2021. feb 10.

FÉNYISTEN ÉS FÉNYISTENNŐ EGYSÉGE.2021. SZERTARTÁS SKYPEON

írta: Eszter 777
FÉNYISTEN ÉS FÉNYISTENNŐ EGYSÉGE.2021. SZERTARTÁS SKYPEON

2021. FEBRUÁR 13. SZOMBAT 17.00-18.30

FÉNYISTEN ÉS FÉNYISTENNŐ 

EGYSÉGE.2021.

EGYLÉLEK PÁROK A MÁTRIXON TÚL

FÉNY ÉS SETÉT SZERELME

VILÁGOK TEREMTÉSE

 

SZERTARTÁS SKYPEON

2021. FEBRUÁR 13 SZOMBAT

17.00-18.30

 

Részvételi díj: 4.000 Ft/fő

Hanganyag: 2.000 Ft 

 

jelentkezés, hanganyag kérés: hajnalcsillagterranova@gmail.com



Február 13 mindig egy áldott nap. A Fényhozó időszakban a zodiákus leghangsúlyosabb jegyében, a Vízöntőben, - Maya naptár szerint a Feloldozó néven, a Választó havában… - döntés születik, minden februárban. Dönteni szoktál, ilyenkor általában külső hatásra, vagy belső lelki fejlődésed nyomán, de nagy döntést hozol, ami meghatározza az évedet. Valójában ilyenkor kezdődik el egy NapÉv úgy igazán, nem naptár szerint, és még csak nem is Napállás szerint, hanem lélekben és tudatban. Mert ilyenkorra a lelked és a tudatod már átállt az új évre, amelyet ha ősi, csillagászati módon számolnánk, inkább december 21-re tennék az előző év utolsó napját…

 

Tehát döntést hozol. Ez biztos. Akár tudatosan, akár nem, de másképp kezdesz el cselekedni, mert öntudatlanul is benned van az, hogy úgy semmiképp, mint tavaly… emellé jönnek a külvilág változásai, melyek mostanság nem állnak valami jól, mégis, ne feledd, CSAK RAJTAD ÁLL, HOGYAN L ÁTOD A VILÁGOT. Ahogyan a világot látod, az úgy lát téged. 

A február 13-ka pedig fontos VízVálasztó. Gyógyító, átlendítő és valóban feloldozó nap, mert elengeded azt, ami az előző években fogvatartott, legyen az egy érzés, egy rossz gondolatsor, egy gátló hitrendszer, egy ember, egy történés, egy rossz kapcsolat, egy rossz munkahely… az elengedésed és az átlépni akarásod az újba pedig kiáramlik a rád figyelő istenek felé, akik már azelőtt döntöttek a te saját lelkeddel írt saját sorsod alapján, mint hogy te tudtál volna róla.

Már akkor döntöttek felőled, amikor te még a régi dolgok miatt szenvedtél, vagy érezted rosszul magadat, esetleg nem mentek jól a dolgaid. Ha jól akarod érezni magad, ha azt szeretnéd, hogy a dolgaid beinduljanak, ha vágysz a zéró pont feletti létezésre, ha vágysz a bőségre, a szerelemre, a küldetésre, az Életre, melynek kapujában Anubis hűen várja a magukat próbára tenni vágyókat, és jobban szereti, ha maguktól menek az emberek hozzá, mint ha pofozgatni kellene őket, hogy eljussannak odáig, ha szeretnéd az Új Életedet elindítani, akkor először is, KEGYELMEZZ MEG MAGADNAK mindenért. Mert a kegyelem nem kívülről fog jönni, egy szent, egy mester, vagy a Jóisten által - ők sohasem büntetnek és nem haragszanak rád -, hanem önmagadtól fog jönni önmagad felé. Kegyelem. A kegyetlenség ideje lejárt, amikor nem kegyelmeztél magadnak, magadat büntetted, magadat bántottad és ez kisugárzott az életedre, a terveid és a vágyaid pedig rendre nem jutottak el a megvalósulásig. A Teremtő sosem tagadja meg tőled a kegyelmét, csupán arra vár, hogy túljutva az Élet kapuján, magadnak megadd a kegyelmet, és másoknak, akik iránt haragot táplálsz. Ezáltal tűnnek el végleg az életedből, ha kegyelmet adsz nekik, és nem kötöd őket magadhoz a haragoddal, nehezteléseddel, és ehhez természetesen azon is túl kell jutnod, hogy ne másokat okolj a saját hibáidért.

 

Lucifer szavai a tegnapi tréningről: “ A Terv egy hatalmas kirakós, mely állandóan dinamikusan mozog és változik, azért változik, mert a kirakósdarabkák éppen a tökéletlenség, a hibák, az egymás ellen elkövetett “bűnök”, a sértettség, a bántás, az ezekből fakadó harag miatt csiszolódnak a legtökéletlenebbül tökéletesre, mint a gyémántok.. ezek a lelkek valójában, melyek között a kapcsolódás a negatív energiákból pozitívra transzformálódva végül mindig kiegyenlíti egymást a MÉRTÉKELTESSÉG NEVÉBEN. Ehhez az kell, hogy KEGYELMET ADJ MAGADNAK ÉS MÁSNAK, AKI GYÉMÁNT LELKÉNEK ÉLEI TÉGED BÁNTANAK, ÉS VISZONT. A tökéletlenség a legszebb tehát a Teremtésben, és éppen attól tökéletes a Teremtés végül, hogy minden nem összeillő kirakós végül összepasszolóra csiszolja át egymást.

 

Ez maga az Élet. A valódi élet a mátrixon túl, ahol szeretet van, béke és kegyelem. Kegyelmesség és odaadó, tiszta erő, melyben minden entitás neked adja az erejét, a legsötétebbtől a legfényesebbig, mindegyik, hiszen ez az egység. Odaadja erejét, és amikor átveszed, belőled kiáramolva visszatér megsokszorozva oda, ahonnan kiindult az erő, majd újra kiáramlik hozzád, és újra vissza.. és ez a csoda tartja mozgásban a Tervet, a tökéletlenség dinamikus transzformálódása mellett. 

 

A Fényisten és Fényistennő Egysége egy EGYLÉLEK SZERTARTÁS, de nem valamiféle párkapcsolat bevonzó, ikerláng teremtő meditáció, hanem a benned lévő LÉLEKEGYSÉG ÉLETRE HÍVÁSA. A fényisten és a fényistennő benned van, egy istenség jin és jang oldala egyaránt. 

Életre, LÉTRE hívjuk hát mindazt a hatalmas erőt, mely benned a szerelemben áramlik, és mely több, mint amit eddig éreztél magadban, mert ez maga A SZER.ELEM LEGMAGASABB REZGÉSE, A KEGYELEM. 

 

Szeretettel várlak titeket

az Aranykor Kezdetén

 

Áldás

Eszter

/Fényhozó/



Szólj hozzá

SZERELEM EGYLÉLEK ISTENSÉGEK