2019. okt 05.

FEKETE ÉS FEHÉR

írta: Eszter 777
FEKETE ÉS FEHÉR

Nem irthatod ki a démonaidat, csupán túlnőhetsz rajtuk. Megtanulod őket kezelni és elfogadni magadban a sötétet és a fényt egyaránt. Mert nincs olyan, hogy valaki CSAK FÉNY.
A sötét benned tanít téged arra, hogy meg tudd különböztetni a sötétséget és a fényt, és elhallgattasd a sötétség szavát önmagadban, hogy felül tudj kerekedni rajta, és megtanulj SZERETNI.
A Fekete Ló egy szövetséges, aki erőt ad, stabilitást és egyensúlyt. Megtanít téged elfogadni magadban a sötétséget, mint a fény árnyékát, miképp a jin és a jang, benned sincs fény sötétség nélkül. A dualitás eltűnése benned azt jelenti, hogy nem ítélkezel, nem vársz el, nem szabsz feltételeket, nem hallgatsz az ego szavára - engeded, elfogadod, hogy mint senki, te sem vagy tökéletes, és nem is kell, hogy az legyél.
Nem küzdés ez. Cseppet sem. Ez elfogadás.
Amikor Jézus előtt letérdeltek a démonok, pontosan ezért tették. Felismerték az erőt és a fényt, de főleg AZ ELFOGADÁSUKAT, A LÉTÜK ELFOGADÁSÁT, hogy nem irtani kell őket, hanem elfogadni a létezésüket, hiszen mindannyian a Teremtő EGYből jövünk.
A Fekete lónak fenséges lovasa is van. TE. :)
Áldás
Eszter 
AZ ÍRÁSAIMAT ÉS A VERSEIMET CSAKIS FORRÁSMEGJELÖLÉSSEL OSZTHATOD MEG.

Szólj hozzá