attól még, hogy te nem mondod ki, ugyanúgy átmész rajta, mint én, csak nem mered kimondani, mert azt hiszed, szégyenlened kell. NEM KELL. Annak kell magát szégyellnie, aki a mágiát elindítja, a Társadra rakja, és magát úgy tünteti fel, MINTHA Ő TE LENNÉL, hiszen pontosan tudja, hogy amúgy emberként és nőként egy kanyiló vasat nem ér a viselkedése, a gyakori partnerváltogatása, a nárcizmusa és a labilitása, a hamissága miatt, és mert FELVETT SZEREPEK ALAPJÁN ÉL, nincs ÖNÁLLÓ SZEMÉLYISÉGE.
Az én kiírásom SOKAKNAK NYÚJTOTT SEGÍTŐ KEZET, mert rájöttek, hogy amiben vannak, az nem egyedi, hanem GLOBÁLIS, és ha már én kiakadok, akkor dolgozok is a megállításán.

Az Elveszítés Kulcs:
Elengedni a hamisat, meglátni a jót.
Meglátni a hamis ént, leválasztani a fényről.
A hamis én nem a sötét oldal, hanem a reptilian oldal.
A férfiakra, a Társaitokra rá van nyomva, mint egy plusz bőr ez a hamisság. Nem látnak át rajta, nem találják a valódi énjüket.
A tükrök ti vagytok, nők, és ha nem mertek őszinték, és önmagatok lenni, akkor SEMMI NEM FOG TÖRTÉNNI.
Mindent csak őszintén. Semmi álszentség. 
Engem személy szerint nem érdekel, ki gondol rólam rosszat, meg hogy "lehúzott a sötétség." Dehogy húzott le.
A felemelkedésed egyik kulcsa pontosan az, hogy EGYRÉSZT MEG TUDOD KÜLÖNBÖZTETNI A SÖTÉTET ÉS A FÉNYT, AZ IGAZAT ÉS A HAMISAT, MÁSRÉSZT KINYILVÁNÍTOD, HOGY KI VAGY. ÉLESEN. IGAZSÁGMINTA UGYE.

 

E

Szólj hozzá