2020. feb 14.

Tiszteljük meg egymást

írta: Eszter 777
Tiszteljük meg egymást

Nem szemétségből vagy pénzközpontúságból nem magyarázom el a rajzaimat és a képeimet, meg a kirakott Tarot kártyákat azoknak, akik a facebookon próbálnak követni. Hanem azért, mert MINDEGYIKHEZ HÁROM ÓRÁS HANGANYAGOK VANNAK, AMELYEKET LEHETETLEN CIKKEKBEN LEÍRNI, NINCS RÁ ENNYI IDŐM.. HATALMAS TUDÁSANYAG, RENDKÍVÜLI ÉS ESSZENCIÁLIS TILTOTT TUDÁS - AMI A HÁTTÉRHATALOM ROBOTIZÁLÓ RABSZOLGATARTÓ ELVEIVEL ELLENKEZIK, ÉS ŐSI - ÉRKEZIK LE A KIS CSAPATUNKHOZ A SZEREKEN.
A Hajnalcsillag Evangélium a rajzaim és a hanganyagok. Le fogjuk egyszer írni. Egyelőre tolom a tengernyi oldást, emelést, rengetegen jönnek hozzám, minden egyes nap reggeltől estig dolgozom Új Atlantiszért, a Lélekcsaládért, azért a több ezer emberért, akiket Atlantiszban is MI vittünk a Társsal.
Nincs időm hosszadalmas cikkeket írni, nincs időm ezernyi levélre válaszolni.
Vagy megértitek, vagy nem 
vagy.vagy.

Ez van.
Aki szeretné tudni, mit csinálunk, meg akarja tapasztalni az Egységet, tudni akarja, mi az a Szíriusz-Orion-Plejádok fényrendszer, mi az a Földi Fény Rendszer, az kérje el a hanganyagokat tőlem emailben.
Nem adom ingyen, de nem azért nem, mert annyira szemét lennék:)))
Hanem az infrastuktúra ugye, amit biztosítok, az elvarázsolt kuckó, ahol fogadlak titeket, a Tarot kártyák /legalább tíz pakli van, plusz Nap Kártya, Hold Kártya, Kristály Kártya, Föld Kártya/ az sem ingyé van 
Szóval ha valaki valamit akar, tiszteljen meg azzal, hogy nem besértődik azon, hogy nem válaszolok az olyan kommentekre, hogy "ez mit jelent", vagy nem írok vissza az olyan levelekre, hogy "magyarázd el ezt és ezt a képet". Jogos persze, de nem lehet elmagyarázni, mert háromórás hangfelvételben van elmagyarázva, az istenek általi tiszta csatornákon, amiket közvetítek.

E

Szólj hozzá