2019. nov 15.

A NÁRCI MEGTÉVESZTŐ IMIGE

írta: Eszter 777
A NÁRCI MEGTÉVESZTŐ IMIGE

FIGYELMEZTETŐ JELEK, HOGY MEGTÉVESZTENEK

A NÁRCI MEGTÉVESZTŐ IMIGE

EMPATÁKNAK KÖTELEZŐ

FIGYELMEZTETŐ JELEK, HOGY MEGTÉVESZTENEK



  1. Amíg a közelében vagy, és közöd van a dolgaihoz, mindig úgy érzed, az életed kilátástalan. Mindig úgy intézi, hogy ő FEDDHETETLEN MARADJON, az ő neve sehol sem szerepel, még a jól kitalált manipulációit is másokkal írattatja meg, akik hű szolgái, lelkesen követik addig, amíg el nem kezdenek félni, mert az életük vakvágányra fut, de még ekkor se kötik össze a nárcival mindazt, ami velük történik, pedig évek óta ő áll a háttérben, csakhogy egyszer körbeérnek a hazugságai, és kiderül minden. 

  2. Ha leleplezi valakik, NEM REAGÁL SEMMIT, mert nem tud mit reagálni, ugyanis a hazugsága került napvilágra, legyen az egy elhazudott kapcsolat, vagy boldognak tálalt élet, esetleg siker a munkában, bármi, ha leleplezik, a híveivel végezteti el a piszkos munkát és a bosszúja nem marad el. 

  3. A bosszút is úgy intézi, mint minden mást. Ő sehol nem jelenik meg, másokat manipulál arra, hogy jogot érezzenek egymáson, vagy a leleplezőn bosszút állni, hiszen ő jó, csodálatos.. ha jobban megnézed őt, minden róla szól, csakis róla, minden módon bizonyítani akarja, hogy egy remek ember, tele szeretettel, megértéssel, és ezt kiválóan el is játssza. Valójában azonban mindig csakis magával van elfoglalva, és mindent ÉRDEKBŐL TESZ. 

  4. A nárcit SENKI NEM ÖNMAGÁÉRT SZERETI, HANEM ÉRDEKEKBŐL, és akik eljutnak oda a környezetében, hogy ráébrednek, ki ő igazából, AZOK FÉLELEMBŐL VANNAK MELLETTE. A félelem fázisát mindig a MEGTÉVESZTÉS ELŐZI MEG, mindenről és mindenkiről sugallja, sugalltatja másokkal, hogy ők azok, aki igazából ő. 

  5. Mindig a felszínen él, mélyen nem néz magába, sokadik kínlódós nárci-empata beszélgetés sem vezet nála eredményre, és a NEMET MEG SEM HALLJA. SZÁMÁRA MINDEN A BIRTOKLÁS ÉS AZ URALKODÁS, de ez EGYÁLTALÁN NEM LÁTSZIK RAJTA, MERT REJTETTEN CSINÁLJA.  Pont az a lényege, hogy minden tökéletesnek tűnjön, mellette elhidd, hogy szabad vagy, önmagad lehetsz, boldog lehetsz, mindenben segít, de valójában minden őérte van, minden róla szól, és HA SZEMBE MÉSZ VELE, MERT MEGUNOD, HOGY ÁLLANDÓAN KÁTYÚBAN VAN AZ ÉLETED MELLETTE, HOGY ÁLLANDÓAN TÖRTÉNIK VALAMI GOND, ÁLLANDÓAN BAJ VAN, ÁLLANDÓAN SEGÍTENI KELL, ÁLLANDÓAN AZT ÉRZED, HOGY SEHOVA NEM HALADSZ, VALAMI NEM STIMMEL, és elkezdesz NEMET MONDANI, akkor indul el a balhé.. mert ott elkezdi felfedni magát, mivel nem tud tovább maga mellett tartani a szokásos “minden jó lesz  mellettem, majd meglátod” dumával. 

  6. Amikor már le akarsz lépni, nyíltan zsarol, fenyegetőzik, de úgy intézi, hogy ezt SOSE TUDD RÁBIZONYÍTANI. Még az sem kizárt, hogy NEM Ő ZSAROL, HANEM VALAKIT ERRE FELHASZNÁL, MERT HIHETETLEN KISUGÁRZÁSSAL BÍR, AMELY EGY BŰBÁJ, ÉS MÖGÖTTE SEMMI NINCS… A kisugárzását a híveitől lopja el, és ha elkezdik ettől megfosztani, látványosan csúnyul, öregszik, és kezd összeesni mint egy rongybaba.

  7. Nagynak tűnik, de valójában kicsi, nem győzöm elégszer elmondani. A hívei őt tartják a legjobb embernek a világon, de ha nem úgy vannak a dolgok, ahogyan ő akarja, akkor először rejtetten kezd el manipulálni, és minden eszközt bevet, hogy visszatartsa azt, aki el akar tőle menekülni… majd amikor ez már nem segít, akkor megfélemlítésbe kezd, majd ha már ez sem, akkor kénytelen magát felfedni.

  8. Szeret a háttérben maradni és csendben elbújni, hogy soha ne tudják meg, hogy mindenki életét ő tette tönkre. Másokkal takarózik, gondoskodik arról, hogy ne lehessen visszavezetni hozzá a szálakat.

  9. Amikor valaki elkezdi leleplezni, lefagy, mert az erővel és az igazsággal szemben tehetetlen, ő maga, és az egész élete EGY NAGY HAZUGSÁG. Abból ISMERED FEL FŐKÉNT, HOGY HA ELJÖTT AZ IGAZSÁG ÓRÁJA, ÉS AZ ELSŐ NAGYOBB HAZUGSÁGÁRA FÉNY DERÜL, MÉG MINDIG RÁD AKARJA FOGNI, HOGY TE LÁTOD ROSSZUL, ILLETVE HA NYÍLTAN, NYILVÁNOSSÁG ELŐTT LEPLEZIK LE, Ő SEMMIT NEM REAGÁL RÁ, MERT FÉL ATTÓL, HOGY A HIHETETLEN CSODÁS IMIGE A PORBA HULLIK, MIVEL Ő NEM TÁMAD NYÍLTAN, Ő NEM MONDJA KI, Ő MINDIG CSENDBEN, A HÁTTÉRBEN AKAR MARADNI, ÉS CSAK EGY DOLOG ÉRDEKLI, MINDEN MARADJON ÚGY, AHOGYAN Ő ELRENDEZTE…

  10. Irányít, kontroll alatt tart, és ha rájössz erre és menekülni akarsz tőle, megszabadulni tőle és mindattól, amit az életeddel tett, akkor durvább eszközökhöz folyamodik. Figyeli a messengeredet, feltöri a facebookodat, a telefonodat, a számítógépedet, minden lépésedet okosan szemmel tartja, és ha valami történik, amiből rájöhetnél az igazságra, akkor ERŐSZAKKAL ÉS NYÍLTAN FENNTARTJA A KONTROLLT, nehogy kiderüljön, MINDEN HAZUGSÁG VOLT.. KEZDETTŐL. 

  11. Az egyetlen fegyver ellene a nyilvánosság, mert retteg attól, hogy kiderül, ő se nem okos, se nem szép, se nem jó, nincs boldog párkapcsolata, sem jó munkája, se semmije, csak egy ember, aki egész életében más tollával ékeskedett, ellopta mások párkapcsolatát, mások bőségét, és természetesen mindig megmagyarázta, hogy hova tűnt a pénzed, hova tűnt a párod, elment mással, ő hallotta, látta, vagy mással mondatja ki, hogy látták a párodat mással, és azt használja fel ellened, hogy HISZEL BENNE. Akiben nem hisznek többé, az összeomlik. Láss át a szitán és MENEKÜLJ. Amíg nem késő, mert amint veszni lát mindent, amint felépített kamu élete összeomlik mint egy kártyavár, akkor kemény eszközökhöz folyamodik, amelyeket eddig éveken át ellened összegyűjtött. 

 

HIGGY A MEGÉRZÉSEIDBEN. KÖVESD A FIGYELMEZTETŐ JELEKET. NE HAGYD MAGADAT BECSAPNI A MEGTÉVESZTŐ, TÖKÉLETES IMIGE ÁLTAL.. TUDD, MI AZ, HOGY NÁRCI. 

Valaki, aki nem csupán önimádó, és önző, birtokló és kontroll mániás, hanem valaki, aki jól megmanipulálva téged, MINDENEDET ELVESZI, ÉS A NÁRCI NEM ENGED EL, MÉG AKKOR SEM, HA MÁR MINDENT MEGTUDTÁL RÓLA, kényszeresen és görcsösen kapaszkodik beléd és még mindig azon gondolkodik, hogyan adja elő lelkes még alvó táborának, hogy márpedig TE AZ ÖVÉ VAGY. 

 

MENEKÜLJ A KÖZELÉBŐL ÉS MINDENT VONJ MEG TŐLE, AMIT VALAHA NEKI ADTÁL, MINDEN SZAVA HAZUGSÁG, ÉS MINDEN, AMIT AZOKRÓL HALLOTTÁL TŐLE, AKIKET SZERETTÉL, SZINTÉN HAZUGSÁG. ELSZIGETEL, MEGTÉVESZT, CSAPDÁBA CSAL, BÖRTÖNBE ZÁR, ÉS HA MÁR NAGYON EGYÉRTELMŰ, HOGY NEM AKARSZ VELE LENNI, AKKOR EGY KOMOLY KAMUVAL FÉLEMLÍT MEG, VALAMIVEL, AMITŐL A LEGESLEGJOBBAN FÉLSZ, ÉS ELŐADJA, HOGY Ő SEGÍT.. 

Ne higgy neki, nem segít, a megfélemlítést ő maga kreálta, és úgy intézte, hogy ne tudd lenyomozni. DE LE TUDOD. MERT OKOS VAGY ÉS ERŐS VAGY, ÉS HA ÁTLÁTSZ EGYSZER IS A SZITÁN ÚGY IGAZÁN, AKKOR NEKILÁTSZ ÉS MINDENT FELDERÍTESZ, ÉS AKKOR SZABAD VAGY.. és megkönnyebbülve lépsz ki az életéből örökre, mert ráébredsz, mindaz a rettegés, félelem, fájdalom, amit éveken át éreztél, valójában az övé, és amiben ő csillogott, az a te fényed, amit elvett tőled, hogy te viseld az ő rossz, semmilyen sorsát, ő élje meg a te életedet, és a CSERE itt bizony nem játék… Cseréld vissza, vedd vissza ami a tiéd, add vissza, ami az övé….Viselje a saját élete következményeit és ne akarjon más lenni, mint ami.

 

Kitartás fénytestvérek

 

Eszter 

 

Szólj hozzá