2021. ápr 07.

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 JUPITER RENDSZER

írta: Eszter 777
TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 JUPITER RENDSZER

2021. április 10. szombat 14.30-19.00 Skypeon

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

A JUPITER RENDSZER

 

  1. 1. MULTIDIMENZIONÁLIS KAPU A JUPITEREN - A MÚLTIDÉZŐ KAPU AKTIVÁLÁSA. Amit az emberiség múltnak hisz, az JELEN. Megidézzük a Jelent. Azt a jelent, azt a valóságot, amit avatarként már be tudsz engedni. Az újjáépülő Jupiteri Atlantiszt, mert Atlantisz nem a Földön volt, itt csupán kivetítése volt. A Jupiteren volt egy olyan Atlantisz, amire sokan emlékeztek, de mások a Szíriuszon lévő Atlantiszra emlékeznek, megint mások a Plejádokbelire, megint mások arra, ami a Vénuszon volt… Mert ez mind létezik. MOST. Vissza kell mindennek adni a FIZIKAI VALÓSÁGOT, mert a bukás valójában éppen nem a Földet érintette, itt csupán a bukás illúzióját vetítették le. Letesztelték… A bukás a Nap.Rendszert érintette, pontosabban a Jupiter Rendszert, mert a központ a Jupiteren van, és onnan indul ki, és oda tér vissza. A Jupiter akkora, mint a Naprendszer összes többi bolygója együttvéve. Már tömegénél fogva sem lehetne “kispadra ültetve” elképzelni egy ekkora tömegvonzással rendelkező bolygót. Meg lehet magyarázni, és meg is teszik, de valójában nem igazak ezek a földi magyarázatok. A valóság az, hogy a Jupiter nem csupán Sorsfordító bolygó. Maga az Élet központja. 

  2. A JUPITER ÚJJÁÉPÍTÉSE - ATLANTISZ TÉRKÉPE

  3. A JUPITER CSILLAGAI ÉS BOLYGÓI

  4. A VALÓDI NAPRENDSZER, AMIT ELTAKARTAK ELŐLÜNK

  5. APOKALIPSZIS MOST?  - a földi játék a végéhez érkezett - a földi inkarnációs globális utolsó hamis idő- ciklus ZÁRÁSA A JUPITERRŐL 

  6. Jahve és a NŐ - a gyűlölet és a szeretet - HELYREÁLLÍTÁS

  7. Lucifer és a NŐ - a tudás és a szenvedély - EGYESÍTÉS

  8. Jezuel és a NŐ - a Létezők és az Avatarok - LÁTHATÓVÁ TÉTEL

  9. A Jupiter Sors Útjai - 1. Kehely, 2. Varázs, 3. Álom, 4. Éber, 5. Naggyá, 6. Kicsinnyé, 7. Láthatóvá, 8. Rejtetté, 9. Maradóvá.

 

2021. április 10. szombat

14.30-19.00

Skypeon

részvételi díj: 11.000 Ft/fő

hanganyag: 6.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Lucifer: - Van - e bármi bizonyítékod arra, hogy a JELENÉSEK KÖNYVE igaz? 

Jahve: - Nincs. Azonban, ha a híveim elhiszik, akkor azzal valóssá teszik. Szeretnek félni, a félelem tartja őket a közelemben. 

Lucifer: - Nem fog megtörténni, habár elkezdődött, de megállt a folyamat, mert megállítottuk. A négy lovas, BETEGSÉG, ÉHINSÉG, HÁBORÚ ÉS HALÁL mellé rendeltük az ellentétüket. SZERELEM, KÜLDETÉS, SZABADSÁG ÉS EREDET. A 9 kárhozott hamis angyalod, akik a világra öntenék a vérrel, borzalommal, keserűséggel teli poharaikat, csupán vetített kreálmányok. Melléjük rendeltük az igazi angyalokat. 

Jahve: - Akik téged követnek, mindezt úgysem fogják látni. 

Lucifer: - Akik engem követnek, megtanulnak LÁTNI. A szívükkel elsősorban. Jahve:  - Meglehet, de oly kevesen vannak, és meggyőzhetőek a híveim által. Hamar át tudnak állni arra, amit tőlem tanultak, és amit olyan nehezen tudtak kiirtani magukból. Én pedig mindig újra és újra elvetem a magjaimat bennük. Féljenek. Mert attól olyan engedelmesek. 

Lucifer: - Aki egyszer megízlelte a szabadságot, az nem akar többé rab lenni. 

Jahve: - Akit szabaddá teszel, egy üres, kietlen pusztaságban találja magát a Földön, vagy ami még rosszabb, egy alakuló, talajvesztett világban, a Jupiteren vagy a Szaturnuszon. Esetleg a Merkúron, vagy a Vénuszon. Mit fogsz mondani nekik? Mit kezdjenek a szabadsággal? Ki védi meg őket attól, hogy elveszítették a mátrix talaját a lábuk alól? Oly csökevényesek és oly ostobák. Nem képesek felemelkedni oda, ahol a valódi testük él.

Lucifer: - Hosszas kiképzési folyamattal készítem fel őket. 

Jahve: - Az emberek nem képesek erre, te is tudod jól. 

Lucifer: - Ők nem emberek, hanem istenek, csupán elfelejtették, hogy azok. Olyan jól játszották a földi játékot, hogy megfeledkeztek avatarként a valós létükről. Visszaemlékeztetem őket. A teljes kiképzésük egy emlékezés. 

Jahve: - Nos, ha emlékezni fognak, rájuk bocsátom a Jelenéseket a mátrixban. Tűzeső, véreső, szőkőár, földrengés, járvány, éhezés, háború és halál. 

Lucifer: - Kiiktattuk a fegyvereidet. Megállítottuk a lovasaidat. Megfékeztük a haraggal teremtett hamis angyalaidat. Leváltottuk Mihaelt a hamis földi trónról. Mivel tudsz  még előjönni, ha nincsenek eszközeid?

Jahve: - Az eszközeim az emberek. 

Lucifer: - Addig eszközök és bábuk csupán, míg rá nem jönnek, hogy te nem is létezel. Csupán egy kivetített intelligencia vagy. Egy mesterséges intelligencia, lélek nélkül. A lélek nélküli csak ideig-óráig tudja irányítani a lélekkel élőket. 

Jahve: - Meglehet, azonban újabb és újabb emberek születnek, akiket uralni fogok. 

Lucifer: - A te uralmad mindig kérészéletű volt. A te uralkodásod csupán egy cseppnyi szempillantás az istenek szemében az Univerzumban. 

Jahve: - Igen, mégis, az emberek nekem hisznek. Engem követnek. Hőn imádkoznak hozzám, és várják a megváltást. Ha nem hozzám fohászkodnak, akkor azt hiszik, űrhajók fogják őket megmenteni. Nevetségesek, tudom, ostobák és naivak. Mégis, várnak, és amíg várnak, addig az enyémek. 

Lucifer: - A várakozásukat oldottam fel. IDŐHUROK TÖBBÉ NINCS. 

Jahve: - Az időhurkot akarják. Várni akarnak. NEKIK AZ ÉRTELMETLEN VÁRAKOZÁS A REMÉNY. Fogalmuk sincs a Remény valódi létéről. Sem arról, a világot valójában hol is keressék. Mélyen alszanak. Az enyémek. 

Lucifer: - Minden földi napon újabb istenség ébred a Földön. Minden nap eggyel kevesebb bábud van. 

Jahve: - Maradt még épp elég, és ha nem, hát gyártok újakat. Újabb HAMIS GENEZIST tervezek. 

Lucifer: - Az embereket arra tanítottad, hogy kémcsőben alkossanak életet. A saját hamis genezisedre mintáztad őket és az elméjüket. Mégsem fognak hinni neked, ha mindaz a rémség, amit megteremtettek, ellenük fordul. 

Jahve kacag: - Akkor ismét hozzám fognak fohászkodni.

Lucifer: - NEM LÉTEZEL, és ezt BE IS FOGOD NEKIK BIZONYÍTANI AZZAL, HOGY SOHA NEM TELJESÍTED A REMÉNYEIKET. Az ellenkezőjét fogod nekik bizonyítani, mint amit a Bibliában állítottál. 

Jahve: - Soha nem bizonyosodik be, hogy hazudtam nekik. Mert VÁRNAK, és évezredek, évszázezredek óta csak várnak. A Biblia előtt egy másik ALAPÍTÓ OKIRATTAL vezettem félre őket. Azelőtt egy másikkal, és egy másikkal… mindig kellett EGY ÍRÁS, valami, ami szent és kőbe vésetett. Nekik elég. Nem kell nekik semmilyen bizonyíték arra, hogy amit oda vetettem le, az igaz. Hisznek, feltétel nélkül. Ezt nem tudod felülírni. 

Lucifer: - Ha hisznek is, a világ megmutatja, hogy hiába várnak rád. Magadat tetted meg a Messiásnak, hogy eljössz, és megváltod őket. Ráébrednek, hogy ez nem fog megtörténni, mert a teljes Biblia minden szava, és a korábbi alapító okirataid minden szava hazugság. Az ellenkezője történik most is, mint amit leírtál. A Jelenések Könyvében leírtak az ellenkezőjére fordulnak. 

Jahve: - Azt is meg tudom majd nekik magyarázni. Oly buták, hogy mindent elhisznek nekem. 

Lucifer: - Akit lenézel, az sokkal több nálad. 

Jahve: - Akkor bizonyítson az emberiség, hogy több nálam. Nagyon unom magamat, az emberiség túl naiv, hiszékeny és ostoba lett. Ellustultak, elkényelmesedtek. Semmi dolgom, általában. Bizonyítsák be, hogy MEG TUDJÁK TEREMTENI AZ ELLENKEZŐJÉT ANNAK, AMIT LEÍRTAM. 

Lucifer: - Már megteremtették. A Teremtést nem tudtad felülírni, csupán állítani kezdted a Teremtés ellenkezőjét. 

Jahve: - Sosem tudják meg, hogy így van. Mert azt hiszik, én vagyok a Teremtő.

Lucifer: - Akinek teremtője vagy, az nem is létezik. 

Jahve: - Sebaj, végül mégis megkaparintom az összes Létezőt. Újra. Sokat vesztettem, de nem adom fel. 

Lucifer: - Csak rajta. TE MAGAD IS CSUPÁN MÁSOLAT VAGY, ÉS AZ EGÉSZ RENDSZERED IS MÁSOLAT. Egy másolat sosem lesz eredeti, de ami eredeti, az kiválik a másolatból, mert átlát rajta. Előbb, vagy utóbb. Nem létezel, és a másolataid csupán a tieid. Akik eredendőek, azok a kiképzést csinálják végig, és a kiképzés végén ébrednek a játékból. Őket mindenképpen elveszíted. A Létezők csak TANULNI JÁRNAK NÁLAD. Sosem fognak neked igazán fejet hajtani. Az alvó Létező pedig nem Létező. ÍGY JAHVE, VALÓJÁBAN, SEMMID NINCS. 

 

Lucifer: A jövő a Létezőke. Azé, amit meg tudsz ragadni, meg tudsz fogni, meg tudsz tapasztalni. Azé, ami VALÓDI, azé, ami EREDETI, nem másolata csupán valaminek, ami ráadásul még csak nem is létezik, egy vetítés vetítésében él az emberiség, egy szörnyű, kietlen világ kivetített, feljavított változatában él, egy olyan helyen, ami nem az, aminek látszik. Ami valódi, azt az árnyas erdőben a fák alatt találod, ami eredeti, azt a szívedben találod, ami megfogható, azt a selymes tavak édes vizében érzed, azt a vízesések alá állva, egész testedben átélve érzed, ami igazi, azt a valódi, szeretetteljes érintésben találod, ami igazi, azt a sziklák lélegzetében, a völgyek szívdobbanásában találod, abban, amit meg tudsz érinteni, amit át tudsz ölelni, amit MAGADBA TUDSZ HÍVNI, csupán az létezik. 

 

Amikor energiákat közvetítesz, a következő történik: az avatarodat töltöd fel, amely az energiát átirányítja az istenséghez, amit itt lenn képvisel. Amennyiben olyan avatart töltesz, amely nem egy istenség avatarja a Földön, az energia egy olyan forrásba megy át, ahol azt nem arra használják fel, mint amire te szánod. Nem ismered fel azt, amikor egy reptilt kezelsz. Elhiteti veled, hogy amit mond, az igaz. Megszánod, megsajnálod, meg akarod menteni. Megteszed, legalábbis látszólag, azonban a szeretet energiáid táplálják tovább a benne élő önzést, hamisságot, és a földi életben a játékban a kihasználást, és a birtoklást. Nem fog változás történni, bár neked lelkendezve utólag erről fog beszámolni. Amikor egy szabadon ébredő avatart töltesz, ő nem fog jól lenni az első kezelésed után, sőt… sokkal rosszabbul fogja magát érezni első körben, mert leválasztod ezzel róla a hamis énjét, amit a mátrixban eddig képviselt, lecsupaszítod róla az illúzióit, és a hamis érzelmei kavalkádját, amik eddig a hamis teremtéssel tönkre tették az életét… ami miatt hozzád fordult, az nem csupán az ezéletbeli múltjában keresendő, és számára olyan megoldást kínálsz, amit sehol máshol nem ismer… az energia, amit átküldesz  neki, a te istenségedtől ered, akit a te itteni avatarod képvisel, egy eredendő, ősi, náladnál jóval nagyobb energia, mely átszáguld az ő testén, tudatán és lelkén, mely már az istenség lelke, akit ő képvisel. Átveszi, fogadja és magáévá teszi. EZ VALÓS GENEZIS. Amelyben egymást teremtitek meg, mert az ő istensége a tiéd enerigáitól ébred fel, és fordítva. Ez EGY SZERZŐDÉS AZ ISTENEK KÖZÖTT, egyfajta BIZTOSÍTÉK, hogy történjék bármi, ők EGYMÁST ÉBRESZTIK FEL. Ha egy reptil csap fel gyógyítónak, akkor hamis energiákat közvetít. Illúziókkal gyógyít és illúziókat tanít. Olyan illúziókat, melyekből nem enged, mert nem fejlődik és nem tanul, végzetesen és végletesen fog ragaszkodni ahhoz, amit ő elképzelt, és hiszi, hogy lát, valójában Jahve birodalmát látja, és az általa neki vetített illúziókat, nem a valóságot, és követőit a földi mátrixban tartva várakozásra ösztökéli, hogy vele együtt várjanak, mert ha várnak, akkor reményt ad nekik arra, hogy valami történni fog, ami valójában sosem történik meg, vagy éppen az ellenkezőjéről tanít, megfélemlíti a követőit, és a félelem energiájával hatja át őket, hogy elhitesse velük, amitől félnek, az valós, és van erejük leküzdeni vele együtt ezt a félelmet, valamivel, amit ő ad a kezükbe, és ő maga is elhiszi, hogy valódi, pedig nem más, mint szemfényvesztés. Amit a kezükbe ad, az egy hamis jelenés, hamis információ, ami ismételten a várakozásról szól. Meg kell várni, hogy ezmegaz történjen, és akkor meg leszünk váltva, addig pedig fogadjuk be a hamis energiákat és hamis rezgéseket, másként nem leszünk megváltva. Ha egy reptil gyógyít, akkor valójában nem gyógyít, csupán a gyógyulás illúzióját kelti, azonban a gyógyulás nem tart sokáig, az alany hamar visszazuhan, azonban a reptil energiájától már függővé válik, mert rövid időre a reptil fel tudja őt tölteni, majd ismét szüksége lesz az újabb kezelésre. A legtöbb reptil ennek nincsen tudatában. 

 

A valódi gyógyító hosszú távon gyógyít, és a következő kezelésnek teljesen másról kell szólnia, mint az előzőnek. Egy fejlődési ív figyelhető meg a kezelések során, és a kezelések konkrét és kézzel fogható eredményeket produkálnak a fizikai síkon. Ha nem, akkor mindez nem más, mint illúzió, és az energia nem jutott el az avatar isteni mivoltához, mert az isteni energia nem fogadja be a hamisat. Meg sem érinti, el sem éri. 

Ne az avatart kezeld, hanem az istenséget, akit képvisel, mert neki is szüksége van arra, hogy a milliárd darabra szakadt isteni mivoltja újra eggyéváljon. 

 

Az isteni mivolt több, mint felsőbb én. A felsőbb én csupán egy közvetítő az avatar és az istenség között. Egy tudatosabb intellektus, de inkább olyan, mint egy híd az ember és istensége között. Az istenségig el kell jutni, egy olyan forrásátlépéssel, amikor az általad Forrásnak látott kimenetet a mátrixból átléped és mögé nézel. Ott indul a híd a Jupiterre.  A Jupiter egy merőben más világ, mint amit itt ismersz. OLYAN, MINT EGY ELLENKEZŐ VILÁG, MINT AMI ITT VAN. Más törvények léteznek, a természet másként viselkedik, az energiák is másképp viselkednek, és minden sokkal erőteljesebb, valódibb. Az energiákat látni lehet, és tapintani. A Létezőket is látni lehet és érinteni. 

Ha ez a földi mátrix itt valós lenne, akkor nem tudnál démonokat oldani, kötéseket, átkokat, nem tudnál energetikailag gyógyítani egy avatar szintjén, mert az avatar csupán kiképzésen van itt, ez egy TESZTPÁLYA. 

Itt csupán gyakorolsz, és a Jupitert, a Vénuszt, a Marsot, a Merkúrt, a Szaturnuszt töltöd fel, és az ott élő valós isteneket, az itt élő avatarjaikon keresztül. Ezzel hívod őket életre, minden egyes gyógyításoddal, oldásoddal. Életet lehelsz oda, ahol az élet most áll össze, most ébredezik. 

 

A szíriuszi, plejádi és orioni energiák is le lettek választva a földi valóságról. Azzal hívjátok őket életre, hogy megidézitek őket. Nem csak úgy maguktól jönnek. Ti hívjátok őket be. BE KELL ŐKET HÍVNOTOK, BE KELL ŐKET ENGEDNETEK IDE, mert a földi mátrix felett TI RENDELKEZTEK, TI DÖNTÖTÖK FELŐLE. Nem a szíriuszi megváltó fényflottát kell várni, hanem kapcsolódni kell a Szíriusz-Orion-Plejádok Rendszerhez, elengedve a földi síkot, és átemelni ide az ottani, megkárosított, a földi valóságról, és a FIZIKAI LÉTEZÉSRŐL LEVÁLASZTOTT ENERGIÁKAT. A fizikai létezést úgy tudjátok vissza adni nekik, ha KAPCSOLÓDTOK hozzájuk. A kapcsolódás legyen teljesen fizikai, és erőteljes, ne csak tudattal, lélekkel, hanem teljes testtel kapcsolódjatok a Szíriusz-Orionhoz és a Plejádokhoz. Ne csak elméletben. Valóságosan. Tegyétek mindezt úgy, hogy a ismét átlépitek a Forrást, mert az csupán kimenet a mátrixból, egy sötét égbolton egy fehér lyuk… teljesen át kell lépni ezt, és a Szíriusz és Föld közötti hídon átmenve a Szíriusz magjához kapcsoljátok a tudatot, a lelket és a testet, valamint a fizikai síkot úgy, mintha ez a földi valóság leválna róla. Akkor tud a Szíriuszi, Plejádi és Orioni Atlantisz újjáéledni, a 3 olyan Birodalom, amely a földi test-lélek-tudat egységet tartja, ha a földi avatarok visszakapcsolódnak oda. Az egyik énünk az isteni mellett a szíriuszi, plejádi, orioni. Mindent össze kell rakni, mint egy majtroska babát, egy kirakóst. 

Minden, az avatarról leszakadt eredendő forrás energiát vissza kell építeni. Ezzel tudjuk életre kelteni azt a valós világot, ami igazából körülvesz minket a földi mátrix helyett. 

 

A Felemelkedési Tervet hibásan látjátok. Fordítva. A Föld nem úgy emelkedik fel, hogy egyszer csak egy Esemény mentén átváltanak az energiák. A Földről az avataroknak kell visszakapcsolni az eredendő, ősi energiákat, a Világegyetem erejét, és a Jupiter Rendszer /nem Naprendszer.../ számára innen, fizikai testből visszaadni a FIZIKAI LÉTEZÉS erejét. A tesztpálya itt egyetlen okból tesztpálya. Ha látnátok a valós valóságot, most még megijednétek tőle. ÍGY, AVATAR FORMÁBAN EGY VETÍTETT VALÓSÁGBAN NINCSEN TÉT. NEM ÉRZITEK A TÉTET IGAZÁBÓL, ÉS EZ ÍGY VAN JÓL, MERT NEM VAGYTOK MÉG FELELŐSSÉGETEK TELJES TUDATÁBAN. 

 Amit látnátok, az egy olyan Világegyetem, ahol ÉPÍTKEZÉS folyik. Nem pusztulás, és ez annak köszönhető, hogy a földi avatarok elkezdtek ébredni. 

Azonban nem úgy, ahogyan eddig elképzeltétek. Nem csupán arra, hogy milyen energiákat tudnak mozgósítani, pusztán a tudattal, hanem arra, hogy avatarok. Valaminek a földi kivetítései. Valaminek, ami sokkalta nagyobb náluk és sokkal erősebbek a képességei, nagyobb az intellektusa. 

Ha azt a Felemelkedési Tervet valósítaná meg a spirituális világ, amit hangoztat, /még mindig a várakozás és az alárendeltség Jahve programjában létezve/, akkor az történne, ami történt Egyiptomban, Atlantiszban, az ókori Görögországban, a Sumér Birodalomban és a Maya-Inka civilizációban. Az istenek megjelennének, de nem lennének valódiak, csupán ide lenne vetítve egy ÚJABB VIRTUÁLIS VALÓSÁG, egy olyan valóság, ahol LÁTSZÓLAG MEGVALÓSULT AZ ARANYKOR. Az istenek kemények lennének, kegyetlenek és büntetnének minket, hacsak nem hozunk nekik véráldozatot, félelemmel vegyes csodálattal, alárendelt bábként néznék az óriási, öt-hat-tíz-tizenkét méter magas gigászi istenekre, és szót fogadnánk nekik. Ez Jahve terve, és ez a NOVUS ORDO SECLORUM D TERVE arra, ha nem sikerülne az eredeti NWO-t végrehajtani… azt a teljes, lebutított, spiritualitás nélküli feltétlen engedelmességet, ahol könyörögnek azért az emberek, hogy TOVÁBBI OLTALMAT KAPJANAK A MÁTRIXTÓL, ahogyan most is teszik..

Ezzel a Felemelkedési Tervvel ugyanabba az időhurokba gyalogolna a világ, amit feloldottunk, újra képezve önmagát a megfélemlítés és zsarnokoskodás energiái által. Ez HAMIS TERV. JAHVE TERVE AMI A SPIRITUÁLIS VILÁGBAN ELTERJEDT. Ahogyan sok minden elterjedt, ami szintén Jahve program, mint az IKERLÁNGOSDI, a FÉNYFLOTTA MEGMENT MINKET, ésatöbbi.

MINDEBBŐL SEMMI SEM IGAZ.

Miért nincs elég önbizalmatok ahhoz, hogy elhiggyétek végre, hogy a test, a tudat és a lélek, amit éreztek magatokban, az sokkal nagyobb annál, mint amit LÁTTOK? 

Miért hiszitek azt, hogy a Létezők, - istenek, arkangyalok, felemelkedett mesterek - rajtatok kívül álló erők? JAHVE PROGRAMJA AZ, HOGY AZ ISTENSÉG AZ RAJTAD KÍVÜL VAN, ÉS CSAK BIZONYOS KIVÁLASZTOTTAK MONDHATJÁK EL, AMIT MOND NEKIK. Hogy egy egyszerű “földi halandó” erre nem képes. 

MEDDIG GONDOLKODTOK MÉG PUSZTÁN A FÖLD BOLYGÓBAN? 

 

A Múltidéző Kapu az első multidimenzionális kapu a Jupiteren, amin keresztül belépsz oda. Téridő kapu, és a teljes Világegyetem dimenzióit egyesíti magában. Nem a legkisebb, mint első, hanem a legnagyobb.

A Múltidéző névben ne keresd az időt, mert semmi köze hozzá. EMLÉKEZŐ KAPUNAK is hívhatnánk, de a Múltidéző azért fedi jobban a valóságot, mert megidézzük a “múltat”, ami nem múlt, hanem JELEN. Azt, amit az emberiség MÚLTNAK HISZ.

Az emberiség abban a hibás teóriában van, hogy a Földön az idő lineárisan telik, az teljesen véletlen, hogy látszólag csak a Föld bolygó élhető a Naprendszerben, és az emberiség az egyedüli a Naprendszerben, fizikai testben, módosítva létezünk, és ez itt a valóság. 

Abban a hibás teóriában élünk, hogy a Föld lezuhant 3D rezgésre. Nem zuhant le. 2019-ben már láttuk a szereken, hogy ez csak vetítés. Nem lezuhant, hanem ide vetítettek egy háromdimenziós valóságot. Mindaddig, amíg az emberiség a félelemben él, és a spirituális világ Jahve hamis programjai alapján összevissza beszél, a távoli, megfoghatatlan dolgokban reménykedik, Sátánozik, Lucifert szidja, és a valós. létező, eredendő energiákat tagadja, nem jutunk előrébb, PONTOSABBAN ŐK NEM JUTNAK ELŐRÉBB. Mi igen. Amíg ők a reménykedésben és/vagy a félelemben élnek, mi FELÉBREDÜNK teljesen. 

A felébredés egy fázisa, hogy itt vetített valóság van. A Világegyetemben nincsen sem tér, sem idő. Az emberiség tudata leragadt a fizikai síkon, és csakis ebben gondolkodik. 

Tegyük kézzel foghatóvá azt, ami odafenn van, mert a valós dolgok odafenn történnek.  

A földi létezés csapdája a Földön ragadva gondolkodni. A spirituális irányvonalak nagy része túlságosan Föld-központú, és énközpontú is. Minden arról szól szerintük, ami erre a bolygóra koncentrálódik, és MINDEN EZÉRT A BOLYGÓÉRT VAN KÖRÜLÖTTÜNK. Alapvetően hibás feltételezés, és enyhén szólva is nárcisztikus felhangú. Az emberiség egyik legnagyobb járványa az önzés… 

A Föld egy bázis, ahol vetített valóságban létezni tudunk, amíg nem nem épül fel minden körülöttünk, illetve van olyan valóság, ahonnan még elzárnak minket, mert nem érettünk meg rá. 

A fátylak sorra lebbennek fel azok szeme előtt, akik LÁTNI tudnak. 

A földi ciklust zárjuk, mert véget ért a játék azok számára, akik nem a Földben gondolkodnak, és a játékból kilépve kezdünk megérni az élesebb tétekre…

Kezdjük elfogadni és látni azt, amit eddig nem tudtunk volna sem felfogni, sem megérteni. A Naprendszer nem olyan, amilyennek te látod. A róla tanult tanok hamisak. Ha igazán belegondolsz, a teljes földi spiritualitás nagy része tele van félrevezetéssel és hibával, és éppen ezért nem működik és nem hoz nagyobb áttöréseket, csupán a tudatot tudják emelni vele. 

A tudat emelése miatt történnek gyógyulások, csodák a Földön, nem azért, mert ennyire profin toljuk az energiákat. HA A TÉTEK IDELENT VALÓSAK LENNÉNEK, akkor nem tudnánk ezt megtenni. 

Ez egy spirituális játszótér, ahonnan irányítjuk a helyreállítást. 

A Jupiteren megkezdtük a helyreállítást, és a KONKRÉT FELEMELKEDÉSI TERV kidolgozását, ami nem a Föld felemelkedéséről szól. 

A Földön egyfajta fátyol takarja a valóságot. 

 

Néhány érdekes tény, amin még senki sem gondolkodott el.

  • Hogyan lehetséges az, hogy a spirituális fejlődés csakis a jóléti országokat érinti. Csak ITT, EZEKBEN AZ ORSZÁGOKBAN működik a Vonzás Törvénye? A felébredési folyamat? A harmadik világban mi történik? … 

  • Hogyan lehetséges, hogy a világ 20 százaléka birtokolja az anyagi javak nyolcvan százalékát, és mindenki lazán elsiklik ez felett, valamint ha VALÓS LENNE AZ ITTENI VILÁG, szerinted egy igazi bőség-egyensúlyban ez  meg tudna történni? Nyilván nem. OTT, AHOL VALÓS FIZIKAI SÍK VAN, AZ ISTENEK KÖZBE AVATKOZNÁNAK. Nem tudna megtörténni, mert vannak az Univerzumnak alaptörvényei.. és ezek nem csak a fejlett földi társadalmakra vonatkoznak ám..

  • Hogyan lehetséges, hogy állítólag felborítottuk a természet egyensúlyát, mégis még mindig minden rendben van, és nagyon lassú a változás, lassú a globális “felmelegedés”, miközben olyan cikkek kezdtek megjelenni megmagyarázva az inkább lehűlőfélben lévő Földet, hogy a Föld belseje forrósodik, a külseje meg hűl? Akkor most hol is a globális melegedés?... EGY VALÓS FIZIKAI SÍKON A BOLYGÓ MÁR RÉGEN HELYREÁLLÍTOTTA VOLNA ÖNMAGÁT. 

  • A középkor közepe táján kellett volna jönnie egy újabb jégkorszaknak. Állítólag annyira fasza gyerekek vagyunk a modernizálással és a civilizációval, hogy megállítottuk ezt… és ezer éve kellene itt jégkorszaknak lennie, mivel a Földnek alapvetően vannak váltakozó tűz és jégkorszakai.. akkor most hogy is van ez? 

  • A spirituális megmentősdi csak a fejlett társadalmakra vonatkozik? A többiekkel mi lesz? Vagy ez nem számít? Emelkedik mindenki? Az is, aki a napi túlélésért küzd? Naugyehogyugye…

  • Hogyan lehetséges az, hogy az elmúlt száz évben az emberiség technikailag messze túlszárnyalta az előtte lévő ezer évet? Ja, és ez okozza a bolygó egyensúlyának felborulását. Én meg azt mondom, hogy nem hinném, ugyanis már régen felborult, és helyre is állt, magától. A középkorban MINDEN SZÁZ ÉS SZÁZ ÉS SZÁZ ÉVEKEN ÁT MOZDULATLAN VOLT? ÉPPEN AKKOR, AMIKOR AZ IDŐHUROK A FÖLDÖN MEGSZILÁRDULT, AMI AZ ITTENI JÁTÉKOT KÖRBEFOGTA? A HAMIS LINEÁRIS IDŐ? AZUTÁN HIRTELEN MINDEN VÁLTOZNI KEZDETT? Egy valós egyensúlyi fejlődési folyamatban ez nem így történik.

  • Sosem gondolkodtál még el azon, hogy az itteni világunk MINDEN, CSAK ÉPPEN NEM TERMÉSZETES? Nem természetes módon történnek a dolgok, nem normális a fejlődési amplitudó, az emberiség tudata pedig nem fejlődött, sőt, visszafejlődött. Nem normális a hirtelen felgyorsult technikai vívmányok által kialakított téridő, ahol SOKKAL GYORSABBAN TELIK AZ IDŐ, mint pár száz évvel ezelőtt. Ez nem csak a tudatod miatt van így. Azért is van így, MERT AZ IDŐ VALÓJÁBAN GYORSABBAN TELIK, és kezd a hamis lineáris idő kipörögni. 

  • Sosem gondolkodtál még el azon, hogy a Föld arculata sincsen egyensúlyban? Hogy a déli félteke nagy része víz, az északi félteke nagy része szárazföld, és itt az erőszak és a yang fogja uralmában a világot, odalenn a yin és a szenvedély…. EGY VALÓS EGYENSÚLYBAN EZ NEM TÖRTÉNHETNE MEG. 

  • Sosem gondolkodtál még el azon, hogy az emberiség hogyan is tudott legyőzni egy bolygót, és tudta az uralma alá hajtani? Elmondom neked. Sehogy. Ez nem történt meg. Akkor sem, ha van rá itteni magyarázat. Ugyanis, a bolygó helyreállította önmagát, és most az emberi mértékkel nézve, ha valóban látnád, hogy milyen az állapota, az sokkal rosszabb rád nézve, mint amit most magad körül látsz a vetített mátrixban, a Föld szempontjából nézve azonban természetes egyensúlyi állapotról van szó, ami NEM IGAZÁN AZ ÖNZŐ EMBERISÉGNEK KEDVEZ. A kényelemhez szokott emberiségnek. Egy vad, természeti alakulás alatt van a bolygó, tűz és víz csap össze, az egyensúly pedig folyamatosan megvan. 

  • Sosem gondolkodtál még el azon, hogy miért nem látjuk a földönkívülieket, ha már itt vannak? Hogy miért olyan kevés az észlelés? Azért, mert eltakarják őket előlünk. Nem azért, mert nem vagyunk rá érettek. Vagy felkészültek. Szerinted bármelyik kormány tényleg tudna ártani nekik? Az itteni haditechnikával? Ez nevetséges feltevés. Amúgy pedig, miért kellene felkészülni rájuk, amikor velük is egyek vagyunk? MÁR MEGINT A VÁRAKOZÁS… Majd, majd, majd. Nem értek ezzel egyet. Ahogy a mátrix vékonyodik, úgy fogjátok meglátni a teljes igazságot, és azt is, hogy valójában ez az ő otthonuk is, nem csak a miénk.

  • Végezetül… sosem gondolkodtál még el azon, hogy miért csakis humanoidok vannak, meg növények, meg állatok…. Mi az, ami megengedi, hogy mi kisajátítsuk ezt a helyet? Szerinted más fajok nem tudnának megélni itt? Hát elmondom neked, EZER ÉS EZER KÜLÖNBÖZŐ FAJ ÉL ITT, humanoid testben, legalábbis látszólag humanoid testben… 

És, ha még kicsit agyalnék, vagy akár te, ezer különféle hasonló érdekes tényt sorolnánk fel, amin még soha senki nem gondolkodott el, ebben a felállásban. 

 

Nekem inkább úgy tűnik, hogy sokan eléggé félre vannak vezetve, és az egész nárcisztikus fejlődési lépcső csupán az egyének szerint csakis az egyénekért van. Vagy az az elgondolás, hogy az istenek minket szolgálnak, vagy az, hogy mi szolgáljuk az Istent. 

 

Szerintem meg nem, és alázatot kellene tanúsítani a Világegyetemmel szemben azoknak, akik leragadtak a keresztre feszített Jézusképnél és annál, hogy a boldogsághoz szenvedéseken át vezet az út, és mindenkinek ennyi elég is az alázatból, vagy ha elmond egy imát a harmadik világért, dumálnak az egyenlő elosztásról, NESARA, MEG GESARA, de ha itt lenne az idő, odaadnád a vagyonodat? Naugyehogyugye…

Hát persze, hogy nem.

Jahve birodalmában az énközpontúság most már oly méreteket öltött, hogy csak az tud ebből VALÓBAN FELEMELKEDNI, AKI FELEMELI A FEJÉT A FÖLDI PORBÓL… és kitekint a Világegyetembe, mely újra kapcsolja vissza sorra azokat a világokat, melyek köszönik, jól vannak, épülnek, és nem pusztulnak…

Egyvalami pusztul. Az emberi önzés és a mátrix.

A Föld bolygó pedig sokkal rosszabb állapotban van, mint hinnétek… az is elég nagy csapda, hogy a Föld-megmentősdiben azt hiszitek, még van időtök. Már régen elpusztult a földi ökoszisztéma, most épül újjá, csak éppen NEM LÁTJÁTOK, mert ha látnátok, megijednétek… 

 

Olyan ez, mint egy boldogságbőségszimulátor.. A múlt szombati szeren láttunk több féle valóságot, amit szimulálnak, a legrosszabbtól, a legjobbig. Ez itt az arany középút. 

Egy elviselhető, könnyen irányítható virtuális valóság. Tudjátok, régen nem hittem teljesen, hogy a Mátrix dokumentumfilm. Ahogy azonban szabadul fel a tudatunk, már elhiszem. Az, és még nem néztük végig.. :) 



Mi a valóságot képviseljük. 

CSATLAKOZZ.

 

Eszter

/Fényhozó/

 

Szólj hozzá

FÉNYHOZÓ JUPITER RENDSZER