2021. sze 02.

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 SZÖVETSÉGEK

írta: Eszter 777
TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 SZÖVETSÉGEK

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

SZÖVETSÉGEK 

 

2021. szeptember 4. szombat

15.30-18.30 Skypeon

 

részvétel: 7.000 Ft/fő

hanganyag: 4.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

A szövetségek az egység ötös szerveződésű részei. Olyanok, mint a sejtek. Öt Létező, vagy öt ember, öt lény alkotja. Az ötösök a pentagram tökéletes alakjában állják a sarat, tűzön-vízen át. Az ötösök minden krízist, minden háborút kibírnak. Az ötös a közepe mindennek, az origója, az ötös az Eredet.  

 

Az ötösök úgy alkotnak szövetséget, hogy minden összefügg mindennel. Ezt az életedben is tapasztalhatod. Emberek, akiknek az élete ugyanazon a csapásvonalon halad, mint a tiéd. Emberek, akiknek útja keresztezi a tiédet, és akár eggyé is válhat a két út.. Emberek, akiknek érzései, gondolatai szinkronban vannak a tiéddel. Nos, ez nyilván nem véletlen. Ez maga a Terv… a Szövetségek összefüggése alkotja a Tervet. 

A Szövetségek élednek újjá napjainkban, és SZAKADNAK MEG AZOK A SZÖVETSÉGEK,  amelyek csupán karmikus vonulatokon alapulnak. 

Szövetségek, amik nem csak a föld felszínén látható módon szövődtek még a hamis idők előtti időkben, hanem a föld felszíne alatt, és a Földön kívül is. 

Szövetségek emberek, istenek és más lények között, amelyek létfontosságúak.

MERT EGY SZÖVETSÉG AZ CSAKIS TISZTA LEHET, OTT MINDEN SZÓNAK SÚLYA VAN, OTT MINDEN ÍGÉRET TÖRVÉNY. Csakis feltétel nélküli bizalommal működhet. Az az igaz szövetségesed, akire az életedet is rábíznád, és nem csak most, “békeidőben”...

Az “ellenségnek” is van szövetsége, az ősi reptilian-arkhón szabadkőműves - Illuminati Szövetség, a NOVUS ORDO SECLORUMMAL, az Új Világrenddel. A két szövetség és annak leszármazottai állnak most szemben egymással.

A világban mindenhol a szövetségeseidet keresed. Szövetség a párkapcsolat, a barátság és a család is, szövetség az üzlet is, sőt, a cél érdekében megesik, hogy ellenfelek szövetkeznek egymással.

Az Egységben pedig minden mindennek a szövetségese. Akkor is, ha most úgy gondolod, szemet-szemért, fogat-fogért módon kellene harcolnunk. Szerintem meg nem. A harc az, ami nem old meg semmit. A háborút pedig, amit vívunk, nem fegyverekkel vívjuk, hanem stragégiával, pontosan felépített lépésekkel, és főként a fejlődés jegyében az intellektusok vívják a csatát egymással. Tudat a tudattal. Lélek a lélekkel. Addig, amíg nem kerülnek EGYbe. A világ pedig addig fog forrongani, amíg ezt meg nem érti. Végül nem lesz  más választásuk. Az Új Világrend is egységet akar, csak éppen másfélét. Nekem az nem egység, hogy hatalmaskodó zsarnokokat szolgálok. Nekem az egység az egyenrangúság, mérhetetlen bizalom, mérhetetlen szeretet, és őszinteség, minden tisztán, minden a lehető legegyszerűbben, minden úgy, ahogyan az meg van írva… Mert a Tervet VALÓJÁBAN A SZÖVETSÉGEK ÍRTÁK MEG. 

 

BESZÉLJEN HELYETTEM AZ ISTENEK ÁLTAL DIKTÁLT GALILEA VI. RÉSZE:

GALILEA VI. RÉSZ A FÖLD ALATTI TÁRDADALOM - A mátrixon kívül (blog.hu)

 

Az út ugyanis egy, minden lénynek idelent, a Földön, mert ugyanazon a bolygón élünk. Az Egység és a Szövetség az egyetlen valóság, minden más csak JÁTÉK. 

A Szövetség az út, ami kijelölve van neked, az út, ami tisztán látszik, ha már felkészültél rá. Szövetség nélkül csak káosz van. A szövetség az, ami a legjobban hiányzik, ha nincs, és kitölti az életedet, ha van. 

A szövetségek láthatatlanok, ha a szövetség valódi, azt nem kell kimondani sem. Az van, eredendően, és két embert, vagy többet, két országot, vagy többet, két bolygót, vagy többet.. két fajt, vagy többet, eredendő erő sodorja egymáshoz. A Terv, amit mi idelent Sorsnak hívunk.

 

Szombaton ismét nagy dolgokra készülünk.

Tarts velünk.

 

Eszter

Fényhozó



Szólj hozzá