2019. sze 30.

SZEMBESÜLÉS A GONOSSZAL

írta: Eszter 777
SZEMBESÜLÉS A GONOSSZAL

Szembesülés a Gonosszal

 

A bukó Atlantiszban Jahve felfedte valódi arcát akkor, amikor Isis és Osiris, a két utolsó rabul ejtett istenség, az eredendő jin és jang már tehetetlenek voltak, egymás ellen fordítva, szétszakítva, erejüktől megfosztva, megbilincselve álltak Jahve előtt, akinek uralma ekkor már teljes volt.

Teljhatalom, mondjuk erre mi, magyarok.

Telj-hatalom, telítődj, mindent olvassz magadba, mindent zárj be, minden kiskaput csapj be a menekülni akaró, még öntudatánál lévő ember előtt...

Atlantiszban a fényteremtő istenemberek és maguk az istenek is elzárkózva a sötéttől, csak a fényben éltek. A vége felé ez már ILLÚZIÓ VOLT, csillogó beetetés, melyet maga Jahve és serege táplált, a széth-gyermekek és az árulók.

Isis és Osiris közül, Isis már kicsivel korábban gyanakodni kezdett, hogy Jahve nem az, akinek kiadja magát, azonban Osiris elhessegette ezt a feltevést, mondván, Jahve annyi mindent tett Atlantisz bukás közbeni egységben tartásáért.. - látszólag. Valójában minden Jahve uralomra lépéséért volt.

A végén Osiris Isis ellen fordult, és Jahve mellé állt, Isis megfagyott, megfagyott a szíve, a lelke, nem találta többé az egységet, csak a fél-elmet.

Osiris az utolsó percig védte Jahvét, aki bonyolult alkukra és sötét szerződésekre vette rá. Legbelül tudta, elárulja mindazt, amit képvisel, mégis belement, mert nem látott más kiutat, Atlantisz megmaradása érdekében.

Jahve végig átverte, mint minden gonosz, ezen alapszik az energiájuk. Elhitetni, hogy nincs más út, mint velük szövetséget kötni. Osiris megtette, és amikor az utolsó alkut "írták alá", Jahve lecsapott.

Onnantól végleg a markában volt Osiris, aki Isis nélkül fél-elem volt. Isis már lefagyva állt, nem tudott tenni semmit a készülő iszonyat ellen. Osiris megegyezett Jahvéval, hogy mostantól átengedni neki Atlantiszt és a teljes lakosságot, az összes energiával együtt.

Lemondott magáról, lemondott az erejéről, a magába vetett hitéről, és elhitte, ő már egy senki, Jahve pedig erősebb nála, és megbízhat benne, mert ő majd segít...

NEM ÍGY LETT.

Osiris már akkor, amikor aláírta az egyezséget, érezte belül az iszonyat dörömbölését, ne tedd ne tedd... de megtette, mert elveszítette addigra önmagát.

Jahve az aláírás után lecsapott. Élvezettel tette, telve irigységgel, haraggal és bosszúvággyal azért, mert túl sokáig volt egy megvetett, lenézett senki, és az ősi Atlantiszban kezdetben nem vette őt senki komolyan, hiszen NEM TUDOTT FELMUTATNI SEMMIT, csupán idővel azt, amit másoktól ellopott.

Azonban most, hogy Osiris a markában volt, Isis pedig félig holtan távol Osiristől, végre eljött az ő ideje.

FELFEDTE VALÓDI ARCÁT. A GONOSZT. ACHREMMON /közismert nevén Sátán/ FIÁT. MAGAMAGÁT, ÉS ÉLVEZTE A MÉLYSÉGES DÖBBENETET, ISZONYATOT ÉS FÉLELMET, Osiris és Isis arcán.

Isis nekitámadt Jahvénak, összeszedve az utolsó erejét is. Jahve egy utolsó hazugsággal, Osirist Isis ellen fordította, végleg, hogy Isis ne tudja őt legyőzni, mert még önmagában is elég ereje lett volna hozzá. Osiris megakadályozta ezt, és ekkor JAHVE LEFAGYASZTOTTA A LELKÜKET, A TUDATUKAT ÉS A SZÍVÜKET, A TESTÜKET ÉS AZ EREJÜKET ÖRÖKKÖN ÖRÖKKÉ.... ezen átok oldódik most.. most olvadunk ki a jégből.

Jahve a lefagyasztott, örökkön örökké szóló átokkal gúzsba kötötte a két legerősebbet, az eredendő jint és jangot.

Így lett övé Atlantisz ,és a világ.

MINDEZT MOST CSINÁLJUK VISSZA. MOST MINDEN MEGTÖRTÉNIK ÚJRA, UGYANÚGY, MINT AKKOR, ÉS A FÉRFIAK MOST SZEMBESÜLNEK A GONOSSZAL.

A valódi, ősi gonosszal, aki az őrület határán jár kéjes táncot, és élvezi az erejétől megfosztott, öntudatánál lévő de tehetetlen férfi feletti uralmat.

A végső csaták mennek.

Tarsatok ki.

 

A fenti csatornázás most jött. Szó szerint írtam le, Osiris szavai alapján.

 

Áldás

Végh Eszter

/megjegyzés: tudom, hogy többen lopják az írásaimat, megtehetik, de nem sokat érnek el vele, mert a más tolla mindig a más tolla marad :) /

A VERSEIMET ÉS AZ ÍRÁSAIMAT, BÁRHOL, BÁRMILYEN FORMÁBAN CSAKIS FORRÁSMEGJELÖLÉSSEL OSZTHATOD MEG

 

Szólj hozzá