2022. jan 20.

A BŐSÉG KIVONÁSA A MÁTRIXBÓL

írta: Eszter 777
A BŐSÉG KIVONÁSA A MÁTRIXBÓL

TTT 2022 - 2022.01.22. SZOMBAT, SKYPE, 15.00-19.00

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

 

A BŐSÉG KIVONÁSA A MÁTRIXBÓL

A BŐSÉG ÁTADÁSA AZ EMBERISÉG KEZÉBE

A VALÓDI VONZÁS TÖRVÉNYE

 

2022.01.22. szombat

15.00-19.00

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Elkezdődött az év. Beindult a mókuskerék, mindenki teszi a dolgát. Ez az év jellemzően arról szól, hogy újra kezded az életedet. Elengeded a régi dolgokat, a régi mintáidat, a régi, már nem bevált hitrendszereidet, véget vetsz bántalmazó kapcsolatoknak, bántalmazó barátságoknak, kilépsz az olyan munkahelyről, ami már visszahúz, nem előrelendít. Sokatok életébe érkezik ebben az évben egy társ, aki nem csak annak látszik, hanem az is. Nem az illúziókergetésből fakadóan rávetített kép mögé bújó általában nárcisztikus ember, hanem valói társ. Véget vettek a múltnak, és fejest ugratok a jövőbe. Bizonyára ezek a mondatok sokaknak elnyeri a tetszését. /lájkokat alulra kérem :))/, de ÚGY GONDOLOM, MÁR RÉGEN TÚL KELLENE LENNETEK MINDEN OLYASFÉLE SPIRITUALITÁSON, AHOL MINDEN CSAKIS RÓLATOK SZÓL. 

Ahol minden a köré épül, hogy nektek jó legyen. Ahol minden értetek van. 

Ezen a szakaszon már túljutottunk, sajnálom, ha csalódást kell okozzak… Már régen a világgal kellene törődni, nem magunkkal. Azzal, ami körülöttünk zajlik, és zajlik egyre jobban, exponenciálisan gyorsuló idő görbeként. 

Ahogyan a valós valóság zajosan hallat magáról. 

Leleplezve a mátrixot. 

 

Az tény, hogy ez az év, 2022, az Új Kezdet Éve. Így, nagy kezdőbetűkkel. Valóban az, és egyéni szinten mindenképpen hozza a várakozásokat, amennyiben teszel is érte. Ha szeretsz a meleg, penészes, hullámzó kakiban ücsörögni, és nem mersz változtatni, vagy a másik eset, hogy nem is veszed észre, hogy kellene változtatni, akkor kemény pofonokkal figyelmeztetnek az istenek majd téged, újra és újra, ebben az évben, és ha nem ébredsz tudatodra év végéig, azt fogod mondani magadnak, ez bizony kutya kemény év volt. Rosszabb, mint eddig bármi. 

 

Ha tudod, hogy változtatni kell, és meg is léped, a változás gyorsan fog bekövetkezni, gyorsabban, mint vártad volna, és isteni segítségként az istenek a lábaid elé teszik hozzá az eszközöket, használati utasítást azonban - mint mindig -, most sem mellékelnek hozzá. 

Az is tény azonban, hogy a világ is megváltozik. Eddig nem változott eléggé meg, az, amit te változásnak vélsz most magad körül a világban, az nem változás, hanem kikényszerített háttérhatalmi manipuláció, ÉPPEN A VÁLTOZÁS MEGÁLLÍTÁSA ÉRDEKÉBEN. 

Hiszen 2022. 12. 31. a hamis időszámítás vége, és azért ez csak előrejelez valamit…

Mégpedig azt, hogy mostantól a mátrix nem támasztja alá a cselekedeteiket, azaz nem fog az történni a világban, amit ők előidéznek. Az ellenkezője fog történni. 

Tudatában vannak ennek a világ látszólagos urai, és éppen ezért kezdik egyre jobban leblokkolni a körülményeinket, és uralni a valóságunkat. 

Határozott szándékkal a teremtő erőnket és a teremtésünkbe vetett hitünket is. 

Ahogy már mondtam, sokszor, a mátrix a változatlanságra épül. 

 

A mostani őrületet VALÓSZÍNÜLEG tavasszal befejezik, mert a változatlanságot nem sikerült megőrizni - az emberiség nem engedett a teljes elnyomásnak, ahogyan eddig tette. Itt hozzátenném, hogy a teljes elnyomás maximális mértékben valójában eddig sem érvényesült. Számtalan lázadást és forradalmat titkoltak el előlünk, amiről nem tudunk, és a háttérhatalom csak azt a forradalmat engedte érvényre jutni és nyilvánította győztes forradalomnak, amely az érdeküket szolgálta. Minden mást elnyomott, levert, példát statuált, vagy egyszerűen csak törölte a történelemből. Mintha meg sem történt volna. 

Most a bankrendszer jelenleg “finom” bedöntése zajlik, amelyből majd keményebb menet válik, egyelőre lassú a folyamat, majd ez is fel fog gyorsulni és hirtelen történik majd meg. Ne örüljetek annyira a bankrendszer összeomlásának, mert az még önmagában jó, hogy a bankok beszüntetik a működésüket, és a pénzügyi rendszer globálisan omlik össze, ki ne akarná ezt, akiben van egy cseppnyi becsület… de nem mindegy, hogy ki és miért dönti be a bankrendszert. Mert hogy nem az egyszerű állampolgárok, abban biztos lehetsz. Mindez ismételten egy “magasabb rendű” célt szolgál, mégpedig a készpénzforgalom 2026-ra való teljes bevonását, és egy új, központi, jórészt virtuális Világbank létrehozását, amely globálisan és csakis virtuális módon engedi majd meg a pénz áramlását. Ez hát a következő projekt. A teljes kontroll miatt. 

 

A készpénzforgalom megszüntetése mellett tervezik azokat a lépéseket is, amit ti NESARA-GESARA akármi valaminek hívtok, amitől engem mind a mai napig kiráz a hideg, és már első perctől sem tartottam sem hitelesnek, sem valóságosnak. A teljes adósággtörlés nem lesz nekünk jó. Abból a szempontból biztosan, hogy megszűnik rajtunk egy csomó teher, de abból a szempontból nem, hogy ALAPOSAN MEGKÉRIK MAJD ENNEK AZ ÁRÁT TŐLÜNK… mert a mátrixban ugyebár semmit sem adnak ingyen, hát ezt sem fogják ingyen adni.

Nagyon csodásan hangzik, hogy D. Trump földre szállt angyal a háttérben megvalósítja a teljes adósságtörlést, vagy akárki, aki a hamisan értelmezett összeesküvés elméletek ügyeletes Robin Hood-jának szerepét tölti be a világ jóságában rendületlenül hívő naiv hamis fényoldal kergetők körében, de ilyen nincs. Nincs olyan vezető a világban, aki ne a háttérhatalomhoz tartozna, és ne az ő érdekeiket szolgálná. 

Nincs a nagyon magas körökben, a világot az emberiség előtt uraló, ismert nevű és a nem ismert, nem is földi testben lévők között olyan, aki az emberiséget szolgálná. Egy sem. 

Soha nem is volt. 

Aki felkerül egy magas pozícióba, az előre meghatározott szerződéssel kerül fel oda. A háttérhatalom hierarchiájában jóval lentebb, vannak olyanok, akik az emberiséggel szimpatizálnak, és akik nem akarják tartani magukat ahhoz a bizonyos szerződéshez, amit a háttérhatalom minden tagjával megköt. Vannak árulóik, akik nekünk kiadnak információkat, de ezek az információk csak aprócska morzsák a valóságos tényekhez képest. Ennél sokkal bonyolultabb és összetettebb, sokkal agyafúrtabb a tervük, semhogy ezek az információk elengedőek lennének az összkép meglátásához. 

 

Na de visszatérve a teljes adósságtörléshez, amelynek előfutára a bankrendszer bedöntése. Ha törlik az összes adósságodat, annak nagyon örülni fogsz. Én is örülni fogok neki. De ha azután egy teljesen kontrollált virtuális pénzvilágban találod magadat, ahol minden jövedelmet a TEREMTÉS, ÖNÁLLÓ BŐSÉGVONZÁS TELJES LEHETŐSÉGE NÉLKÜLI VILÁG LESZ, ahol a vonzás törvénye nem működik többé, és ők határozzák meg, hogy mennyi a jövedelmed, méghozzá egységesen, világszinten, és ettől nem lehet eltérni, te pedig bármit is szeretnél teremteni, nem tudsz, mert minden pénz általuk ellenőrzött módon áramlik, nos, az már nem fog tetszeni.

Ha mindenkinek egy szintre tudnák hozni a jövedelmét, amit nem tudok elképzelni, világszinten pedig főleg nem, akkor természetesen egy idillikus világban találnánk magunkat, ahol mindent megkapunk, hiszen mindenki “ugyanannyit keres”. 

Ez azonban nem fog megvalósulni. Soha. 

Azért nem fog, mert a bőségáramlás ezen a bolygón nem így működik. 

 

Kétféle bőség létezik ezen a bolygón. Az egyik a hamis bőség, a másik az Eredendő Bőség. Az Eredendő Bőség nem függ a mátrixtól, és szabad teremtés, szabad akarat és működő vonzás mentén áramlik úgy, hogy MINÉL TÖBBET ADSZ - időt, energiát, jó szándékot, jó cselekedet, jó tanácsot, gyógyítást és tanítást, - annál többet kapsz. Itt hozzátenném, hogy a jelenleg működő spirituális emberek közül azok, akik nem hajlandóak elég időt, energiát és elég adnivalót belefektetni a küldetésbe, azaz nem adnak eleget, csak kapni akarnak, azoknak nem ezért nem működik a történet. Akiknek működik ezek ellenére is, látszólag, azok a hamis bőségben vannak, hamis dolgokat mondanak, a mátrixbeli hamis illúziókat szolgálják és azokat árulják - spirituálisan és jó pénzért. A divatos spiri eszmerenszerekből jól meg lehet élni, mint pl az ikerláng, a véget nem érő karmikus oldások, a divatos tanfolyamok frissen végzettjei, akik azt hiszik, hogy mostantól eljött a tuti kánaán ideje. 

Akik illúziókat adnak, azok illúziókat kapnak, és mint ilyen, mindannyian el is buknak, mégpedig azon egyszerű tény miatt, hogy az illúzióknak megvan az a tulajdonsága, hogy a valóságban nem teljesülnek, és ha nem teljesülnek, elfordulnak azok, akik a hamis bőséget izzadva kinyögik ezeknek az álspiritisztáknak. 

 

Az Eredendő Bőség esetében csakis autentikusan, az istenekre bízva magadat, a küldetésbe vetett végtelen elhivatottsággal - legyen az a küldetés bármi, nem csak spirituális jellegű -, tudsz létezni, és a bőség ott áramlik, mérhetetlen és végtelen módon, örökkön-örökké, és soha sem fogy el.

 

A hamis bőség arról szól, ami A LÁTSZAT, ÉS A LÁTSZAT KÖRÉ ÉPÍTETT HAZUGSÁG. 

Látsz annak, amit a mátrix elvár tőled, főként külsőségekben, de sajnos belül, a lelki és mentális tényezőket is megfertőzte a mátrix - divatos pszichológiai eszmerendszerek és lélekgyógyászati, pusztán felszíni kezelések hódítanak a mátrixban -, vagy látsszon olyannak, amit csinálsz, mint a mátrix. 

 

A mátrixban az egyenlő elosztás nem azt jelenti, amit a mátrixon kívül: 

A MÁTRIXBAN AZ  EGYENLŐ ELOSZTÁS NEM AZT TAKARJA, HOGY MINDENKI UGYANANNYIT KAP HAVONTA A VIRTUÁLIS SZÁMLÁJÁRA, HANEM AZT, HOGY EGYENLŐEN OSZTJÁK EL A BŐSÉGET, SZEKTORONKÉNT ÉS VALÓSZÍNŰLEG LOKÁLISAN, ILLETVE SÁVOSAN EGYENLŐEN. TEHÁT NEM MINDENKI UGYANANNYIT KAP, HANEM MINDENKI ANNYIT KAP, AMENNYI SZERINTÜK AZ Ő KÖRÜLMÉNYEIBEN, AZ Ő ORSZÁGÁNAK GAZDASÁGI HELYZETÉBEN NEKI ELÉG. 

Ha ez mégsem elég, akkor sorry. 

 

Nagyjából így tudom ezt első körben elképzelni, és ezt a jelenséget ugye megelőzte a szociális háló, amely már halódik, de olyannyira, mint egy ezeréves fekete özvegy háromnegyedrészt cafatokra szakadt, széltépte, portól fekete hálója, ami tele van a kiszipolyozott áldozataival. 

Nekem még mindig új dolog az, hogy az emberek mindent elhisznek fenntartások nélkül. 

Elég nagy baj ez. 

Inkább gondolkodni kellene… és összerakni a saját valóságodat, mert az lenne a lényeg. 

A saját, építő gondolatok előreviszik az embert. A SAJÁT GONDOLATOK. Úgy általában az önálló gondolkodás. Az, hogy magad rakod össze a képet, és saját véleményed van, és ez fontos, olyannyira fontos, hogy a szabad akarat is erre épül. 

A készpénzforgalom bevonásával kezdődik tehát majd minden. Ezt nem lesz nehéz bevezetni, pusztán alapvetően beszüntetni a készpénzzel való fizetést először a vendéglátóhelyeken, a szórakozóhelyeken, a ruházati és műszaki boltokban. Majd ezután a patikákban, drogériákban és élelmiszerboltokban is, majd ezt követően mindenhol. 

Amikor ezzel végeztek, ellehetetleníteni azt, hogy az emberek egymásnak készpénzt adjanak, és ezt nem nehéz, úgyszintén nem. EGY HIPERINFLÁCIÓVAL, amit meg lehet magyarázni a globális bankrendszer csődjével. Amikor a bankjegyek elértéktelenednek, az emberek nyilván nem tudnak és nem fognak egymás között sem azokkal fizetni.

Ezt követi teljesen logikusan a virtuális pénzforgalom bevezetése, emberek és ember-kereskedelmi egység között is. 

A virtuális pénzt is megalapozták, és a bitcoin, KRIPTAVALUTA :))) témakörben hiába mondtam, ne csináljátok, mert nem lesz ennek jó vége… természetesen nem engedik magánkézbe, mostantól ezt a rendszert, hanem bedöntik, hogy a létesítendő Világbank kezébe kerüljön. Egy Új Világbankéba, semmilyen eddig ismert pénzügyi központi szervébe. 

A virtuális pénzzel pedig, ami olyan lesz, mint a bitcoin, már könnyedén lehet mindent látni, ellenőrizni, minden ember jövedelmét és TEREMTÉSÉT.

 

Most még kiválóan működik a Vonzás Törvénye. Tanúsíthatom, mert minden nap élek vele. Csodálatos lehetőség ez a mai emberiségnek, nagy kár, hogy nem használják. 

Pontosan azért lehet kikoptatni a közgondolkodásból, mert a külső események hatására, amit a háttérhatalom teremtett, nehéz átvinni a Vonzás Törvényét a fizikai síkra, nehéz a semmiből valamit teremteni, ha egy globális, kreált és hamis eseménysorral ezt újra és újra felülírják. Ez persze - a felülírása a te teremtésednek - CSAKIS EGY MÓDON LEHETSÉGES. Amennyiben a mátrixban teremtesz - és következésképpen a mátrixnak teremtesz, mert ami a mátrixban van, az a mátrixé, és ahhoz is kerül vissza. Ugyanis ha a mátrixban teremtesz, azaz a mátrixot szolgáló célok mentén élsz, mint pénz, karrier, siker, fellépkedni a hivatali ranglétrán, elérni “valamit”, lakás, ház, nagy autó, bigplazma, nyaralás messze, minél messzebb és minél melegebb helyen, felvágás ezekkel, mérhetetlen KÖLTEKEZÉS A MÁTRIXBAN, - minden fillér, amit a plázákban elköltesz, a téged uraló hatalmat szolgálja -, tehát követed azt a látszólagos célt, amit a mátrix eléd vetít, valamint ami még fontosabb, A TE JÖVEDELMED A MÁTRIXTÓL FÜGG, tehát a szolgáltatás amit nyújtasz, vagy a munka, amit végzel, akár alkalmazottként, akár vállalkozóként, a mátrixtól függ, ha onnan nem jönnek vevők, kuncsaftok, kliensek, ha ott egy adott munkahelyed megszűnik, megéled azt a bizonyos függést, amiről most beszélek, és amit csak akkor érzékelsz, amikor ez a függésed anyagilag nincsen kielégítve, ahogyan az elmúlt években a kamuprojekt miatt lezártak, korlátoztak, bezáratták az üzleteket, elmeszelték a munkahelyeket. Akkor, amikor minden tuti, és “jó melód van, ami jól fizet”, mindezt nem érzed. “Jól menő vállalkozásod van”, nem esik le, hogy ez függés. Valahol mélyen belül ott kell, hogy lapuljon a félelem, hogy mindezt elveszítheted, ha a világban valami nem úgy alakul, ahogyan eddig 

Ezek a típusú munkák és vállalkozások, amik a mátrixra épülnek, a mátrix értékrendszerére, olyannyira függenek a rendszertől, hogy elég egy apró kis VÁLTOZTATÁS - nem változás, változtatás - a rendszerben, ami pillangó effektusként begyűrűzik nagyon gyorsan minden munkaerőpiaci és szolgáltató szektorba, és vége mindennek. 

Egyetlen hét alatt, vagy akár egyetlen nap alatt. 

Onnan nehéz felállni, mert nem ismersz  mást, csak a függésen alapuló jövedelmet, magyarán, hogy jövedelmed valaki mástól, vagy másoktól /lásd a mátrixos szolgáltatásod kliensei/ függ, és egyetlen világszintű, vagy akár országszintű döntéssel, mondhatni egyetlen tollvonással meg lehet változtatni azt, megvonni tőled a jövedelmedet, ellehetetleníteni téged, és ez így, függőként, nagyon könnyű. 

 

Minden teremtésed, ami ebbe a típusú vállalkozásba, vagy munkahelybe ment be, nem ér semmit, mert csak addig működik, amíg a mátrix valamin nem változtat, és csak addig, amíg a függésed meghozza a várt bőséget. Hamis bőséget sajnos, ami csak addig tart, amíg a világot uraló láthatlan urak úgy látják jónak. 

Tényleg és a mátrixban valóságosan bemutatták nekünk azt, hogy képesek egyetlen tollvonással szektorokat ellehetetleníteni, nyilvánvalóan jó okkal - a turizmus és a vendéglátás magánkézből háttérhatalmi kézbe vétele számukra egy adu ász lesz, és ez is most zajlik a háttérben, lassan, okosan, ravaszan -, és képesek arra is, hogy embereket belső meggyőződésük ellenére rávegyenek bármire, hogy ezt a mátrixtól való függést megtarthassák, MERT NEM ISMERNEK MÁSFAJTA MEGÉLHETÉST, csak amit a mátrix biztosít a számukra. 

 

Ez ijesztő.

Az olyan szent dolgok, mint a gyógyítás és a tanítás régóta vannak a mátrixban, a mátrix kezében, KÓRház, és iskola néven. Az sem véletlen, hogy először ezekben az ágazatokban vezették be a kötelező oltást, - NEM FOGJÁK MINDENHOL BEVEZETNI, MERT ERRE MÁR NEM JUTOTT ELÉG IDEJÜK, ÉS ELÉG OKUK, TÚL NAGY AZ ELLENÁLLÁS A KÖTELEZŐVÉ TÉTEL ELLEN, és igen, attól tartanak, hogy túl sok, eleddig kiválóan a mátrixtól függő állampolgár lép ki a mátrixból egy olyan vállalkozással, amely már - ahogyan azt az elmúlt majdnem két évben megtanulta - a mátrixon kívül üzemel, tehát valamiféle EGYEDI ÉS EREDETI DOLGOT KÉPVISEL, SZOLGÁLTAT ÉS ÁRUL. 

Ez az oka, az elsődleges oka a kötelezővé-nem-tételnek és a kamu tavaszi visszavonásának. Ugyanis ha ezt így folytatnák, akkor túl sok ember nem lesz hajlandó többé a mátrixban maradni, a túlélés ösztöneit követve megtalálja a kiutat. 

Ugyanis mindaddig, amíg nem találja, tudta nélkül szolgálja a félelem-alapú rendszert, a mátrixot, amely minden részében a FÉLELEMRE ÉS A BŰNTUDATRA épül, beleértve a mátrix szolgáltató és munkaerőpiaci ágazatait is. 

 

A MÁTRIXON KÍVÜL AZ EGYENLŐ ELOSZTÁS A TELJES EGYENLŐSÉGRŐL SZÓL, ARRÓL, HOGY MINDENKI MAGÁNAK TEREMTI MEG, VONZZA BE, AMI NEKI ELÉG, ÉS AMI TELJESSÉ TESZI. TERMÉSZETESEN A BŐSÉG ITT A MINDEN-SÉG, NEM CSAK A PÉNZ, SŐT, LEGINKÁBB NEM AZ, DE AZ ANYAGI BIZTONSÁG IS BENNE VAN. 

Élhetsz pénzzel a mátrixon kívül, de nem élhetsz szeretet és elismerés, sikeres küldetés és istenekkel való együttműködés nélkül. Sem úgy, hogy nem akarsz adni, csak kapni. 

A mátrixon kívül az egyenlő elosztás lényege a Mag Piramis, az arany piramis, tetején az Egység gömbjével, ami a teljességet jelképezi, és úgy működik, hogy asztrálisan, amikor oda belépsz, minden jó érzést és energiát, jó gondolatot és képet kiáramoltatsz a piramisba, majd az visszaáramlik hozzád megsokszorozva, és azután megint kiáramlik ismét megsokszorozván a megsokszorozottat, majd vissza még több és így tovább, és így tovább. 

A Mag Piramis egy módszere is az Eredendő Bőség behívásának és egy létező asztrális képződmény is. 

A Mag Piramis elve felturbózza és kiegészíti a Vonzás Törvényét, ami nem csak arról szól, hogy hívd be, amit szeretnél, hanem - amit a Titok-ban nem mondanak el -, először áramoltass ki mindent, és azután hívd vissza, majd megint áramoltasd ki, és megint vissza, és minél többet áramoltatsz, annál több tér vissza hozzád. 

 

Mondanom sem kell, hogy a mátrixban ez  nem működik. Ott minden előre meg van határozva, kontrollálva és keretek, korlátok közé szorítva, függési alapon. Ott nem tudod ezt megvalósítani, csak kis ideig és amit bevonzasz - mint nagy ház, nyaralás, karrier, sok pénz, “Sikeres, jól menő vállalkozás”, “boldog - a mátrix eszmerendeszen alapuló hamis - párkapcsolat, a mátrixé. A Vonzás Törvényét a kamulezárásokig lehetett használni a mátrixban is, és sok ember élt egyre jobban, majd a háttérhatalom kimutatta a foga fehérjét, és most már nem lehet megtenni bármit, bevonzani bármit a mátrix berkein belül, hiszen minden egyre erősebb kontroll alá kerül. 

 

A fizikai intézkedések mellett a mátrixban van még egy láthatatlan, titkos fegyver az emberek ellen, és ez az energetikai pusztítása mindennek, ami az önálló, szabad létezést biztosítja. A Vonzás Törvénye mint minden létezés alapja - hasonló vonzza a hasonlót, így épül fel még a legegyszerűbb organizmus is, így kapcsolódnak a molekulák egymáshoz, így áll össze a Naprendszer, minden életforma, és a Világegyetem is. Ez egy felülírhatatlan törvény. 

Mint tudjuk, a Vonzás Törvénye akkor is működik, ha nem tudsz róla, és öntudatlan módon negatív gondolatokkal és érzésekkel természetesen negatív valóságot teremtesz magadnak. A mátrix alapvetően úgy programoz, hogy ezt tedd magaddal. Negatívan gondolkodj, negatívan érezz és ezzel olyan valóságot teremts magadnak, amelyben létezni szinte lehetetlen - ezért a mátrix “gálánsan” kiegészi hibásan teremtett valóságodat, és körbebástyázza azokkal a dolgokkal, amelyeket megkapsz tőle, mint pénz, lakás, munka, karrier, hamis kapcsolatok, hamis barátságok, hamis életcélok ésatöbbi - amelyektől azonnal elkezdesz függeni, mert EZ NEM A TE TEREMTÉSED, SŐT, NEM A TE AKARATOD. 

 

Tudod, mindig kiráz a hideg a Miatyánktól. 

“legyen meg a te akaratod”

“mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma”

“Tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség, mindörökké…

 

Tehát átadod a teremtésedet, az akaratodat és a hatalmat Jahve kezébe, aki cserébe gondoskodik rólad, de jaj neked, ha ellenállsz. Mindent visszavesz, amit adott. 

 

Hát, szerencsére vagy sem, sok embertől vette vissza, amit adott, ők pedig kénytelenek tudatosan avagy nem, a Vonzás Törvényéhez nyúlni és saját életet teremteni. A mátrix nem tud hozzáférni a saját teremtéshez, amit te hozol magadnak létre, nem függési és félelem-alapon. Nem tud hozzányúlni olyan küldetésekhez és ezekhez fűződő vállalkozási formákhoz, amelyekben nincs függés a mátrixtól, mégpedig azért, mert ezeknek a vállalkozásoknak a létezése nem függ a mátrixtól. Teljesen szabadon működnek, és a bőségáramlás az Eredendő Bőség alapján megy bennünk, szüntelen, és a pozitív értelemben használt Vonzás Törvénye alapján. Ehhez a rezgésszinthez a mátrix nem tud hozzáférni és nem tudja befolyásolni a bennük áramló bőséget. 

 

Azonban minden más, ami ez alatt a rezgés alatt van, a mátrix része. 

Ezt a rezgésszintet, amelynél már nem ér el a mátrix, tudatos gondolkodással és az érzések tudatos uralásával lehet fenntartani, méghozzá folyamatosan, és ehhez át kell programoznod az elmédet, hogy ne az ellenséged legyen, hanem a barátod, továbbá megérteni azt is, hogy AZ IDŐ SEM AZ ELLENSÉGED, HANEM A BARÁTOD. 

Az idő lineáris voltában is a barátod, mert nem eltelik, hanem rendelkezésedre áll, mint végtelen tényező, még ha nem is úgy látszik első ránézésre. Párhuzamos voltában pedig maga a csoda, hiszen bármit ide lehet teremteni, a te valóságodba, a párhuzamos idősíkok mindazt tartalmazzák, amire szükséged van. 

 

A szabadkőművesség már régen birtokolja a bőséget. A fizikai, földi, mátrixbéli bőséget. CSAKIS AZT. Az Eredendő Bőséghez nem tudnak hozzáférni. Azért nem, mert ők nem tudnak kapcsolódni oda, ahonnan ezt be lehet hívni. A valódi, mátrixon kívüli asztrál-mentálsíkra és az ottani képződményekbe, mint a Teremtő Forrás, ami nem más, mint a Világegyetem jin jang energiájú magja, a Mag Piramis, és a Föld magja, valamint a Föld belső kristálya, ami a földmagon kívül van a mag és magköpeny közötti kristálymezőben, mint központi kristály. /írok róla a Galileában, ez a könyvemben Morpheus kristálya/. Ezek létező, valóságos, kézzelfogható fizikai képződmények ugyan, de mi emberi léptékünkkel természetesen nem tudunk bemenni a Föld magjába, sem a Belső Kristályba, sem pedig a Világegyetemünk magjába, de megtehetjük ezt asztrálisan és mentálisan, és ezekből egyfajta turbómágnesként működve FELERŐSÍTJÜK A VONZÁS TÖRVÉNYÉT, SAJÁT EMBERI TESTÜNKET ÉS A BENNÜK LÉVŐ CSAKRAKÖZPONTOKAT - VALAMINT A TESTEN KÍVÜLI CSAKRÁINKAT IS . HASZNÁLVA MÁGNESKÉNT. 

Tehát magunkba hívjuk az Eredendő Bőséget, ami attól eredendő, hogy öröktől fogva létező és adott, megmásíthatatlan és felülírhatatlan. 

 

A földi háttérhatalom és nem földi irányítóik ezekhez azért nem tudnak hozzáférni, mert ezek teljes megtagadásával, ezektől elszakadva léteznek, és létezésük örökös fenntartáshoz kell a mátrix. Úgy kell elképzelned őket, mint olyan lények, amelyeknek attól a másodperctől fogva örökre meg kellett volna semmisülniük, amikor a Teremtő Forrástól, ahonnan ők is származnak, és minden, ami ebben az Univerzumban van származik, elszakadtak, hiszen elvágták létezésük alapvető elemét, az ÉLETET, és eldobták maguktól, hogy egyfajta folyamatos HALÁLT idézzenek elő, majd mindazon bolygók - mint a Föld is -, amelyet leuraltak, azt erre a fajta halálra ítéltek. A Földön létrehoztak egy olyan rendszert - a mátrixot -, amely szintén élettagadó rendszer, és elég sokat kellett ahhoz tenniük, hogy ezt fenntartsák. 

 

Most pedig új mátrixot akarnak, új pénzügyi-politikai-szociális-egészségügyi-oktatási-rendfenntartási és új infrastrukturális rendszerrel, amely minden eddig mátrixnál még élettagadóbb. 

Ezért akarnak mindent már csakis a virtuális térbe átemelni, mert a Föld bolygó önmagában kezd visszatérni eredeti rezgésébe, Eredendő Bőségébe és Eredeti állapotába, ami a megszállásuk előtt volt. 

A készpénz felszámolása döntő jelentőségű, mert a pénz irányítja ezt a világot.

Pontosabban a pénz, az információ és az idő. E három tényező kézbe vétele és irányítása adja a bolygó feletti hatalmat. Azonban e három tényező közül az idő és az információ kezd kicsúszni a kezükből, ezért nem késlekedhetnek a készpénz bevonásával, sőt, gyorsítaniuk kell a terven, az eredetileg tervezett 2028 helyett 2026, majd már 2024 lesz a kitűzött határidő. Ugyanis a készpénz eltüntetésével a teremtésünk egyik kézzelfogható eredményét tüntetik el, és mindaz, ami ezután hozzánk érkezik, számukra látható és kontrollálható. 

Amit pedig látnak és ellenőriznek, azon módosítani is tudnak. 

Amit nem, azon nem. 

Nyilvánvaló, hogy a készpénzforgalom egy módon kerülhető ki, ha már nincs többé, a cserekereskedelemmel. A jól bevált ősrégi módszerrel, amely azonban kevés lesz ahhoz, hogy te az egyébként mindenhol egyedül fizetőképes virtuális számláddal fizetni tudj. 

Ahhoz a cserekereskedelem árucikkeit át kell váltani virtuális pénzbe. Meg kell határozni az egyes tárgyak, dolgok, szolgáltatások virtuális értékét, és kell fogadó fél, aki a csereárut virtuális pénzre váltja nekünk. A veszélyt igazából itt látom ebben: a fogadó feleket akarják majd kiiktatni, akár börtönbe is záratni, sőt nem “akár”, hanem biztosan. 

Ezzel azonban még sokkal nagyobb ellenállást fognak belőlünk kiváltani, mint a kényszeroltással. 

Ezzel inkább a teljes kiszakadásunkat idézik elő a társadalomból, a virtuális pénzforgalomtól való totális elhatárolódásunkat, és számkivetett, autonóm közösségek létrejöttét, akik nem kérnek a virtuális mátrixból. Ezzel inkább gyorsítják a folyamatot, amely most még nem annyira éles, mint akkor lesz .

Mert ha a megélhetésed a tét, és ha elfogadod a virtuális pénz világát, a megélhetésed teljes egészében a mátrixtól függ, akkor, ha amennyiben eddig sem éltél a mátrixtól függésben, ezután sem fogsz. Könnyedén és gyorsan fogod a módját megtalálni annak, hogy ebből te kimaradj, az új, virtuális mátrixból, és még messzebb kerülsz tőle, mint eddig bármikor. 

 

MERT EZ A MÁTRIX, AMIBEN MOST ÉLÜNK, MÉG MONDHATNI VEGYES ÉLETRE AD LEHETŐSÉGET. ÉLHETSZ ÚGY A MÁTRIXBAN, HOGY SZINTE ÁLRUHÁBAN, ÉSZREVÉTLENÜL TELJESEN MÁSKÉNT ÉLED AZ ÉLETEDET, A VÁLLALKOZÁSOD TUD ÚGY MÁTRIXON KÍVÜLI LENNI ÉS KÜLDETÉS LENNI, HOGY EZ MÁSOKNAK NEM TŰNIK FEL, NEM FOGALMAZÓDIK MEG, MÉGPEDIG AZÉRT, MERT NEMHOGY NEM TUDJÁK MEGKÜLÖNBÖZTETNI A MÁTRIXOT A NEM MÁTRIXTÓL, HANEM MÉG A MÁTRIX LÉTEZÉSÉRŐL SEM TUDNAK. 

AZ ÚJ MÁTRIX AZONBAN LÁTVÁNYOS, KÉZZELFOGHATÓ ÉS KONKRÉT MÁTRIX LESZ, AMIBEN NEM BENNE ÉLNI EGYÉRTELMŰEN SZEMMEL LÁTHATÓ ÉLETFORMA LESZ, A TÁRSADALOMBÓL KISZAKADT KÖZÖSSÉGEKNEK, AKIK SEMMILYEN MÓDON NEM FOGNAK A VIRTUÁLIS MÁTRIXHOZ KAPCSOLÓDNI. 

 

Ezért aztán vége az álruhánknak, mert a választásunk egyértelmű lesz: mátrix vagy sem. A társadalom véglegesen szakad ketté.  Ezek a közösségek hol bővülnek majd, hol csökken a létszámuk, és a mátrix részéről nem leszünk megzsarolhatóak semmivel, hacsak nem a tulajdon életünkkel, de azzal leleplezik magukat. Ezért nem tudnak velünk majd mit kezdeni, ha mi a virtuális mátrixnak nemet mondva kilépünk belőle. 

Nyilvánvalóan számolnak ezzel is, de úgymond bekalkulálják az “elveszített rabszolgák” közé az ilyen közösségeket. Nem szeretnének sok embert veszíteni, és ilyen közösségekbe átengedni, mert attól tartanak, végül a társadalom túlnyomó része oda csatlakozna be, és a virtuális mátrixot maga mögött hagyná. Ezért már most tesznek érte, hogy az ilyen közösségek kialakulását ellehetlenítsék. 

 

Egyfajta folyamatos, alacsony rezgéssel igyekeznek bennünk elhallgattatni a Teremtő Erőnket. Ezt az alacsony rezgést több helyről, és nagyon régóta nyomják a Földre. A Hold nem a központja annak, ahonnan ezt a rezgést tolják, hanem a Nibiru, pontosabban a Nibiru saját holdja. Egy komoly hadművelet zajlik észrevétlenül, évezredek óta az emberiség ellen. 

A Vonzás Törvényéről fogalmuk sem volt az embereknek, egészen az 1990-es évekig. 

 

Onnantól jött be a köztudatba, és soha senki sem volt arra kíváncsi, hogy ez az alapvető univerzális törvény vajon hol volt eddig? Egy feltűnő, érzékelhető, alapvető létezést biztosító Univerzális Törvény? Valami, aminek számtalan ékes bizonyítéka lehetett az ezt megelőző évezredekben is? Valami, amiről nagyon sokáig csak a vezető rétegnek volt tudomása? Akik távolról sem a Vonzás Törvényének helyes alkalmazása miatt lettek gazdagok… és vezetők sem azért lettek, hanem a nép folyamatos kifosztása ugyanolyan alap volt, mint napjainkban. Az, hogy mindent ellopnak, mindent megmásítanak, mindent meghamisítanak, mindent elhazudnak, hogy átverik a népet, hogy demokráciának kikiáltott diktatúra folyik, nem újdonság. Annyi a különbség pusztán, hogy korábban kimondott diktatúra is volt, most már demokratikus kormányzásnak álcázzák a teljesen egyértelmű diktatúrát. A nép pedig a korábbi évezredekben is tehetetlen volt a jelenséggel szemben, és most is az. A nép korábban nem tudott a Vonzás Törvényéről, most már tud, de mégis, feltűnően kevesen alkalmazzák, pedig mérhetetlenül egyszerű és azonnali teremtést hoz létre a fizikai síkodon. 

 

Sokszor mondom Nektek, amikor elkeseredtek, hogy programozzátok át a gondolataitokat. Sokatoknak ez nehezen megy, mert egy alap huzalozás mentén működtök, ami a veszteséget, az önsajnálatot, az önostorozást és a negatív hozzáállást támogatja, és ez a program SZÜLETÉSTŐL működik az elmében. A családi hozott negatív minták és karmikus vonulatok távolról sem fedik azt a katyvaszt, amit a tudatunkba ültetnek abban a másodpercben, hogy megfoganunk. Az alapprogramot kell átírnotok, és erre valóak a pozitív megerősítések, meditációk és mantrák, és ezek folyamatos, elhivatott és napi rutinba ültetett gyakorlása.

Általában harminc nap kell egy elmeátprogramozásra, annyi idő kell az agynak, hogy az addig negatívan működő asszociációit átírja. Nem tudsz úgy elindulni egy új élet felé, hogy azt hiszed, minden egycsapásra és varázslatra változik meg. Neked kell tenni érte, mégpedig a tudatodon múlik minden, azon, hogy abban milyen gondolatok futnak. A gondolatok nem csak úgy maguktól születnek, a gondolatokat tudatosan lehet irányítani már a megfogalmazódásuk pillanatában. A tudatos gondolkodás első lépése ez. A második a jól begyakorolt pozitív jellegű vizualizáció, és a harmadik az érzelmek zabolázása, irányítása és a gondolatok segítségével az érzelmek pozitívra hangolása. 

 

Rá kell szokni erre a dologra, és tényleg napi rutinból kell csinálni. Ez idő, fáradság, odafigyelés és koncentráció, tudatos elme-lélekmunka, másképp nem fog menni. Minden külső tényező és negatív rezgéskeltés ellenére is meg lehet csinálni, először egyéni szinten, majd globális szinten is. Ahogyan mi csináljuk. Globálisan állítjuk meg ezt a negatív rezgést, és átprogramozást, és a bőséget kivonjuk a mátrixból úgy, hogy gyakorlatilag mindent visszaadunk az Eredendő Bőségnek, ami az Eredetből a mátrixba lett lopva. Mert a vezetők nem csak láthatóan lopnak hanem láthatatlanul is, és úgy sokkal többet. Energiát, időt és teremtést. 

A bőség kivonása a mátrixból és ezzel együtt a tréningünk alatt a mátrix hamis bőségének felszámolása az emberiség teremtő erejét hamis bőség híján az Eredendő Bőség felé irányítja, és a szabadság felé vezeti őket az érzés, hogy a függés megszüntével újra lehetnek önmaguk urai. 

 

“Az idő pénz” - mondják a mátrixban. És valóban az. Ha a mátrixban áramló hamis bőséget akarjuk felülírni, és az Eredendőbe visszavinni, amit a mátrixba loptak onnan /bőség - mindenség, nem csak pénz/, energiát, teremtő erőt, egyfajta vonzás-varázslatot, ahhoz az időt kell megragadnunk. Az időt pedig, mind lineáris, mind párhuzamos voltában már kezdjük egyre jobban fel- és megismerni. Az istenek bonyolult és tökéletesen előkészített hadművelettel érkeznek a tréningre. 

“Mert akinek kezében van az idő, annak kezében van az ÉLET.” /Lucifer/

 

Áldás

Eszter - Fényhozó





Szólj hozzá