2021. már 06.

KIÚT

írta: Eszter 777
KIÚT

KIÚT 

ÉBREDJ NEO

 

A cikk az alacsony tudati rezgéseidtől a magas tudatszintedig haladóan fejti ki azokat a kiutakat, amelyek fokozatosan kapcsolnak le a rendszerről, amelynek addig vagy a rabja, amíg nem ébredsz rá, hogy rab vagy. A rendszer fogva tartja azt is, aki spirituális úton jár, és nehéz azonosítani, azért REJTETT KÉZ... a spirituális út kivezet a mátrixból, de nagyokat kell lépkedni, és nagy tudatszinteket kell ugrani tétovázás nélkül. A mátrixból az ÉLNI tudás vezet ki, a függetlenedés a rendszertől, ami akkor is SPIRITUÁLIS -lelki, szellemi - út, ha nem kifejezetten a spiri dolgokra helyezed a hangsúlyt, hanem magára az életre. A küldetésed pedig szintén nem csak kifejezetten spirituális lehet, lehet teljesen attól eltérő vonal is, a lényeg, hogy ne csak kapni akarj benne, hanem adni is. Egységben gondolkodj. Egységben érezz.

 

A földi hatalmaknak egy üzlet vagy.

A Földet irányító gépezetnek pedig egy energia vagy, amelyből táplálkozik.

A kormányokat emberek vezetik. A Földet nem.

Akik azt hiszik, hatalmon vannak, valójában nincsenek hatalmon, mert őket is irányítja valami. Valami, ami számukra is megfoghatatlan.

Ha pénzt akarsz, akkor csak azért akarod, mert megfeleni vágysz - csillogást akarsz, birtokolni akarsz, ezzel akarsz kitűnni a tömegből -, vagy azért akarsz pénzt, mert szerinted ez a túlélésed alapja, de ebben tévedsz. A TÚLÉLÉSED ALAPJA A SZERETET. MINDEN MÁS MÁSODLAGOS. Csak ez fog boldoggá tenni, csak ez fog teljessé, egészségessé tenni. 

 

  1. Nem veszel felesleges dolgokat, nem adsz pénzt a mátrixnak. Mert ezzel függő vagy. Annyi ruhád legyen, amennyi kell, nem annyi, amennyivel megfelelni vágysz. Kinek?? Minek??

  2. A gépeket nem arra használod, amire szinte sajnos mindenki. Hanem csak addig és arra, amire kell. Munkára, addig, ameddig kell. Egy perccel se tovább. 

  3. Nem merülsz bele órákon át a chatelésbe, és a felesleges agybutító videók nézegetésébe, nemkülönben a képek. A virtuális monotonitás alfa állapotba állítja az agyadat, és közben azt adnak be a tudat alattidba, amit akarnak.

  4. Leszoksz az állandó készkaja vásárlásról, és főzöl. Kertészkedsz. ÉLSZ. Minél több VALÓSÁGOS, KÉZZELFOGHATÓ DOLGOT CSINÁLSZ. Olyat, amihez NEM KELL SZÁMÍTÓGÉP. 

  5. MEGSZAKÍTOD A FÜGGÉST A RENDSZERTŐL. MIND ANYAGILAG, MIND TESTILEG, MENTÁLISAN, LELKILEG, MOST. MINDEN PERC, AMIT A MÁTRIXBAN TÖLTESZ, AZZAL AZT ERŐSÍTED. 

  6. NEM ADSZ ENERGIÁT A MÁTRIXNAK, nem figyelsz rá oda. Nem hagyod, hogy megfélemlítsen, elkeserítsen. 

  7. Nem hagyod, hogy irányítson. Nem adsz neki se érzést, se gondolatot. Mint az empata, amikor már kimenekült a bántalmazó kapcsolatból. Nem vesz tudomást a nárci létezéséről sem. Nem él a bántalmazott múltban, sem a szociopata által előrevetített jövőben. A mátrix a te szociopatád. NO CONTACT.

  8. Mindent valóságosan intézel, amit még lehet. Amit meg majd nem lehet, azt nem intézed, csak ha muszáj. Ha már nincs más út. De csak annyi ideig tartson az ügyintézés, ameddig feltétlenül muszáj, és addig is mindent zárj ki, csak arra koncentrálj, amiért éppen beléptél a mátrixba. UTÁNA LÉPJ KI, MERT A MÁTRIX EGY SZÁMÍTÓGÉPES PROGRAM. Egy elektronikus jelhalmaz. NEM VALÓSÁG, CSAK ANNAK LÁTSZIK. 

  9. Nem hagyod, hogy sugalljanak. MERT AMIKOR VALAMIT GONDOLSZ, AZT NEM BIZTOS, HOGY TE GONDOLOD.. és ha VALAMIT ÉRZEL, AZT NEM BIZTOS, HOGY TE ÉRZED. 

  10. Nem hagyod, hogy a mátrix HAMIS JELEKKEL VEZESSEN. MEGVEZESSEN. Mondok egy példát. El akarsz engedni valakit? Mégis, állandóan azt a zenét játssza a rádió, ami a ti zenétek? Mindenhol az ő nevének betűit látod? JELEKET AD A MÁTRIX. NE HAGYD. NEM MINDEN JEL ANGYALI JEL!

  11.  Ne imádkozz, hanem KÉRJ ÉS BESZÉLGESS AZ ÉGI VILÁGGAL. AZ ÉGI VILÁG ÉS TE EGY TEAM. NEM ALÁRENDELT SZOLGA VAGY, HANEM EGYENRANGÚ PARTNER.

  12. Ne hagyd, hogy a KÜLCSÍN irányítsa az életedet. Nem az a fontos, milyen új ruhád van, új parfümöd, új kocsid, új házad..! Új hajad, új körmöd, új sminked, új telefonod… 

  13. Mindezekre NINCS SZÜKSÉGED AHHOZ, HOGY BOLDOG LÉGY! Amire szükséged van a boldogsághoz, az az ÉLET. HASZNÁLD AZ ÖT ÉRZÉKSZERVEDET. MIND AZ ÖTÖT ÉS AZ AZON TÚLIAKAT IS. 

  14.  Ne elégedj meg a virtuális valósággal. A KAPCSOLATOK NEM OTT VANNAK, AZ NEM KAPCSOLAT… ! HANEM ILLÚZIÓ. Az élet sem ott zajlik, ott csak az irányított élet zajlik.

  15. VEDD FEL TE MAGAD A KAPCSOLATOT AZ ISTENEKKEL. ŐK SEGÍTSENEK, ŐK MUTASSANAK UTAT. NE A MÁTRIX. MEG A SPIRI KÖNYVEK. MEG A FILMEK. A VALÓS VALÓSÁG. Azok csak kiegészítő információk lehetnek. TE MAGAD FEDEZD FEL A VALÓS VILÁGOT.

  16.  Mindent hívj le A TAPASZTALÁS SÍKJÁRA. TAPASZTALJ! NE AKARD ÁLLANDÓAN KIKERÜLNI, ELŐRE TUDNI, KIAGYALNI, MEGOLDANI! ÉLJ, TAPASZTALJ, ÉREZD ÁT, AMI VAGY, ÉS AMIT KÉPVISELSZ.

  17.  Használd a képességeidet. VANNAK. MINDENKINEK. 

  18. Teremts MAGADNAK FIZIKAI SÍKOT, ÉS NE ENGEDD, HOGY BÁRKITŐL FÜGGJ EBBEN. 

  19. Teremts MAGADNAK BŐSÉGET, ÉS NE ENGEDD, HOGY BÁRKITŐL FÜGGJ ÉS BÁRKI FÜGGJÖN TŐLED.

  20. Vedd a kezedbe az életed irányítását, ne hagyd, hogy bárki a fejed felett döntsön a sorsodról.

  21. Vonatkoztass el a világban zajló hazugságokról, a háttérhatalomtól, az illuminati-szabadkőmüves földi áruló társulattól. MINDENTŐL, AMIT AZÉRT KREÁLNAK, HOGY KITŰNŐEN SZÓRAKOZZANAK, ÉS ELHIDD, HOGY OTT VAN NEKED BÁRMI DÖNTÉSI JOGOD..

  22.  Ott nincs. DE A VALÓSÁGBAN VAN. EHHEZ TARTSD MAGAD, ÉS AHHOZ, HOGY DÖNTSD EL, MIT AKARSZ AZ ÉLETTŐL, ÉS MENJ VÉGIG AZ UTADON, ÉS ERRŐL SENKI DE SEMMI NE TÉRÍTHESSEN LE. 

  23. ÖNTUDATRA ÉBREDSZ. ARRA, HOGY TÉGED KIVÁLASZTOTTAK AZ ISTENEK, AKIK KÖZÜL VALÓ VAGY TE IS. VALAMIRE, AMIT ITT LÉTRE KELL HOZNI. AZ A DOLOG SZÉPSÉGE, HOGY FEL KELL ÉBREDNED, ÉS AMÍG NEM ÉBREDSZ FEL, ADDIG AZT HISZED, AMIT ÉLSZ, AZ A VALÓSÁG. DE SEMMI KÖZE A VALÓSÁGHOZ. EGY ILLÚZIÓ CSUPÁN..

  24. A mátrixot sugározzák az agyadba. A testedbe is. Sugározzák, mint egy állandó adást, és folyamatosan TELEPATIKUSAN KOMMUNIKÁLNAK VELED. Ezzel vesznek rá arra, hogy azt hidd ,TE AKAROD A HUSZADIK ÚJ RUHÁT, A HARMADIK KOCSIT ÉS A MÁSODIK HÁZAT. TE AKARSZ VÁLNI, TE AKARSZ OLYASMIKET TENNI, AMIKET NEM TENNÉL.. nem megérzések irányítanak és még csak nem is te magad.. hanem a mátrix , hogy pusztítsd el önnön önmagad önkezeddel a lelkedet.

  25. Azt hiszed, hogy az anyagi bőség felhalmozása a te életed. Mindent a fizikai síkra irányítasz, amit neked kreáltak, mint egy számítógépes játékban.

  26. Elvették a valóságteremtő kulcsaidat FIZIKAILAG IS A CSAKRÁIDBÓL. A LÉLEKRÉSZEIDET kitépték belőled, és az alapvető forrásenergiákat is. Ezért vagy sebezhető. Ezért vagy könnyen támadható és befolyásolható. Ha azt hiszed, hogy nem vagy, akkor sem biztos, hogy nem vagy az...

  27. Elvették az élethez szükséges alapvető teremtő képességeidet, és elvették tőled a szabad akaratodat. ÁTÍRTÁK A SORSODAT. Ne hagyd, hogy valami, ami rádsugározza a negatív, lenyomó energiát, lenyomjon a víz alá.

  28. Elveted az egyisten képet, ami nem más, mint egy szándékos MEGTÉVESZTÉS, hogy kifelé helyezd a hatalmat. Nem lehet isten az, amelyik büntet, és megfélemlít, az nem más, mint egy kreált illúzió, egy hamis istenkép, és mögötte egy lélek nélküli szuperszámítógép áll, amit irányít egy olyan energia, amely mögött nem áll létező entitás.

  29. A Földet nem a kormányok irányítják. Ők csak bábok. Még csak nem is a szabadkőművesek és az illuminati földi áruló csoport. Még csak nem is a hüllők /reptilek/, arkhónok vagy szürkék. A Földet valami sokkal másabb, lélektelen energia irányítja, melyben nincsen jelen a Teremtés. Egy szuperszámítógépben nyilvánul meg, ez Jahve, és Jahve mögött ott van valami más, a fekete piramis és a mindent látó szem csúcsán túl, amelynek a forrása egy kikapcsolandó óriási gépezet, mely önmagát tartja fenn, és belőlünk táplálkozik. 

  30.  Vissza kell venned a képességeidet és az istenség erejét, amit Te képviselsz. Beengedned, és megbíznod benne, mert kiemel a mátrixból. 

  31. Át kell lendülnöd az agyaláson, a hogyanok és miértek holtpontján, akárcsak a hiábavaló várakozáson. Csakis azt fogadd el, ami MOST VAN. Minden más NINCSEN.

  32. Vedd vissza az életedet a mátrixtól. Minden oda irányuló  földi, előző életbeli, ezéletbeli, karmikus és kényszerített szerződést fel kell bontani vele. Engedd el, és létezz szabadon, annak minden kockázatát, szépségét, élettel teliségét vállalva.

  33. VÁLLALD FEL, AKI VAGY, ÉS AKI EZT NEM FOGADJA EL, AZ NEM TARTOZIK HOZZÁD.

  34. A mátrix elenged, ha nincsen benned olyan program, amibe kapaszkodni tud. Ha semmi nem kapcsol oda, ha nem adsz bele energiát és nem adsz bele érzést, ha ELFELEJTED, és ezzel együtt elfelejted a régi életedet is, és visszatérsz önmagadhoz, ahhoz, aki valójában vagy.

  35. A mátrix hamis képet sugároz rólad, magadnak és másoknak. Lásd meg a valóságot magadról, és itt konkrétan arra is gondolok, hogy a fizikai tested egy energiabomba, az istenség, akit képviselsz, egy kb öt-hat méter magas entitás. Tele képességekkel, erővel és intellektussal. 

  36. Csatlakozz a Teremtőhöz, zárd ki a világot, és kapcsolódj a Forráshoz. 

  37.  Engedd be a valódi világot, annak minden fényével, békéjével, egységével és szeretetével, és ezt érezd, ezt hirdest, ezt éld át.

  38. Élj  szenvedélyben és lelkesedésben, extázisban, és végtelen szer.elemben. Légy szerelmes a világba, és annak minden létezőjébe. 

  39. Keresd az olyan tevékenységeket, amelyek boldoggá tesznek, ahol érzed, hogy önmagad tudsz lenni. Kerüld az olyan helyzeteket és embereket, melyek olyasmire kényszerítenek, ami nem te vagy. 

  40. Tanulj meg NEMET MONDANI a mátrixnak, és mindannak, ami nem méltó hozzád, akár munka, akár párkapcsolat, akár barátság is az, amely nem méltó. Ne csak ülj tétlenül, cselekedj!

  41. Tanuld meg, hogy mire vagy képes, próbáld ki magadat minden helyzetben, ahol a képességeidet határait feszegedet, Adj magadnak KIHÍVÁSOKAT és HAJTSD ŐKET VÉGRE.

  42. Legyen SAJÁT CÉLOD. MOTIVÁLJON valami, ami erőt ad a mindennapokban. Építs saját vállalkozást, ne dolgozz másnak, dolgozz magadnak. Teremts magad köré olyan életet, melyet minden tekintetben TE irányítasz.

  43. Legyen rövid és hosszú távú célod is, legyen hozzá hajtóerő a megvalósítás öröme, az Út, amit megteszel. Pörögj, ne hagyd elmenni magad mellett a életet. Éld meg a mindennapokat, ne csak túléld. Élj örömben, bőségben, boldogságban és szerelemben, mert ez neked jár.

  44. Ne engedj utat mások önsajnálatának, manipulálásának. MONDJ ERRE NEMET. Ezzel szemben engedd be azon embereket, akiktól tanulhatsz, akik mellett jól érzed magad. MERJ NYITNI A VILÁG FELÉ. MERJ BEENGEDNI ÚJ EMBEREKET, ÚJ HELYZETEKET. EMELD A TUDATODAT HATÁRTALANUL NYITOTT REZGÉSRE AZZAL, HOGY ARRA VISZONT NEM MONDASZ NEMET - SEMMIRE - AMI ÖRÖMMEL, ÉLETERŐVEL, LELKESEDÉSSEL TÖLT EL. 

  45. Ne szolgálj másokat, ne hagyd magad kihasználni, sem használni. Ha valaki ilyen, nézz szembe ezzel, és engedd őt el. Ezzel szemben lépj be önnön önmagad szolgálatába, emeld fel magadat, meditálj, élj, mozogj, sétálj, érezd, hogy szabad vagy, minden nap és mantrázz magadnak rengeteg pozitív megerősítést.

  46. Oldozd fel magadat a mátrixból magad és mások segítségével, oldj fel minden kötést, átkot, rontást, fekete szerződést. Oldozz el mindenkit, aki hozzád van kötve, és akit te kötöttél be magadhoz, akár tudattalanul, és akár ebben, akár másik inkarnációban.

  47. Oldj fel minden olyan intergalaktikus sorsmódosító szerződést, amelyet nem földi inkarnációkban kötöttél. 

  48. Oldj fel minden olyan fogadalmat, esküt és alkut, melyek a mostani életedet sors szinten módosították, és köss újra minden fényszerződést, mely a mátrixon kívüli élethez, a földi Édenkerthez kapcsol. 

  49. Engedd el az ítélkezést, és a félelmet minden létezővel szemben, és ne kapcsolódj sehova többé haraggal, boszsúvággyal, irigységgel, még ha mindezek öntudatlanok is. 

  50. Ne kelljen az, ami a másé, mindent te teremts meg magadnak. Keresd az olyan emberek társaságát, akik a maguk útját járják, és tanulj tőlük. Sosem szégyen, ha valaki beismeri, hogy eddig nem élte jól az életét, sokkal inkább a szabadsága kapuját találja ilyenkor meg.

  51.  Minden nap indítsd be a Napodat azzal, hogy behívod az égi világot, és kéred a segítséget, a bőséget, a jót, magadnak és a világnak egyaránt. Minden nap indítsd szándékosan jó gondolatokkal a napodat. ÉJ A JELENBEN. Minden nap emeld ATLANTISZI ISTEN.ÉNEDET, tudd, hogy nem csak egy puszta földi halandó vagy. LÉGY ENNEK MINDEN NAP TUDATÁBAN ÉS ennek megfelelően élj mostantól. Hasson át a küldetés, a vágy, hogy valami maradandót hívsz életre ezen a világon. Alkoss, legyenek hobbiaid, változtasd meg a sok rossz szokásodat teremtő, alkotó tevékenységekké, törődj a lelkeddel, a testeddel, az elméddel. 

  52. TANULJ. MINDEN NAP TANULJ VALAMIT ÉS EZT JEGYEZD FEL. Minden nap fogadj be információt és adj át információt. Minden nap engedd be a TUDÁST, ÉS EMLÉKEZZ. MINDEN NAP ÉRTÉKES ÉS ÁLDÁS EZEN A BOLYGÓN. 

  53. Ne várj senkire, hogy valaki mikor fog jönni az életedbe, vagy mikor nem. Valami mikor történik meg, és mikor nem. TE A MOSTBAN MINDENT MOST VALÓSÍTASZ MEG. NEM HOLNAP. MINDEN PERCCEL A MÁTRIXNAK ÁLDOZOL.

  54. Ne húzd az időt és ne vesztegelj egy helyen, az élet egy áramlás.. nem egy kikötő.

  55. Végezetül. VÉDD KI A MÁTRIXOT, HA NEKED RONTANA. NE ADJ NEKI ENERGIÁT AZZAL, HOGY TÁMADSZ, SEM AZZAL, HOGY ELLENÁLLSZ, EGYSZERŰEN TEKINTSD SEMMISNEK A RENDSZERT. NEM LÉTEZIK.  

MINDEN ISTENSÉG ADDIG ÉL, AMÍG ÉLTETIK. A PÉNZ, A HATALOM ÉS A BETEGSÉG IS OLYAN ISTENEK, AMELYEK ADDIG ÉLNEK, AMÍG ÉLTETJÜK. MINDEN CSAK ADDIG VAN HATALMON, MÍG TE ODAFIGYELSZ A TRÓNRA. HA MÁR NEM FIGYELSZ ODA, A HATALOM ELSZÁLL. Az, hogy a fizikai életünket korlátozzák, az nem jelenti azt, hogy te nem élhetsz szabad, boldog életet. Azt tanuld meg, hogy ennek nem adsz energiát és elvonatkoztatsz tőle. Ha te nem hiszel abban, hogy a maszk pszichikailag árt, akkor nem fog. Ha te nem hiszel abban, hogy az oltás fizikailag árt, akkor nem fog. Minden a te hiteden múlik, hogy mit éltetsz vele. Nem kell szembenned a kormánnyal, a hatalommal ahhoz, hogy te élhető életet teremts magadnak. Az élet ott kezdődik, amikor te a rendszertől függetlenül is tudsz élni. Nem kell olyasmiket csinálnod, amitől bajod eshet, hogy nyerj. Az élet nem verseny. Az élet egy csodás utazás. Élvezd.



Eszter

 

/Fényhozó/

 

 

Szólj hozzá

kiút