2020. dec 20.

FORDULÓ

írta: Eszter 777
FORDULÓ

FORDULÓ
Sorsforduló. Megfellebbezhetetlenül. A földi akaratot és egót is felülírva. Úgy, ahogyan az odafönn közösen meg lett tervezve. Mert amikor fenn voltál, tudat nélkül, puszta lélekként, nem volt földi akaratod, nem akartál ezt, azt, amazt, pénzt, hatalmat, bármit. Csak voltál. Lettél. A tudat adott neked célt és irányt, a test létezést, megfoghatóságot.
A test és az akarat az, ami ellenáll, a tudat és a lélek nem. A tudat pusztán kapcsolódik a testhez és a fizikai síkhoz, és alkalmazkodik, formálódik. Azt teszi, amit mondasz neki... feltéve, ha így fogod fel. Lehet a tudatod az ellenséged is, amennyiben meg akarod őt buherálni, hogy másképp működjön.. meg lehet csinálni, csak éppen katasztrofális lesz a következmény. Tiszteld inkább. Ne urald.
Ahogyan a lelkedet se.
A FORDULÓ azonban mindazok ellenére, amiket azért tettél, hogy elkerüld a sorsodat, bekövetkezik... te nem tettél semmit, te követed az utad... mondod most. Nem lehetsz benne biztos. A fizikai valóságod, a létező vagy nem létező bőséged, létező vagy nem létező párkapcsolatod, a beteljesülő valós vágyaid vagy nem teljesülő hamis vágyaid mutatják meg, valóban az úton vagy-e. Mert az Út is manifesztálódik, persze ehhez is alázat kell, mert nem úgy fog jönni az a bőség, párkapcsolat, stb, mint ahogyan te idelent tervezed.. Eredendő bőség és eredendő szer-elem lesz, ha valóban az Úton vagy, ha nem, és következetesen ellendolgozol, így aztán mások ellen is, akkor el fog fogyni az Út a lábad alatt..
és a FORDULÓ, az nem fog kedvezni neked.. sőt. Ott látod meg, miben is voltál eddig, mert NEM JÖN, amit idelent terveztél.
Ne tervezz idelent. Kérj inkább, és általánosságban. Nem konkrétan. Engedd az Áramlást jönni, menni, mert másképp el fogsz veszni. Nem akármilyen időszak jön a Földre, kemény lesz.. nem lesz semmilyen általatok várt fantasztikus CSODA, ami majd csak úgy puszira megment titeket. Nektek kell most MÁSKÉPP csinálni, az égi segítség csak így jön. Másképp. Nem úgy, ahogyan eddig. Nem te döntesz, és nem te akarsz, hanem a felsőbb éned és az istenek, akiket képviselünk.
FORDULÓ. Aki eddig valóban az alázat és a szeretet útján, tisztán járt, nem másokból élt, nem mások energiáját szívta, nem nyúlt olyasmibe, amibe nem kellett volna, nem követte az egója iránymutatásait, az most a valós vágyak mentén megkapja, amiért dolgozott eddig. Nem lesz több lehetőségük megállítani azoknak, akik pont ilyen módon akarják megúszni az elszámoltatást, a Végítéletet.
Mert akik meg akarják úszni, azok kapaszkodnak, és akaratosan, mindenáron a régi mintában vannak. Meg akarják úszni azt, hogy amit eddig nem tiszta módon kaptak meg, elveszítsék.
Nincs földi ember, aki ezt megállítsa.
Az istenek állják körül Anubis mérlegét, és aki a mérlegen van, megmérettetik. Most az egész emberiség a mérlegen van.
Nincs az a háttérhatalom, ami ezt le tudja blokkolni, semmivel.
Nincs az a fekete mágus, aki ezt ki tudja kerülni.
Van, ami nagyobb nálunk. Ha tetszik, ha nem.
ALÁZAT.
Csak ezt tudom mondani.
ALÁZAT.
E

Szólj hozzá