2021. aug 27.

TTT 2021. A CSAPDA.

írta: Eszter 777
TTT 2021. A CSAPDA.

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

A CSAPDA

 

2021. augusztus 28. szombat

15.30-18.30

Skype

 

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

részvétel: 7.000 Ft/fő

hanganyag: 4.000 Ft

 

Itt az ideje legalább azt felébresztenem a csillámpónis-óvodás-fényhajó várós- jön az Aranykor gyerekek, minden tuti lesz, csak fény létezik - típusú nevetséges álomból, aki elolvas engem. 

Mi itt mindannyian azért vagyunk a Földön, hogy megmentsük ezt a bolygót attól, amit az elit művel rajta.  Igen, mi is  benne vagyunk, de kétlem, ha rajtunk múlna, így élnénk, ahogy élünk, és így szipolyoznánk ki a bolygót, amin élünk. 

Az otthonunkat, amiről azt hazudják, az egyetlen lakható bolygó a “közelben”. 

A fókuszotok sajnos nem azon van, ami a lényeg lenne. 

A “klímaváltozás” azt jelenti: bolygónk civilizációja az 1-es szinten tartózkodik a háromból.

A három szint pedig: 

A szupercivilizációk három fokozata

  1.  Saját bolygója erőforrásait aknázza ki /kutatók szerint hetven százalékon járunk, hogy elérjük az egyes fokozatot, mint SZUPERCIVILIZÁCIÓ/

  2. A csillagrendszere bolygóit is kiaknázza / na hát ez már megtörtént jó pár milliárd évvel ezelőtt, és most újra afelé haladunk/

  3. A GALAXIS - VILÁGEGYETEM erőforrásait aknázza ki, még a fekete lyukak óriási energiáit is.

 Ehhez  hozzátenném, most is egy szupercivilizációban ücsörgünk, csak éppen nem tudunk róla, de a bolygónkat határozottan egy szuperintelligens faj, pontosabban több  faj szövetsége szipolyozza ki, köztük minket is. Mert mi is az erőforrás része vagyunk. Egy-egy civilizáció mindig eljut újra és újra ugyanarra a szintre. Erről szól a GALILEA is.

Ezenkívül nyakunkon a harmadik világháború felvállalt, éles része, mindenáron kirobbantani akarják ezt a fejünk felett, és aki még most is a v@kcina és a hozzá tartozó ehhez képest igenis semmiségeken töpreng, az nemcsak lemarad a nagy buliról, de energiáit és képességeit PONTOSAN ODA FÓKUSZÁLJA, AHOVA A HÁTTÉRHATALOM AKARJA. 

Tehát nem oda, hogy perpill még mindig azon rugózik a háttérhatalom, hogy kirobbantsa a harmadik világháborút, és ez az emberiség kétharmadának halálával járna, valamint a bolygó felszínének letarolásával… valamint, hogy a “klímaváltozás” következtében jövő év elejére akár leállhat a Golf áramlat, és remélem tisztában vagytok azzal, ez mit is jelent… egy jégkorszakot esetlegesen. Ha nem áll le a Golf, akkor pedig tíz éven belül a FÖLD ÉLHETETLEN LESZ, alsó hangon ötvenfokos hőséggel, és rendkívül szélsőséges időjárással, hurrikánok, földrengések, árvizek, de nem kicsik, és ne hidd, hogy téged ez nem érint. 

Lehet engem fikázni, megkövezni, de az igazság a fényességes szentségek helyett az EZ. Ha nem ébredsz fel, késő lesz, hogy bármit is tegyél, pedig képességeid és erőd, kiküldetésed ezen a bolygón arról szól, hogy igenis tegyél valamit, és átláss a szitán…

De… a spirituális emberek egy részét sikeresen terelik le a lényegről. Azzal foglalkoznak, amivel nem kellene, és nem is szabadna.. mert annál sokkal nagyobb gondjaink is vannak. Példának okáért a kamuk@rona mellett le akarják váltani a magyar kormányt, mindezt hozzáértés, és szakértelem, valódi felkészültség nélkül. Ha ez megtörténne, összesen másfél percünk lenne, mielőtt a környező országok kifasíroznak minket. A spirik egy része nem lát tisztán, és nem oda figyel, ahova kellene. Sajnos még mindig az ego dominál, és az, hogy azzal, hogy kiírják, mekkora átverésben van részünk, teljesítették a feladatukat és pont. 

Szerintem meg nem, és az átverés lényegét kevesen látják át, és akik átlátják, velem együtt tényleg még mindig túl kevesen vannak, pedig megszólalnak, ahol és ahogyan csak tudnak, de ugye kit érdekel a jövő, amikor most vagyunk átverve. Csakhogy a mostani átverés ugyebár AZ ÚJ VILÁGREND RÉSZE, NOVUS ORDO SECLORUM, és ez az átverés egy sokkal nagyobb átverést és tervet készít elő. Szóval ideje lenne felébredni. 

Ahogy minden ember teszi, aki felfogja végre, hogy mire képes, ugyanis képesek vagyunk rá, hogy megállítsunk bármit. Egy háborút is. Egy kataklizmát is. 

De csak akkor, ha az istenek és az emberek szövetséget kötnek. Ez ugye még nem történt meg igazán, még mindig döntően a hamis istenhez fohászkodik a javarésze. És még mindig azt hiszitek, hogy titeket ez nem érint, és jönnek a fényhajók, és megmentenek minket. Nem így megy. Ez CSAPATMUNKA.

Pedig jó lenne már, ha éreznétek, mekkora isteni megtámogatásban van részünk, mert én érzem, tudom, és a GALILEÁBAN meg is jelenítem azt. 

Szombaton találkozunk, és tesszük, amiért jöttünk. 

 

Eszter 

Fényhozó

 

íme a Galilea soron következő része

GALILEA - JEZUEL 2 - HARC AZ IDŐÉRT - A mátrixon kívül (blog.hu)

Szólj hozzá