2021. már 22.

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 JÁTÉKON KÍVÜL - JERUZSÁLEM. AZ IDŐGÉP.

írta: Eszter 777
TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 JÁTÉKON KÍVÜL - JERUZSÁLEM. AZ IDŐGÉP.

2021. március 25. 17.30-19.00, 2021. március 27. 17.00-19.00 skypeon

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

ÚJ SZINT

JÁTÉKON KÍVÜL

 

  1. RÉSZ 2021. március 25. csütörtök  17.30-19.00 skype JERUZSÁLEM. A “SZENTFÖLD” ÉS A SALAMON PECSÉT 

 

  1. RÉSZ 2021 március 27. szombat 17.00-19.00 skype AZ “IDŐGÉP” - A PÁRHUZAMOS TÉRIDŐSÍKOK TITKA - A TÉT

 

részvételi díj: 5.000 Ft/nap

hanganyag: 3.000 Ft/nap

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com



13 magor mágus elég ahhoz, hogy globálisan változtasson, de ne a Földben gondolkodj, hanem a Jupiterben

13 apostol elég volt ahhoz, hogy változtasson, még akkor is, ha a sztorit nekünk elhazudták

13 istenség elég ahhoz, hogy összeálljon, és ez meg is történt. 13 “ajándékot” vettünk át.

  1. Ankh kereszt - áldd meg

  2. Kard- Oldozd fel, szabadítsd fel

  3. Merkaba - tedd tudatossá, hozd le a tudást

  4. 3 spirál - hívd életre

  5. Koncentrikus körök - építsd fel

  6. Egyenlő szárú kereszt a gömbben - mutasd meg

  7. 5 szirmú vörös virág - adj szeretetet

  8. Nap, Hold - hívd egységbe

  9. Csiga vonal - urald az érzéseidet

  10. Két félhold között 1 kör, csúcsos oszloppal - nyisd ki

  11. Pentagramm - fordítsd ki

  12. Kehely -szüld meg

  13. Piramis - emeld fel

 

Múlt szombat. 13 magor mágus, 13 beavatás, 13 eszköz.

Most AKTIVÁLJUK A HASZNÁLATUKAT, megtanuljuk őket használni.

13 magor mágus - 13 energia - vedd magadhoz te is, mert a 13 az nem 13 ember, hanem 13 istenség, OTT VAGY A MÁTRIXBAN AHOL LENNI AKARSZ, ANNAK AZ ISTENSÉGNEK AZ ALAKJÁT ÖLTÖD FEL, AMELYIKÉT AKAROD, AZT A RÉSZFELADATOT VÁLLALOD ÉPPEN, AMELYIKET TE MEGHATÁROZOL MAGADNAK. AMIT BEVÁLLALSZ. 



A JÁTÉK RÉSZESE VAGY? Akkor szűnik meg a játék, ha nem játszol tovább benne

 

Az időhurok - 1102 januárja-2021 március 20. 

MOST: Új időszámítás

Időszorzó: 333

 

Légy tudatos rá, hogy az időhurkot ne vetítsék vissza.

Ismerd fel, mi mentén tudnak Téged csapdába ejteni itt, a mátrixban.

Lásd meg, hogy miben táplálod te és miben mások az időcsapdát.

Tudd, hogy nincs játék, csak ha játszol. 

 

FELOLDOTTUK A GLOBÁLIS IDŐHURKOT. Ennek megfelelően jönnek az információk, hogy egyénileg először is, hogyan tudjuk tartóssá tenni a játékon kívüli, mátrixon kívüli létet, és hogyan ne húzzanak minket vissza.

Feltérképezzük a mátrix csapdáit, és ami legfontosabb, a mátrix IRÁNYÍTÓRENDSZERÉT.

Mert csupán ösztönösen nem tudsz kijönni, és a KAPCSOLÓDÁS is kevés, mert kivesznek a kapcsolódásból, és visszatesznek a mátrixba, egyetlen pillanat alatt. Biztosan ismered ezt a jelenséget.

Élhetsz itt lenn SZABADON IS, ÚGY, HOGY TUDD, VALAMINEK AZ AVATARJA VAGY, AMI ODAFENN A JUPITEREN SZABAD KEZET KAPOTT TŐLED. 

 

A játék, amelyben vagyunk, a teremtett, kivetített, mozdulatlan valóság, a maga látszólagosan telő lineáris idejével, EGY IDŐHUROK. A legutóbbi információim szerint 1102-ben véglegesítették, a Gergely naptár időszámítása alapján. Tehát a középkor elején. Utána tűntek el évszázadok, ami nyilvánvalóan az időhurok miatt van. A JÁTÉK HATÁRAI TEHÁT EGY IDŐHUROK VALÓJÁBAN. Az időhurokban AZ ÉRZELMEIDDEL KÖTNEK BELE ELSŐSORBAN. Az érzelmek a legnagyobb teremtő erővel bírnak - ezt tudod. De azt is tudod-e, hogy a teremtésedet manipulálják? Mindig az a cél, hogy a mátrixban, és ezáltal a mátrixnak teremts. Ne magadnak, hanem valaminek, ami ebből “profitál”, mert ha A TÚLÉLÉS hajt, nem az ÉLNI TUDÁS, akkor az időhurokban teremtesz, nem pedig azon kívül. 

 

Olyan érzelmekkel, melyek a földi síkban az emberek felé úgy irányulnak, hogy ezáltal irányítható légy. Érzelmi illúziónak is mondhatjuk. 

 

Lássuk, hogyan csinálsz te időhurkot az életedben, és más életében is. 

 

Az olyan emberek iránti érzelmi kötődésre gondolok itt elsősorban, akik nem fognak téged boldoggá tenni, és most sem tesznek azzá. Nem igazán váltják be a hozzájuk fűződő reményeidet, még akkor sem, ha esetleg ígéretet tesznek erre, mert mondjuk meg akarnak felelni neked, vagy érződik rajtad, hogy nem bírsz a reményteli várakozásaidat kielégítő szavaik nélkül élni. Nem csak szerelmi érzelmi szálakra gondolok, hanem baráti, családi, bármilyen érzelmi szálakra, ahol te magadat és az illetőt is HUROKBA KÖTÖD A HURKON BELÜL. Azzal kötöd hurokba, gúzsba, hogy ELVÁROD TŐLE, hogy úgy érezzen, ahogyan te. Azt gondolja, amit te gondolsz, és a te játékszabályaidat kövesse. Mindenképpen. Másképp csalódni fogsz benne. 

Neki is vannak a játékban saját TÚLÉLÉSI SZABÁLYAI, STRATÉGIÁI, ahogyan neked is. A játékban ugyanis csak túlélni lehet. Élni nem. 

A hurok az időhurkon belül a ti saját időhurkotok, ahol megintcsak nem mozdul semmi, se előre, se hátra. Te kötöd az ebet a karóhoz, és persze ő is, hiszen nem viseli jól, érthető módon, ha a szabad akaratát módosítod, még akkor sem, ha már eleve módosítva van a saját akarata.

Tudod jól, hogy mindenkinek magának kell kihúznia magát a mátrix labirintusából, és nem menthetsz ki mindenkit. Az emberiség úgy nagyjából 80 százaléka /2013 óta tudom ezt/, nem fog felébredni. Azért nem fog, mert nem fogadják be az isteni energiákat, vagy nem jól fogadják be azokat, és elég sok spirituális és egyéb illúziót kergetnek ahhoz, hogy ne tudjanak kimászni a mátrixból, sőt, azt sem igazán fogadják el, hogy mátrixban vannak és az életüket uralják. 

Kötődhetsz egy rokonhoz, családtaghoz, baráthoz, társhoz érzelmi szálakkal, sőt, fontos, hogy kötődj. Az a nem mindegy, hogy HOGYAN KÖTŐDSZ. Úgy, hogy mindenben a te akaratod érvényesüljön, vagy úgy, hogy figyelembe veszed az ő játékszabályait is. 

Mert amennyiben nem, akkor te is irányítasz, és ez itt, ebben az esetben nem jó. 

Nagyon nehéz elvonatkoztatni a saját akaratodtól, tudom. 

Nehéz elfogadni, ha valaki nem ugyanazt akarja, amit te akarsz. 

Nehéz átlátni, hogy ha valaki másképp játszik, mint te. Mert számodra egyféle játék létezik, éspedig az, amit te játszol.

PEDIG MINDENKI MÁSKÉPP JÁTSZIK A MÁTRIXBAN.

SENKI SEM UGYANÚGY. 

 

Amikor te akarsz irányítani valamit, akkor szélsőségekben gondolkodsz. Csakis és kizárólag úgy történhet minden, ahogyan azt te eltervezted, előre. Ha hiba csúszik a számításodba, akkor megtorpansz, düh fog el, támadsz, vagy lefagysz. Ez egyfajta öntudatlan játszma. Játék a játékban. Mert a nyerni akarás is fűt téged. Ezek olyan öntudatlan sémarendszerek, amelyek aktiválják benned az élni akarást, és az élni akarás számodra mélyen legbelül a győzelemmel egyenlő. Ez Jahve egyik programja. Győzni egyenlő életben maradni. A 3D-s fizikai valóságban valóban ez az egyetlen lehetséges mód az életben maradásra. Ha valaki győzni akar, annak folyton harcolni kell, és a harc is mélyen belénk van ültetve. Harcolni minden ellen és mindenért. Kiharcolni, küzdeni. Nyerni. 

Tudatosan kell a belső irányításodat legyűrni, a belső irányítottságodat, egészen pontosan, mert nem csak kívülről vagy irányítva, hanem belülről, mint egy önjáró robot…

Kapcsold ki a robot üzemmódodat, azt, hogy engedelmeskedsz az egódnak és engedelmeskedsz a beléd huzalozott ősi sémáknak, melyek gyökerét távolról sem ebben az inkarnációban kell keresni… ennél sokkal régebbbi eme gyűjtemény, bennünk. 

 

Mert nem most kapcsolták ki a kölcsönösséget, az adni tudást, az önzetlenséget és a bizalmat bennünk. Akkor kapcsolták ki, amikor egy olyan világban találtuk magunkat, ahol MEGSZŰNTEK SZÁMUNKRA A LEHETŐSÉGEK ARRA, HOGY TEREMTSÜNK, ÉS MINDEN ANGYALI, ISTENI, MINDENFÉLE SEGÍTSÉG EGYSZERŰEN NEM VOLT TÖBBÉ. Hiába hívtuk az isteneket, nem jöttek, mert nem tudtak átjönni azon a falon, ami az időhurok falát képezi, és ami a külső irányítottságunk alapja.

 

A külső ÉRZELMI PROGRAMOZÁSÉ. 

 

A külső érzelmi programozás összefonódik a belső érzelmi irányítottságoddal, amelyet nem csak az ezéletbeli sémáid és hitrendszereid irányítanak, és nem is csak a belső énjeid, hanem ősi beléd kényszerített programok, amelyek azért nagyon veszélyesek, mert magadénak hiszed őket, és magadat okolod a létükért… amennyiben egyáltalán felfedezed őket, mert ezek olyannyira mélyen vannak elrejtve, hogy nehéz őket tetten érni. 

Az egy alapvető probléma, hogy mindent erőből akarnak az emberek megoldani. Nem támaszkodnak eléggé az istenek vezettetésére, vagy ennek ellenkezője, csak EGYistenre támaszkodnak, és éppen a legrosszabb irányba haladnak… ismét Jahve. 

Jahve nem istenség. Egy szuperintelligencia. Spiritual Figher néven ismeritek, aki ezt mondta nekem, ő Seth, és igaza van. Nincs abban a bizonyos EGYistenben sem isteni szikra, sem jin, sem jang. Nincs benne VALÓDI TEREMTÉS. Hogyan is tudná valami külső, lélek nélküli szuperintelligencia megoldani a te problémádat? Sehogy. Ezzel nem mondtam újat, ezt már régen tudod. Mégis, mélyen benned van a meggyőződés, hogy majd a Teremtő segít. Nem. A Teremtő nem fog segíteni, hanem utat fog mutatni neked, amire viszont neked kell rálépni.. mert idelent a sokat vitatott “szabad akarat”, amit én inkább földi akaratnak hívok, és amely sokszor visz hibás irányokba, de ha megtanulod TE IRÁNYÍTANI MAGADAT, teljes egészében TE, idelent, akkor nem tud rossz irányba vinni, tehát az itteni földi akarat mentén idelent szabad kezet kaptunk a Teremtőtől. Tegyük, amit jónak látunk…

Felkínálja az utat mindig, sőt, hogy próbára tegyen Téged, több utat is fel fog kínálni neked, hogy tanulj meg JÓL DÖNTENI. 

Azonban ha nem látod, hogy a döntésed helytelensége miatti végkifejlet a te hibád, akkor megmaradsz egy újabb időhurokban, a nagy globális időhurok mellett, és ezt te magadnak képezed. EZT A FAJTÁT CSAKIS MAGADNAK

Egy időhurkot, amiben minden van, csak éppen alázat nem, még ha magadnak ezt is állítod, akkor sem. Mert ha lenne alázat, akkor észrevennéd, hogy hibáztál. A legnehezebb beismerni magadnak, hogy hibáztál, és nem abban, hogy másokra hallgattál, hanem abban, hogy magadra nem hallgattál, és átadtad magadat a külső és belső érzelmi irányítottság poklának, annak, hogy úgy módosítják a szabad akaratodat, ahogyan csak akarják, és ez esetben mégcsak nem is a te földi akaratod érvényesül - tehát még az itteni szabad kezeddel sem élsz.. hanem másoké. 

Mert mások a te NYERNI akarásod miatt nagyon könnyen tudnak téged irányítani. Az empata ezért nem tud kilépni a bántalmazó kapcsolatból. A nárci ezért marad meg ugyanabban a séma rendszerben élete végéig és rója ugyanazokat a köröket. A nyerni akarás miatt.

A te időhurkod, amelybe bezárva élsz és azt tapasztalod, hogy BÁRMIT CSINÁLSZ, SEMMI NEM VÁLTOZIK, azon alapszik, hogy képtelen vagy olyan érzelmi bakugrásokat meglépni, mint MERÉSZ VÁLTOZTATÁS, ÖNMAGADDAL VALÓ KEMÉNY ELBESZÉLGETÉS MÁSOK HIBÁZTATÁSA NÉLKÜL, A SAJÁT SETÉTSÉGEDDEL, SÖTÉT RÉSZEIDDEL VALÓ KEMÉNY SZEMBENÉZÉS, ÉS ELFOGADÁSA ANNAK, de tényleg elfogadása, nem csak hangoztatása… olyan érzelmi amplitudókat átlépni, mint a hamis fényoldal legveszélyesebb sémái, melyek csakis a hálára és az elfogadásra építenek, de úgy, hogy az alany egy semleges, fehér, áramló mezőbe BEZÁRVA kerül, ahol ÚGYSEM KELL SEMMIT SEM MEGLÁTNI MAGÁBÓL, MERT MAJD AZ ANGYALOK MEGSEGÍTIK, TÖKÉLETESEN ELÉG, HA Ő ELÉGGÉ HÁLÁS, EZ ELÉG MINDENHEZ. Nem. Nem elég. A hála úgy elillan a kezeid közül, mintha soha nem lett volna, amint ebből a felhőből lezuhansz. 

A saját setét részeid elfogadása a következőkről szól, nagy vonalakban, a teljesség igénye nélkül…:

  • igenis van bennem harag.

  • van bennem irigység.

  • van bennem rosszindulat.

  • kellene, ami másnak van.

  • kellene, amit meg akarok kapni, valami vagy valaki. Mindenáron. Még ha magamnak azt is hazudom, hogy nem kell, akkor is kell. Mert ha nem kellene, már továbbléptem volna, de nem tettem, mert NEM NYERTEM. 

  • nyerni akarok. 

  • dühös vagyok.

  • csalódott vagyok.

  • utálom, hogy mások nem szállnak le rólam, mások bántanak, és már rájöttem, hogy én bántom magamat, de nem értem, hogy ez mit jelent. 

  • mások nem engednek engem érvényesülni, hittem eddig.. most már tudom, hogy én gátolom magamat, de nem tudom, hogy mivel. 

  • mások tehetnek a kudarcaimról, ezt gondoltam eddig, de most már látom, hogy én tehetek, csak éppen nem értem, miért. 

  • én mindig csak jó döntéseket hoztam, és most nagyon rossz szembesülni azzal, hogy mégsem.

  • az életemben azért nem változik semmi, mert nem találom a kiutat abból, amiben vagyok.

 

Ha már idáig eljutottál, és kellően szembesültél a hibáiddal, bármelyikkel is a fentiekből, több is van a sorok között, amiből magadra ismerhetsz, akkor már azt is tudod, hogy döntő lépést kell tenned. Alázattal. Meg kell változnod. El kell engedned az állandó nyerni akarást, az állandó versenyben vagyok érzést, azt, hogy neked TELJESÍTENED KELL.

A magaddal szemben felépített magasztos képet is le kell rombolnod magadról, egy olyan  képet, illúziót, melyben te tiszta vagy, csak fény vagy, benned nincs semmi a fentiek közül, te jó ember vagy, te mindig csak jót akartál.. nem.. sokszor nem jót akartál, hanem MAGADNAK AKARTÁL VALAMIT. Ezzel a legnehezebb szembenézni, és el is érkeztünk a külső irányító rendszerhez, mellyel leginkább operálnak a mátrixban. 

A VALAMIT AKAROK dologhoz, melyhez érzelmeket fűzöl, és ez bizony BIRTOKLÁSON ALAPSZIK. Birtokolni akarok valamit, valakit. Ha már megvan, az nem fog boldoggá tenni, de legalább megszereztem, azaz magamnak bebizonyítottam, hogy képes vagyok rá, és ezzel le is van tudva a dolog. 

Nem, nincs letudva. 

Mert ha le lenne tudva, akkor valójában értékes és méltó dolgot kaptál meg, amiért megdolgoztál, nem pedig ERŐVEL MEGSZEREZTÉL VALAMIT, KIKÉNYSZERÍTETTÉL AZ ÉLETTŐL VALAMIT, mit azért nem tarthatsz meg hosszú távon, mert semmi nem lehet a tiéd, minden mindenkié… 

ez az Egység..

És az Egység arra tanít, amit sosem tanultunk meg.

MEGOSZTANI, ADNI, TOVÁBBADNI, KAPNI, ELENGEDNI, ÁRAMOLTATNI, ÚGY LÉTEZNI, HOGY NEM FÜGGESZ SENKITŐL, SEMMITŐL. 

A nyerni és a birtokolni akarás, az erővel való megszerzés, a küzdés és a harc, a túlélésre programozottság azok a legerősebb Jahve programok, melyek mozgatják az embereket. Ezek az alapprogramok a mátrix termékei, és TERMÉKEK, TÖKÉLETESEN KIPRÓBÁLT, ELŐRE LETESZTELT, SZUPERTERMÉKEK, MELYEK AZ EMBERI ELMÉT AZ ÁLLATIAS SZINTRE TUDJÁK LEVINNI AKKOR IS, HA AZ EMBER AZT HISZI MAGÁRÓL, HOGY Ő NEM ÁLLATIAS SZINTEN ÉL. 

Ha a nyerni akarás, a birtoklás, a harc, a túlélésre programozottság vezet téged, akkor állatias ösztönszinten létezel ezen a bolygón. Bármi is az, amit mindenáron akarsz, és ennek elérése hajt csupán, nem azon a szinten vagy, ahol lenned kellene.

Bármi.. vagy bárki..

Betolhatsz magadnak ezerféle spirituális és nem spirituális frázist annak érdekében, hogy önmagadnak megmagyarázd, hogy miért nem fogadod el a másik ember döntését, vagy miért nem fogadod el, hogy egy ember vagy tárgy megkapása nem a boldogság, hanem a függés. Először függés odáig, hogy megkapd, majd függés onnantól, hogy megkapod, azaz a függés az egész mozgatórugója és a félelem, hogy elveszíted. 

Ez nem kapcsolat, vagy nem valódi megkapása valaminek, csupán egy mátrix blokkrendszer, melyben a tárgyakhoz és emberekhez való kötődés a függésen, és az elvesztésüktől való félelmen alapszik, azaz Jahve birodalmának erős mozgatórugója, valami, amit csak akkor tudsz elengedni, ha elengeded a saját életeden való kattogást, és azt, hogy mindig minden csakis rólad szólhat, azaz alázat.. alázat.. alázat. 

Ha már elengeded, elkezdődik a függésrendszered megszűnése benned, és körülötted, és a külső érzelmi irányító rendszer egyre kevésbé tud elérni. 

Amíg megszerezni akarsz valamit, vagy elérni valamit, legyen az pénz, üzlet, fejlődés, nyereség, párkapcsolat, konkrét személy, vagy előidézni egy konkrét eseményt bárhogyan, addig FÜGGÉSBEN VAGY AZ ADOTT SZITUÁCIÓ MEGTÖRTÉNTÉTŐL, ugyanis, ha nem történik meg, akkor vesztesnek fogod magadat érezni, és a vesztesség érzését nehéz kitörölni magadból, mert egy sor önbüntető, önszabotáló hiedelemrendszert fog előhívni benned, melyek úgy irányítanak majd téged, mint egy marionettbábut, és elindul a szokásos negatív teremtésed, mely mentén, mint mindig, egy sor olyan eseményt fogsz az életedbe behívni, melyeket látszólag nem te akartál  - és ha alacsony tudatszinten vagy, akkor szerinted biztosan más tehet róla, más mágiázta oda, más rontott meg, más kötött meg, más tett tönkre - pedig valójában TE IDÉZTED ELŐ MINDEZEKET azzal, hogy nem vetted észre, hogy szokás szerint MINDENT EGY LAPRA TETTÉL FEL.

A merészség nem ott kezdődik, hogy mindent egy lapra teszel fel. Egy emberre, hogy az igent mond, vagy nemet, egy társadalmi csoportra, egy kormányra, egy hónapra, két hónapra, egy bizonyos összeg beérkezésére, stb. Ez nem merészség, ez ostobaság.

HA MINDENT EGY LAPRA TESZEL FEL, AKKOR TÚL SOKAT KOCKÁZTATSZ, MERT A FÜGGÉSED MAXIMÁLIS CSÚCSÁT ÉRED EL, ÉS SZINTE BIZTOS, HOGY BUKNI FOGSZ. 

Ugyanis, ha mindent egy lapra teszel fel, akkor a további sorsodat egyetlen esemény bekövetkeztétől, vagy egyetlen ember reakciójától teszed függővé, és mivel túl nagy a rizikó, túl nagy a bukás esélye is, és ha túl nagy a bukás esélye, akkor nem ötven-ötven százalék, hogy nyersz, avagy veszítesz, hanem kilencven százalék, hogy nem és tíz, hogy igen. 

Alapvető probléma itt is a nyerés iránti ösztönszintű vágy, mely hajt előre, és újra és újra pofonokat fogsz kapni az élettől, mert NEM LÉPTÉL MEG EGY FONTOS TUDATSZINTET, egy teremtő tudatszintet, ahol stabil lábakon áll a teremtésed, és függésektől mentesen, nem egy külső eseménytől, vagy személytől várod a nagy dobást az életedben, hanem saját magadtól. 

Aki mer az nyer.. ez nem az ésszerűtlen kockázatról szól. Ez a bátorságról szól, hogy belső, valós indíttatásra meg mersz tenni valamit, amit eddig nem mertél, felismervén és áthágván a saját korlátaidat.

 

Amikor nagyot buksz, akkor újabb időhurkot képzel magadnak azzal, hogy képtelen vagy felállnia veszteségből. Egó, harag tombol benned, mások hibáztatásán kattogsz, és persze, mivel másokat látsz hibásnak, ezért félsz is tőlük. Attól félsz, ha egyszer tudtak ártani, másodjára is fognak ártani. Mert hatalmuk van rá. Szerinted.

Mi lenne, ha azt mondanám… ez az esetek nagy részében a te saját képzeleted terméke, hogy mások ártanak neked. A tanácsadások és oldások során úgy tíz százalékban találkozok valódi fekete mágiával, rontással és kötéssel, amely valóban kívülről jön, és mások ártottak az illetőnek. A legtöbb esetben egyáltalán nem ez az ok. Az ok sokkal inkább a belső érzelmi irányítottságban, és a külső érzelmi irányító rendszerben keresendő. 

A fekete mágia egy olyan speciális terület, ahol a mágia valóban időhurkot képez, akár sok inkarnáción átívelőt is. De nem ez az általános. 

SOKKAL FONTOSABB FELTÉRKÉPZENI A SAJÁT BELSŐ ÉRZELMI IRÁNYOTTSÁGODAT, ÉS AZUTÁN A GLOBÁLIS KÜLSŐ ÉRZELMI IRÁNYÍTÓ RENDSZERT, amely téged bombáz, mint rögtön “ördögöt festeni a falra.” 

Aki folyton fekete mágiát, mások rossz szándékát, mások önzését, haragját képzeli oda a saját elrontott élete miatti sivatagba, hogy az azért ilyen szűkös, mert mások tehetnek róla, az konkrétan ÖNMAGÁT TESZI BELE EGY OLYAN FEKETE MÁGNESES MEZŐBE, amely nem enged be semmilyen fényt kintről, és mivel abbéli félelmében, hogy önmagával szembenézzen, inkább makacsul tartja magát ahhoz, hogy MÁSOK TETTÉK TÖNKRE AZ ÉLETÉT, a fekete mágneses mezőt tovább gerjeszti. Ahhoz kemény ébresztő szavak kellenek, hogy valakit ebből ki lehessen zökkenteni. 

Ugyanis azt a metódust, hogy nem mások tehetnek erről, meg arról, azért fogadja be nehezen, mert ISMÉTELTEN SZEMÉLYES KUDARCNAK, SZEMÉLYES ALKALMATLANSÁGNAK VÉLI EZT. Mivel az egyén retteg a személyes alkalmatlanság érzésétől, és az ezt követő újra aktiválódó önostorozástól, mely természetesen újabb 22-es csapdáját, újabb időhurkot képez, ezért minden eszközzel visszakozik ettől. 

Retteg beismerni magának, hogy igazából nem alkalmatlan, hanem érzelmileg nem kiforrott egyéniség. Még a saját valós érzéseit is, mint düh, harag, kudarcérzés, félelem, fájdalom, csalódottság, másoktól jövő asztrális-mentális támadásnak tudja be. Ezzel hárítja el magától az önszembesülést, és azt, hogy felismerje, ő maga tele van feldolgozatlan lelki sérülésekkel, melyek miatt az érzelmi világa nem tudott kiforrni, stabillá válni.

 

Amikor az életed nem úgy alakul, ahogyan szeretnéd, akkor elsőként ne kívül keresd az okokat. Ha régóta tartasz ugyanott, akkor főként ne, mert elsősorban benned vannak a bibik. Ez is egyfajta időhurok, mely távolról sem függ a globális gazdasági, politikai helyzettől, elég, ha megnézed, hol kezdődött el a jelenlegi rossz korszakod, és ha igazán őszinte vagy magaddal, akkor rá fogsz jönni, hogy te hibáztál. TE döntöttél rosszul, és ez időhurkot hozott létre, melyben minden egyre mozdulatlanabb, mert nem látod a fától az erdőt. 

A jelenlegi rossz korszakod kezdetét soha ne egy, vagy két hónappal korábban keresd, hanem sokkal korábbra datáld, minden valószínűség szerint évekkel ezelőtt történt valami, ami csak látszólag volt külső behatás, valójában te nem reagáltál jól, TE NEM ÉRTÉKELTED KI A HELYZETET JÓL. 

Minden azon múlik, hogy egy helyzetet hogyan értékelsz. Ezt is tudod, ezzel sem mondtam újat, mégsem ezt csinálod, hanem olyan Jahve sémák érvényesülnek benned, automatikusan kapcsolnak be, mint: 

  • mások hibáztatása

  • a mágiától való félelem

  • az irányítottságtól való félelem

  • a bukástól való félelem /végleges elbukás - ennek van egy nagyon erős ősi gyökere, ahol istenekként elbuktunk/

  • a büntetéstől való félelem

  • a kudarctól való félelem

  • a megmásíthatatlantól való félelem

  • az ismeretlentől való félelem

  • a változástól való félelem

  • a fájdalomtól való félelem

  • a haragtól - mások haragjától, az istenek, vagy isten haragjától, a rendszer haragjától való öntudatlan - félelem

  • a rabságtól való félelem

  • a hiábavalóságtól való félelem

  • a magánytól való félelem

  • az elhagyatott, mindenki által elutasítottságtól való félelem

  • a kitaszított, segítség nélkül maradottak félelme

  • a tévedéstől való félelem

  • a rossz döntésektől való félelem

  • a konfliktustól való félelem

  • az attól való félelem, hogy mások bele tudnak avatkozni az életedbe, és mivel ezt hiszed, rendre meg is történik. Újabb hidőhurok. Valójában MAGAD VAGY ÖNMAGAD FEKETE MÁGUSA - az esetek többségében ez történik

  • amikor azt mondod magadnak, hogy “senki sem tud nekem ártani” azzal valójában azt mondod: “ ártani akarnak, de nem tudnak”, tehát azt mondod: “ mások ártanak nekem, de én nem hagyom”, azaz megint ugyanaz a séma: NYERNI AKARÁS, HARC, KÜZDÉS, HARAG, FÉLELEM, FÁJDALOM. Mert téged “mindenki utál”, azért bombáznak téged az asztrális-mentális atombombáikkal. Valójában te szálltál harca magaddal - és még csak azt sem látod, hogy magadat zártad időhurokba. Persze, hogy nem halad az életed semerre. Ha haladna, az látszana a valóságodban, de nem látszik, és hidd el, az esetek kilencven százalékában nem mások tehetnek róla. A másik emberek beavatkozása az életedbe oly csekély ahhoz képest, amit magadnak kreálsz, hogy ha a valós számokat úgy látnád magad előtt, mint egy grafikont, megijednél. Magadtól. A benned lévő kidolgozatlan, hamis fény oldallal elfedett, csillámpónis hamis spirituális frázisokkal eltakart SÖTÉT OLDALADTÓL, amiről azt hiszed, arról szól, hogy mennyire raj vagy, hogy másokat kiválóan tudsz betámadni, mondván, te csak véded magad. Valójában még mindig nyerni akarsz. Egy lapra teszel fel mindent. Mindenáron kikerülve a magaddal való szembenézést. 

  • az életedet magadon kívül állónak tekinted, és annak adsz hitet, hogy mások irányítják. 

És ekkor már megint irányítható vagy. Már megint hitet adsz a külső érzelmi irányító rendszernek, mert ezzel nem emberek energiájának adsz plusz löketet, hanem a globális érzelmi külső irányító rendszernek. Amely kapva kap az alkalmon, hogy még mindig a BŰNÖS-BÜNTETÉS-BŰNHŐDÉS-ELSZÁMOLTATÁS-BOSSZÚ-HARAG-FÉLELEM-FÁJDALOM-RABSÁG ördögi körében kattogsz ahelyett, hogy végre felébrednél, és elkezdenéd elsőként magadat górcső alá venni, ugyanis az maximálisan igaz, hogy MINDIG A KÁLYHÁTÓL KELL ELINDULNI. 

 

A mátrixnak van egyfajta mintázata, AMELY MINDIG UGYANODA AKAR VISSZAVINNI, AHONNAN ELINDULTÁL. Mindezt azért, mert ha kitörsz saját egyéni időhurkodból úgy, hogy bakugrással tudatszintet lépve a rendszertől függetlenedve teremteni kezdesz, akkor előbb-utóbb eljutsz a globális időhurok feloldásáig is.. márpedig oda jutottunk többen is. Feloldani a globális időhurkot. Ehhez kellett egy függetlenedés a rendszertől, érzelmileg és mentálisan. Nem adni annak hitet, hogy hatni tud rád és kikerülni a csapdáit.

 

A belső irányítórendszeredet tehát fel kell tudnod ismerni. Az egód a legerősebb csapda, mert nehéz felismerni, és nagyon nehéz magadat megkérdőjelezni. A belső irányítórendszerednek 3 része van.

ÉRZELMI - LÉLEK

MENTÁLIS - TUDAT

ÖSZTÖNÖS - TEST.

Az érzelmi belső irányítórendszered kétfelé tud elvinni úgy, hogy mindig a mátrixba kerülsz vissza. 

  1. A jó érzéseket keresed, hogy jól érezd magad, és mivel kívül keresed ezek forrását, FÜGGŐJÉVÉ válsz a jó érzések megtalálásának kívülről, és sajnos a jó érzések forrásának is. Legyen az élvezeti szer, események, vagy emberek. A földi hamis szerelem is ezen az elven működik. 

  2. A rossz érzéseket keresed, hogy magadat büntethessed, és ha jó is történik veled, te MINDENBEN CSAK A ROSSZAT LÁTOD.  FÜGGŐJÉVÉ válsz a rossz érzéseidnek, és keresed az olyan helyzeteket, öntudatlanul, ahol rossz érzéseket élhetsz meg, illetve az olyan embereket is, akik rossz érzéseket okoznak benned. Tudod, hogy azt okoznak, de megmagyarázod magadnak azzal, hogy meg akarod őket menteni.. valójában mélyen húzod magad egy rossz, ördögi érzelmi időhurokba, egy csapdába, POKOLHUROKBA. Minden családi hozott mintának, előz inkarnációs mintázatnak is itt kell keresni a gyökerét, tartósan ezek csak ezután oldhatóak fel. 

 

Az érzelmi irányítórendszered tehát belülről pusztít, és kívülről pedig, mivel AZ ÉRZÉSEKNEK VAN TEREMTŐ EREJE, a valóságodat is folyamatosan ugyanúgy, ugyanabban a mozdulatlan állapotban tartja. Amennyiben kezded már felismerni a mintáidat, érzelmileg ingadozol, és ki-be járkálsz a saját időhurkodban, ezért van az, hogy hol jó, hol rossz.. kint és bent. Ekkor veszed elő főleg a másik embereket, hogy őket hibáztasd, mert nem tudod értelmezni azt, ami veled történik, és abban a hitben vagy, hogy ők rombolják le a jófelé alakulni kezdő életedet.. holott nem, csupán még nem vagy kinn a vízből, és felelősöket keresel. 

Érzelmi belső irányítórendszered úgy irányít téged, hogy A FÜGGÉST FENNTARTSA, miként a KÜLSŐ ÉRZELMI IRÁNYÍTÓRENDSZER IS. 

Ez utóbbi feltérképezésének még csak az elején tartunk, de megosztanék veletek néhány olyan külső befolyásoló érzelmi módszert a mátrixból, melyeket már észleltem.

  1. Olyan események keltése az életedben, melyek érzelmileg megborítanak. Fuccs az önépítésnek, hacsak nem vagy elég erős. Az események, melyek megborítanak, és próbára tesznek téged, ha magadhoz nem vagy elég őszinte, a próbákon valójában nem mész át. Csak azt hiszed. 

  2. Olyan emberek küldése az életedbe, akik érzelmileg felborítanak téged, és összezavarnak. Akár szerelem, akár barátság, akár munka, akár család-rokon, akárki is ő, biztos, hogy arra késztet, hogy MÁSKÉPP GONDOLJ VALAMIT, mint eddig, és EZÁLTAL MÁSKÉPP ÉREZ, szóval az eddigi stabilan kialakulni kezdő, irányíthatatlan, szilárd, belső meggyőződésed általuk felborul, MERT A MÁTRIXBAN ÉRZELMILEG ÉRINTETT VAGY - érzelmeket kelt benned, és elhiteti veled, hogy a jövőd, a sorsod, a boldogságod ezen emberektől függ. 

  3. Olyan események, és emberek küldése az életedbe, akik és amik érzelmileg felspanolnak, és hirtelen elvágódik azután minden, hogy már “minden kezd nagyon jó lenni”, TEHÁT ÉRZELMI FÜGGÉSBE TASZÍT A MÁTRIX, HOGY KERESD, AKARD AZT A VALAKIT, VALAMIT, ÉS A FÜGGÉS MINT LÓ ÉS RÉPA ESETE, ELHÚZVA ELŐTTED A MÉZESMADZAGOT, ILLÚZIÓK KERGETÉSÉBE VISZ BELE. 

  4. Olyan zene, kép, hang előidézése a fizikai valóságodban, mely a múltadról idéz fel valamit, és ha nem vagy elég erős, máris visszataszít oda, ahol a múltban nagyon boldog voltál, de elvágódtak már azok a szálak, így a nincs utáni vágyban ragadsz, vagy nagyon nem voltál boldog, tehát UGYANÚGY VISSZAJÖN A ROSSZ ÉRZÉS, MINTHA MOST TÖRTÉNNE. Hiszen AZ IDŐ NEM LINEÁRIS. AZ IDŐ PÁRHUZAMOS. Ezt a mátrix tudja és fel is használja ellened. 

  5. Olyan emberek, események előmozdítása a fizikai valóságodban, melyek pontosan a gyenge pontjaidat támadják, és erős, kínzó fájdalmat okoznak, / a bántalmazó kapcsolatok is ilyenek/, és a fájdalommal könnyen vagy elgyengíthető, főleg azért, mert tartasz tőle. Legfőképpen attól, hogy utána nem tudod magadat felmosni a padlóról.

  6. Olyan emberek iránt érzett felelősség, akikért tenni akarsz valamit, de ők nem akarják, és mivel ők nem akarják, a helyzet szinte megoldhatatlan. Azaz lehetetlen a történet, és mivel görcsösen meg akarod oldani, szinte ráfeszülsz. A végén megint neked van bűntudatod, hogy ezt sem tudtad megoldani. Az sajnos nem jut eszedbe, hogy elengedd a sztorit. Megint magadat érzed hibásnak, és máris aktiválódik a láthatatlan gyilkos. Az önbüntető spirál. 

  7. Globális méretű félelem-harag-fájdalom-tehetetlenség energiával való befolyásolás, amelyben az a lényeg, hogy úgysem tudsz tenni semmit azért a fizikai síkon, hogy a világ helyzetét ténylegesen és tartósan megváltoztasd - ez igaz, a mátrixban valóban nem tudsz, amíg a mátrixon akarsz változtatni úgy, hogy csupán fizikai erővel dolgozol, el fogsz bukni. 

  8. Globális méretű problémák boncolgatására való rávezetés azzal, hogy érzed, valamit tenned kellene, de mindhiába. Ismételten, pusztán a fizikai síkon nem fogsz tudni változtatni. Csak erőből. Azaz ÖSZTÖNBŐL. Az ősi emberi ösztönbe bele van kódolva Jahve egyik kódja, A HARC. HARCOLNI A SZABADSÁGÉRT szép dolog, de pusztán fizikai erővel nem érsz el semmit. Az elmében kell változtatni, a tudatszinten. Csak ott hat. Sehol, máshol. Sehogy. 

 

Az a meggyőződés a legveszélyesebb, hogy kijelented, nem irányítanak téged, mert te a magad ura vagy. Még engem is irányítanak, csak egyre kevésbé tudnak, mert sorra fedezem fel a mátrixból való kiút kulcsait, és a rövidebb út az itt nem létezik. Ide alázat, türelem és kitartás kell, másképp nem szabadulsz, és rengeteg rossz érzelmi és gondolati sémát kell kikapcsolni, de mindez NEM LESZ ELÉG. AZ ISTENEK SEGÍTSÉGE, EREJE KELL IDE, LENTI ÉS FENTI ISTENEKÉ, ÉS A DÉMONOKÉ IS, mert ők értik a mátrix alkuk mintázatát, és kihurkolni az időhurkot pedig a föld alá zárt és nemrég onnan kiszabadított legerősebb istenek tudják. 333-at szabadítottunk fel, de még vannak odalent több ezren…

Több ezer olyan nélkülözhetetlen forrásenergia, mely nélkül az istenek itt fenn a Földön nem tudnak felébredni.

 

A mentális irányítórendszer 

  1. TELEPATIKUS SUGALLÁS

  2. FIZIKAI SÍKÚ KOMMUNIKATÍV SUGALLÁS /média/

  3. Emberek általi sugallás

  4. Hamis angyali jelek és szimbólumok vetítése

  5. Hamis álmok, látomások, megérzések előidézése azzal, hogy a vágyaidat aktiválják

  6. Az ego felébresztése benned egy olyan helyzettel, melyet nem tudsz irányítani, ezért kevésnek érzed magadat benne

  7. Globális sugallatok és besugárzás az emberi elmébe 

  8. Rossz hitrendszerek és sémák, melyeket leküzdhetetlennek érzel, vagy észre sem veszel

  9. A törvényszerűségek szentírásnak vétele, mint KARMA, CSALÁDI HOZOTT MINTÁK, melyeknek szerinted ELSZENVEDŐ ÁLDOZATA VAGY - ha már tudod, hogy ezek feloldhatóak, akkor ne habozz és kérj segítséget, rengetegen foglalkoznak ezzel

  10.  Előző életek szerződései, fogadalmai

  11. Előző életek átkai, szómágiái

  12. Ez életbeli átkok, földi és nem földi szerződések, fogadlamak, szómágiák

  13. Kötések ez életből és más életekből, melyek biztosítják az átjárásodat oda, ahol nem igazán akarsz lenni.. mintha mondjuk egy eléggé terhelt középkori életedet most is élnéd a jelenlegivel párhuzamosan

  14. Fekete mágia előző életekből és ebből az életből, a fekete mágia minden formáját beleértve, a legdurvábbakat is, mely miatt az elméd nem tud tisztulni, a képességeid nem tudnak fejlődni



ÖSZTÖNÖS IRÁNYÍTÓRENDSZER

  1. Félelmek keltése, és félelmet okozó helyzetek teremtése

  2. Fájdalom keltése és fájdalmat okozó helyzetek teremtése

  3. Ösztönszintű testi függések keltése és azok állandóvá tétetele

  4. A TEREMTŐ KULCSOK elvétele után, Atlantisz bukását követően az emberiség TESTILEG rá lett utalva a mátrixra

  5. Ösztönösen küzdesz, harcolsz, erről már írtam fentebb. Ösztönösen akarsz nyerni. Ösztönösen akarsz kikerülni a játékból és ösztönösen akarod érvényesíteni a szabad akaratodat. Azonban alaposan szét kell magadat szedned darabokra, hogy lásd, hol és mivel tudnak megfogni.

  6. A földi fizikai síkú 13 mágikus szimbólum segíti a kifelé vezető utat MEG IS TARTANI. A mágikus jelek és szimbólumok ösztönszintű visszaélésre adnak lehetőséget, itt lenn. Ez oly módon köt be a FIZIKAI IDŐHUROKBA, amelyből nehezen szabadulsz.

  7. A MÁGIA ALAPVETŐ, ennek csakis a felszabadító, emelő voltát tekintve. Ösztönösen akarod BIRTOKOLNI A MÁSIKAT, amikor pl szerelmi kötést kérsz. 

  8. A testedben tengernyi függő rendszert helyeztek el, avatarod, azaz a tested abszolút nem annak megfelelően működik, amelyre valóban alkalmassá kellene lennie, és ezt a mátrixban a mérgezéssel erősítik. Mérgeznek és butítanak.

  9. Magor mágus vagy, de a képességeid a teljes mátrix voltát tekintve FIZIKAILAG VANNAK ELNYOMVA.

 

FIZIKAI TÉR MANIPULÁLÁS - a TESTBŐL KEZDIK EL KIFELÉ NEGATÍVAN TEREMTENI

  1. Idő

  2. Pénz

  3. A fizikai test folyamatos igényeinek állandó felturbózása azzal, hogy a testet függővé teszik a mátrixtól 

  4. Időjárási körülmények manipulálása

  5. Globális és nemzeti szintű fizikai síkú manipulatív eszközök, azaz KORLÁTOK bevetése 

  6. A korlátozottság és a korlátok, határok és tiltások hirdetése és bevezetése

  7. A szükség kikényszerítése és a szükség előidézése

  8. A mátrix fizikai fegyverei közül a legerősebb a TE ÉLETED LEHETŐSÉGEINEK leblokkolása amely SOKSZOR LÁTHATATLAN. 



A SALAMON PECSÉT AZ IDŐHUROKNAK EGY OLYAN KIMENETI PONTJA, MELY ELSŐDLEGES, UGYANIS HA BELÉPSZ A SALAMON PECSÉTBE, VÉDVE VAGY A MÁTRIXTÓL. Ez a legerősebb szimbólum, amelyen át elindulhatsz.

 

A 13 mágikus szimbólum és az időhurok feloldása hatott, de most egyénileg is feloldjuk az időhurkot, MEGTANÍTANAK AZ ISTENEK EZEN A KÉT RÉSZES TRÉNINGEN TUDATOSAN JÁTSZANI. 

Az időhurok mellé az “időgép” is be van vetve, melyben folyamatosan vissza zuhansz úgy korábbi inkarnációid élethelyzeteibe más színdarab, más szereplők, vagy akár ugyanazon szereplők, de a forgatókönyv ugyanaz… - hogy újra és újra ugyanoda jutsz vissza és nem látod a kitörési pontot. Ha nem teljesíted a mátrix akaratát, a fizikai tested halála után NEM BIZTOS, HOGY IDŐRENDBEN MONDJUK 2056ban fogsz újjászületni, ha teszem azt húsz év múlva meghalsz, 2041-ben, hanem SOK ESETBEN időben jóval korábbra inkarnálódsz, pl 1522-be… a lényeg, hogy a fizikai síknak kellően kiszolgáltatott légy.

Feloldjuk az istenek segítségével az összes ilyen CSAPDÁT, TRÜKKÖT ÉS BLOKKOLÁST. 

 

Bevetés a héten tehát kétszer,

csütörtök és szombat.

 

Készülj Neo :)

 

Áldás

Eszter

 

/Fényhozó/

 

Szólj hozzá

TILTOTT TUDÁS TÉRNING