2021. sze 24.

A SALAMON REJTÉLY

írta: Eszter 777
A SALAMON REJTÉLY

Egy olyan teóriát fogsz most olvasni, ami elgondolkodtat majd arról, hogy pontosan mi is a valóság, mert a jelenlegi valóságunk az idő mentén méri magát… 

A valódi valóság pedig ezen a hamis idővonalon KÍVÜL van, mint amit mi idelent, ezen a bolygón élünk. A kulcs a “felemelkedéshez” nem a csodaváró fényhajós Esemény effektus, hanem kiemelkedni a hamis időből, ami azzal jár, hogy ez a valóság, amit most élünk egy adott zéró pontba zsugorodik össze. 

 

300 év a sötét középkorban meg lett hamisítva, meg sem történt. Hamis krónikát írtak neki, és hamis szereplőkkel színesítették ki. 300 év Salamon uralkodása után EL LETT TÜNTETVE, MINTHA MEG SEM TÖRTÉNT VOLNA, háromszáz év leletek nélkül - a régészek semmit sem találtak -, míg a 300 évből, ami a középkorban a semmiből lett kreálva, KONKRÉT TÖRTÉNELMI LELETEKET TALÁLTAK, amelyek meg lettek hamisítva. 

Tehát, csak hogy tisztán láss. Háromszáz évet eltüntettek Salamon uralkodása után, és 300 évet kitaláltak a kora középkorban, ami meg sem történt.

Amit elvettek az ókorban, azt visszarakták a középkorban, hogy A HAMIS IDŐSZÁMÍTÁS SENKINEK SE TŰNJÖN FEL, mindezt tették szándékosan a lehető legzűrzavarosabb időkben. 

Az időszámításunkat állítólag Jézus születéséhez igazítjuk, de JÉZUS nem csak egy konkrét személy volt, Jézus egy fogalom, a Feltámadás és Újjászületés archetípusa, és az időszámítás meghamisítását ehhez a személyhez kötik, igen, SZEMÉLYHEZ ÉS NEM FOGALOMHOZ, ami azt jelenti, hogy hétszáz évenként újraindítják az időt, egy Feltámadás-Újjászületés históriával, és ha jobban utána nézel, ókori történetek is szólnak meghaló és feltámadó jézusi karakterekről, ha pedig a valós források állnának a rendelkezésünkre, akkor időszámításunk után is találnál ilyeneket, de ezek mind el lettek tüntetve… és mivel állítólag Jézus születésével kezdődik az időszámításunk, ha kiszámolod, akkor az általunk ismert Jézus 333 évvel korábban született. Azért 333-mal, mert amit elveszel a sötét középkorból, hogy stimmeljenek az évszázadok, azt időszámításunktól visszafelé számolod. 333 AZ IDŐSZORZÓ ASTHAR SZERINT, TEHÁT HA VALÓJÁBAN MEG AKAROD TUDNI, HOGY HANYAS ÉVET ÍRUNK VALÓJÁBAN, AKKOR SZOROZD MEG A MOSTANI ÉVSZÁMOT 333-MAL..

 

Alapból, ha az időszámítást megtoldod 333-mal, akkor a JAHVE féle időszámítás szerint most 2354-et írunk. A 2354-es dátum egyezik azzal, ami neked látomásban lejön, ha erre dátumra koncentrálsz, hogy mi lesz akkor, amikor időben odaérünk, tehát az időcsúsztatás miatt a “jövőben” létezünk, és ahogy az Eltitkolt Szupercivilizációk Tréningen is említettem, egy magasan fejlett civilizáción csücsülünk, csak éppen nem tudunk róla, mert az árnyékkormány és az árnyékvilág mindezt azért fedi el könnyedén előlünk, mert minket 2021-ben tartanak, és ők háromszáz évvel később járnak….

 

Ha a 2354-et elosztod 333-mal, akkor egy igen fura számot kapsz. 7.069069069… 

Nagyjából hétszáz évenként módosítanak háromszáz évet, csak a többit én személy szerint még nem fedeztem fel. Ha módosítanak, akkor azt mindig pótolni kell, az időszámítási zéró pont a “Jézus születése” egy határozottan kamu dátum, ugyanis nincs köze Jézus születéséhez, sokkal inkább az egy ORIGO PONT, a háttérhatalom számára a hamis időszámítás fenntartásához, amit képzelj el úgy, mint egy vonalzót, aminek a közepén van a nulla, és ha elveszel háromszázat az egyik oldalon, azt átpakolod a másik oldalra, és így tovább, és így tovább, tehát a végén mégis NULLÁT KAPSZ, és ez a NULLA KÖVETKEZIK BE 2022-BEN, tehát véget ér a Jahve féle időszámítás. 

 

Ha a 2021-hez hozzáadsz 333-at és elosztod 333-mal akkor 2022-őt kapsz, a hamis idő vége pedig 2022 12. 31.

Az időszámításnál a legnagyobb probléma az, ahogyan az időhöz hozzáállunk. A mayák szerint az év egy KÖR /maya naptár/, és nem csak a mayák szerint. Ez ismeretes mindenki számára, az ÉVKÖR a napéjegyenlőségek és napfordulók szerint határozza meg az időszámítást, és ezek között is negyedekre ossza az évet. Az konstans, hogy egy év az 365 nap, amíg a Föld megtesz egy kört a Nap körül, de a mayák pl úgy gondolkodtak, hogy nem adták hozzá az éveket egymáshoz, hanem mindig egy év van, egy bizonyos év évszám nélkül, mivel az idő párhuzamos ugyebár és nem lienáris, azaz az évek nem egymás után következnek, hanem egymásra képeződnek, és amit az egyik évben csinálsz, azt a másik évben egyensúlyba kell raknod PONTOSAN UGYANAKKOR ÉS UGYANABBAN A HÓNAPBAN ÉS NAPBAN. 

A Jahve féle időszámítás egy végtelenül hosszú idővonal, ami a múlt-jelen-jövő elvén alapszik. A maya féle időszámítás egy legyező, aminek a közepén van az origo pont, a legyező szárai pedig az évek egymás mellett. Az origo pont az EREDET, és az Eredet meghamisításával a YHWH csoport úgy dolgozik, hogy eltolta az Eredetet egy másik origo pontra, amihez hozzárendelte Jézus állítólagos születését. Egy teremtő forrástól eltérő saját origo ponthoz rendeli az időt, és ez mentén már azt tesz ebben a hamis, kreált időben, amit csak akar, azaz képzeld el azt a tényt, hogy a valós időben nyitott a YHWH csoport egy rést, és ezt a rést egyre nagyobbra növelte, ahogyan évszámok mentén, hamis kezdőponttal határozta meg az éveket. Ez a hamis idő MEG SEM TÖRTÉNT, az egész időszámítás és történelem az istenek szempontjából MEG SEM VALÓSULT, mert hamis időben történt és történik. 2022 végén érünk oda, hogy a sok időcsúsztatás eléri a zéró pontot, és ezzel az árnyékkormány is tisztában van, ezért akarják újraindítani az időszámítást, hogy új számegyenest kreáljanak. A Föld északi és déli pólusának cseréje is ide kapcsolódik, ami azért érdekes, mert a mayák által meghatározott naptár konkrétan a feje tetejére állva fordul, és újraindul. A maya naptár egy időgép, ami azt jelenti, hogy ha a közepébe állsz, az időt a kezedbe véve úgy “utazol az időben”, hogy látod, hogy az idő párhuzamos és nem lineáris, ami régen történt az most is történik, és minden más időszámítás hamis, és a mátrixhoz tartozik. A mátrix pedig a lineáris időn alapszik, és a lineáris időben történt kimanipulált hatalmi játszmákon, amelyek következményeit nyögi a világ. 

Salamon 44 pecsétje egyezik a Szíriusz Orion Plejádok Fényrendszer 44 kapujával, a négy elem és a négy elemen alapuló ÉVKÖR mentén felosztott 44 kapuval, és a 44 pecsétre a YHWH csoport rátette a kezét. A feladat ezek visszaszerzése, és a hamis időszámítás megfejtése, mert ha sikerül újra indítani az árnyékkormánynak az időszámítást, akkor újra kezdődik minden, előlről, ugyanis a mátrix még valami, amitől kirázza az embert a hideg. A MÁTRIX EGY IDŐHUROK. 

 

A Galileából egy hosszabb részt fogok közzétenni hamarosan, legyetek türelemmel, mert közben nagyon sokan jöttök is hozzám, nagyon sokan kérdeztek is, nagyon sokan fordultok hozzám. A Galilea a fenti elméletet igazolja, holott teljesen autentikusan írom, isteni diktálás alapján, és én magam sem gondoltam volna, hogy ennyire valós a Galilea… A Galilea VII. része tehát hamarosan érkezik. 



TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

SALAMON 

A 44 pecsét és a 300 év titka 

A háttérhatalom egyik tetten érhető időcsúsztatása

 

2021. szeptember 25. szombat

16.00-19.00

Skype

 

részvétel: 7.000 Ft/fő

hanganyag: 4.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com


Eszter - Fényhozó

Szólj hozzá